نمای ویلا سولقان
02
اردیبهشت

نمای ویلا سولقان

نمای ویلا سولقان

طراحی نما ویلا امروزه به دلیل گسترش ویلاسازی در اقلیم های متنوع کشورمان اهمیت چندانی یافته است. ساخت بناهای ویلایی و تفرج گاهی در دنیای صنعتی امروز انسان را به طبیعت پیوند می دهد. به دلیل همین موضوع نیز ساخت و ساز در مناطق خوش آب و هوا افزایش یافته است. البته در برخی موارد رشد بی رویه و نادرست ساخت و سازها موجب تخریب منابع طبیعی و آسیب به طبیعت می گردد. در این مقاله به بررسی انواع سبک و متریال های نمای خانه های ویلایی می پردازیم.

 

قبل از خواندن این مقاله توصیه می شود مقالات زیر را نیز مطالعه کنید:

 

 

نمای ویلا سولقان

نمای خانه های ویلایی سولقان

خانه های ویلایی معمولا به صورت یک طبقه و یا دوطبقه ساخته می شوند. این خانه ها معمولا در سایتی که اطراف آن محوطه سازی شده باشد قرار میگیرند. هدف از ساخت ویلاها در مناطق مختلف، استفاده از اقلیم و نزدیک شدن به طبیعت منطقه است. بنابراین ویلاها باید به گونه ای طراحی شوند که پیوند بین انسان و محیط را برقرار نمایند. طراحی کلی ویلاها باید به گونه ای باشد که با اقلیم آن منطقه همخوانی داشته باشد و به صورت بنایی ناهمگون جلوه نکند.

 

سبک ها در طراحی نما ویلا

نمای ویلا به سبک های گوناگونی طراحی و ساخته می شوند. این طراحی بسته به نوع اقلیم، بودجه، سلیقه کارفرما و خلاقیت معمار و طراح انجام می پذیرد. امروزه به نمای ویلا به صورت ویترین نگاه میشود اما باید توجه داشت که ساخت و ساز در مناطق بومی هر منطقه باید به گونه ای انجام شود تا مناظر طبیعی و دید بصری آن محیط را از بین نبرد. در عین حال نمای ویلایی می توان انواع سبک های مدرن، پست مدرن، کلاسیک، دیکانستراکشن و … را داشته باشد.

سبک طراحی نمای ویلا، با سبک طراحی داخلی آن باید همگون باشد. اگر شخص در بدو ورود نمایی کلاسیک را ببیند و در حین ورود متوجه سبک مدرن در داخل ویلا شود، ناهماهنگی زیاد بصری را حس کرده و از بودن در فضا احساس ارامش نخواهد کرد. در طراحی نما به ویژه به سبک کلاسیک باید توجه داشت که نمای ویلا از یک یا دو طبقه ساخته شده و امکان تزیئنات زیاد را به طراح نمیدهد و ممکن است طراحی به دست آمده مصنوعی و نامناسب جلوه کند.

 

ویژگی های نمای مناسب

  • نمای ویلا باید دارای سبک و طراحی مناسب باشد.
  • متریال های انتخاب شده برای نما باید در دسترس و مناسب اقلیم باشد.
  • نما باید خاصیت عایق برودت و حرارتی داشته باشد.
  • نما باید از سبک داخلی تبعیت کند.
  • مقاومت و عمر مصالح نما باید بالا باشد.

 

انواع متریال برای طراحی نما ویلا

همانطور که گفته شد متریال مناسب باید با توجه به اقلیم و شرایط آب و هوایی انتخاب گردد.اما به بررسی مزایا و معایب برخی از متریال های مناسب برای ساخت نماهای ویلایی میپردازیم که طرفداران زیادی دارد:

 

نمای ویلای سولقان آجری

از جمله نماهایی است که از دیرباز طرفداران بسیار زیادی دارد. امروزه نحوه نصب نمای آجر از سیستم اتصال خشک بهره میبرد. به این صورت که سیستم اتصالات فلزی جایگزین ملات شده است. اما باید در نظر داشت که همواره برای نمای ویلای مناطق مرطوب سیستم ملات بهترین روش خواهد بود.

آجر به دلیل پایین بودن ضریب انتقال حرارت و برودت ساختمان را عایق مینماید.سرعت اجرای نما بالاست و تنوع در رنگ آجرهای نسوز نمای امروزی باعث انتخاب این متریال توسط طراحان و کارفرمایان می شود.

 

نمای ویلا سولقان چوبی

از دیرباز توجه افراد را به خود جلب میکرد. چوب یکی از عناصر طبیعی بسیار زیبایی است که برای ساخت ویلا نیز از آن بهره میبرند. امروزه چوب های فرآوری شده جهت استفاده در نما مانند ترموود ها تولید شده اند که مزیت های فراوانی دارند.این چوب ها در مقابل رطوبت مقاومند.وزن کمی دارند و از تنوع رنگی بالایی برخوردارند. ترموود طول عمر بالایی داشته و نمای شما بعد از مدت ها قابل تعویض نیز خواهد بود. همچنین سبک بودن این متریال بار مرده ساختمان را کاهش میدهد.

 

نمای ویلا سولقان سنگی

در سال های گذشته گسترش چشمگیری داشته است. سنگ های آذرین از مناسب ترین سنگ ها جهت نما می باشد. از مزایای نمای سنگی می توان به عدم تغییر رنگ و مقاومت در برابر رطوبت هوا اشاره کرد. مقاومت کششی و خمشی بالای سنگ و قابلیت برش خوردن در ابعاد مختلف و سرعت اجرا از دیگر مزایای سنگ برای نماست.

 

نمای ویلای سولقان با سیمان شسته

یکی از پر طرفدارترین نماهاست. که در طرح ها و رنگ های متنوعی قابل اجراست.نمای سیمانی یکی از مستحکم ترین نماهاست. یکی از مزیت های این متریال استحکام زیاد آن است که باعث دوام ساختمان میگردد. سرعت اجرای این نما بالاست و از لحاظ مالی به صرفه می باشد. این محصول در دسترس بوده و در دراز مدت پوسته پوسته نمی گردد.

 

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]