پروژه مسکونی تهرانسر - مرحله نهایی
29
خرداد

پروژه مسکونی تهرانسر – مرحله نهایی

پروژه مسکونی تهرانسر – مرحله نهایی

با سلام مجدد خدمت شما همراهان همیشگی دکوطرح! به مرحله آخر از معرفی پروژه تهرانسر رسیدیم، قبل از هر چیز از شما بزرگواران بابت همراهی با تیم معماری و دکوراسیون داخلی دکوطرح تشکر می‌کنیم. در ادامه مرحله نهایی پروژه مسکونی تهرانسر را با توضیحات و جزئیات کامل و هم‌چنین تصاویر این بخش را با هم بررسی خواهیم کرد. همان‌طور که احتمالا هم می‌دانید، پروژه ساختمان مسکونی تهرانسر در شهر تهران در سال ۱۳۹۹ انجام شده است. در آخر هم خوشحال می‌شویم اگر نظرتان را درمورد این پروژه با ما به اشتراک بگذارید!

 

پروژه مسکونی تهرانسر – مرحله نهایی

نام پروژه: پروژه مسکونی تهرانسر – مرحله‌قبل از شروع

تاریخ انجام پروژه: سال ۱۳۹۹

توضیحات: تصاویر زیر مربوط به ساخت ساختمان مسکونی تهرانسر – مرحله‌قبل از شروع پروژه است.

مراحل دیگر این پروژه: قبل از شروعطراحیاجرامرحله نهایی

تصاویر:

نورپردازی آشپزخانه

طراحی شومینه

طراحی دکوراسیون داخلی

ظرف‌شویی

گاز‌ صفحه‌ایی

کابینت آشپزخانه

تی‌وی‌وال

گرمایش و پکیج

طراحی‌ تی‌وی‌وال

طراحی سقف

کاغذدیواری

کاغذدیواری طرح‌دار

کاغذدیواری کلاسیک

سقف‌سازی

کاغذدیواری اتاق خواب

کمددیواری

پنجره دوجداره

نمای ورودی خانه

طراحی داخلی آپارتمان

بازسازی آشپزخانه

درب ضدسرقت

طراحی روی دیوار

پنجره اتاق خواب

روشویی

سرویس بهداشتی

آیینه و روشویی

طراحی روشویی

سرویس حمام

وان حمام

آیینه روشویی

نورپردازی سرویس بهداشتی

طراحی آینه

 

طراحی معماری (فاز صفر معماری، فاز یک معماری، فاز دو معماری)

برای انجام یک پروژه معماری مراحلی را باید به ترتیب طی کرد که قبل از شروع هر یک از مراحلِ طراحی معماری، باید مرحله پیش رو را به بهترین نحو و روش و بدون هیچ نقصی پشت سر گذاشت .کلیه پروژه‌های معماری جهت طراحی از سه بخش اصلی تشکیل می‌شوند. این سه بخش (فاز) بایستی به صورت منظم و متداوم پس از دیگری و پشت سر یکدیگر قرار بگیرند تا طراحی معماری مورد نظر به صورت استاندارد پیاده‌سازی شود هر سه این بخش ها لازم و ملزوم یک‌دیگر بوده و در صورت عدم اچرای مناسب یک فاز معماری یا عدم پیوستگی مناسب بین آن‌ها کل مجموعه طراحی معماری پروژه با شکست مواجه خواهد شد.

 

طراحی فاز صفر معماری یا مطالعات معماری

فاز صفر معماری شامل مطالعات معماری می‌شود. در فار صفر معماری شناخت نسبت به منطقه و آیتم‌هایی مانند اقلیم منطقه، شرایط معماری منطقه، ضوابط و قوانین، چارچوب‌ها و استانداردها  هم‌چنین بررسی دقیق مسائل مربوط به مهندسی خاک از قبیل آزمایش خاک و… مدنظر قرار می‌گیرد که بسیار حائز اهمیت است به عنوان نمونه اگر در بررسی وضعیت خاک و ژئوتکنیک یک منطقه به نتایج خوبی نرسیم حتی امکان عدم اجرای پروسه معماری نیز مطرح می‌شود یا در بسیار از شهرهای دنیا محدودیت‌های بلند مرتبه‌سازی غلاوه بر بافت سنتی به بحث آزمایش خاک مربوط است و هر ناحیه بسته به سستی یا قوت زمین تا حد مشخصی امان ساخت دارد.

 

مراحل طراحی فاز یک معماری

در فاز یک معماری یا همان طراحی معماری، کلیه اطلاعات بدست آمده در فاز صفر معماری پیاده‌سازی می‌شوند و در قالب طرح‌های معماری و نقشه‌های اولیه معماری، فاز یک نام‌گذاری می‌شوند. نقشه‌های اولیه فاز یک معماری شامل پلان‌های طراحی معماری، مقطع‌های معماری، طرح‌های معماری و… هست. کلیه پلان‌های طراحی معماری در فاز یک معماری با کارفرما به بحث و تبادل نظر گذاشته می‌شود و در صورت نیاز تغییرات لازم بر آن‌ها اعمال می‌گردد و خروجی مشترک این تبادل نظر جهت اخذ مجوزهای لازم برای مرحله اجرای ساختمان به مراکز صدور مجوز ارسال می‌شود که مجددا در این بخش نیز در صورت نیاز به بازنگرهای مربوط به طراحی اولیه معماری و نقشه‌ها این مهم صورت می‌پذیرد.

 

طراحی فاز دو معماری

در فاز دو معماری نقشه‌های معماری که در فاز یک معماری طراحی شده اند از آنجایی‌ که از دقت و حساسیت لازم جهت اجرای پروژه ساخت برخوردار نیستند و صرفا برای تبادل ایده‌ها و آراء افراد گوناگون طرح شده‌اند، مطابق با ضوابط مقررات ملی ساختمان مجددا طراحی می‌شوند نکته مهم در طراحی فاز دو معماری این است که ماهیت نقشه‌های تهیه شده در فاز یک معماری تغییر پیدا نمی‌کند بلکه دقت آن‌ها بالا می رود جهت اجرای پروژه و اگر در پروژه‌هایی میبینیم که در فاز دوم معماری ماهیت نقشه‌های فاز یک به کلی تغییر پیدا می‌کند این امر حاصل عدم دقت لازم و تبادل نظرات و اطلاعاتی است که در جلسات مختلف بایستی بدان دست پیدا می‌نمودند. در فاز دو معماری نقشه‌های طراحی شده نهایی مطابق با مقررات ملی ساختمان به عنوان پلان‌های نهایی پروژه جهت اجرای ساختمان به پیمانکار ارائه می‌گردد.

 

معرفی پروژه مسکونی تهرانسر

این پروژه واقع در تهرانسر، در طبقه پنجم ساختمان، دارای مساحت صد و هشتاد متر مربع و به کارفرمایی جناب آقای دلاور است. مدت زمان اجرای این پروژه ۶۰ روز کاری به طول انجامید که صفر تا صد آن توسط گروه معماری و دکوراسیون داخلی دکوطرح انجام شد. در این پروژه از تمام فضاهای موجود در خانه به نحو احسن استفاده شده است.

 

ورودی پروژه مسکونی تهرانسر

در قسمت ورودی این خانه، قسمت هال خصوصی و پذیرایی آن از طریق یک باکس جاکفشی و کتابخانه از هم جدا شده است که فضاها را از این طریق تفکیک کرده است. هم‌چنین درب ورودی هم به درب ضد سرقت تغییر یافت. نورپردازی و چوبی که در این فضاها کار شده است همگی توسط گروه معماری و دکوراسیون داخلی دکوطرح هستند.

 

تزئینات پروژه تهرانسر

تزئینات تی‌وی‌وال

در قسمت وال‌تی‌وی که همان دیوار تلویزیون است، از اسلب چوب با طرح سنگ استفاده شد و دور تا دور آن ابزار کار شده است. به طوری که دیوار دور تلویزیون یک رنگ صدفی و دور تا دور این دیوار صدفی، رنگ خام و دور آن هم کاغذدیواری کار شده است.

 

تزئینات سقف و دیوارها

شرکت معماری دکوطرح برای تزئینات در قسمت سقف، از کناف استفاده کردند. هم‌چنین دور تا دور سقف نور مخفی تعبیه شده است. در فضای خانه، بر روی دیوارها قاب‌هایی را مشاهده می‌کنید که داخل این قاب‌ها کاغذدیواری شد. شرکت معماری دکوطرح جابه‌جایی رادیاتورها را به وسط این قاب‌ها انجام داد چرا که این کار باعث می‌شود رادیاتورها در مکان جدید دید بهتری برای بیننده ایجاد کنند. در کنار شومینه همان‌طور که در عکس‌های زیر می‌بینید، برای مسیر عبور دودکش‌های طبقات دیگر یک دیوار کناف دوبل اجرا شد. شرکت معماری دکوطرح داخل این کناف را با پشم سنگ عایق‌بندی کرد و روی آن همان‌طور که در تصویر می‌بینید باکس‌هایی برای زیبایی دیوار کار شده است. در سقف‌های این خانه، باکس‌هایی در گرفته شد که این باکس‌ها سی‌ان‌سی شد و طرح رنگ آن هم با کارفرما نهایی و سپس در پروژه اجرا شد.

 

تزئینات آشپزخانه

در آشپزخانه این پروژه از ورق فرامید استفاده شد که به سبک مدرن طراحی و اجرا شد.

 

تزئینات اتاق خواب

برای تزئینات اتاق خواب همان‌طور که در عکس‌های زیر می بینید، یک دیوار پوستر کار شده و بقیه دیوارها دارای کاغذدیواری هستند. رادیاتور این اتاق نیز به زیر پنجره انتقال یافت.

 

کمدها در پروژه تهرانسر دکوطرح

برای کمدهای کار شده در این خانه، از چوب هایگلس ترک استفاده شد که همان‌طور که در تصاویر پیداست، دارای طرح است. درهای این کمدها به صورت ریلی است که باعث می‌شود در هنگام باز شدن، فضای بسیار کمی را اشغال کند.

 

سیستم سرمایش و گرمایش ساختمان تهرانسر

در این پروژه برای گرم کردن فضا از کفپوش‌های لمینت استفاده شد، اگر مرحله قبل شروع این پروژه را دیده‌اید، حتما متوجه می‌شوید که قبلا یک شومینه گاز سوز وجود داشت. شرکت معماری دکوطرح برای کاهش مصرف انرژی این شومینه گازشوز را حذف کرد و به جای آن از یک شومینه برقی برای خانه استفاده کرد که به اندازه کاهی محیط را هم گرم می‌کند. بالای این شومینه یک اسلب چوب کار شده است که دارای طرح سنگ است، درست مانند اسلب چوبی که برای تی‌وی‌وال کار شد، این اسلب در کارگاه قالب و رنگ شد و به محل پروژه آورده شد تا فقط نصب شود.

 

سرویس بهداشتی و حمام پروژه تهرانسر

در سروس‌های بهداشتی و حمام از کاشی‌ها و سرامیک‌های کلکته شصت سانتی‌متر در یک متر و بیست سانتی‌متر استفاده شد، برای سقف این سرویس‌ها هم دور تا دور آن نورپردازی شد به طوری که بر روی سقف باکس کار شده و دور آن نور مخفی و هالوژن قرار دارد.

 

یراق‌آلات پروژه تهرانسر

یراق‌آلات به کار رفته در چوب‌های این خانه، یراق‌آلات بلوم است.

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این پروژه برای ما بنویسید.

با آرزوی بهترین‌ها.