دکوراسیون مغازه
26
فروردین

دکوراسیون مغازه

دکوراسیون مغازه

مهمترین نکته ای که در طراحی دکوراسیون یک مغازه باید مورد توجه قرار بگیرد توجه به جزئیات طراحی می باشد و اینکه اجناس چگونه چیده شوند که مشتری را به خود جذب کند و برای اینکه مشتری زمان بیشتری را در مغازه سرخ کند باید چگونه اجناس را چیدمان کنیم؟

ویترین ها عاملی می باشند که مشتری به داخل مغازه می‌رود .مشتریان بر اساس اجناسی که در پشت نویسی این چیدمان می شوند علاقه‌مند به ورود و یا عدم ورود به مغازه می باشند.

برای پسندیدن نپسندیدن کل اجناس باید سلیقه عمومی مشتریان را در نظر بگیرید و از آنها آگاهی داشته باشید طراحی یک دکور زیبا برای ویترین تاثیر بسیاری در جذب مشتری دارد.

 

طراحی داخلی تجاری و طراحی داخلی اداری

 

دکوراسیون مغازه

قسمت ورودی در دکوراسیون مغازه اولین قسمتی است که مشتری را به خود جلب می کند و در آن قدم می گذارد. در این قسمت از ۵ تا ۱۵ قدم اول مغازه باید دارای یک طراحی منحصربه فرد باشد.

در واقع استفاده از لامپ ها و نورپردازی مناسب همچنین رنگ و یا صفحه نمایش برای تبلیغات کار می تواند ذهنیتی را به مشتری دهد که با ارزش بودن و گران بودن مغازه را در ذهن او ایجاد می‌کند.

نحوه چیدمان محصولات باید به گونه‌ای باشد که پرفروش ترین و جذاب تر از سایر مغازه ها باشد در این صورت شما می‌توانید بیشترین مخاطب را در مغازه داشته باشید.

محصولاتی که می دانید مشتری‌ها آنها را کمتر انتخاب می‌کنند ، بهتر است در طبقات‌ پایین قرار بگیرد. چرا که چیدمان محصولات در طراحی دکوراسیون دارای اهمیت است و همچنین در طبقه‌بندی محصولات می تواند در فروش شما تاثیرگذار باشد.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید طبق تحقیقاتی که کارشناسان انجام دادند درصد مشتریان هنگامی که وارد یک مغازه می شوند به صورت ناخودآگاه ابتدا به سمت راست مغازه را نگاه می کنند.

برای همین اغلب به آن دیوار قدرت می گویند که بالاترین تاثیر را بر روی مشتری دارد.

بنابراین باید در طراحی آن دقت لازم را داشته باشید و اجناسی در این قسمت قرار دهید که مشتری را به خود جلب کند.

برای مثال اجناس گران قیمت و خاص را در این قسمت قرار دهید.

مسیر حرکت مشتری در دکوراسیون مغازه باید حساب شده انجام شود.

طراحی این قسمت باید متناسب با دکوراسیون مغازه باشد و مشتری بتواند به راحتی همه اجناس را نظاره کند.

مسیر باید به طوری طراحی شود که بیشترین حد ممکن در معرض دید مشتریان قرار گیرد که این کار احتمال خرید را افزایش خواهد داد.

مسیرهایی که به صورت دورانی به سمت راست می باشند را در طراحی لحاظ کنیم مغازه را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را برای هزینه مشخصی اختصاص دهید.

مسیر باید به گونه ای طراحی شود که مشتری بتواند کل مغازه را توسط آن طی کنند.

 

پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۳ میانگین: ۵]