طراحی داخلی تجاری
طراحی داخلی تجاری | طراحی داخلی چیست؟
حرفه طراحی داخلی تجاری یک رشته کاربردی در حوزه معماری است که اغلب مهندسینی که در این حوزه در حال فعالیت هستند دچار سوتفاهم از سوی مردم می شوند. طراحی داخلی و همچنین طراحی تجاری رشته هیجان انگیز و ساده ای به نظر می رسد. غافل از این که طراحی داخلی تجاری برای برنامه ریزی و ایجاد محیط های داخلی ایمن، سالم و کاربردی بسیار مهم بوده و چیزی فراتر از تزئینات و چیدمان سطحی است. در واقع طراحی داخلی تجاری باید به نحوی صورت بگیرد که افراد مختلف را با سلیقه های متفاوت جذب خود کند و بتواند ضمن پاسخگویی به نیاز های آنها محیطی امن را برایشان فراهم کند.
ویدیو + صوت طراحی داخلی تجاری
نسخه ویدیویی
نسخه ی صوتی
طراحی داخلی تجاری | چه کسی طراح داخلی است؟
یک طراح داخلی باید دانش ویژه ای در زمینه برنامه ریزی فضا، مصالح ساختمانی، پایان کارها و رفتار انسان و همچنین روان شناسی رنگ ها در محیط های داخلی مختلف داشته باشد. این دانش از طریق آموزش، تجربه و آزمایش در محیط صنعت به دست می آید.
علاوه بر آن، طراحی داخل تجاری نسبت به سایر شاخه های طراحی داخلی، از اهمیت بیشتری برخوردار است. طراحی داخلی تجاری در یک مرکز تجاری، مغازه یا فروشگاه باید طوری انجام شود که افراد مختلف با سلیقه های مختلف را به سمت خود جذب کند. برعکس، در طراحی داخلی خانه، شما باید سلیقهی اعضای خانه را در نظر بگیرید و بر این اساس طرح های مختلفی را پیشنهاد بدهید.
طراح داخلی تجاری خوب
شورای صلاحیت طراحی داخلی (و همچنین نظام مهندسی) می تواند به متخصصان طراحی داخلی پس از واجد شرایط بودن در امتحان مورد تأیید دولت، گواهی و تصدیق دهد. این اتفاق پس از برآورده ساختن کلیه شرایط تحصیلات و تجربه کاری برای توسعه دانش آنها در مورد صلاحیت های اصلی برای تمرین در صنعت رخ می دهد. به همین دلیل است که طراحان داخلی و معماران، باید از پروسهی بسیار سختی عبور کنند تا بتوانند در محیط بیرون، خدمات خود را ارائه دهند.
پیشنهاد نویسنده: پلکان داخلی ساختمان، ویژگی های یک طراح دکوراسیون داخلی موفق
قوانین شورای صلاحیت طراحی داخلی
طبق گفته های شورای صلاحیت طراحی داخلی، طراحان داخلی مسئولیت اخلاقی دارند که “ضمن محافظت از حقوق مصرف کنندگان و اعضای یک محیط در فضای ساختمان، از طریق طراحی محیط های داخلی سازگار، قابل دسترسی و فراگیر از نظر جسمی ، روحی و نیازهای عاطفی مردم، خواسته های آنها را بر آورده کنند.
طراحی داخلی تجاری چیست؟
طراحان داخلی برای ایجاد انواع مختلفی از محیط های داخلی از جمله مسکونی ، پزشکی ، آموزشی ، فرهنگی ، مدنی و تجاری تلاش می کنند. طراحی داخلی تجاری شامل طیف گسترده ای از فضاها و محیط های تجاری داخلی شامل دفاتر ، فروشگاه های خرده فروشی یا مغازه ها، رستوران ها و سایر فضاهایی است که در آن تجارت انجام می شود.
حداقل، این فضاهای داخلی تجاری باید به گونه ای طراحی شوند که بتوانند برای شرکتی که در ساختمانی مشغول به کار است، کارایی کافی داشته و کارآمد باشند.
نکته قابل توجه این است که فضاهای داخلی با طراحی مناسب برای تجارت ضروری هستند. چیدمان و جریان فضای تجاری یا خرده فروشی برای تجربه مشتری و کارمند بسیار مهم است، که این مومضوع می تواند به طور مستقیم بر موفقیت طولانی مدت تجارت تأثیر بگذارد.
صحبتی بیشتر درمورد طراحان داخلی تجاری
طراحان داخلی تجاری افراد حرفه ای هستند که ساخت و ساز و طراحی و دکوراسیون دقیق و مطلوب این فضاهای تجاری را نظارت و هدایت می کنند. طراحان داخلی مشتریان را برای انتخاب مواد، رنگ ها و اثاثیه ای که با برند و زیبایی شرکت سازگار باشد، راهنمایی می کنند. طراحان می توانند طرح دیوارهای داخلی، استفاده از فضاها، انتخاب وسایل برای محیط تجاری و حتی نوع و ظاهر پنجره ها را ترتیب دهند. طراح، روند کار را بین متخصصانی که روی پروژه ساخت و ساز کار می کنند هدایت و هماهنگ می کند.
نقاشی های یک طراح داخلی | نقاشی طراحی داخلی تجاری چیست؟
یکی از مهم ترین نکات در طراحی داخلی تجاری، استفاده از رنگ ها و طرح های مناسب برای محیط است. زمانی که هر یک از ما وارد یک مکان تجاری می شویم، اولین چیزی که بر روی ناخودآگاه ما اثر می گذارد، رنگ های فضاست. تصور کنید وارد مکانی مانند کانون فرهنگی آموزشی کودکان و نوجوانان شده اید. همان طور که انتظار می رود، رنگ های به کار رفته در این فضا، رنگ ها و طرح های شادی هستند که کودکان و نوجوانان را تحت تاثیر قرار می دهد. یا زمانی که به قصد خرید کت و شلوار وارد مغازه یا فروشگاهی می شوید، انتظار دارید صاحب فروشگاه از رنگ های سنگین تر و شیک تری برای تزئین آن جا استفاده کند.
بنابراین توجه داشتن به رنگ ها و استفاده از موارد مناسب می تواند به زیبایی محل تجارت کمک کرده و ضمن جذب مشتری آنها را تحت تاثیر قرار دهد.
پیشنهاد نویسنده: طراحی داخلی بیمارستان
طراحی تجاری داخلی | محصول نهایی از یک طراح داخلی تجاری
حال مرحله آخر آغاز می شود! در طی این مرحله ، طراح نقشه های شماتیک که بر اساس خواسته ها و نیازهای مشتری می باشد برای او تهیه کرده و آنها را تایید و ارسال می کند. همچنین در طی این مرحله، مجوزهای لازم، تأییدیه ها و درخواست هایی اعم از مواد مورد نیاز، طرح های نهایی و سایر موارد باید تکمیل شود. سپس مرحله نهایی مونتاژ تجهیزات جدید ، ساخت و قرار دادن مبلمان، تغییرات جزئی و اصلاحات به همین ترتیب انجام می شود و به مشتری تحویل داده می شود. در طول پروژه، طراح با کلیه افرادی که درگیر پروژه هستند ارتباط برقرار می کند و اطمینان حاصل می کند که پروژهی طراحی داخلی ملک تجاری شما در حال پیشرفت مداوم است و در زمان مناسب به هر موضوعی رسیدگی می شود.
طراحی تجاری داخلی در کجا استفاده می شود؟
طراحان داخلی تجاری به طور گسترده ای برای ایجاد یا اصلاح کارخانه های صنعتی، ساختمان های اداری، فضاهای دولتی ، خرده فروشی ها و مغازه ها، انبارها و در بعضی موارد مناطق مسکونی مورد استفاده قرار می گیرند. در حالی که کار طراحان داخلی تجاری واقعاً متنوع و جذاب است، چالش ها و خلاقیت های زیادی در این دسته از طراحان حرفه ای وجود دارد. به یاد داشته باشید ، شما می توانید بیشترین و بهترین فضا را داشته باشید، اما بدون توزیع صحیح وسایل در فضا، در مقایسه با مکان هایی با طراحی عالی ، ملک شما از نظر ظاهری ارزشی نخواهد داشت.
روند جدید طراحی داخلی تجاری که امروزه در کشورهای پیشرفتهی جهان بسیار باب شده است، مبتنی بر چاپ سه بعدی است و ایده های شما را به واقعیت تبدیل می کند.
یک طراح داخلی تجاری دقیقا چه کاری انجام می دهد؟
طراحان داخلی تجاری تفسیر می کنند که چگونه مدل تجاری، نام تجاری و اولویت های یک سازمان تجاری، طراحی و ظاهر یک فضا را شکل می دهد. آنها به به خواسته ها و نیاز های کار فرما و مشتری توجه می کنند تا تنظیمات و خواسته های مربوط به عملکرد، طرح و دکوراسیون مشتریان خود را به بهترین شکل ممکن طراحی و اجرا کنند.
طراحان داخلی باید چگونگی عملکرد کارگران در محل کار خود و همچنین نحوه تعامل هر یک از دفاتر کاریشان با سایر دفاتر در روند تجارت را بررسی کرده و مورد توجه قرار دهند. یک طراح داخلی، فضا را ارزیابی می کند، اندازه گیری می کند و نقشه های مفهومی ایجاد می کند که بتواند برای مناطقی و طرح هایی که مشتری در نظر دارد، یک دید کلی داشته باشد. این طراحی ها شامل نمای چیدمان ، رنگ و مبلمان برای انتقال دقیق فضای طراحی شده به فضای واقعی پس از اتمام کار است.
نگاهی نزدیک تر به طراحی داخلی تجاری و فعالان این حوزه
اگر بخواهیم به طور دقیق تر توضیح دهیم، طراحی داخلی تجاری بر رابطه بین فعالیت های روزمره کسب و کار و فضای فیزیکی متمرکز است. یک طراح داخلی تجاری باید بفهمد که کارمندان چگونه کار می کنند و برای رسیدن به اهدافشان بهتر است با چه کسانی کار کنند.
روابط اداری و سازمانی بهترین و دقیق ترین استراتژی ها را در سازماندهی و شکل دادن به فضا تعیین می کند. تعیین کردن یک طراحی عالی، بهترین مکان برای قرارگیری تیم ها و ادارات در فضای تجاری شما در کارآمدترین حالت در عین دسترسی به منابع را به شما نشان می دهد. طراحی فضا باید باعث ایجاد تجربه ای مثبت برای مشتریان شما شود. طراحی فضای داخلی تجاری باید برای هر کاربر، چه کارمند و چه مشتری شرکت، مساعد باشد.
طراحان داخلی تجاری باید مدیر پروژه های موثری باشند. آنها باید اطمینان حاصل کنند که حق مشتری ادا و رعایت می شود. این طراحان کار افرادی را که وظیفهی کارهای ساختمانی، لوله کشی ، برق و سایر ویژگی های یک فضا را انجام می دهند ، هماهنگ می کنند. طراحان داخلی علاوه بر تأمین انتظارات مشتری، باید پروژه را با توجه به بودجه مشتری مدیریت و هدایت کنند.
مراحل طراحی داخلی تجاری
در ابتدا کمی با مراحل انجام یک پروژه آشنا شویم. یک پروژه تجاری شامل پنج مرحله رسمی به شرح زیر است:
شروع: بررسی کامل پروژه، تشکیل تیم طراحی و اقدامات اولیه جهت شروع عملیات
برنامه ریزی: نهایی کردن دامنه پروژه ، تعریف و تفکیک دقیق کار ، ارزیابی ریسک ها و خطرات محتمل، شناسایی نیازهای منابع، نهایی کردن برنامه و آماده سازی برای کار واقعی
اجرا: انجام کار واقعی مورد نیاز، تعریف دامنه پروژه
نظارت و کنترل: مدیریت، گزارش کار و کنترل واقعی منابع و بودجه در مرحله اجرا
پایان پروژه: تحویل پروژه، ارزیابی کارهای انجام شده
یک مدیر پروژه تیم خود را طی این پنج مرحله پشت سر هم و بدون در نظر گرفتن اندازه و حجم پروژه کنترل و هدایت می کند تا پروژه بدون نقص روند خود را طی کند. پروژه طراحی داخلی تجاری اغلب با یک مرحله کشف و بررسی مکان یا پیش از طراحی آغاز می شود. این دورهی مهم به این جهت از اهمیت ویژه ای برخوردار است که طراح برای درک بهتر نحوه سازماندهی فضا و جمع آوری اطلاعاتی در مورد اطلاعات ذینفعان (صاحب مشاغل ، مدیران ، کارمندان و حتی مشتریان) فضا و افراد را به طور دقیق مورد بررسی قرار دهد.
در طی این مرحله ، طراح همچنین با مشتری خود چند جلسه صحبت می کند تا دامنه و برنامه را مشخص کند. توجه کردن به مرحلهی اول پروژه که همان بررسی فضای پروژه می باشد، می تواند بر روند کلی آن تاثیرگذار باشد. در این مرحله طراح می تواند ظاهر فعلی و نیازهای فضای تجاری شما را درک کند و با توجه به استانداردهای برند تجاری شما، این نیازها را با در نظر گرفتن سلیقهی شما بر آورده سازد.
مرحله بعدی که به عنوان مرحله برنامه ریزی شناخته می شود ، بر روی نیازهای مشتری و کاربر نهایی با توجه دامنه پروژه متمرکز است. اهداف و بودجه باید با توجه به تجزیه و تحلیل شرایط موجود فضای تجاری، الزامات کد محلی و سایر موارد مرتبط انتخاب شوند.
انجام دادن دقیق طراحی شماتیک بر اساس مفاهیم توسعه یافته و به دست آمده از فضا در مراحل قبلی، برنامه های اولیه ، چیدمان ها و انتخاب مواد را برای طراح داخلی مشخص می کند.
با مشورت با مشتری و مشاوران، طرح تأیید شده برای ملک تجاری خدمت مشتری ارائه می شود. این اسناد شامل جزئیات و مشخصات جزئی و دقیقی برای ایجاد طراحی داخلی ارائه شده، می باشد.
طراحان داخلی از نرم افزارهای تخصصی برای ایجاد نقشه های کاری و قراردادی استفاده می کنند که تمام عناصر طراحی فضا از جمله محل قرارگیری دیوارها ، روشنایی ، لوله کشی و سایر وسایل را مشخص می کند. پیمانکاران و مهندسان از این نقشه ها برای انجام کارهای لازم در حین ساخت استفاده می کنند. طراحان داخلی اغلب در استخدام پیمانکار نیز به مشتریان کمک می کنند.
در مرحله مدیریت ساخت ، طراح داخلی در هماهنگی کارها و برنامه ها با پیمانکار و همچنین نظارت کردن بر کنترل کیفیت در حین ساخت نقش به سزایی دارد. آنها باید اطمینان حاصل کنند که پروژه به موقع و در حد بودجه در نظر گرفته شده، باقی می ماند.
پس از ساخت ، طراح داخلی اطمینان حاصل می کند که هر کار برای رضایت مشتری در طول آخرین بررسی فضا انجام شده است. پس از اتمام طراحی فضا و بهره برداری از آن ، طراح باید ارزیابی را انجام دهد تا تمام عناصر عملکردی در حین پروژه همانطور که در نظر گرفته شده بود، باقی مانده باشد.
سخن پایانی
یک پروژه طراحی داخلی تجاری اقدامی پیچیده و فشرده با بسیاری از مفاهیم بودجه ای و مهم است که می تواند در بهترین حالت برای تجارت روزمره مخل باشد. اما با داشتن یک طراحی داخلی تجاری مناسب می توانید ایرادهای موجود را تا حد امکان کاهش دهید. یک طراح داخلی تجاری باتجربه قسمت مهمی از یک پروژه موفق با مدیریت خوب است.
برای داشتن یک طراحی داخلی تجاری خوب، باید از افرادی کمک بخواهید که بتوانند دلسوزانه، در تمام مراجل طراحی و ساخت پروژه، در کنار شما باشند و در هر مرحله که به کمکی احتیاج داشتید، به شما کمک کنند. گروه معماری و طراحی و دکوراسیون داخلی دکوطرح، با داشتن تیمی مجرب، کار آموخته و باتجربه می تواند تمام نیازهاز شما در حین پروژه را برطرف کرده و همان چیزی را به شما ارائه دهند که شما در نظر دارید. از این که با ما همراه بودید، متشکریم.
پیشنهاد نویسنده: طراحی داخلی سازگار با محیط، طراحی داخلی اتاق خیاطی
پروژه های مرتبط با طراحی داخلی تجاری که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:
سوالات متداول مشتریان دکوطرح در ارتباط با طراحی داخلی تجاری
اولین قدم برای طراحی فضای تجاری چیه ؟
اولین قدم برای طراحی فضای تجاری اینه که طراح از فضا تصویر برداری کنه و با توجه نیازها و فعالیتی که تو واحد تجاری انجام میشه عملیات طراحیو شروع کنه
یکی از عوامل مهمی که طراح داخلی باید به اون توجه کنه چیه ؟
باید ایده های مختلفی که برای طراحی در نظر گرفته را با کارفرما درمیون بزاره و به یه جمع بندی کلی برسه که خوبی این کار اینه که با سبک و سلیقه کار فرما آشنا میشه و از طرفی هم با مشورت کردن از خواسته ها و نیاز های کارفرما مطلع میشه
جنیه کلیدی در طراحی داخلی تجاری چیه ؟
جنبه کلیدی در طراحی تجاری و یا مسکونی بودجه هستش که طراح وظیفه داره هزینه های کلیو به کارفرما اعلام کنه تا کارفرما بودجه مورد نظرو در عملیات اجرایی تامین کنه
چه مدت زمان برای طراحی داخلی تجاری کافیه ؟
بستگی به متراژ ، سبک و المان هایی داره که طراح در طراحی مدل میکنه چون برای تک تک اجزا در طراحی باید انرژی و وقت گذاشته بشه که زمان طراحیو تحت الشعاع قرار میده
آیا شرکت شما برای عملیات طراحی قرارداد میبنده ؟
بله ، در قرارداد طراحی باید مبلغ توافق شده قرارداد ، مدت زمان طراحی و تعهدات طرفین ذکر بشه تا روند کار درست و طبق قرارداد انجام بشه
گالری تصاویر طراحی داخلی تجاری
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۴۹ دیدگاه