میکروسمنت در بازسازی منزل
06
مرداد

میکروسمنت در بازسازی منزل

میکروسمنت در بازسازی – میکروسمنت چیست؟

میکروسمنت دیوار مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب و گرد و غبار و آلودگی دارد. پوشش ظریف و دکوری این محصول در کنار اجرای ساده و سریع منجر گردیده که این محصول انتخاب مناسبی برای محیط های کلاسیک و مدرن باشد. این پوشش در برابر ضریه و خش مقاومت بالایی دارد. همچنین پوشش یکنواخت و زیبا بر روی کاشی و سرامیک بدون جدا کردن آن ها را مقدور می سازد. لایه فینیشینگ بسته به انتخاب و سلیقه کارفرمای محترم می تواند ظاهری شفاف، مات و نیمه مات داشته باشد.

خاصیت عدم لغزش، قابلیت شست و شوی آسان و خاصیت انتی باکتریال میکروسمنت دیوار، این محصول را برای استفاده به عنوان پوشش مدرن در فضاهای داخلی و خارجی مطلوب می گرداند. همچنین در طرح ها و بافت های متفاوت و منحصر به فردی بسته به سلیقه مشتری خلق می گردد. به دلیل خلق بافت توسط ماله های مخصوص، فینیشینگ نهایی دارای ظاهری یکسان در هیج دو ناحیه ای نمی باشد.

 

قبل از خواندن این مقاله توصیه می شود مقالات زیر را نیز مطالعه کنید:

 

 

میکروسمنت در بازسازی

نحوه اجرای پوشش میکروسمنت بر روی دیوار

در مرحله اول اجرای پرایمر مخصوص و توری فایبر گلاس می باشد و سپس اجرای میکروبیس به منظور آماده سازی و هموار نمودن سطح، مرحله سوم اجرای میکروسمنت در دو مرحله می باشد و طرح و بافت مورد نظر خلق می گردد. پس از اتمام مراحل ذکر شده و خشک شدن میکروسمنت، لاک نهایی آببند مخصوص میکروسمنت به منظور افزایش خاصیت آببندی و افزایش مقاومت سایشی و افزایش دوام بر روی سطح دیوار اعمال می گردد.

این پوشش در برابر شوک های حرارتی و خزش مقاومت دارد و دچار جداشدگی و ترک خوردگی نمی گردد. همچنین میکروسمنت دیوار سازگار با محیط زیست می باشد. باتوجه به یکپارچه بودن و عدم درز، تجمع آلودگی در محل درزهای دیوار وجود نداشته و نگهداری آن آسان می باشد. لذا برای محیط های مرطوب و آنتی باکتریال نظیر سرویس های بهداشتی، آشپزخانه ، بیمارستان ها، انبار های نگهداری مواد غدایی نیز بسیار مناسب می باشد.

 

مزایای بازسازی با میکروسمنت

این پوشش بدون اتصال خاصی بر روی دیوار اجرا میگردد. همچنین دیوار طول عمر بالایی دارد و به سادگی جدا نمی گردد. همچنین برای روح دادن به یک دیوار ساده و گچی و خلق فضایی مدرن و کلاسیک بسیار کارا می باشد. میکروسمنت دیوار در کنار نورپردازی، جلوه ای جذاب و خیره کننده خواهد داشت. بی حد و مرز بودن جهان طرح و رنگ، اجرای هر طرح و بافتی را میسر می سازد.

بافت این محصول قابل درک و لمس بوده و ترکیب آن در کنار زیبایی بصری رویای ذهنی را به واقعیت علنی تبدیل خواهد کرد. بافت های دو بعدی و سه بعدی در کنار ارزش کار دست بودن این محصول، نظر بسیاری از معماران و طراحان را به خود جلب کرده است.

این پوشش مقاومت فشاری بالایی دارد و با توجه به اجرای و خشک شدن سریع آن، برای پروژه های بازسازی بسیار ایده آل می باشد. همچنین میکروسمنت دیوار با انعطاف پذیری بالا و تشکیل پل بر روی ترک ها، از ترک خوردگی محافظت می کند. میکروسمنت با هر کد رال رنگی تطابق دارد و میتواند کامل متناسب با هر نوع فضایی انتخاب شود. پوشش یکپارچه سبب بزرگ تر دیده شدن فضاهای کوچک تر می باشد.

همچنین لازم به ذکر است که این محصول بایستی بر روی سطوح صاف و صیقلی اعمال شود. در صورت نا هموار بودن سطح دیوار بایستی ابتدا توسط میکروبیس، سطح مورد نظر صاف و هموار کردد و سپس میکروسمنت به ضخامت ۲ میلیمتر بر روی میکروبیس اعمال شود.

 

بررسی مزیت های رنگ میکروسمنت

این پوشش ویژگی ها و مزایای مختلفی را دارا می باشد. اولین ویژگی که درباره آن هم نوشتیم این است که سطحی بدون درز و یکپارچه می باشد که سبب می شود تا تجمعی از باکتری و میکروب در آن نباشد. این پوشش دارای گستره وسیعی از رنگ و بافت می باشد که می توانید آنها را اجرا نمایید. همچنین این پوشش چسبندگی بسیار مناسبی را هم دارا می باشد. ویژگی مثبت دیگر احرا روی همه سطوح گچی و سیمانی و آجری و کاشی و سنگ و غیره می باشد. مقاومت این پوشش در برابر مواد شیمیایی و حرارت و خراش بسیار بالا است. در صورتی که نیاز به ایجاد پوشش بدون لغزش دارید نیز می توانید این نتیجه را حاصل نمایید. از طرف دیگر ضخامت این پوشش بین ۲ تا ۳ میلی متر می باشد که بار اضافی خاصی روی سازه و ساختمان تحمیل نمی کند. اجرای این پوشش نیز بسیار ساده بوده و نیاز به ابزار های پیچیده ای ندارد. مواد اولیه این پوشش نیز سازگار با محیط زیست می باشد. شما می توانید برای شستشو از آب و صابون استفاده نمایید.

 

قیمت میکروسمنت برای بازسازی خانه

برآورد قیمت میکروسمنت توسط کارشناسان انجام می شود و اولین فاکتور آن نیز سطح مورد نظر برای اجرا می شود زیرا اگر این سطح دارای ناخنک یا درز باشد طبیعتا برای اینکه سطحی یکدست و مناسب آماده شود باید نسبت به اجرای چند لایه اقدام شود. از این رو اجرای میکروسمنت روی کاشی یا موزاییک که دارای درز می باشد هزینه را بیشتر می کند. همچنین اجرای رنگ میکروسمنت روی راه پله ها یا سطوحی که گوشه ها و لبه های زیادی دارند با توجه به اینکه سبب زمان بیشتری برای اجرای رنگ می شود هزینه را بالا می برد. همچنین اجرای رنگ میکروسمنت می تواند در انواع مختلفی از رنگ و بافت باشد. هر چه کارفرما تنوع بیشتری را در این زمینه درخواست نماید طبیعتا هزینه تمام شده نیز بالاتر می رود زیرا از نظر زمانی اجرای یک نوع رنگ با اجرای چند نوع رنگ در یک محیط متفاوت می باشد. آخرین مسئله و مهمترین مسئله نیز متراژ کار می باشد. هر چقدر که متراژ کار بالاتر باشد هزینه تمام شده کاهش پیدا می کند. این مورد در متراژ های کم اثر گذار نیست زیرا بخش زیادی از کار شامل حمل و نقل و آماده سازی وسایل مشترک می باشد.

 

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]