نماد سایت شرکت معماری دکوطرح 09122460089

نکات معماری

نکات معماری

معماری، این رشته جذاب و سرگرم کننده، ر از زیبایی ها و نکاتی است که دانستن آن ها برای معماران کنجکاو می تواند سود زیادی داشته باشد. نکات کاربردی معماری، نکاتی است که در زمینه های اجرایی و ساختمان سازی مورد استفاده معماران و طراحان قرار می گیرد. برای این که بتوانید معمار خوبی باشید و از دانسته های خود به خوبی استفاده کنید، دانستن برخی نکات می تواند شما را به معمار بهتری تبدیل کند. نکاتی درباره ی طراحی داخلی ساختمان و طراحی داخلی منزل، از جمله چیز هایی است که شما باید بدانید. ما در این مقاله می خواهیم به برخی از این نکات بپردازیم و به شما بگوییم چگونه می توان از این نکته های مهم استفاده کنیم.

پیشنهاد نویسنده: نمای شیشه ای اسپایدر، ستون گذاری در معماری

 

نکات معماری

۱. دمای بتن

دمای اولیه بتن در خواص بتن از جمله مقاومت فشاری،مدول الاستیسیته، نفوذ پذیری و … تاثیر بسیاری دارد؛  به همین دلیل ملاحظه و توجه به دمای بتن برای استفاده آن در معماری اهمیت ویژه ای دارد. کنترل کردن و ملاحظه ی دمای بتن پس از این که عمل بتن ریزی در هوای گرم انجام شد، از دو نظر حایز اهمیت است:
کاهش دمای بتن باعث کاهش مقدار تبخیر شده و از ترک خوردگی، جلوگیری می  کند. علاوه بر آن، کنترل دمای بتن در ایجاد مقاومت مورد نظر تاثیر قابل توجهی دارد‌.در واقع دمای مناسب برای بتن به هیچ وجه نباید از ۳۳ درجه ی سانتی گراد بالاتر برود.

۲. سازگاری مصالح با یک دیگر

منظور از سازگاری مصالح این است که اگر قرار است از مصالح مختلف در ساخت ساختمان استفاده شود، باید مصالحی باشند که دچار خوردگی، زنگ زدگی، یا هر گونه مشکل دیگری نشود. به عنوان مثال استفاده از فولاد در ساخت ساختمان باید با مصالح خاصی همراه باشد، چرا که فولاد در کنار بسیاری از آن ها دچار زنگ زدگی می شود. پس روی فولاد مورد استفاده از ضد زنگ استفاده می کنند.

۳. درجه خاموت ها

خاموت یکی از وسایلی است که برای افزایش استحکام مورد استفاده قرار می گیرد. در پروژه های ساختمان سازی، از دو نوع میل گرد استفاده می شود. یکی از آن ها میل گرد طولی است که در راستای طول سازه مورد استفاده قرار می گیرد. نوع دیگر میل گرد عرضی است که در راستای عرض استفاده می شود و به آن خاموت می گویند. درجه ی حرارت این خاموت ها در ساختمان سازی، اهمیت زیادی دارد.

۴. اصول ویبره بتن

عمل ویبره رفتن در بتن، در واقع برای این است که هوای اضافی موجود در بتن خالی شود و فضاهای خالی در مایع بتن، از خود بتن پر شود. عمل ویبره رفتن را تا زمانی ادامه می دهند که مایعی روشن تر از رنگ بتن بر روی بتن شکل ببند. به این مایع اصطلاحا شیره ی بتن گفته می شود.
استفاده از ارتعاش برای کمک به بتن در طول دوره نشست آن ، روش ارزشمندی را اثبات کرده است که به دوام طولانی مدت کمک می کند. با ریختن بتن مرطوب ، حباب های هوا درون مخلوط به دام می افتند و باعث ایجاد حفره ها یا فضاهای شانه مانند می شوند. دست نخورده ، “لانه زنبوری” می تواند طول عمر و مقاومت سیمان را به خطر بیندازد. ویبراتورها هوای محبوس شده را از مخلوط بیرون می آورند و محصول نهایی را با یک دال متراکم و ترازتر ترک می کنند. هنگامی که از ویبراتور به درستی استفاده می شود دیدن انفجارهای کوچک سطح هوا از مخلوط مرطوب غیر معمول نیست.

۵. نصب نعل درگاه

نعل درگاه یه قطعه ای گفته می شود که از جنس های فلزی، چوبی، بتنی یا آجری ساخته می شود و در قسمت بالای پنجره و در یک محل نصب می گردد. در واقع نعل درگاه به پروفیل ‌های محکمی گفته می شود که برای تحمل و انتقال بار‌ های ثقلی وارد شده بر درگاه در و پنجره به سمت طرفین به کار برده‌ می ‌شوند. برای نصب نعل درگاه استفاده از برخی نکات ضروری است:

۶. حداکثر ارتفاع سازه ها

۷. توجه به دلیل ترک خوردن سطح بتن

سطح بتن به دلایل مختلفی ممکن است دچار ترک خوردگی شود. در این جا ما برخی از این دلایل را برای شما بازگو می کنیم.

 

جمع بندی

در این مقاله نکات مختلف برای ساخت ساختمان و معماری را بررسی کردیم. اگر شما هم نکته ای می دانید خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذاریدو

پیشنهاد نویسنده: پنل های سقف کاذب

 

پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۳ میانگین: ۵]
خروج از نسخه موبایل