پروژه ساختمان آزادی - مرحله طراحی
29
خرداد

پروژه ساختمان آزادی – مرحله طراحی

پروژه ساختمان آزادی – مرحله طراحی

به یکی دیگر از پروژه‌های انجام شده توسط گروه معماری و دکوراسیون داخلی دکوطرح خوش آمدید! در این نوشته قصد داریم که مراحل و جزئیات پروژه قدیمی مان به نام پروژه ساختمان آزادی در تهران را با شما به اشتراک بگذاریم. پروژه ساختمان آزادی در شهر تهران در سال ۱۳۹۸ انجام شده است و تصاویر پروژه را در ادامه مشاهده می‌کنید، هم‌چنین خوشحال می‌شویم که به این کار امتیاز داده و نظرات ارزشمندتان را درمورد آن به ما بگویید!

 

پروژه ساختمان آزادی – مرحله طراحی

نام پروژه: پروژه ساختمان آزادی – مرحله‌طراحی

تاریخ انجام پروژه: سال ۱۳۹۸

توضیحات: تصاویر زیر مربوط به ساخت ساختمان آزادی – مرحله‌طراحی پروژه می باشد.

مراحل دیگر این پروژه: مرحله قبل اجراطراحیاجرامرحله نهایی

تصاویر:

طراحی دکوراسیون اداری

پارتیشن‌بندی اداری

صندلی اداری

مبلمان فضای اداری

آشپزخانه اداری

آشپزخانه شرکتی

مبلمان مدرن

سرویس بهداشتی

سرویس بهداشتی اداری

دکوراسیون داخلی شرکت

طراحی داخلی شرکت

طراحی کابینت

مبلمان اتاق کار

میز اداری

نوپردازی سرویس بهداشتی

کمددیواری اداری

 

مرحله طراحی معماری

در سراسر دنیا معماران حرفه‌ای هر کدام روشی خاص خود، برای طی کردن روند طراحی معماری دارند، که این روش ممکن است در خصوص هر پروژه و هر موضوع جدید دستخوش تغییراتی شود. سال‌ها تجربه کار و درگیری با پروژه‌های مختلف تجربیاتی را در اختیار آن‌ها می‌گذارد تا بتوانند برای طراحی یک اثر معماری راه‌های متنوع و مخصوص به خود ایجاد کند، اما در این میان یک معمار تازه کار و یا یک دانشجوی معماری از کجا باید شروع کند تا بتواند روند طراحی پروژه را پیش بگیرد؟! قطعا در ابتدای راه شناخت مراحلی مشخص و پیروی از آن کمک خواهد کرد تا یک طراح تازه کار بتواند به جوانب مختلف کار آشنا شود و پس از کسب تجربه‌های بسیار مانند یک معمار حرفه ای عمل کند.

 

طراحی معماری و شناخت خواسته‌های کارفرما

همان‌طور که در مطلب مراحل طراحی دکوراسیون داخلی گفتیم، اولین مرحله از کار طراحی معماری نیز کسب اطلاعات در خصوص خواسته‌های کارفرماست. قبل از هر چیزی طراح باید بداند که موضوع طرح و کاربری ساختمانی که قرار است طراحی شود چیست؟! و کارفرما از فضای مورد نظر خود چه توقعاتی دارد؟! بنابراین سوالاتی که به وجود خواهد آمد این است که:

  • استفاده کنندگان از فضا چه کسانی هستند؟
  • چه نوع فعالیتی قرار است در آن اتفاق بیفتد؟
  • خواسته‌های ویژه کارفرما کدامند؟

 

شکل‌گیری کانسپت و ایده‌های طرح

با توجه به تجزیه و تحلیل لیست اطلاعات به دست آمده از هر بخش، معمار کانسپت اولیه (مفهوم کلی) طرح را پیش روی خود می‌گذارد و برای اجرایی کردن آن ایده‌هایی کاربردی را مد نظر قرار می‌دهد. در صورتی که کاربری فضا از اهمیت ویژه‌ای فرهنگی، اجتماعی برخوردار شود کانسپت طرح اهمیت بیشتری خواهد داشت. در پروژه‌هایی مانند بیمارستان‌ها و پایانه‌های مسافربری که روابط فضاها و رفت آمد در آن در اولویت قراردارد ایده‌ها از رویکرد کاملا مفهومی فاصله می‌گیرد.

 

پروژه ساختمان آزادی

مدت زمان طراحی این پروژه، ۱۴ روز کاری به طول انجامید، چرا که دارای دو واحد بود که با توجه به خواسته کارفرما باید با هم تجمیع می‌شدند، به همین دلیل دو برابر یک پروژه با این حجم زمان برد اما نتیجه بسیار مسرت بخش و مورد رضایت کارفرمای گرامی بود. طراحی این پروژه اداری به صورت مدرن انجام شد. در واحد اول که صد و سی متر مربع مساحت دارد، اتاق کنفرانس، اتاق مدیریت و هم‌چنین اتاق سرایدار و در واحد دوم که دارای مساحت بیشتر یعنی صد و شصت متر مربع است، محل کار کردن پرسنل و واحد حسابداری قرار دارد.

 

طراحی پروژه ساختمان آزادی

همان‌طور که در تصاویر بالا می‌بینید، طراحان شرکت معماری دکوطرح، فضاها را از هم تفکیک کردند. در تمام مراحل طراحی این پروژه، سعی بر این بود که حداکثر استفاده از محیط بشود. قسمت فضاهای کوچک‌تر، از طریق پارتیشن‌های شیشه‌ای از هم جدا شده‌اند.

 

سیستم گرمایش و سرمایش فضا پروژه آزادی

تمام این فضا به اسپیلت یا همان کولرگازی مجهز شد. تمامی کمپرسورهای کولر گازی از طریق دریچه کولر به پشت بام انتقال داده شد. نکته مهم در سیستم سرمایش و گرمایش این پروژه این بود که به دلیل این که این دو واحد در طبقات بالا قرار داشتند، شرکت معماری دکوطرح برای سیستم گرمایش و سرمایش آن می‌بایست از اسپیلت‌هایی با توان بالاتر استفاده می‌کرد. مثلا اگر برای فضای یک اتاق در حالت عادی از اسپیلتی با توان ۱۲۰۰۰ استفاده می‌شد، در این پروژه برای همان اتاق می‌بایست از اسپیلتی با توان ۱۸۰۰۰ استفاده می‌شد. یا اگر فضایی به اسپیلت ۲۴۰۰۰ احتیاج داشت، در این پروژه می‌بایست ۳۰۰۰۰ می‌بود.

 

کفپوش پروژه ساختمان آزادی

برای کفپوش‌های این پروژه، شرکت معماری دکوطرح کفپوش اداری را در نظر گرفت. چرا که تمیزکاری و نظافت آن بسار راحت‌تر از سایر کفپوش‌ها بود و هم‌چنین فضا را گرم‌تر نگه می‌داشت.

 

اتاق مدیریت ساختمان آزادی

برای طراحی فضای این پروژه، طراحان شرکت معماری دکوطرح، اتاق مدیریت را به صورت خصوصی و جدا از سایر فضاها طراحی کردند. در فضای اتاق مدیریت، شرکت معماری دکوطرح باکس‌هایی را در نظر گرفت که زیر دو پنجره اتاق قرار داشت و هم‌چنین همان‌طور که در تصاویر می‌بینید بین این دو پنجره یک کتابخانه تعبیه شده است که زیر آن فضای گاو صندوق است که به صورت مخفی بوده و زیر آن آهن‌کشی شده و در داخل کمد کتاب خانه قرار دارد. در فضای اتاق مدیریت تمام دیوارها و در آکوستیک بوده و عایق صدا هستند.

 

اتاق‌های پرسنل و اتاق حسابداری پروژه ساختمان آزادی تهران

برای اتاق‌های پرسنل و اتاق حسابداری، از پارتیشن‌های دو جداره استفاده شد. این کار باعث خصوصی‌سازی فضاها برای کارمندان می‌شد. علاوه بر آن، پرده‌ها و کرکره‌های موجود در فضاها باعث می‌شد در مواقع نیاز فضا از عمومی به خصوصی و یا از خصوصی به عمومی تغییر کند. یکی دیگر از مزایای استفاده از پارتیشن‌های دو جداره این است که شما می‌توانید ضمن داشتن یک فضای خصوصی و شخصی، در عین حال از نور محسط اطراف خود به خوبی استفاده کنید. از مهم‌ترین نکاتی که در طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی یک پروژه وجود دارد، نورپردازی و هم‌چنین تعبیه مطبوع آن محیط است. رعایت کردن این دو مورد و انجام دادن آن‌ها به بهترین نحو، باعث افزایش کارایی کارمندان شده و روند کاری آن‌ها را بالا می‌برد، هم‌چنین احساس راحتی بیشتری در محیط را تجربه می‌کنند. از دیگر فواید در رعایت نورپردازی و تعبیه مطبوع یک محیط اداری این است که باعث می‌شود افراد حاضر در محیط علاوه بر داشتن آرامش، بتوانند روابط بهتری با یکدیگر بر قرار کنند.

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.

با آرزوی بهترین‌ها.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۳ میانگین: ۵]