نماد سایت شرکت معماری دکوطرح

انتخاب کابینت کار حرفه‌ایی در دکوراسیون

کابینت کار

کابینت کار

انتخاب کابینت کار حرفه‌ایی در دکوراسیون

در گذشته  در بسیاری از خانه‌ها خبری از کابینت آشپزخانه و طراحی زیبای آن‌ها وجود نداشته است.

اکثر خانه‌ها معمولاً در قشر متوسط بودند و درآمد پایین داشتند که از یک چهارپایه چوبی یا فلزی در کنار دیوار  استفاده می‌کردند. روی آن را یک صفحه فلزی یا سنگ مقاوم قرار می‌دادند، در مقابل آن هم پارچه آویزان می‌کردند. در پشت پارچه محلی برای گذاشتن وسایل آشپزخانه بود.

بعضی خانه‌ها در قسمت بالا هم گنجه‌هایی مانند کابینت‌دیواری قرار داشته که از آن برای نگه‌داشتن وسایل استفاده می‌کردند.

بیشتر مواقع این گنجه‌ها دارای درب‌هایی بود که در آن شیشه به کار رفته بود. قسمت ظرف‌شویی سیمانی و فلزی بوده است. ظرف‌ها را درون آن شستشو می‌دادند. با گذشت زمان در کابینت‌های امروزی که از جنس چوب بودند در خانه افراد متمول دیده می‌شد.

ساختن کابینت‌ها با نگاهی به مدل‌های خارجی صورت گرفته است. کم کم به دلیل نیازی که جامعه به کابینت داشت این محصولات هم وارد جامعه شد. البته به دلیل گران‌بودن چوب، از کابینت‌های فلزی استفاده شده است.

امروزه کابینت‌های مختلفی وارد عرصه بازار شده‌اند. جنس‌های آنان از گلاس، ام‌دی‌اف، چوب، فلز و… است که دارای ویژگی‌ها و معایبی هست.

کار کابینت در عصر امروز دارای درخواست‌کنندگان زیادی هست. متناسب با هر سلیقه و شرایطی می‌توانند اجرا شود، برای این کار باید با یک کارشناس ماهر و خبره در این زمینه مشورت کنید. در این صورت میتوانید بهترین انتخاب را کنید.

کسانی که در این حرفه کار می‌کنند افرادی دقیق وقت‌شناس و دارای حساب کتاب، اندازه‌گیری‌های دقیق هستند. زمانی که یک میلی‌متر جابجایی در کار دیده شود در هنگام نصب و اجرا به مشکل بر می‌خورند.

اگر از کارشناس استفاده کنید بهتر می‌تواند شما را راهنمایی کند تا یک دکوراسیون داخلی منحصر به فرد را طراحی شود.

اما توجه کنید قبل از اینکه بخواهید کابینت‌تان را تعویض کنید و یا برای  آشپزخانه کابینت تهیه نمایید. بهتر است که از قیمت‌ها مطلع شوید و مواردی را از قبل مطالعه کنید. این موضوع به شما کمک می‌کند در هنگام پرداخت وجه هزینه بیش‌تری را متحمل نشوید.

 

کابینت کار

دکوراسیون داخلی منزل نقش موثری در جذابیت آن دارد و جلوی آن را دو چندان می‌کند. یکی از پرکاربرد‌ترین قسمت‌های خانه که عمدتاً باعث زیبایی می‌شود آشپزخانه است. استفاده از کابینت‌های مختلف تاریخچه دور دارد که در زندگی بشر وجود داشته و از محفظه‌های گنجه مانندی که از چوب ساخته می‌شوند استفاده می‌کردند.

از قدیمی‌ترین متریال کابینت در ایران بودند و بیشتر جنبه کاربردی داشتند. استفاده از کابینت امروزه با پیشرفت تکنولوژی متریال‌های جدید به بازار عرضه شده است.

کابینت‌های آشپزخانه انواع مختلفی دارند که بر اساس مواد سازنده آنان تقسیم بندی می‌شوند. متریال‌هایی که عمدتاً از آن‌ها استفاده می‌شود متریال‌های مانند چوب و فلز است.

.کابینت‌های چوبی از قدیمی‌ترین کابینت‌های ایرانی محسوب می‌شوند. ترکیبات و ساخت آن‌ها بستگی به چوبی که در آن‌ها به کار می‌رود دارد. این کابینت‌ها معمولاً چوب گردو، بلوط، خورده چوب، صنوبر، انجیلی و درخت‌گلابی هست.

کابینت‌های فلزی دیگر منسوخ شده‌اند و به قیمت ارزان در بازار وجود داشتند. معمولاً از جنس فولاد خام و گالوانیزه و استیل بودند که امروزه کمتر از آن‌ها استفاده می‌شود.

کابینت‌ها بر اساس نحوه اتصال‌شان به مدل‌های مختلفی نصب می‌شوند. نصب کابینت یک‌طرفه بر دیوار آشپزخانه نمونه‌ایی از ابن موارد است که برای خانه‌های کوچک استفاده می‌شود. وسایل برقی محدود می‌توانند بر روی آن قرار بگیرند و گزینه جالبی هستند.

موردبعدی نصب کابینت‌های دوطرفه در آشپزخانه است که به شکل مستطیل هستند، و دارای قیمت ارزان هستند و برای خانه‌هایی کم جمعیت مناسب هستند. خانه‌های که برای عبور نور مانع ایجاد می‌کند نیز مناسب است.

کابینت‌هایی که به صورت uشکل نصب می‌شوند برای متراژهای بالا هستند که مزیت این نوع کابینت‌ها ایجاد محیط دلنشین است.

کابینت ام‌دی‌اف از کابینت‌های مصرفی در جهان هستند. به دلیل محبوبیت‌ای که دارد دارای قیمت مناسب و انعطاف‌پذیری بالا هستند.

این نوع کابینت از خورده چوب‌های مانده به توسط چسب رزین در فشار و حرارت بالا ساخته می‌شود که گزینه مناسبی برای کسانی که می‌خواهند کابینت با قیمت مناسب استفاده کنند است.

دوام و مقاومت در برابر حرارت و رطوبت در این کابینت‌ها بسیار بالا است، دارای انعطاف‌پذیری بالایی هستند.

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۵]
خروج از نسخه موبایل