پروژه مسکونی جناب آقای قاسمی - لواسانات
23
مرداد

پروژه مسکونی جناب آقای قاسمی – لواسانات

طراحی، نظارت و اجرای پروژه مسکونی جناب آقای قاسمی، لواسان – طراحی پروژه مسکونی جناب آقای قاسمی به متراژ یکصد و هشتاد متر مربع واقع در لواسان

طراحی و اجرای این پروژه توسط شرکت معماری و دکوراسیون داخلی دکوطرح انجام شده است که در پست‌های بعدی مراحل اجرای کار در قالب تایم لپس و همچنین اتمام پروژه برای شما عزیزان به اشتراک گذاشته خواهد شد. سیستم گرمایش و سرمایش این پروژه داکت اسپلیت و گرمایش از کف است و جداسازی اتاق‌ها توسط کناف دوبل ضد حریق به همراه عایق‌بندی کامل است. در ادامه مطلب از شما عزیزان دعوت میکنیم تا با سیستم گرمایش از کف بیش‌تر آشنا شوید.

 

پروژه مسکونی جناب آقای قاسمی – لواسانات

تصاویر پروژه را در زیر می‌توانید مشاهده کنید:

مبلمان و تی‌وی‌روم

آشپزخانه

مبلمان

نمای ورودی خانه

اتاق خواب کودک

طراحی اتاق خواب کودک

اتاق خواب پسرانه

کاغذدیواری اتاق خواب پسرانه

 

سیستم گرمایش از کف چیست؟ سیستم گرمایش از کف چگونه کار می‌کند؟

همان‌طور که از نام آن پیداست، سیستم گرمایش کف، سیستمی است که گرما را نه از بالا یا به وسیله‌ی رادیاتور و بلکه از کف زمین به بالا منتقل می‌‌کند. در این روش گرما در سطح زمین کاملا پخش می‌شود و زمانی که روی سطح زمین قدم بگذارید گرمای مطبوع آن را کاملا احساس می‌کنید. در سیستم گرمایش کف دمای تمامی بخش‌ها با هم یکسان است چرا که محل مشخصی برای توزیع گرما وجود ندارد و گرما به صورت تابشی در فضا منتشر می‌شود، این گرمایی که از کف می‌‌آید مستقیما افراد حاضر در خانه را به شکلی کاملا یکنواخت گرم می‌کند. نه خبری از افزایش دمای ناگهانی خانه یا نقاط گرم‌تر و سردتر است و نه از اتلاف انرژی و هزینه بالا!

گرمایش از کف و گرمای تابشی ساطع شده از کف، گرما را به سطح بالاتر برده و توزیع یکنواخت‌تر گرما را نسبت به روش‌های گرمایش معمولی فراهم می‌کند، این بدان معناست که کل سطح به عنوان یک بخاری تابشی غول پیکر کار می‌کند تا افراد را گرم کند به این معنی که مشکل گرم شدن بیش از حد و هدر رفتن انرژی وجود ندارد.

 

نصب سیستم گرمایش کف

سیستم گرمایش کف سیستمی بهینه و کارا برای استفاده است و اگر تنها یک عیب به نظر برسد، نصب آن است (البته در صورتی که قصد ساخت و ساز ندارید). بهترین زمانی که می‌توان سیستم گرمایش کف را نصب کرد در زمان ساخت خانه یا بازسازی آن است که بتوانید بدون دردسر اضافی سیستم گرمایش از کف را در کف خانه خود تعبیه کنید. متخصصین می‌گویند که اگر این سیستم درست تعبیه شود، حداقل سی سال به صورت تضمینی کار خواهد کرد.

 

چگونه سیستم گرمایش از کف را خودمان نصب کنیم؟

نقشه گرمایش از کف ساز و کار ساده‌ای نیست اما شامل موارد و جزئیات بسیاری است. از جمله مواردی که باید به آن‌ها توجه کنید متراژ حداقلی و حداکثری، مرز سرما، درزهای انبساطی و موارد دیگری هستند که اگر به صورت دقیق این نقشه را طراحی کنید، یک سیستم کارآمد و بدون مشکل خواهید داشت و در غیراین صورت ممکن است با مشکلات و در مواردی با خساراتی رو به رو شوید. به همین دلیل است که ما معمولا توصیه می‌کنیم که این کار را به یک حرفه‌ای بسپارید تا به خانه آسیبی نزنید و خسارتی به شما وارد نشود.

 

سیستم گرمایش از کف چگونه کار می‌کند؟

در سیستم گرمایش از کف لوله‌ها به شکلی قرار می‌گیرند که توزیع یکنواخت گرما را فراهم می‌کند و سیستم به یک منبع گرما مانند دیگ وصل می‌شود. یک منیفولد و واحد اختلاط پمپ بین منبع گرما و سیستم گرمایش از کف نصب می‌شود تا اطمینان حاصل شود که آب در دمای صحیح خود وارد لوله‌ها می‌شود. همیشه باید با سازنده دیگ خود یا متخصص فنی ساختمان مشورت کنید که آیا دیگ بخار یا هر منبع گرمایی دیگر در موتورخانه را می‌توان برای سیستم گرمایش از کف مورد نظر شما استفاده کرد یا خیر؟

 

سیستم گرمایش از کف در چه متریال‌هایی قابل اجراست؟

سیستم‌های گرمایش از کف تقریباً در هر متریال و با هر مصالحی از جمله پوشش‌های کاشی، چوب، لمینت و وینیل بدون مشکل خاصی کار می‌کنند. بسته به ساختار زیر طبقه و پوشش کف، ممکن است بنا به صلاحدید کارشناس یک عایق اضافی برای اطمینان مورد نیاز شود. البته که در هر صورت پس از جای‌گیری سیستم گرمایش از کف شما، به بتن‌ریزی احتیاج خواهید داشت. پس از انجام فرآیند بتن‌ریزی تا چند روز (هر چند روزی که کارشناس و متخصص به شما می‌گویند) باید حتما از روشن کردن سیستم اجتناب کنید و پس از پایان این چند روز، دما را آهسته آهسته و طبق یک الگوی مداوم بالا ببرید تا به سیستم گرمایش از کف شما شوک وارد نشود.

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این پروژه ما بنویسید.

با آرزوی بهترین‌ها.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۵]