طراحی داخلی کرمان
02
دی

طراحی داخلی کرمان

طراحی داخلی کرمان

علت استفاده از هنر طراحی داخلی

اگر شما جزو افرادی هستید که نمای داخلی و دکور منزل برایتان اهمیت دارد، بدون شک دوست دارید یک خانه با بهترین مدل های طراحی دکوراسیون داخلی، شبیه تصاویر جذاب و دلنشینِ منازل مجله های خارجی و سایت ‌های دکوراسیون داشته باشید، در این حالت باید با یک طراح حرفه ای مشورت کنید. کارشناسان طراحی دکوراسیون داخلی خانه با ایده های تجربی و هنری ‌خود، چنان نمای زیبا و دلنشینی به دکوراسیون داخلی خانه شما می‌ بخشند که در هیچ مجله ای مانند آن را نخواهید دید. در صورتی که می خواهید منزلی زیبا و جذاب داشته باشید، تا به همه اعضای خانواده حس امن بودن و آرامش القا شود، باید همچون یک دکوراتور کلیه اشیای تزئینی منزل، مبلمان خانه و حتی رنگ پرده ها را با دقت و طبق اصول خاصی انتخاب کنید. طراحان داخلی متخصص و دکوراتور باتجربه، دوره های لازم برای دکوراسیون داخلی را پشت سر گذاشته اند و با بهترین مدل های طراحی دکوراسیون داخلی آشنایی دارند. طراح داخلی و دکوراتور در مورد مسائل نورپردازی، رنگبندی اشیای خانه، انتخاب رنگ مناسب برای دیوار‌ها، کف، سقف و حتی رنگ سایر وسایل خانه آگاهی دقیق و متمایزی دارند.

 

طراحی داخلی کرمان

آموزش دکوراسیون و طراحی داخلی

قبل از وارد شدن به مباحث دکوراسیون داخلی، بایستی منابع کمکی این رشته را بشناسید تا بتوانید بهتر و علمی تر به دکوراسیون داخلی بپردازید. در دنیای امروز و پررنگ شدن جایگاه هنر در زندگی های روزمره، اقبال به آموزش دکوراسیون داخلی نیز افزایش چشمگیری یافته است پیشنهاد ما این است که قبل از صرف وقت و هزینه زیاد برای یادگیری دکوراسیون داخلی، هدف خود را مشخص کنید؛ آیا میخواهید آشنایی کلی با این رشته پیدا کنید تا بتوانید محیط اطراف خود را به خوبی دکوراسیون کنید یا میخواهید متخصص این امر شوید و با اصول طراحی دکوراسیون آشنا شوید؟

 

نقش سلیقه صاحب ملک در طراحی داخلی کرمان

شاید بپرسید اگر ما کل کار دکوراسیون را به طراح و دکوراتور بسپاریم، سلیقه خودمان چه می شود؟ اگرچه کارشناس و دکوراتور باتجربه براساس مهارت و علمی که دارند برای دکوراسیون داخلی خانه مشتری خود نقش و طرح هایی می ریزند، اما ابتدای کار از سلیقه مشتری هم اطلاعاتی کسب می کنند. این‌که شما چه رنگ پرده ای و با چه مبلی می پسندید، باعث می شود طراح مسیرش مشخص شود و ذهنیت واضح تری برای طراحی ها و ایده های خود داشته باشد و در نهایت بهترین طرح را به شما ارائه دهد تا در انتهای پروژه احساس می‌کنید؛ آن چیزی که خودتان می خواستید، به صورت حرفه‌ای پخته و ارزیابی شده و به صورت دقیق و جز به جز در منزل یا محل کارتان پیاده سازی شده است.

 

 اصطلاحات مشابه با دکوراسیون داخلی

در مجموع سه عبارت معماری داخلی، طراحی داخلی و دکوارسیون داخلی در رابطه با سازه ها وجود دارد، که به نظر یکسان می رسند اما از لحاظ معنا و کارکرد تفاوت هایی دارند که در ادامه برایتان آورده ایم.

 

معماری داخلی

در معماری داخلی، مهندس معمار محیط داخل یک بنا را برای صاحب ملک آماده می کند به صورتی که ساکنین آن ساختمان بتوانند با ملک ارتباط برقرار کنند و حس تعلق داشته باشند. معماری داخلی به پروژه‌های فضاهای تفریحی، خانه ها و بنا های اداری ارتباط پیدا می کند. یک مهندس معماری داخلی باید به هنر، فلسفه و روانشناسی مسلط باشد و پروژه خود را از دیدگاه جوانب اقتصادی، فرهنگی و صنعتی انجام دهد.

 

طراحی داخلی

در این امر طراح ابتکار به خرج می دهد و با تکیه بر دانش و هنر و توجه به سلیقه و رفتارشناسی ساکنین، محیط داخل یک بنا را سر و سامان می دهد. در این مورد بررسی قوانین ایمنی، عایق بودن نسبت به صوت، حرارت، نورپردازی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و در آخر انتخاب وسایل و لوازم دکوری و روش چیدمان آن ها انجام می شود.

 

دکوراسیون داخلی

انجام دکوراسیون داخلی با دکوراتورهاست و صرفا به کار های ظاهری می پردازند یا پلن مهندسان معماری داخلی را پیاده سازی می کنند. برای نمونه در تهیه مبلمان، یک دکوراتور صرفا وظیفه دارد نوع، رنگ و ساختار مبلمان را انتخاب کند اما یک مهندس طراحی داخلی بسته به اوصول و قوانین موجود، به ارزیابی کاربرد، هدایت دما، اشتعال پذیری، ماندگاری، الزامات برقی و مسائل علمی و تخصصی آن نیز می‌ پردازد. جالب است بدانید که طراحی دکوراسیون داخلی با طراحی داخلی، دو مفهوم جدا هستند.

 

سبک های معماری داخلی

زمانی که یک کارشناس طراحی داخلی خانه تصمیم به طراحی پروژه ‌ای برای مشتری دارد، طبق احساسات و حال منحصربه فرد یک روزش طراحی پلن پروژه اش را انجام نمی دهد. طراحی داخلی خانه همچون نقشه‌کشی ساختمان مراحل خاص خود را دارد، که اولین مرحله آن تعیین سبک فضای داخلی خانه است. پس باید با انواع سبک های آن آشنا باشید که هر یک از آن ها باهم تفاوت هایی دارند.

 

سبک های دکوراسیون داخلی

تعداد سبک های دکوراسیون داخلی به تعداد سلایق افراد می تواند تغییر کند. در اینجا به بیش از ۲۰ سبک مختلف در طراحی دکوراسیون داخلی اشاره می کنیم و سپس به شرح چند مورد از پرطرفدارترین آنها می پردازیم:

  • سبک دکوراسیون داخلی کلاسیک
  • سبک دکوراسیون مدرن
  • سبک دکوراسیون امروزی
  • سبک دکوراسیون مینیمال
  • سبک دکوراسیون روستیک
  • سبک شیکر در دکوراسیون داخلی
  • سبک دکوراسیون داخلی منزل ایرانی
  • سبک دکوراسیون صنعتی
  • سبک دکوراسیون مدرن قرن بیستم
  • سبک دکوراسیون اسکاندیناوی
  • سبک دکوراسیون سنتی غربی
  • سبک دکوراسیون سنتی خاورمیانه
  • سبک دکوراسیون انتقالی یا ترنزیشنال
  • سبک دکوراسیون سنتی شرق دور
  • سبک دکوراسیون فرانسوی
  • سبک دکوراسیون بوهمیان
  • سبک دکوراسیون هالیودی
  • سبک دکوراسون ساحلی
  • سبک دکوراسیون یونان باستان
  • سبک دکوراسیون مونوکروم
  • سبک دکوراسیون نئوکلاسیک
  • سبک دکوراسیون داخلی با آجر

 

طراحی دکوراسیون داخلی مدرن

دکوراسیون مدرن به خطوط صاف و مرتب، اشکال هندسی واضح، پالت رنگی ساده و متریالی همچون استیل، چوب و شیشه طراحی شده است اطلاق می شود. در این سبک همه چیز مانند مبلمان در کمال سادگی، جلوه ی شیکی دارند. لوازم استفاده شده در سبک مدرن که از قرن بیستم شکل گرفت غالبا نرم، واضح و براق هستند و بیشتر آن ها رنگ ملوی کمرنگی دارند.

 

طراحی دکوراسیون داخلی معاصر

تفاوت شاخصی بین سبک امروزی و سبک مدرن وجود دارد. این مدل بسیار منعطف است و به سبک خاصی پایبند نیست، بنابراین دست طراح در انجام آن باز است و مانند سبک مدرن فقط از خطوط صاف استفاده نمی شود و گاها طراح می تواند خطوط منحنی درطرح خود استفاده نماید. بنابراین این طرح نسبت به طرح مدرن گرم و صمیمی تر است.

 

طراحی دکوراسیون داخلی صنعتی

این سبک مربوط  به دوره انقلاب صنعتی اروپا در قرن هفدهم میلادی است. با دیدن این سبک بیننده حس ناتمام بودن دریافت می کند. برای نمونه در این سبک احتمال دارد، شاهد استفاده از آجر و یا چوب در طراحی دکوراسیون باشیم. یک منزل طراحی شده با سبک دکوراسیون صنعتی با مبلمان چرم را می‌توان نسخه بازسازی شده از یک بنای صنعتی نیز به شمار آورد.

 

طراحی دکوراسیون داخلی مینیمال

این سبک امروزه به خصوص در میان مردم بسیار پرطرفدار شده است. در سبک مینیمال همانطور که از اسمش مشخص است رنگ ‌ها و المان ها بسیار ساده هستند و غالبا از ظاهری خنثی برخوردارند و زرق و برق ندارند. رنگ غالب این سبک، سفید است.  البته یکی دیگر از خصوصیات این سبک، استفاده از تضاد رنگ ها می باشد تا فضا بیش از حد خنثی نباشد و چشم انداز متعادلی ایجاد شود.

 

طراحی دکوراسیون داخلی قرن بیستم

این سبک پر از حس نوستالژی است، در این سبک شاهد برخی از المان ها مینیمال بوده و بی آلایش بودن نیز یکی از پارامتر های مهم رعایت شده در سبک قرن بیستمیِ دکوراسیون داخلی می باشد.

 

طراحی دکوراسیون داخلی اسکاندیناوی

در این مدل سادگی نحوه زندگی ساده مردم شمال اروپا نشان داده میشود و در طراحی تلاش طراح بر این است که از نورپردازی طبیعی و وسایل چوبی و پلاستیکی و استیل ساده استفاده کند. همچون منازل دانمارکی ها یا کمپانی بزرگ سوئدی مثل ایکیا. این سبک به سبک مینیمال نزدیک است.

 

طراحی دکوراسیون داخلی سنتی غربی

اشیای دکوری و وسایل منزل ازجمله مبلمان باشکوه تا حد امکان از چوب‌های تیره، رنگ ‌های عمیق و تیره مانند زرشکی، آبی نفتی یا طلایی سیر هستند. در این سبک شاهد پارچه ‌های گران بها، مخمل و گلدوزی شده نیز خواهیم بود. این سبک زندگی مجلل فرانسوی ‌ها و انگلیسی ‌ها را القا می کند که کلیه لوازم دکوری خانه خود را با حساسیت و هزینه بالا برمی گزیدند.

 

طراحی دکوراسیون داخلی خاورمیانه

این سبک منحصربه فرد، به ما ایرانی ها بسیار پیشنهاد می شود چراکه عناصر اصلی این سبک، فرش دست بافت ایرانی، گلیم، پشتی یا تخت با بالشتک ‌های طرح سنتی، ظروفی با نقش و نگار قدیمی و حکاکی شده هستند. رنگ‌ هایی که طراح برای خانه های خاورمیانه‌ای گزینش می کند غالبا تند مانند بنفش، قرمز و حتی نقش های اسلیمی هستند.

 

طراحی دکوراسیون داخلی انتقالی

این سبک محبوب و پرطرفدار، پیوند دهنده سبک سنتی غربی با سبک مدرن است و تعادل را رعایت می کند. برای نمونه در این سبک از اجزای ساده شیشه و استیل استفاده می شود و در کنار آن ها مبلمان مخمل با رنگ ‌های خنثی نیز قرار داده می شود. این سبک برای افرادی مناسب است که دکوراسیون مدرن برایشان یکنواخت می شود اما خانه ای با طراحی کلاسیک نیز خسته کننده است.

 

طراحی دکوراسیون داخلی فرانسوی

مردم فرانسه در سبک‌های دکوراسیون داخلی نقش موثری داشته اند. در این مدل طراحی غالبا از رنگ ‌های گرم ملایم مانند طیف ‌هایی از نارنجی، زرد و طلایی استفاده می شود. سنگ های گرد و آجر از متریال اصلی دیوارهای داخلی اتاق نشیمن به شمار می آیند و از ظروف چینی یا عناصر پارچه ‌ای گران بها و دست دوز هم در برخی اشیا استفاده میشود. روکش مبل دامن‌دار و پرده‌های بلند نیز از سایر خصوصیات سبک دکوراسیون فرانسوی است.

 

طراحی دکوراسیون داخلی بوهومیان یا کولی وار

در این سبک، طرح ‌های برجسته و رنگ‌ های تند به کار برده می شود که ممکن است پایبندی به اصولی هم نداشته باشند. رنگ مبلمان معمولا آتشین هستند. از تابلوهایی با طرح گل های درشت استفاده می شود. در هرجایی از این خانه ها که با سبک کولی وار طراحی شده اند، در هر قسمتی از این سبک احتمال دارد از رنگ‌های تند و سرد مانند بنفش کبود، سبزآبی سیر و آبی نفتی با هم استفاده شوند. در مجموع این سبک دقیقا بازتابی از سلیقه شما است که قادر است پر از طرح و رنگ ‌های گوناگون باشد.

 

طراحی دکوراسیون داخلی روستیک یا روستایی

استفاده از این سبک در دکوراسیون داخلی منزل و محل کار، زندگی ساده روستایی با عناصر طبیعی مانند چوب و سنگ و حس آرامش را به افراد القا میکند.

 

طراحی دکوراسیون داخلی شبی شیک

این سبک مشابه سبک کولی وار است، با این تفاوت که شبی شیک بیشتر خانومانه به حساب می‌آید. مبلمان این سبک قدیمی با رنگ های کرم و سفید و شیری هستند و  لوازم دکوری آن ها وسایل تزئیینی عتیقه است.

 

طراحی دکوراسیون داخلی هالیودی

در طراحی این سبک تمایل بسیاری به لوکس و مجلل بودن دیده می شود. از خصوصیات آشکار این سبک می ‌توان به استفاده از مبلمان مجلل مخملی و عتیقه‌ جات گران قیمت اشاره نمود. پالت‌ های رنگی به کار رفته شده در این سبک، غالبا رنگ ‌هایی جذاب همچون بنفش، قرمز و فیروزه ‌ای دارند، جالب است بدانید به آسانی و صرفا با رعایت چند نکته می‌توان دکوراسیون هالیوودی داشت.

 

طراحی دکوراسیون داخلی همپتون یا ساحلی

در این سبک از پالت ‌های رنگی خنثی ترکیب شده با آبی و سبز استفاده می شود. اکثر لوازم استفاده شده در این سبک چوبی هستند یا از دریا الهام گرفته اند. هدف اصلی این نوع سبک ایجاد حس آرامش برای ساکنین بوده و غالبا نیز در طراحی منازل ساحلی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

طراحی دکوراسیون داخلی آسیای شرقی

حتما منازل چینی ها و ژاپنی ها را دیده اید که چقدر ساده هستند. این سادگی نشان دهنده فروتنی آن هاست. در خانه‌ های شرق دور، درب های کشویی، تشک، میزهای کوتاه مربعی و بالشتک هایی برای نشستن وجود دارد. رنگ اکثر لوازم موجود در خانه های ژاپنی ها خنثی است.

 

طراحی دکوراسیون داخلی ایران باستان

این سبک با عناصر و اشکال گوشه ‌دار، نوستالژی دوران هخامنشیان است. در این طراحی از سنگ مرمر حکاکی شده برای دیوارهای بیرونی و داخلی و تندیس ‌های هخامنشی و باستانی استفاده می شود. سبک این دوره یعنی دکوراسیون ایران باستان اقتدار و هیبت امپراتوری ایران را نشان می دهد.

 

طراحی دکوراسیون داخلی یونان باستان

در این سبک نیز شاهد عناصری همچون حکاکی ‌ها و تندیس ‌های مرمرین باستانی هستیم. تنها فرق سبک دکوراسیون یونان باستان با ایران باستان در استفاده از اشکال منحنی در دکوراسیون است. این اشکال احساس پویایی و حرکت را در محیط ایجاد می‌کنند.

 

استخدام کارشناس طراحی دکوراسیون خانه

اگر می خواهید طراحی داخلی یک محیط به صورت حرفه ای انجام شود باید از خدمات و ایده های شرکت ها و کارشناسانی که در این عرصه فعالیت دارند، استفاده کنید، تا پروژه خانه یا محیط کاری شما با دانش و خلاقیت خود طراحی کنند.

 

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]