نمای رومی
20
مرداد

نمای رومی

نمای رومی

همانطور که احتمالا همه ‌ی شما علاقه مندان حوزه معماری می دانید در درجه اول نمای یک ساختمان می تواند عامل مهمی در جذب خریدار باشد و این المان مهم یکی از نشانه های کیفیت و معماری به کار رفته در آن ساختمان است .

نماهای مختلف در هر ساختمان بیانگر کاربرد و سبک معماری آن است که از این نماها می توانیم به نمای رومی اشاره کنیم که یکی از پر کاربرد ترین و پر طرفدار ترین نماها در کشورمان است.  در این نوع نما با به کار گیری از مصالح و متریال های خاص سبک خاصی در معماری را به رخ می کشاند، که ما سعی داریم در این مطلب نکاتی در مورد نمای رومی را بیان کنیم پس با دکوطرح همراه باشید.

به طور کلی نماهای رومی به دلیل دارا بودن رنگ خاص نما و همچنین القای شکوه و زیبایی به ساختمان، بسیار مورد استقبال معماران و کارفرمایان قرار می گیرد. این نوع از نما که از سال ها پیش وارد ایران شد، جزو نماهای لوکس در صنعت ساختمان سازی محسوب می شود.

عماری رومی میراث باقی مانده از معماران یونانی و نظم های معماری مستقر ، به ویژه قرنتیان را ادامه داد. رومی ها نیز مبتکر بودند و تکنیک ها و مواد ساختمانی جدید را با طراحی خلاقانه ترکیب کردند تا طیف وسیعی از ساختارهای معماری کاملاً جدید را تولید کنند. بناهای معمولی و ابتکاری رومی شامل کلیسای جامع ، طاق پیروزی ، قنات تاریخی ، سالن آمفی تئاتر و بلوک مسکونی بود.

بسیاری از نوآوری های معماری روم پاسخی به نیازهای در حال تغییر جامعه روم بود ، و این پروژه ها با پشتیبانی دستگاه دولتی بودجه ، سازماندهی و گسترش آنها در سراسر جهان روم و تضمین دوام آنها ، تا به امروز زنده مانده اند.

 

نمای رومی | شرکت معماری دکوطرح 09122460089

 

 

ویدیو + صوت نمای رومی

نسخه ویدیویی

 

نسخه ی صوتی

 

 

پیشنهاد نویسنده برای نمای رومی: تاج نمای رومی

 

نمای رومی
نمای رومی

 

معرفی نمای رومی

به طور کلی نمای ساختمان دارای سبک هایی نظیر سبک کلاسیک، سبک معاصر، سبک مدرن و سبک مینیمال می باشد .

نمای رومی الهام گرفته از سبک معماری کلاسیک روم و یونان می باشد، اما با ورود آن به ایران و گذشت زمان المان هایی از ایران باستان نیز در آن شکل گرفت.

نمای رومی در ساختمان که بسیاری از معماران و طراحان از آن به عنوان نمای کلاسیک یاد می کنند از متریال و المانهای خاصی تشکیل شده است که این امر باعث جلب توجه کردن و متمایز شدن این ساختمان در فضای شهری می شود.

نمای رومی به دلیل معماری پیچیده، مصالح و المان های گران قیمت مانند سنگ طبیعی یک ذهنیت ساختمان لوکس و گران قیمت در تصور مردم ایجاد کرده که این امر موجب محبوبیت این نما و به کار گیری نمای رومی در اکثر ساختمان های امروزی خصوصا در شهرهای بزرگ شده است.

 

معماری و نمای رومی از کجا آمد؟

روم در قرن پنجم تا هشتم میلادی شدیداً تحت تاثیر هنر و معماری یونان قرار گرفت و در همین مدت نیز در این زمینه پیشرفت زیادی کرد و در قرن نهم با قدرت گرفتن روم سبک معماری آنها نیز در اروپا گسترش پیدا کرد. به طوری که بسیاری از ساختمان های اصلی مانند قصر ها و کلیساها به این سبک طراحی و اجرا شده است.

در قرن پانزدهم و با شروع دوره رنسانس طراحی نما با الهام گرفتن از معماری روم باستان رواج پیدا کرد و طرفداران زیادی را مجذوب خود کرد. در این دوره بود که معماران با الهام گرفتن از معماری روم باستان ساختمان ها و سازه هایی طراحی کردند که همگی بیانگر قدرت، عظمت و استحکام بودند.

 

المان های نمای رومی

از اصلی ترین مصالح به کار رفته در نمای رومی سنگ آهک، تراورتن، گرانیت و سنگ مرمر می باشد اما به دلیل هزینه های ناشی در استفاده از مصالح مختلف باعث شده ذائقه مردم تغییر کند و به همین دلیل است که امروزه تقریباً تمام نماهای رومی با سنگ های ارزان قیمت و در دسترس مانند تراورتن اجرا شده است.

 

چرا نما مهم است؟

در ایران سازندگان تمام تلاش خود را میکنند که بتوانند توجه خریدار را به سمت ساختمان خود جلب کنند و حس اطمینان و زیبایی را به مشتری و خریدار القا نمایند و به همین جهت تمام تلاش خود را برای زیبا سازی نمای ساختمان به کار می برند.

همان طور که گفته شد المان ها و متریال های خاصی که در این نما یعنی نمای رومی به کار می رود، این نما را خاص و متمایز می کند و باعث شده که بیشتر از هر سبکی به آن توجه شود و به دلیل محبوبیت بسیار بالا مورد استفاده قرار گیرد.

ویژگی های نمای رومی

به طور کل هر نما دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد که معماران و طراحان با آگاهی کامل از این معایب و مزایا و با در نظر گرفتن  شرایط اقلیمی یک ساختمان را طراحی و اجرا می کنند که ما قصد داریم در این مطلب  به این موارد اشاره کنیم.

از ویژگیهای بارز نمای رومی می توان  به کار بردن ستون های کوتاه و منحنی شکل در اندازه های مختلف، وجود سر ستون ها که در بخش های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، به کار گیری قوس های بزرگ و نقش های بر جسته، به کار گیری اشکال مختلف هندسی، قرینه بودن المان ها و متریال ها، به کار بردن رنگ سفید در اکثر نماهای رومی اشاره کرد.

 

مزایای نمای رومی

به کارگیری مصالح سخت و محکم و همچنین مقاومت بالای آنها در برابر شرایط مختلف آب و هوایی و استحکام مصالح به کار رفته که طبیعتاً باعث طول عمر بالای ساختمان و سازه می شود.

زیبایی ساختمان و متمایز کردن آن در فضای شهری و همچنین ارزان بودن المان ها و متریال های این نوع نما به صورت پیش ساخته در بازار سبب کاهش هزینه و سرعت پیش روی پروژه نسبت به سایر نماها می شود.

 

نکات مهم در استفاده از نمای رومی

توجه داشته باشید که نمای رومی احتیاج به اجرای سخت و با دقت دارد زیرا عدم دقت و اجرای مناسب سبب کنده شدن قطعات به کار رفته در این نما می شود. استفاده از سنگ های بی کیفیت در نمای رومی به دلیل کاهش هزینه باعث تغییر رنگ و شفافیت سنگ ها در این نما می شود. در به کار گیری از قطعات پیش ساخته حتما از متریال هایی که دارای کیفیت بالا هستند استفاده کنید.

 

پیشنهاد نویسنده برای نمای رومی: نمای آجری، نمای سیمانی

برخی از مواد و تکنیک ها در معماری و نمای رومی

اولین ساختمان تمام سنگ مرمر، معبد مشتری استاتور در رم (۱۴۶ پ.م.) بود ، اما تا زمان امپراتوری استفاده از مرمر گسترده تر شد و سنگ انتخابی برای برجسته ترین پروژه های ساختمانی با بودجه دولتی سنگ مرمر محسوب می شد. سنگ مرمر کارارا (لونا) که در ایتالیا بیشتر از همه ی کشور ها استفاده می شد،‌ از توسکانی بود (برای مثال معبد ۳۰ قبل از میلاد از آپولو در پالاتین). سنگ مرمر نیز در سراسر امپراتوری به راحتی در دسترس و در معرض دید بود. سنگ مرمر پاریان پاروس در سیکلادها و پنتلیک از آتن بسیار مورد استفاه قرار می گرفتند. انواع سنگ های رنگی نیز مورد علاقه معماران رومی قرار گرفت ، به عنوان مثال ، سنگ مرمر زرد Numidian از آفریقای شمالی ، Phyrgian بنفش از ترکیه مرکزی ، پورفیری قرمز از مصر ، و سنگ مرمر کارستیای رگه دار سبز از. سنگ مرمر خارجی عمدتا به استفاده در ستون ها اختصاص داشت و به دلیل هزینه های حمل و نقل ، پروژه های شاهنشاهی بیشتر از مردم عادی از این سنگ ها استفاده می کردند.

نکات مهم در معماری رومی

۱. مهندسی روم

مهندسی روم از اهمیت ویژه ای در توسعه ساختمان های پیچیده برخوردار بود. بسیاری از طاقهای درگیر در ساختمانهای آنها به نوع خاصی از سیمان احتیاج داشت.

بهبود زیرساخت های عمومی از جمله خیابانها، سیستمهای آب، گرمایش و غیره نمونه های  از مهندسی های رومیان به حساب می آید.

۲. نوآوری های معماری روم

برخلاف سازه های یونانی، ساختمانهای عمومی روم بسیار خلاقانه و نو ساخته شده بودند. برای مثال اتاق مونتاژ یک نیم دایره با صندلی هایی در سطح مونتاژ بود و منحنی پیروزی آن نیز یک ابتکار رومی بود. با توجه به گفته ی متخصصان حمام های رومی ، به احتمال زیاد از یونان اقتباس شده و در مقیاس خارق العاده ای ساخته شده اند ، سبک و تزئین آن ها بسیار باشکوه و دقیق است. بسیاری از خانه های رومی متعلق به شهروندان و ثروتمند ان دوره بودند و وسیله ای برای دور شدن از شرایط تنگ و عدم سرویس دهی بهداشتی شهرها بود.

۳. فنون ساختمان رومی

کار بر روی سنگ برای اتمام یک پروژه به سنگ تراشان، صنعتگران، طراحان و سازندگان مستعد احتیاج داشت و نوآوری های رومیان حتی مهارت و حرفه ای تر از ساختمان سنگی یونانیان را طلب می کرد. نمونه هایی از این نوآوری های جدید، درب ها و لایه های بلوک و کاشی برای پشت بام ها بود.

صنعتگران حوزه های دیگر ساختمانی مانند گچ برها و نقاشان ملزم به تکمیل فضای داخلی ساختمان ها بودند و هنرمندان بسیاری برای ایجاد نقاشی دیواری دیواری و کف موزاییک به کار گرفته شدند. در روم باستان، نیاز به این مجموعه مهارت ها باعث ایجاد اصناف کارگری ساختمان شد.

سیمان مورد استفاده رومی ها ممکن است طبق نظر برخی کارشناسان معماری تاریخی به سادگی از گل فشرده ساخته شده باشد، اما به احتمال زیاد از مخلوط خاک و سنگ ایجاد شده است. هنگامی که رومیان دریافتند که با ریختن یک ملات مایع بر روی آن می توان آوار را تقویت کرد، گام بعدی ساخت نوعی قاب چوبی بود که بتواند ملات را تا زمان محکم شدن در خود نگه دارد.

ساخت بلوک هایی از سیمان در مقابل برش آنها از سنگ، به سازندگان رومی امکان می دهد که به تدریج اشکال پیچیده تری ایجاد کنند و سازه های بیشتر و چشمگیرتری بسازند. حتی اگر منحنی ها ، طاق ها  در تمدن های دیگر باستان مشترک بود، تا زمانی که رومی ها سیمان را اختراع کردند، ارزش معماری واقعی آن ها درک شد.

۴. معماری اولیه روم

معابد برای خدایان همیشه از اهمیت حیاتی برخوردار بوده اند و این مقدسات در یونان و اتوریا شکوفا شده اند. اولین مقدسات رومی بیشتر بر اساس مدلهای اتروسک ساخته شد. زیارتگاه اولیه مشتری در رم ، Capitolium ، ساخته شده در اواخر قرن ششم قبل از میلاد ، بدون شک در سبک اتروسک کار می شد ، اما در مقیاس افسانه ای. معابد بعدی رومی نیز حاوی جزئیات این مکان مقدس اولیه هستند: تأکید بر ورودی بزرگ ، و سکوی بزرگ برجسته با یک پله بلند که به آن منتهی می شد.

۵. برنامه ریزی شهر رومی

در صورت امکان، شهرهای رومی بر اساس سیستمی خاص از خیابان ها از زاویه راست به هم می آمیزند. این نوعی طراحی است که برای اردوگاه های نظامی روم نیز استفاده می شد. به این صورت که یک تقاطع مرکزی نقطه کانونی شهر بود که در آن اتاق های اجتماعات، معابد اصلی، تالار گفتگو، حمام ها و ساختمان های اداری یافت می شد.

تأمین آب شیرین برای شهرها از بیشترین اهمیت برخوردار بود و راهکارهای هوشمندانه ای برای انتقال آب به شهرها مانند کانال روم اعمال شد.

نیاز به سازه های اختصاص داده شده به دین و به احترام خدایان منجر به مجموعه گسترده ای از مقدسات و معابد شد و مقبره های مردگان نیز با دقت برنامه ریزی و در زیرساخت های شهری ادغام شد.

۶. خانه رومی

تقریبا” در ۲۰۰ سال جمهوری روم، از ۲۰۰ سال قبل از میلاد تا ۲۷ میلادی، بسیاری از انواع ساختمان ها ایجاد شده است. یکی از برجسته ترین ها و احتمالاً شناخته شده ترین سازه ها، خانه رومی بود.

نمای خانه آراسته نبود و معمولاً فقط شامل یک ورودی اصلی و احتمالاً چند پنجره بود. نقشه طبقه متقارن و منظم بود. این طراحی اساسی بسته به ثروت، درجه و موقعیت صاحب می تواند به طور فزاینده ای پیچیده شود. با توجه به بزرگی خانواده و تعداد اقوام، خادمان و برده هایی که در آنجا زندگی می کردند، می توان به خانه اصلی با بال های اضافی و سازه های جداگانه، باغ ها و استخرها اضافه کرد.

در مقابل، در ساختمانهای دیگر مانند ساختمانهای یافت شده در اوستیا، شواهد روشنی از ساختمان های آپارتمانی وجود دارد. این سازه های مربعی چهار یا پنج طبقه بودند و شاهدی بر اثبات رومی ها برای حل مسئله نیاز به اسکان جمعیت در حال رشد در یک فضای محدود است.

۷. کانال های آب

با گسترش روم و بزرگ شدن شهرها، یکی از مهم ترین موارد تأمین آب شیرین بود. معلوم شد مهندسان رومی مهارت خاصی در ساختن مسیرهای آب سنگی دارند که غالباً چندین مایل طول دارند و این امر باعث می شود آب از چشمه های بالای تپه ها به شهرها برود.

یک سیستم آبی که حدوداً در حدود ۲۰ و ۱۶ قبل از میلاد ساخته شده است ، ۳۱ مایل اجرا شد. قنات هایی برای عبور از رودخانه ها و دره ها سازه های برجسته ای بودند و تقریباً به ارتفاع ۱۶۰ فوت ساخته شدند.

۸. معابد

معابد رومی بر اساس مدل های اتروسک ساخته شده اند. معابد به سبک یونانی می توانند با آنهایی که سبک ایتالیایی مترقی تری دارند همزیستی داشته باشند. نام “پانتئون” نشان می دهد که این ساختار به همه خدایان اختصاص داده شده است.

پانتئون یک طراحی غیرمعمول است زیرا به شکل مستطیل است و دارای فضای داخلی دایره ای است. بخش قابل توجهی از این سازه را می توان مربوط به دوران پادشاهی هادریان در اوایل قرن دوم میلادی دانست، اما بحث هایی در مورد تاریخ گذاری کل سازه وجود داشته است. یک پارچگی قسمت اصلی سازه به چیدمان پیچیده قوس ها در داخل دیوار بستگی دارد تا به توزیع وزن سقف به صورت عمودی کمک کند. سازندگان و طراحان پانتئون برای ایجاد ساختاری فوق العاده زیبا از دوران روم همکاری کردند.

۹. باسیلیکا و حمام

این ساختمان ها به عنوان محلی برای تجمع مردم ایجاد شده اند. باسیلیکاها فضاهای گسترده، باز و اشتراکی برای اهداف اداری بودند یا برای استفاده به عنوان مکان های ملاقات طراحی شده بودند. حمام های رومی سازه های پیچیده ای به همان اندازه نفس گیر بودند و در مقیاس وسیعی ساخته شده بودند.

باسیلیکا ماکسنتیوس در رم، ساخته شده در قرن چهارم میلادی، نمونه ای کامل از مقیاس و طبیعت چند وجهی ساختمان های مشترک رومی است. حمام های کاراکالا نشان می دهد که چگونه رومی ها در ساخت فضاهای عمومی که برای نمایش قدرت و ثروت یک حاکم نیز استفاده می شد، از هیچ هزینه ای دریغ نکردند. حمام های گسترده در کاراکالا را می توان با بسیاری از ساختارهای مدرن امروزی مانند ایستگاه های قطار و کتابخانه ها مقایسه کرد.

۱۰. تئاترها و آرنا ها

سالن اجتماعات روم بر اساس مدل یونانی بود. اگرچه عرصه های یونان و روم تصور می کنند که اساساً یکسان هستند زیرا مکان هایی برای تماشای بزرگ و مخاطبان بزرگ بودند، اما از یک جهت قابل توجه تفاوت داشتند. عرصه های یونان نیمه دایره ای بودند در حالی که آمفی تئاترهای رومی بیضی شکل بودند.

سالن اجتماعات آسپندوس در آسیای صغیر (ترکیه فعلی) که در قرن دوم میلادی ساخته شده است، نمونه بارز عرصه معماری و طراحی رومی است. عرض ساختمان اصلی بیش از ۳۰۰ فوت است. تصور می شود که این ساختار می تواند بیش از ۷۰۰۰ تماشاگر را در خود جای دهد.

این ساختارهای گسترده اهمیت تئاترها و میادین در زندگی رومی را تأیید می کند و از بسیاری جهات، آمفی تئاتر های مورد استفاده برای مسابقات گلادیاتور و سایر مسابقات ورزشی به همان اندازه مهم بودند. این را می توان در کولوسئوم مشاهده کرد، که توسط امپراطور و سپاسیان آغاز شد و توسط فرزندان او، تیتوس و دومیتیان، جایی بین ۷۰ و ۸۰ بعد از میلاد به پایان رسید.

 

نقش نمای رومی در ایران

نمای رومی یکی از انواع نماهای ساختمانی است که از سبک معماری کلاسیک روم و یونان باستان الهام گرفته شده است. این نوع نما از ستون‌ها، سرستون‌ها، طاقچه‌ها، گچبری‌ها و سایر عناصر تزئینی تشکیل شده است. نمای رومی در ایران از اوایل قرن بیستم میلادی وارد شد و به سرعت محبوبیت یافت. امروزه نمای رومی یکی از رایج‌ترین انواع نما در ایران است و در ساختمان‌های مسکونی، تجاری و اداری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

تاریخچه نمای رومی در ایران

نمای رومی در ایران برای اولین بار در اوایل قرن بیستم میلادی وارد شد. در آن زمان، ایران تحت حکومت قاجار بود و روابط نزدیکی با اروپا داشت. این روابط باعث شد که سبک‌های معماری اروپایی، از جمله سبک معماری کلاسیک، به ایران راه پیدا کند. یکی از اولین ساختمان‌هایی که در ایران با نمای رومی ساخته شد، کاخ گلستان بود. این کاخ در دوره قاجار ساخته شد و یکی از زیباترین کاخ‌های ایران است. نمای کاخ گلستان با ستون‌های سنگی بلند و سرستون‌های تزئین شده، جلوه‌ای باشکوه دارد. در دهه‌های بعد، نمای رومی به سرعت در ایران محبوب شد. این نوع نما به دلیل زیبایی، شکوه و استحکام، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفت. امروزه نمای رومی در بسیاری از شهرهای ایران دیده می‌شود و یکی از نمادهای معماری مدرن ایران محسوب می‌شود.

 

مزایا و معایب نمای رومی

نمای رومی دارای مزایای متعددی است. از جمله مزایای نمای رومی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • زیبایی و شکوه: نمای رومی به دلیل استفاده از عناصر تزئینی، جلوه‌ای باشکوه و زیبا دارد. این نوع نما می‌تواند به ساختمان‌ها شخصیت و هویت خاصی ببخشد.
  • استحکام: نمای رومی از مصالحی مانند سنگ، گچ و سیمان ساخته می‌شود. این مصالح در برابر شرایط مختلف آب و هوایی، از جمله رطوبت، گرما و سرما، مقاوم هستند.
  • دوام: نمای رومی با مراقبت و نگهداری مناسب، می‌تواند برای سال‌های طولانی دوام بیاورد.

نمای رومی همچنین دارای معایبی نیز است. از جمله معایب نمای رومی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هزینه: نمای رومی به دلیل استفاده از مصالح گران قیمت، هزینه زیادی دارد.
  • زمان اجرای طولانی: اجرای نمای رومی زمان زیادی می‌برد.
  • نیاز به مراقبت و نگهداری: نمای رومی به مراقبت و نگهداری بیشتری نسبت به سایر انواع نما نیاز دارد.

 

نقش نمای رومی در بافت شهری

نمای رومی می‌تواند نقش مهمی در بافت شهری داشته باشد. این نوع نما می‌تواند به زیبایی و شکوه شهر کمک کند و به آن هویت خاصی ببخشد. با این حال، استفاده بیش از حد از نمای رومی می‌تواند باعث ایجاد یکنواختی در بافت شهری شود. در سال‌های اخیر، استفاده از نمای رومی در ایران به شدت افزایش یافته است. این امر باعث شده است که بسیاری از شهرهای ایران، از جمله تهران، مشهد و اصفهان، به شهری با نماهای رومی تبدیل شوند. این امر در برخی از موارد باعث ایجاد یکنواختی در بافت شهری شده است. برای جلوگیری از ایجاد یکنواختی در بافت شهری، بهتر است از نمای رومی با تناسب و در کنار سایر انواع نماها استفاده شود. همچنین، بهتر است از نمای رومی در ساختمان‌های با اهمیت تاریخی و فرهنگی استفاده نشود.

نمای رومی یکی از انواع نماهای ساختمانی است که از سبک معماری کلاسیک روم و یونان باستان الهام گرفته شده است. این نوع نما در ایران از اوایل قرن بیستم میلادی وارد شد و به سرعت محبوبیت یافت. امروزه نمای رومی یکی از رایج‌ترین انواع نما در ایران است و در ساختمان‌های مسکونی، تجاری و اداری مورد استفاده قرار می‌گیرد. نمای رومی دارای مزایای متعددی مانند زیبایی، شکوه، استحکام و دوام است. با این حال، این نوع نما دارای معایبی مانند هزینه زیاد، زمان اجرای طولانی و نیاز به مراقبت و نگهداری نیز است. نمای رومی می‌تواند نقش مهمی در بافت شهری داشته باشد. با این حال، استفاده بیش از حد از نمای رومی می‌تواند باعث ایجاد یکنواختی در بافت شهری شود.

 

 

پیشنهاد نویسنده برای نمای رومی: کابینت رومی، نمای یونانی و رومی

 

پروژه های مرتبط با کناف و سقف کاذب که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:

 

سوالات متداول مشتریان دکوطرح در ارتباط با نمای رومی

نمای هر ساختمان میتونه بیانگر چه مساله ای باشه ؟

نمای هر ساختمان کیفیت معماری اون ساختمانو نشون میده که نمای هر ساختمون دارای سبک معماری خودشو دنبال میکنه

چند نوع سبک در نما وجود داره ؟

کلا سبک معماری در نما چهار نوع هستش که این سبک ها عبارتند از سبک کلاسیک ، سبک مینیمال ، سبک معاصر و سبک مدرن

نمای رومی چطور به وجود اومد ؟

نمای رومی از سبک معماری خاص و کلاسیک روم باستان به وجود اومده اما با ورود این نما به ایران و با گذشت زمان المان هایی از ایران باستان در این نما شکل گرفت

مصالح اصلی در اجرای نمای رومی چیه ؟

گرانیت، سنگ آهک، مرمر و تراورتن از مصالح اصلی هستند که در نمای رومی مورد استفاده قرار می گیرن

علت محبوبیت نمای رومی چیه ؟

دلایل زیادی وجود داره که باعث شده این نما در ایران محبوب باشه و در اکثر ساختمان ها مورد استفاده قرار بگیره ولی دلایل اصلی محبوبیت این نما میتونه تناسبات فرهنگی ، برجسته کردن ساختمان و ارزان بودن مصالح نسبت به متریال های دیگه باشه

چرا در حال حاظر استفاده از نمای رومی محدود شده ؟

یکی از دلایل اصلی محدودیت این نما میتونه استفاده زیاد از این نما باشه که سبب شده فرهنگ معماری اصلی ایران کمرنگ و رو به فراموشی بره

 

گالری تصاویر نمای رومی

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱۷ میانگین: ۴.۸]