راه اندازی شرکت معماری بخش چهارم
30
فروردین

راه اندازی شرکت معماری بخش چهارم | ۴۰ نکته مهم

راه اندازی شرکت معماری بخش چهارم | مشاوره از حسابداران

راه اندازی شرکت معماری بخش چهارم | هر نوع مشاغل برای رشد و شکوفایی باید از درگیری و مهارت های فنی درستی برخوردار باشند. اگر یک شریک یا بیشتر دارید ، حداقل یکی از شما باید در توسعه تجارت پیشگام باشد و باید مهارت های تجاری خوبی داشته باشد. اگر همه شما بسیار فنی هستید و مهارتهای شغلی و مدیریتی ندارید ، ممکن است دچار مشکل شوید.

مهارت های فنی قطعاً سنگ بنای شرکت معماری شما در هنگام حفظ اعتبار خوب با ارائه کار با کیفیت است ، اما این مهارت ها به تنهایی کافی نیستند. من بسیاری از بنیان گذاران شرکت ها را دیده ام که مهارت های شغلی و مدیریتی ضعیفی داشته اند که شرکت های آنها هرگز از حد معینی رشد نکرده اند ، در حالی که شرکت هایی با هدایت معماران با ذکاوت تجاری خوب به شرکت های متوسط و بزرگ تبدیل شده اند.

 

پیشنهاد نویسنده: طراحی داخلی، طراحی دکوراسیون داخلی، اجرای دکوراسیون

 

۱. یک شخص حقوقی را انتخاب کنید | راه اندازی شرکت معماری بخش چهارم

هنگامی که آماده راه اندازی شرکت معماری خود هستید ، ممکن است تصمیم بگیرید که به عنوان یک مالک انفرادی کار خود را شروع کنید ، این بدان معناست که شخصاً تمام ریسک ، درآمد و بدهی شرکت خود را به عهده خواهید گرفت.
احتمالاً اکثر افراد به این ترتیب تمرینات خود را شروع می کنند ، که در تأیید اینکه آیا می توان شرکت شما را حفظ ، سودآوری و رشد داد ، مفید است یا نه. هنگامی که مشتری بیشتری پیدا کردید و درآمد / ریسک شما افزایش یافت ، می توانید تجارت خود را به یک شرکت خدمات حرفه ای (PC) تبدیل کنید.
این شرکت اساساً واحد دیگری است که کلیه درآمد ، هزینه ها و ریسک های شرکت را بدست می آورد. به عنوان مالک ، اکنون می توانید دارایی های شخصی خود را از دارایی های شرکت خود جدا کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این نهادهای مختلف و ثبت کسب و کار خود ، یک سرویس خارق العاده با نام Legal Zoom وجود دارد که یک شرکت آنلاین است و به شما کمک می کند تا برای ثبت نام تجاری لازم اقدام کنید.
به جای اینکه به مقامات محلی خود بروید و امیدوار باشید که برای همه عناوین لازم ثبت نام کرده اید ، Legal Zoom می تواند به شما در کشف تمام برنامه هایی که باید پر کنید و از طرف شما ارسال کند ، به شما کمک کند.

۲. در مقامات مالیاتی ثبت نام کنید

راه اندازی شرکت معماری بخش چهارم | پس از تأسیس مشاغل خود ، به یاد داشته باشید که در مقامات مالیاتی مانند خدمات درآمد داخلی (IRS) یا ایالت خود ثبت نام کرده و شماره شناسایی کارفرمای خود را دریافت کنید.
شما باید به جای شماره تأمین اجتماعی خود از این شماره در همه برنامه های بعدی شرکت خود استفاده کنید. این باعث می شود شما از فعالیت های متقلبانه و سرقت هویت در امان باشید.

۳- سوابق کلیه حساب ها و دفاتر حسابداری را حفظ کنید | راه اندازی شرکت معماری بخش چهارم

در مراحل اولیه کسب و کار خود ، به همه وظایف حسابداری و دفترداری مشغول خواهید بود ، بعداً ممکن است یک حسابدار یا یک کارمند منابع انسانی را برای مدیریت آنها استخدام کنید.
اطمینان حاصل کنید که تمام صورت های درآمد و هزینه های خود را با هم نگه دارید تا بتوانید جریان نقدی شرکت خود را مشاهده کرده و مالیات خود را ارائه دهید.

یک بستر آنلاین عالی وجود دارد که بسیاری از مشاغل کوچک از آن برای دفترداری ، ردیابی پروژه ها ، صورتحساب و سایر موارد مربوط به امور مالی شغلی به نام Freshbooks استفاده می کنند.
بسیاری از همکاران من که صاحب مشاغل کوچک هستند از Freshbooks استفاده می کنند و فقط داستان های عالی سیستم عامل ها را به اشتراک گذاشته اند.

۴. تعیین کنید که چه زمانی مالیات خود را ثبت می کنید | راه اندازی شرکت معماری بخش چهارم

اگر مالک انفرادی یا مشارکت هستید ، هنگام تصمیم گیری برای تشکیل مالیات ، به احتمال زیاد از پایان سال تقویم استفاده خواهید کرد. اگر به عنوان یک شرکت مالیات دریافت کنید ، مجاز به انتخاب پایان سال مالی با استفاده از پایان ماه غیر از دسامبر خواهید بود. بسیاری از شرکت ها رده چهارم را به عنوان زمان خود برای ثبت مالیات انتخاب می کنند.

۵. مالیات بر درآمد برای مالک انفرادی در مقابل شرکت

راه اندازی شرکت معماری بخش چهارم | صاحبان مشاغل اظهارنامه مالیات بر درآمد فردی و همچنین فرم مالیات خود اشتغالی را ارائه می دهند. وقتی کسب و کار شما رشد کرد و به یک شرکت تبدیل شد ، هر سه ماه برآورد مالیات خود را تشکیل داده و پیش پرداخت می کنید.
اگر این پرداخت ها را انجام ندهید ، جریمه کم پرداختی از شما کسر می شود ، بنابراین قطعاً به محض شروع کار خود ، از حسابدار خود در مورد این اطلاعات سوال کنید.

 

۶. از قبل برنامه ریزی کنید و پیش بینی مالی خود را تدوین کنید | راه اندازی شرکت معماری بخش چهارم

همانطور که تجارت خود را شروع کردید و مشتری خود را شروع کردید ، به یاد داشته باشید که سوابق خوبی در مورد همه درآمد و هزینه های خود داشته باشید. توجه داشته باشید که چقدر سود می گیرید و اینکه آیا با گذشت زمان سود بیشتری دارید یا نه.

این اعداد را در نظر بگیرید و به آینده پروژه کنید. تعیین کنید که آیا شما در آینده هزینه های غیرمنتظره ای خواهید داشت یا در موقعیتی هستید که قبل از جهش شرکت را رشد دهید.

۷. اعتبار و بودجه کسب و کار خود را دریافت کنید

راه اندازی شرکت معماری بخش چهارم | هنگامی که آماده شروع کار خود هستید ، یا باید به اندازه کافی پس انداز کنید تا بتوانید هزینه های شخصی خود را تأمین کنید و تجهیزات لازم برای تجارت خود را خریداری کنید ، یا باید یک خط اعتباری از شخصی پیدا کنید. بسیاری از افراد به امید گشودن خط اعتباری بلافاصله به بانک مراجعه می کنند.

اگر از قبل برنامه ریزی می کردید و امور مالی خود را پیش بینی می کردید ، به احتمال زیاد در بدست آوردن یک خط اعتباری مشکلی نخواهید داشت. با این حال ، اگر ترجیح می دهید برای شروع خط اعتباری اولیه خود از بانک اجتناب کنید ، همیشه می توانید به عنوان گزینه دیگر از خانواده یا دوستان خود سوال کنید.

مطمئن شوید که با وکیل خود صحبت کرده اید و یک قرارداد عادلانه منعقد کرده اید تا بتوانید از سرمایه گذاری دوست خود در شرکت خود محافظت کنید. کسب و کار خود را از خانواده و دوستان خود جدا کنید.

۸. فاکتور بگیرید و به موقع پرداخت کنید | راه اندازی شرکت معماری بخش چهارم

اگرچه این مورد توسط حسابداران در سمینار تحت پوشش قرار نگرفت ، اما این یک بخش بسیار مهم در هر شغل است – مطمئن شوید که به موقع حقوق دریافت می کنید. همانطور که جنی در قسمت حقوقی سمینار ذکر کرد ، تعهدات قراردادی هر یک از طرفین به طور خاص مربوط به جبران خسارت کار انجام شده در پروژه ها باید همیشه توسط شرکت بررسی شود.

برخی از همکاران من که با توسعه دهندگان جدید کار کرده اند ، در قرارداد خود بندهایی را مشاهده کرده اند که دارای عباراتی مانند “پرداخت در هنگام پرداخت” است ، که به این معنی است که مشتری بالقوه تا زمانی که مشتری به وی پرداخت نشود ، هزینه خدمات ارائه شده را به شرکت معماری پرداخت نمی کند.

در زمان فاکتور گرفتن از پروژه ها ، جمع آوری همه چیز از پشتیبان گیری برگه تا کل هزینه های قابل بازپرداخت مانند چاپ و سفر برای قبض به مشتری نیز مهم است. همانطور که جنی در قسمت حقوقی سمینار خود ذکر کرد ، داشتن بندی در قرارداد مبنی بر پرداخت “X” (ماهانه ، درصد کامل و غیره) و بررسی آن با مشتریان خود به این روند کمک می کند.

 

پیشنهاد نویسنده: ۱۰ مرحله راه اندازی شرکت معماری، راهنمای مراحل طراحی معماری – بخش اول

 

پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح انجام شده است:

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با راه اندازی شرکت معماری بخش سوم برای ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]