سندروم هاکلبری فین و معماران
18
فروردین

سندروم هاکلبری فین و معماران

سندروم هاکلبری فین و معماران

این سندروم اغلب برای اشاره به کودکانی به کار می رود که به «مدرسه گریزی» گرایش دارند و بدون دلیل موجه، از حضور در کلاس های درس امتناع می کنند. اما «سندروم هاکلبری فین» در کتاب های روانشناسی، به عنوان یک «عقده روان‌پویشی» نیز معرفی شده است. «جِی سی سِگِن» در کتاب «لغت نامه ی پزشکی مدرن» توضیح می دهد که این سندروم با سرکشی در دوران نوجوانی آغاز می شود اما به تدریج به «تغییرات شغلی مکرر و مسئولیت گریزی در بزرگسالی» می انجامد. گمان می رود «سندروم هاکلبری فین» در واکنش به طرد شدن توسط والدین، و یا احساساتی عمیق از خودکم‌بینی و افسردگی در فرد بروز می کند. همچنین این سندروم یکی از مواردی است که ممکن است از طریق سندروم ایمپاستر یا خود کم بینی به وجود آید یا تقویت شود!

در وبسایت واژه نامه اختلالات روانی چنین می خوانیم:

مجموعه ای روان پویشی که در آن تعهدات و مسئولیت هایی که در کودکی از آنها دوری می شد، منجر به تغییرات مکرر شغلی و غیبت در بزرگسالی می شود. سندرم هاکلبری فین ممکن است یک مکانیسم دفاعی مرتبط با طرد شدن والدین، اعتماد به نفس پایین و افسردگی در یک فرد باهوش باشد.

 

قبل از خواندن این مقاله توصیه می شود مقالات زیر را نیز مطالعه کنید:

 

 

سندروم هاکلبری فین و معماران

هاکلبری فین اصلا چیست؟

سندرم مجموعه ای از علائم و نشانه های پزشکی است که به یکدیگر مرتبط هستند. آنها بخشی از یک پروفایل پزشکی هستند که بر رفاه یک فرد تأثیر می گذارد. سندرم هاکلبری فین نمونه کاملی از این موضوع است. هاکلبری فین شخصیتی است که مارک تواین در یکی از رمان های خود خلق کرده است. فین در بسیاری از رمان های نویسنده بزرگ آمریکایی ظاهر می شود. با این حال، در ماجراهای هاکلبری فین است که ما دید واضح تری از شخصیت و مشکلات او دریافت می کنیم. قبل از توصیف ویژگی های این سندرم، ذکر این نکته مهم است که سندرم هاکلبری فین آفرینش روانشناسی رایج است. ادبیات پزشکی هیچ اشاره ای به این موضوع نمی کند که یک مشکل روانی یا روانی است. با این حال، توصیف جالبی از شخصیت های خاص ارائه می دهد که قابل ذکر است.

 

دو ویژگی اساسی سندرم هاکلبری فین

ساختار روانی از نادیده گرفته شدن و بزرگ شدن با پدری بی رحم پدید می آید. دو ویژگی اساسی این سندرم خلأ وجودی و جست‌وجوی ابدی برای هر چیزی است که درد را تسکین می‌دهد یا باعث شادی می‌شود. بیایید این دو ویژگی اساسی موجود در سندرم هاکلبری فین را تجزیه و تحلیل کنیم:

  • خلأ وجودی: این احساس شدید کمبود چیزی است که به زندگی معنا می بخشد. این نارضایتی دائمی و احساس پوچی دائمی است. این بسیار شبیه تصور ما از افسردگی است.
  • تعقیب ابدی: در نتیجه موارد فوق، در سندرم هاکلبری فین جستجوی بی پایان برای چیزی وجود دارد که در نهایت می تواند آن احساس خالی را پر کند. این یک میل عمیق برای یافتن برخی واقعیت ها برای احساس کامل بودن است.

همانطور که می‌توانیم مشاهده کنیم، پشت آن نقاب بی‌احتیاطی، ناراحتی وجود دارد که نمی‌توان آن را ارضا کرد. فقدان هدف باعث می شود افراد مبتلا به این سندرم به همه جا نگاه کنند و به دنبال معنا باشند.

 

تاثیر سندروم هاکلبری فین بر معماران

مسئولیت پذیری نه تنها در بین معماران بلکه در تمامی اقشار و مسئولیت های جامعه از یک دانش آموز دبستانی تا یک پروفسور در دانشگاه اهمیت کلیدی و حیاتی دارد و مهم ترین ویژگی یک فرد موفق مسئولیت پذیری اوست. هر چند در دانشجویان معماری بسیار به ندرت شاهد سندروم هاکلبری فین هستیم اما در مواردی لازم است که حتما با دخالت پزشک و بررسی سابقه روانی فرد نسبت به تشخیص و درمان این سندروم عمل آید. این سندروم می تواند نشانه ای از یک مشکل بزرگ تر مانند افسردگی یا سندروم ایمپاستر باشد که با حل آن مسئله، به احتمال زیاد از سندروم هاکلبری فین هم رها خواهید شد.

 

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]