نکات کلیدی در طراحی دفتر وکالت
نکات کلیدی در طراحی دفتر وکالت
طراحی دفتر وکالت از جنبه های بسیاری مهم بوده و جزو پروژه های چالش برانگیز طراحی داخلی اداری محسوب می شود. معمولاً وکلا در دفتر کار خود میزبان مراجعین بوده و تمام قراردادهای کاری را منعقد می کنند. بنابراین ظاهر و دکوراسیون دفتر وکالت از اهمیت زیادی برخوردار است. یک دفتر کار با طراحی داخلی اداری اصیل و متشخص می تواند تأثیر زیادی بر روی مراجعین داشته باشد. همچنین می دانیم که برداشت اولیه از فضا تا چه حد به جلب اعتماد افراد کمک می کنند. در این مقاله نکات مهمی در خصوص طراحی دفتر وکالت عنوان شده است.
قبل از خواندن این مقاله توصیه می شود مقالات زیر را نیز مطالعه کنید:
نکات کلیدی در طراحی دفتر وکالت
اصول طراحی دفتر وکالت
همانطور که پیش تر گفته شد، طراحی دفتر وکالت در ذهن مراجعین، نمایان گر اعتبار کاری وکیل است و برداشت اولیه ی مراجعین از فضا بسیار حائز اهمیت است. بنابراین علاوه بر در نظر گرفتن شرایط آسایش وکیل و کارمندان دفتر وکالت، لازم است تمهیداتی برای جلب اعتماد مراجعین در دکوراسیون دفتر وکالت لحاظ کنیم. نظم و ترتیب در دکوراسیون دفتر کار، وجود مبلمان اداری ارگونومیک و راحت، کف سازی مناسب و غیره از جمله مواردی است که باید هنگام طراحی دفتر وکالت در نظر داشته باشیم.
تنوع فضای دفتر وکالت
یکی از عوامل مهمی که هنگام طراحی و دکوراسیون دفتر وکالت باید در نظر داشته باشیم، تنوع فضاها است. تمام فضاهای اصلی موجود در برنامه های طراحی دفتر وکالت باید از نظم و سازماندهی مناسبی برخوردار باشند و به این ترتیب در نگاه اول تأثیر مثبتی در ذهن مراجعین خواهند گذاشت. در ادامه توضیحات بیشتری در مورد فضاهای اصلی موجود در برنامه های طراحی و دکوراسیون دفتر وکالت ارائه شده است.
فضای پذیرش دفتر وکالت
تأمین آسایش مراجعین، مسیریابی درست و چیدمان مناسب لابی اداری و فضای پذیرش نکات مهمی است که باید هنگام طراحی داخلی اداری دفتر وکالت در نظر داشته باشیم. چیدمان گروهی صندلی ها در لابی اداری به هیچ عنوان توصیه نمی شود. در اینجا لازم است برای حریم خصوصی افراد ارزش بیشتری قائل شویم و انواع مبلمان های تکی و چند نفره را برای دکوراسیون لابی اداری در نظر بگیریم.
مبلمان دفتر وکالت
پوشش مبلمان باید با پارچه های مقاوم و زیبا انجام شود که با دکوراسیون دفتر کار هماهنگ هستند. چند عدد میز و قفسه های کتاب و مجله در لابی اداری، حس و حال بودن در فضای نشیمن خانه را به افراد منتقل می کند. همچنین پیشنهاد می شود تا حد امکان از تجملات و تزئینات اضافی در دکوراسیون دفتر وکالت اجتناب کنید.
اتاق وکیل حقوقی
برای دکوراسیون اتاق وکیل لازم است مبلمان راحت تری از لابی اداری در نظر گرفته شود. یک مبل راحتی کوچک متناسب با دکوراسیون دفتر کار و میز قهوه خوری در جلوی آن برای این فضا کافی است. با این حال اگر از این اتاق برای فعالیت های دیگری مانند برگزاری جلسات نیز استفاده می شود، لازم است امکانات لازم مانند میز بزرگی برای پذیرایی و پروژکتور و سایر لوازم صوتی و تصویری متناسب با طراحی داخلی اداری تأمین شود.
همچنین طراحی داخلی اتاق کنفرانس نیز از جمله موارد مهمی است که باید در نظر داشته باشیم. طراحی داخلی اتاق کنفرانس باید در بهترین موقعیت مکانی دفتر کار انجام شده و در جایی قرار بگیرد که خبری از صداهای مزاحم بیرون نباشد. البته که لازم است با تدابیر خاص طراحی داخلی اداری، شرایط آکوستیک مناسب را برای این فضا مهیا کنیم.
انتخاب مبلمان اداری
هنگام انتخاب مبلمان اداری برای دکوراسیون دفتر وکالت باید موارد زیادی را در نظر بگیریم که از جمله می توان به این موارد اشاره کرد: زیبایی، سبک دکوراسیون دفتر کار، پالت رنگ.
اگر سبک دکوراسیون دفتر کار شما کلاسیک باشد، مبلمان چوبی با رنگ های طبیعی انتخاب خوبی است. در کنار آن وجود قفسه های کتاب، میز کار و مبلمان راحتی و مناسب تکمیل کننده ی طراحی دفتر وکالت شما خواهند بود.
هماهنگی مبلمان
نکته ی دیگری که هنگام طراحی داخلی دفتر وکالت باید در نظر داشته باشیم، هماهنگی اکسسوری های دکوراتیو و تزئینی با مبلمان اداری است. پیش از این در مقاله ای به اهمیت اکسسوری های دکوراتیو برای طراحی داخلی اداری پرداخته ایم. در اینجا نیز باید علاوه بر هماهنگی با مبلمان، با شخصیت و پرستیژ کاری وکیل نیز هماهنگی داشته باشند.
زیاده روی در استفاده از اکسسوری ها نیز باعث بی نظمی دکوارسیون دفتر کار خواهد شد و به هیچ وجه توصیه نمی شود. اورگانایزرهای شکیل برای میز وکیل، ابزار نگهداری اوراق برنجی و لوکس و قاب عکس های زیبا از خویشاوندان از جمله اکسسوری های پایه هستند که وجود آنها برای طراحی داخلی دفتر وکالت کافی است. علاوه بر آن استفاده از گیاهان سبز و گل های تازه و شاداب در گلدانی شکیل می تواند حال و هوای دکوراسیون دفتر کار را عوض کرده و جو صمیمی و دوستانه ای به آن ببخشد.
فضاهای مورد نیاز در دکوراسیون دفتر وکالت
با توجه به اینکه خدمات موجود در یک دفتر وکالت صرفا به خدمات مشاوره ای محدود می شود، می توان بخش ها و فضاهای داخلی آن را کاهش و حتی کل دفتر را در یک سالن جای داد اما اگر برای شما پرستیژ کاری و البته آسایش مخاطبان اهمیت دارد، بهتر است تا فضای بیشتری به دفتر خود اختصاص دهید.
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۰ دیدگاه