۴ نکته حیاتی برای معماران جوان
09
اردیبهشت

۴ نکته حیاتی برای معماران جوان

۴ نکته حیاتی برای معماران جوان

فارغ از تمام حواشی و حرف هایی که در مورد معماری و دانشجویان آن زده می شود، به عنوان متخصص چند ده ساله معماری به شما می گوییم که وارد رشته ای شده اید که بزرگ ترین تمدن ها را در طول خلق کرده است. این رشته تا به امروز به عنوان یکی از جالب ترین رشته های شناخته شده است.مردم به شما به عنوان یک فرد منحصر به فرد و خلاق نگاه می کنند. به آن افتخار کنید و سفرتان را با یک لبخند آغاز کنید!

این احساس رضایت را در مواجه شدن با سختی های کار نیز حفظ کنید. همیشه خوش بین بمانید! بسیار ناامیدکننده است که شما شب و روز روی یک پروژه کار کنید و در آخر نیز هیچ تشکر و قدردانی از شما نشود. اما این زندگی عمومی معماری است. هر معمار موفقی زمانی شکست و مردودیت هایی را پشت سر گذاشته است.

این تنها دست شماست که هر مانعی را به آن چه می خواهید تغییر دهید.این تجربیات نه تنها شما را تبدیل به معمار بهتری می کند، بلکه همچنین از شما فردی قوی تر و باهوش تر خواهد ساخت.چگونه می‌توانید شانس کسب یک شغل معماری قابل‌اعتماد را برای خودتان فراهم کنید؛ شغل و تجربه‌ای که زمینه پیشرفت شما را ایجاد خواهد کرد. با هفت نکته زیر شروع کنید که از تجارب شخصی معماران مطرح جمع آوری شده‌اند. سپس روی پای خودتان بایستید!

 

قبل از خواندن این مقاله توصیه می شود مقالات زیر را نیز مطالعه کنید:

 

 

۴ نکته حیاتی برای معماران جوان

رزومه خوب یعنی همه چیز!

بدیهی است که بیان دوره‌های آموزشی که دیده‌اید؛ در کسب اولین شغل معماری بعد از فارغ‌التحصیلی، نقشی اساسی را ایفا می‌کند. ارائه رزومه، فاکتور مهمی است که روی تصمیم شرکت‌ها مبنی بر استخدام متقاضی کار معماری تأثیر می‌گذارد. نکته کلیدی این است که رزومه باید خلاصه باشد. هیچ‌کس وقت یا تمایلی ندارد که کل زندگی شما از روز اول تا امروزتان را مطالعه کند.

روی حقایق حیاتی مانند تحصیلات، تجارب و رفرنس‌ها تمرکز کنید و کمی هم در مورد خود و توانایی‌هایتان توضیح دهید. رزومه نباید بیش از دو طرف یک برگه کاغذ باشد. نترسید و از مهارت‌های گرافیکی خود بهره ببرید تا قالبی ساده اما چشمگیر تهیه کنید.

 

مشاغل مخفی را دریابید!

بعد از تهیه رزومه و مدارک، مرحله سخت و جدی یافتن یک شغل معماری شروع می‌شود. از سرچ در اینترنت شروع کنید؛ همه فرصت‌های شغلی موجود در شرکت‌های بزرگ را پیدا کرده و روی یک تکه کاغذ نوشته و داخل یک جعبه بگذارید. همه این مشاغل ارزش ارسال درخواست پذیرش را دارند و شما هم شانسی برابر با بقیه افراد برای کسب یکی از آن‌ها را دارید.ارسال نامه یا یک ایمیل به شرکت محبوبتان مانند تیری بزرگ است که اگر به هدف بخورد شما را شگفت‌زده می‌کند. پس برای آگهی‌های استخدامی اقدام کنید اما برای مشاغل مخفی هم درخواست بفرستید.

بعد از اینکه آگهی‌های استخدامی را پیدا و یادداشت کردید؛ اگر حرف تجربه کار کردن با مثلاً یک نرم‌افزار خاص به میان بیاید شاید احساس کنید که از پس هیچ‌یک از مشاغل موجود در جعبه برنخواهید آمد. اما به خاطر بیاورید که هر شخصی بالاخره از یک جایی شروع کرده است و شما مهارت‌هایی دارید که برای خیلی از شرکت‌ها ارزشمند هستند.

 

هر چیزی قابل‌تغییر است

ارسال درخواست برای اولین شغل بعد از دانشگاه ممکن است ترسناک‌تر از آن باشد که پیش‌بینی می‌کردید. بعد از سال‌ها تحصیل، زندگی خارج از دانشگاه از این نقطه شروع می‌شود. چه اتفاقی می‌افتد اگر تصمیمی اشتباه گرفته و جایی شاغل شوید که حس خوشایندی به شما نمی‌دهد؟ در حالیکه مهم است که مدتی به شغل جدیدتان بچسبید تا در آن جا بیفتید اما از این نکته هم غافل نشوید که همیشه انتخاب‌های دیگری هم وجود دارد که به آن‌ها نیاز دارید. حتی اگر یک سال جایی کار معماری کرده است و بعد استعفا دهید؛ حالا یک سال تجربه کار دارید که رزومه شما را قوی‌تر می‌کند. جابه‌جایی بین شرکت‌های مختلف به‌منظور پیشرفت برای یک معمار جوان عیب محسوب نمی‌شود. پس با اشتیاق به اولین شغل معماری خود بپردازید اما اگر حس خوبی به شما نمی‌دهد از تغییر آن نهراسید.

 

ارائه شفاهی را از زمان دانشگاه تمرین کنید

اگر بتوانید آن طور که باید صحبت کنید، پروژه شما به طور حتم فروخته خواهد شد. تا حدی این امر یک استعداد ذاتی است، اما قطعا این استعداد را می توان کسب کرد. سخنرانی خود را جلوی آینه ارائه دهید و همان طور که حرف می زنید، حرکات بدنتان را نیز بررسی کنید.زمانی که صحبتمی کنید، باید به گونه ای وانمود کنید که انگار هرگز برای این سخنرانی آماده نشده اید و تمامحرف هایتان به طور طبیعی و بدون فکر قبلی زده می شوند و دلیل آن هم شور و هیجانی است که دارید.در ارائه تان روی نقاط قوت پروژه تان تأکید کنید و آن ها را برجسته تر نشان دهید و از روی نقاط ضعیف آن بگذرید. به طوری که به نظر برسد که شما به طرز فوق العاده ای از طرحتان اطمینان دارید این کار هیئت داوران را هم متقاعد می کند.

 

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]