نماد سایت شرکت معماری دکوطرح 09122460089

معماری داخلی در کشور ارمنستان

معماری داخلی در کشور ارمنستان

معماری داخلی در کشور ارمنستان

جمهوری ارمنستان ملتی حدود سه میلیون نفر است که در قفقاز واقع شده است، منطقه ای بین دریای سیاه و دریای خزر که چشم اندازی از زیبایی جهان را به نمایش می گذارد. ارمنستان اولین کشوری بود که مسیحیت را در سال ۳۰۱ میلادی به طور رسمی پذیرفت و از آن پس کلیسا ها و صومعه ها به بخش هایی از شاهکار های معماری ارمنستان تبدیل شدند. بسیاری از قدیمی ترین بناهای مسیحی جهان توسط ارمنی ها ساخته شده اند و سبک ساختمان منحصر به فرد آن ها هنوز هم مورد استفاده قرار می گیرد.

در طول تاریخ، ارمنستان توسط گروه های مختلف از جمله بیزانسی ها، خلافت های عرب، ایرانیان صفوی و امپراتوری عثمانی فتح شده است اما علیرغم تمام جنگ و درگیری ها، مردم ارمنستان هنوز به هویت ملی خود پایبند می باشند. ارمنستان مدرن ملتی مرفه است که برای حفظ معماری تاریخی خود و همچنین ساختن ساختمان های جدید مدرن که به گذشته مشهور کشور اشاره دارد سرمایه گذاری زیادی می کند.

 

قبل از خواندن این مقاله توصیه می شود مقالات زیر را نیز مطالعه کنید:

 

 

معماری داخلی در کشور ارمنستان

ویژگی‌ های معماری ارمنی

 

تأثیرات بیزانسی، فارسی و اسلامی

معماری ارمنی به لطف تعداد زیادی از فرمانروایان مختلف که منطقه را کنترل می کردند، عناصری از چندین فرهنگ دیگر را به امانت گرفته است. بسیاری از ویژگی های متفاوت معماری اسلامی نیز در ساختمان های ارمنی رایج است. به عنوان مثال در کلیسای حواریون مقدس در آنی، سقف با تزئینات سنگی هندسی بسیار شبیه به جزئیات مساجد در سراسر خاورمیانه تزئین شده است.

آثار معماری ارمنی را می توان در بسیاری از ملل مختلف یافت که بسیاری از آن ها دارای جمعیت قوی ارمنی هستند. یکی از نمونه های عالی ساختمانی به سبک ارمنی که در خارج از منطقه تاریخی ارمنستان ساخته شده است، کلیسای جامع ارمنی لووف است. لووف شهری است که در اوکراین امروزی واقع شده است و مهاجران ارمنی این کلیسا را در سالهای ۱۳۶۳-۱۳۷۰ در زمانی که لوو بخشی از پادشاهی لهستان بود ساخته اند.

 

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۳ میانگین: ۳.۷]
خروج از نسخه موبایل