۰ تا ۱۰۰ راهکارهای بازسازی در هروی
همه چیز درمورد ۰ تا ۱۰۰ راهکارهای بازسازی در هروی
جذابیت، استحکام و ایمنی ساختمانها در طی زمان به مرور کمتر میشود. بنابراین خیلی از افراد بعد از چند سال به فکر بازسازی ساختمان میافتند. بازسازی خانهها همچنین از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است، زیرا هزینهها را به میزان زیادی کاهش خواهد داد. در واقع افراد هزینه به مراتب کمتری برای بازسازی در مقایسه با خرید یک خانه جدید میپردازند، اما چیزی که نصیبشان میشود، یک خانه جدید، زیبا و شیک است. عوامل زیادی در تعیین زمان بازسازی یک ساختمان تعیین کننده هستند. شرایط آب و هوایی، مصالح استفاده شده برای ساخت، نحوه استفاده از ساختمان و… جزو این عوامل محسوب میشوند.
اگر به دنبال ۰ تا ۱۰۰ راهکارهای بازسازی در هروی هستید، این نوشتهها را هم بخوانید!
منظور از بازسازی ساختمان چیست؟
بازسازی ساختمان به همه اقداماتی گفته میشود که با هدف بهینه کردن محیط و ایجاد تغییرات ظاهری و بنیادی در آن انجام میشود. در بازسازی هم جذابیت ظاهری ساختمان ارتقا پیدا میکند و هم بر عمر مفید آن افزوده خواهد شد.
در تصمیم به بازسازی خانه عوامل زیادی دخیل هستند. در اولین گام باید تعیین کنید که کدام بخشهای خانه نیاز به بازسازی دارند. آیا بازسازیها زیرساختهای بنا (مثل تأسیسات) را هم شامل خواهد شد یا نه؟
تفاوت بازسازی و نوسازی ساختمان چیست؟
خیلی از افراد فکر میکنند که بازسازی و نوسازی مترادف هستند. اما این دو اصطلاح تفاوتهای زیادی با یکدیگر دارند و نباید آنها را به جای هم استفاده کرد. ما در ادامه به مهمترین تفاوتهایی که این دو مفهوم با یکدیگر دارند میپردازیم.
کاری که در بازسازی انجام میشود اقدامات مرمتی و تعمیراتی روی بناهای قدیمی است. در نتیجه این اقدامات است که عمر مفید بنا افزایش مییابد. هدف در بازسازی ساختمانها این است که تا جایی که امکان دارد هیچ تغییری در ظاهر ساختمانها ایجاد نشود. یک مثال خوب برای بازسازی، تمام کارهایی است که بر روی بناها و آثار تاریخی انجام میشود. این کارها در واقع مانع از بین رفتن و فرسودگی بیش از حد این بناها میشود. بنابراین هدف از بازسازی، افزایش پایداری و ماندگاری ساختمانهاست.
میتوان گفت که نوسازی به نوعی نقطه مقابل بازسازی است. به تعمیر کامل و همه جانبه ساختمانها و خانهها، نوسازی گفته میشود. در فرایند نوسازی، ساختمانها هم تغییرات ظاهری و هم تغییرات باطنی خواهند داشت. معمولاً نمای داخلی و بیرونی، تأسیسات و… در نوسازی تغییر خواهند کرد. هدف از نوسازی تبدیل یک ساختمان فرسوده و قدیمی به بنایی زیبا، مدرن و نو است. در میان عموم مردم اغلب وقتی صحبت از بازسازی خانه میشود، منظور همان نوسازی ساختمانهاست.
بازسازی ساختمانها چند بخش دارد؟
لازم است که شما در ابتدا هدف خود از بازسازی را مشخص کنید. در مرحله بعد نیز ضروری است که بودجهای را برای رسیدن به این اهداف در نظر بگیرید. بعد از انجام این کارها، وقت آغاز بازسازی است. فرایند اصلی بازسازی به طور کلی دو بخش دارد:
- بازسازی زیرساختهای ساختمان: این بخش شامل اقداماتی مثل تغییر یا تعمیر بخشهای اصلی مثل تأسیسات برق، لوله کشیها و… میشود. در بازسازیها توجه به این بخش ضروریتر و در اولویت است. زیرا این بخشها هستند که نیازهای اصلی شما را در زندگی روزمره برآورده میکنند.
- بازسازی دکوراسیون و نما: این بخش مربوط به زیباییهای داخلی یا نمای بیرونی ساختمان شماست.
دریافت مشاوره از شرکتهای مربوطه
شرکتهایی مانند شرکت بازسازی دکوطرح هستند که به صورت تخصصی در زمینه بازسازی خانهها و بناهای دیگر فعالیت میکنند. شما باید برای برآورد هزینههای بازسازی، زمان مورد نیاز برای انجام آن، نحوه و میزان ایجاد تغییرات و… از این شرکتها مشاوره بگیرید.
تخریب ساختمان
مرحله بعد از مشاوره، تخریب ساختمان است. بخشهای مختلف ساختمان که نیاز به بازسازی داشته باشند، در این مرحله و با کمک پیمانکاران و شرکتهای خدماتی تخریب میشوند. همان طور که میدانید، دیوارهای اصلی ساختمانها کل وزن ساختمان را تحمل میکنند. به همین دلیل hsj که این دیوارها به هیچ وجه نباید تخریب شوند.
ساخت بنا
هدف از انجام این مرحله ایجاد تغییرات مورد نظر و بهینه کردن فضای ساختمانهاست. در این مرحله کارهایی مثل اضافه کردن دیوارها یا استفاده از دیوارهای پیش ساخته انجام میشود. برای ایجاد تغییر در فضای داخلی ساختمان هم اقداماتی انجام میشود. مهم ترین اقدامات در این زمینه عبارتند از:
- گچ کاری و نصب سقف کاذب
- رنگ کردن دیوارها و سقفها
- پیاده سازی و اجرای کاغذ دیواری
- نورپردازی
- کف سازی
- اجرای قرنیز چوب یا سنگ
همچنین ضروری است که در مرحله بازسازی خانه یا ساختمان به چند نکته مهم توجه داشته باشید:
- در فرایند بازسازی، باید بخشهای فرعی ساختمان مثل سرویس بهداشتی و حمام، اتاقها، آشپزخانه و… نیز بازسازی شوند.
- بهتر است که همزمان با بازسازی خانه، لوله کشیها و سیستمهای سرمایشی و گرمایشی را نیز بازسازی و تعمیر کنید.
- زمانی که عایقهای رطوبتی کهنه شده باشند، وقت تعمیر و بازسازی دستشویی و حمام است. رطوبت موجود در این بخشها میتواند آسیبهای زیادی به کف ساختمانها وارد کند.
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۰ دیدگاه