نمای مینرال
نمای مینرال ساختمان
قبل از این که به جزئینات نمای مینرال بپردازیم، میخواهیم ببینیم نمای ساختمان چیست به چه دلیل مصالح و سبکهای زیادی برای این قسمت از ساختمان ارائه شده است. زمانی که از کنار ساختمانی عبور میکنید، اولین قسمت از ساختمان که توجه شما را به خود جلب میکند، نمای ساختمان است. نمای ساختمان به دیوار و سمتی از ساختمان گفته میشود که در اولین نگاه به ساختمان دیده میشود و شما بر اساس آن میتواند حدس بزنید داخل خانه به چه صورت است.
نمای ساختمان از نظر کاربری به دو دستهی مسکونی و غیر مسکونی تقسیم میشود که قسمت غیر مسکونی آن نیز به صورت اداری و تجاری است که هرکدام نکات خاص و مهم خودشان را دارند. البته نمای ساختمان از نظر سبک و مواد به کار رفته نیز به دستههای مختلفی از جمله کلاسیک، مدرن، نمای سیمانی و… تقسیم میشوند.
ویدیو + صوت نمای مینرال
نسخه ویدیویی
نسخه ی صوتی
نمای مینرال چیست؟
به ترکیبی آماده از سنگ مرمریت، گرانیت، کوارتز در رنگهای طبیعی، نمای مینرال گفته میشود. نمای مینرال امروزه مورد توجه بسیاری از معماران قرار گرفته است. البته برخی افراد این نما را با عنوان نمای مونولیت نیز میشناسند. نمای مونولیت به مصالحی گفته میشود که از ترکیب و خورد کردن سنگهایی مانند مرمر، گرانیت و کوارتز ساخته تولید میشود و معمولا رنگ خاکستری یا قهوهای مایل به قرمز دارد. این نما میتواند جلوهی زیبایی به ساختمان شما بدهد و تعامل اولیهی خوبی را در افراد مختلف ایجاد کند.
این سبک نما جذابیت ظاهری بالایی دارد و در بسیاری ساختمانها جایگزین مناسبی برای شیشه، آجر، سنگ، چوب، سیمان و… محسوب میشود. دیدن این نما در ابتدا به بیننده حس نمای سنگ گرانیت را القا میکند. در صورتی که وزن سنگین و هزینههای بالای نمای سنگی را ندارد و میتواند زیبایی زیادی را به نمای خانهی شما اضافه کند.
کاربرد نمای مینرال چیست؟
عمدهی استفاده از نمای مینرال برای نمای استخر، ورزشگاه، مدارس، هتل و رستوران و… است. نمای مینرال دارای رنگهای بسیار متنوعی است و دانههای آن نیز اندازههای مختلفی شامل ریز، متوسط و درشت را شامل میشوند. از نمای مینرال برای پوشش دیوار داخلی ساختمان و دکوراسیون داخلی نیز میتوان استفاده کرد.
اجزای تشکیل دهندهی نمای مینرال
- سنگ و شنهایی با رنگهایی طبیعی.
- انواع پودرهای غلظت دهنده.
- پودر آنتی استاتیک که به خوبی میتواند مانع جذب گرد و غبارهای موجود در هوا شود.
- پودر آنتی باکتری که برای جلوگیری از رشد قارچ بر روی نما استفاده میشود.
- رزینهای اکرلیک که برای نماهای مختلف ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرد.
- توان پوشش انواع نمای مینرال که از نظر اندازهی دانه دستهبندی میشود.
- ریزدانه ۲ الی ۲/۵ کیلوگرم در هر مترمربع، متوسط دانه ۳ الی ۳/۵ کیلوگرم در هر متر مربع و درشت دانه ۴/۵ الی ۵ کیلوگرم در هر متر مربع.
نحوه آماده کردن و اجرای نمای مینرال و نکات مهم اجرا
برای آماده کردن مواد و مصالح نمای مینرال ابتدا باید مواد مورد نظر را با مقدار مشخصی آب مخلوط کنیم و سپس مواد به دست آمده را بر روی سطح ساختمان میریزیم یا قرار میدهیم. سطحی که در زیر نمای مینرال قرار میگیرد میتوان از هر مادهای از جمله چوب، گچ، سیمان، بتن و غیره است و مشکلی برای نمای مینرال ایجاد نمیکند. قبل از این که بخواهید نمای مینرال را بر روی سطح اجرا کنید، توجه کنید که سطح زیر آن حتما خشک و تمیز بشود و همهی گرد و غبارها و چربیها از روی آن پاک بشود. چرا که در غیر این صورت، نمای دلخواه شما ایجاد نمیشود. سطح زیر نمای مینرال با استفاده از پرایمر برای عملیات اجرای نمای مینرال آمادهسازی میشود. قبل از هرچیزی باید توجه کنید که همهی این کارها باید در طول روز و در زمان تابش نور خورشید انجام شود.
روشهای اجرای نمای مینرال
روشهایی که میتوان به وسیلهی آنها، عملیات اجرای نمای مینرال را انجام داد، شامل دو دستهی مالهای و پاششی است که هرکدام به مهارت خاصی احتیاج دارند. در روش مالهای اجرا به کمک مالهای استیل و در روش پاششی به کمک پیستوله انجام میشود.
روش مالهای برای اجرای نمای مینرال
در اجرای مالهای ابتدا مصالح مینرال را از پلاستیک به سطل منتقل کرده و به ازای هر ظرف ۲۵ کیلویی ۱ تا ۱/۵ لیتر آب به آن اضافه میشود و سپس مواد را به خوبی مخلوط کرده تا کاملا یکنواخت شود و سپس به کمک یک مالهی ضد زنگ از بالا به پایین لایهای به ضخامت ۳ تا ۴ میلی متر را به صورت یکدست و یکپارچه روی سطح قرار میدهند.
یکی از مهمترین مزایای استفاده از این روش برای اجرای نمای مینرال این است که شما در نهایت سطحی کاملا صاف و یکدست خواهید داشت. همچنین روش اجرای مالهای سبب افزایش عمر نمای مینرال میگردد و مزیت دیگر استفاده از روش مالهای برای اجرای نمای مینرال این است که بعد از انجام عملیات مالهای، تنها ۱ یا ۲ روز طول میکشد تا نمای دلخواه شما آماده و خشک و قابل استفاده شود.
روش پاششی برای اجرای نمای مینرال
در روش پاششی در اجرای نمای مینرال با کمک پیستولهای میکرو (ریزدانه)، مینرال به سطح نمای ساختمان اسپری میشود. این روش مناسب سطوحی است که صاف نیستند و پستی و بلندی زیادی دارند و امکان اجرای مالهای وجود ندارد مانند ستونها، زاویههای تیز، تاج ساختمان و… در این روش اجرا باید توجه بدارید که عمل پاشش به کمک پیستوله بدون وقفه با فاصلهای بین ۲۵ تا۴۰ سانتی متر انجام گیرد و فاصلهی زمانی و فاصله طولی در اسپری کردن اهمیت زیادی دارد. در این روش یعنی روش پاششی، سطح ما نسبت به روش مالهای زبرتر میشود و همچنین بیست و چهار ساعت زمان برای خشک شدن مینرال در این روش نیاز داریم، البته حداکثر!
عایق کردن نمای مینرال
یکی از نکاتی که در به کارگیری نمای مینرال باید به آن توجه کنید این است که نمای مینرال در برابر رطوبت و آب عایق است. برای عایقسازی این نما معمولا از پرایمر اکریلیک استفاده میکنند. این پرایمر باعث میشود نمای مینرال شما در برابر شرایط جوی مختلف مقاومت است و با پوشیده شدن منافذ، رطوبت و آب به داخل آن نفوذ نکرده و سالم بماند.
مزایای استفاده از نمای مینرال
حال که دیدیم نمای مینرال چگونه آماده و اجرا میشود، میخواهیم ببینیم چه چیزی باعث شده است که این نما این همه مورد توجه و استقبال قرار بگیرد؟
نمای مینرال یکی از نماهای زیبایی است که به دو روش ساده قابلیت اجرا دارد. زمانی که میخواهید نمای مینرال خود را اجرا کنید، نیازی نیست نگران زمان پروژه شوید چرا که سرعت اجرای این نمای بالا است. بسیاری از افراد از کثیف شدن و لکه شدن نمای خود ناراحت هستند. در نمای مینرال به دلیل وجود ذرات و دانههای ریز سنگهای طبیعی، نمای ساختمان شما از اشعهی مضر خورشید در امان میماند. یکی دیگر از مهمترین مزایای استفاده از نمای مینرال برای ساختمانهای مختلف، هزینهی بسیار پایین و به صرفهی آن در اجرا است. مصالحی که در ساخت نمای مینرال استفاده میشود سبک بوده و این موضوع باعث میشود کل نمای ساختمان سبک است. همچنین دارای تنوع طرح و رنگی بسیار زیادی است که به زیبایی نمای شما کمک میکند و شما می تواند نمای مورد علاقهی خود را با رنگ و طرح دلخواه انتخاب کنید.
معایب نمای مینرال
همانطور که گفته شد این نما عایق آب و رطوب نبوده و برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل باید از پرایمرهای مخصوص استفاده کرد. اگر در نمای خانه و نمای ساختمان اجرا شده خللی وجود دارد سبب رسیدن رطوبت به لایههای زیرین میگردد. در صورتی که هنگام اجرا امواج لایهی زیرین برطرف نشده است و لایهی زیرین صاف نیست این ایراد به سهولت دیده میشود. در صورتی که متریال تشکیل دهندهی نما رنگ طبیعی ندارد تابش نور آفتاب سبب تغییر رنگ آنها میشود.
گزینههای مختلفی برای عایقبندی نما و همچنین عایقبندی زیر سقف، داخل و روی دیوارهای داخلی، کف، زیرزمین و موارد دیگر وجود دارد. هدف از عایق حرارتی جلوگیری از نفوذ سرما و گرما از خارج و فرار سریع انرژی گرمایی از داخل است. راه حلهای طبیعی برای این مواد عایق معدنی است. انواع مختلف پشم شیشه و پشم سنگ، عایق رسی و معدنی منبسط شده، عایق سیلیکات و گلولههای پرلیت وجود دارند که هرکدام دارای مزایا و معایب مختلفی است که در مطالب جداگانه آنها را مورد بررسی قرار دادهایم.
مواد عایق معدنی چیست؟
اصطلاح مواد معدنی تقریباً مواد مختلف، طبیعی و همچنین غیر آلی را با هم جمع میکند. به عنوان مثال آهک، شن و ماسه و سنگهای مختلف، حسن این نوع مواد اولیه فراوانی آنهاست و نیازی به تولید مصنوعی نیست که این موضوع یکی از دلایلی است که باعث قیمت مناسب این مواد و مصالح شده است و علاوه بر این، این مواد پوسیده نمیشوند و بعضی از آنها با عایقهای خاص، بافرهای خوبی برای رطوبت هستند. پیش پردازش، نصب، بهبود، تعمیر یا تمیزکاری آنها، مانع رشد کپک میشود. مواد مختلف عایق معدنی ساخته شده از مواد معدنی مزایا و معایب مختلفی دارند که در زیر مروری کلی خواهیم داشت.
پشم شیشه
پشم شیشه به عنوان یک عایق، بیشتر شناخته شده است. این حصیرهای عمدتا زرد نارنجی از شیشههای زائد، شن کوارتز و سنگ آهک تشکیل شدهاند. از پشم شیشه اغلب به عنوان عایق سقف و همچنین برای عایق بندی نمای پشت دیوار استفاده میشود و به عنوان یک عایق مناسب شناخته شده است.
مزایا پشم شیشه
- عایق حرارتی بسیار مناسب این متریال
- محافظت خوب در برابر جانوران موذی، کپک و پوسیدگی
- حفاظت از آتش
- استفاده های متنوع به دلیل انعطاف پذیری
نماهای معدنی
سطح باید تمیز، محکم و خشک شود. در جایی که قارچ وجود دارد، با استفاده از تمیز کننده نما را تمیز کنید و به خوبی بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شود. در نماهای معدنی از ترکیب مواد معدنی برای ساخت نما استفاده میشود که همانطور که گفته شد این مواد به اندازهی کافی در طبیعت وجود دارند و نیازی به تولید مصنوعی آنها نیست.
رنگآمیزی
همیشه با استفاده از Betoprime حتی در سطحی که قبلا رنگآمیزی شده است، پرایم کنید تا سطح آمادهی انجام عملیات شود. سپس یک تا دو لایه Betopaint بزنید. شما میتوانید از غلتک یا برس استفاده کنید. برای رنگآمیزی نیاز نیست از رنگهای غلیظ استفاده کنید. همچنین به کار بردن یک لایه رنگ بر روی سطح کافی است.
نگهداری
در جایی که سطح آن کثیف یا لکه شده است، باید محلول شویندهی مناسب به کار برده و نما را به خوبی تمیز کرده و سپس با آب خوب بشویید. در صورت رشد قارچ میتوان از مواد خاص برای شستشوی کپک نیز استفاده کرد.
نمای مینرال در ساختمان های مختلف
همانطور که گفته شد در واقع نمای مینرال نمایی است که از ترکیبات مواد معدنی مختلف و سنگهای مختلف ساخته میشود. یکی از این مواد سنگ گرانیت است. در این میان میخواهیم ساختمانهایی که از نظر ساخت با سنگ گرانیت در جهان معروف هستند را معرفی کنیم. با ما همراه شوید.
خانه VMS: MARCOS MIGUÉLEZ
همانطور که در عکسهای مربوط به این خانه مشاهده میکنید، دیوارها و نمای خارجی این ساختمان از سنگ گرانیت ساخته شده است. گرانیت یک سنگ آذرین سخت است که به دلیل دوام و مقاومت در برابر باد و باران شناخته شده است. این دلیل اصلی انتخاب این سنگ برای نمای ساختمانهای مختلف توسط معماران است. گرانیت سفید، زیبایی و جذابیت کل نمای بیرونی VMS House واقع در Leon (اسپانیا) را چندین پله بالا میبرد و آن را شیکتر نشان میدهد. دیوارهای سنگی موجود در این ساختمان، احساس و تصویری از یک قلعه مدرن را در افراد بیننده ایجاد میکنند.
اقامتگاه ARMADALE: B.E. معماری
این اقامتگاه قصیدهای برای نمایش سنگ گرانیت است و زیبایی این سنگ را به خوبی نمایان میکند. ARMADALE: B.E یک خانه بزرگ خانوادگی در ملبورن (استرالیا) است که به درخواست کارفرما و پیشنهاد معمار، در نمای آن از سنگ گرانیت استفاده شد. نمای ساختمان از ۲۶۰ تن گرانیت خاکستری ساخته شده است. استفاده از سه نوع گرانیت برای فضای بیرونی و داخلی هماهنگی و یکپارچگی بیشتری را در نما ایجاد میکند.
برج بادی: AGI ARCHITECTS
اگر این ساختمان را دیدهاید، میدانید که ویژگی و مقاومت منحصر به فرد نمای گرانیت در برج بادی واقع در کویت منعکس شده است. برای این نما گرانیت انتخاب شده است تا به برج جنبهای یکپارچه بدهد و در بیننده این حس را ایجاد کننده که این ساختمان مجسمهای است که توسط باد تراشیده شده است.
بلوک آپارتمان THERAN: دفتر آینه
یکی دیگر از آثار بسیار زیبا و مهم که نمای آن با سنگ گرانیت ساخته شده است، ساختمانی اداری در تهران است. نمای ساختمان که در شمال پایتخت ایران واقع شده است، از سنگهای گرانیت تشکیل شده است که در نوارهایی با عمقهای مختلف قرار گرفته و یک سطح برآمدگی ایجاد میکند. گرانیت همچنین در داخل برخی دیوارها ادامه یافته است تا ارتباط بصریای بین فضای داخلی و نمای خارجی این ساختمان شگفت انگیز، ایجاد کند.
THE MET BREUER: BEYER BLINDER BELLE
یک شرکت مشهور نیویورکی به نام Beyer Blinder Belle ساختمان موزه هنرهای ویتنی که از ساختمانهای نمادین است را در Met Breuer برای موزه هنری مشهور Metropolitan بازسازی نمود. نمای معروف آن نیز با گرانیت خاکستری پوشیده شده است تا تصویری بسیار زیبا از آن را برا Met ایجاد کند. نمای گرانیت Breuer با آرایهای متمایز از پنجرههای نامتقارن، همراه با یک شیشه که در قسمت جلویی ساختمان گسترده شده، برجسته شده است.
نمای مینرال با سنگ مرمریت
سنگ مرمر یک سنگ طبیعی و بسیار زیبا است که از طریق فرایندهای دگرگونی سنگهای رسوبی ایجاد میشود. وجود مواد معدنی مانند گل و لای، ماسه، خاک رس، میکا، گرافیت، سیلیکاتهای منیزیم یا اکسیدهای آهن، در رنگهای این سنگ زیبا تأثیر میگذارد. اگر مقدار هرکدام از این مواد بیشتر از سایرین است، رنگ سنگ مرمر تغییر میکند.
انواع سنگ مرمر
انواع زیادی از سنگ مرمر وجود دارد. ما در این قسمت میخواهیم ببینیم انواع معروف این سنگ زیبا کدامها هستند.
کلاکاتا
نام اصلی این سنگ کلکته بوده و به صورت calacatta نوشته میشود. سنگ مرمریت کلکته در دستهی وایت ماربلها قرار میگیرد و به عنوان یکی از انواع سنگهای گران قیمت در بازار به فروش میرسد. این سنگ دارای تراکم بسیار بالایی بوده و استحکام زیادی نیز دارد. این سنگ برای استفادههای مختلف، گزینهی مناسبی است.
انواع اتمام سنگ مرمر و سنگ طبیعی
مواردی از قبیل ماسه بلاست که به آن سند بلاست میگوید، وجود دارد که ضد لغزش بوده و سُر نیستند و برای فضای داخلی ایدهآل هستند.
سنگ مرمر پنتیلیک
سنگ مرمر از بسیار قدیم نمایانگر تعالی و زیبایی بوده است. این موضوع تصادفی نیست که ساختمانهای آکروپولیس آتن، کلیسئوم روم، میکل آنژ دیوید یا تاج محل از سنگ مرمر ساخته شده است. آن مکانهایی که انسان در طول تاریخ تمایل داشته به آنها جلال و شکوه ببخشد، با سنگ مرمر پوشانده است. امروزه معماران و طراحان داخلی روکش سنگ مرمر را در ویلاهای لوکس، هتلهای برتر یا ساختمانهای سازمانی و ساختمانهای بسیار خاص، اعمال میکنند.
نمای مرمر شعله ور
سنگ مرمر سنگی است که بخاطر مقاومت، توانایی انعکاس نور و اینکه با گذشت زمان زیبایی خود را از دست نمیدهد بسیار مورد توجه قرار میگیرد. همچنین به دلیل ویژگیهای بارز آن (زیبایی، طبیعی و غیر قابل خراب بودن) ارزش ملک را افزایش میدهد.
cambio de textura
در صورت خرابی یا وضعیت نامناسب سنگ در اثر استفاده نادرست یا برخورد اجسام، میتوان از ترمیمها، یا بازسازیها استفاده کرد بدون آن که نیاز به جا به جایی و تعویض سنگ است. به همین دلیل، پوشاندن فضاهای جدید با این سنگ تصمیم بسیار خوبی است.
چه چیزی را باید بپوشانید؟
این سنگ طبیعی به قدری همه کاره است که هم در فضای خارجی و هم در فضای داخلی مورد استفاده قرار میگیرد. اما به دلیل قیمت بالایی که دارد، کمتر در نمای خارجی ساختمانها استفاده میشود.
Marbella VI – تراس و استخر
در انواع نماهای خارجی، نماهای مطلوبی وجود دارد که موجب صرفه جویی قابل توجه انرژی و ایزوله گرمایی مطلوب برای ساختمان میشود. ما همچنین میتوانیم تراس، مناطق باغ، استخر شنا و غیره را با این مواد پوشش دهیم.
مرمریت بژ Premium Marquina اتاق نشیمن مرمر سیاه
در فضای داخلی، سنگ مرمر کاملاً متناسب با دیوارها، کفها، حمامها، آشپزخانهها، میز کار، پلهها، شومینهها و تعداد بیشماری از فضاها و عناصر است. چرا که در رنگها و طرحهای مختلفی وجود دارد.
مشکلات مربوط به روکش سنگ مرمر میتواند شامل خم شدن، انبساط، از دست دادن مقاومت، ترک خوردن و حتی جدا شدن از ساختمان است. در اینجا ما به علت و راه حلهای خرابی نمای سنگ مرمر خواهیم پرداخت.
چرا برخی از نمای مرمر خم و تار میشوند؟
قرن هاست که از سنگها طبیعی برای کاربردهایی نظیر نمای ساختمان استفاده میشود. اما سنگ مرمر همیشه خاص بود. این سنگ بعد از مدتی، متخلخل شده و این باعث کاهش وزن روکش سنگ میشد، اما مشکلات جدیدی نیز به وجود آمد. یکی از این مشکلات خم شدن سنگ بود. با گذشت زمان، برخی از اسلبهای نما به صورت خمیده یا مقعر خم شدند. در صورتی که برای سنگ مرمر شما نیز این اتفاق افتاد میتواند آن را تعمیر کرده و در آخرین مرحله آن را تعویض کنید.
هیسترزیس حرارتی: تعظیم پانل سنگ ، علل و راه حلها
در کدام قسمت از نمای ساختمان بیشترین شکست سنگی اتفاق میافتد؟
بیشترین میزان خم شدگی در نمای رو به جنوب است. در این قسمت، نور خورشید به سنگ تابیده و روکش سنگ را از طریق نوسانات بیشتر دما خم میکند.
چه سنگهایی در نما و روکش خم میشوند، کمان میشوند و ترک میخورند؟
سنگ مرمرهایی که بیشتر در معرض خم شدن هستند سنگ مرمرهای سفید هستند. نمونهی این سنگها شامل سنگ مرمر ایتالیایی کارا است، اما همچنین سنگ مرمر از یونان، ایتالیا، پرتغال، اسپانیا، نروژ، چین و ایالات متحده نیز در دستهی مرمر سفید قرار میگیرند. سنگهای مرمر از یک نوع سنگ معدن یکسان میتوانند مقاومت متفاوتی به خم شدن نشان دهند. پانلهای نمای آهکی به طور کلی خم نمیشوند، اما ممکن است از جایگاههای خود خارج شوند.
چه عواملی باعث خرابی نمای سنگی میشوند؟
مشکل خرابی در نمای مرمر محدود به یک آب و هوا یا یک نوع سنگ مرمر نیست. در ایالات متحده آمریکا، ساختمانها در چندین ایالت با این مشکل روبرو شدهاند. سنگهای مرمر خمیده را میتوان در اتریش، بلژیک، فرانسه، آلمان، یونان، ایتالیا، هلند، نروژ، سوئد، سوئیس و انگلستان نیز یافت. بنابراین این مشکل در همه جای جهان وجود دارد.
چرا سنگ مرمر خم میکند؟
از طریق آزمایش حدود ۸۰ سنگ مرمر مختلف، دلیل اصلی تعظیم را گرم شدن ناهموار خورشید با شیب رطوبت دانستهایم. انواع مختلف مرمر به روشهای مختلف در این آزمایش خم شده و پاسخ دادهاند. آزمایش نشان داد این اتفاق بیشتر به الگوهای کریستال میکروسکوپی درون سنگ مرمر و نحوه “قفل شدن” دانهها به هم بستگی دارد.
چه راه حلی برای خم شدن و فرسودگی روکشهای سنگ مرمر وجود دارد؟
راه حل دکوطرح برای مشکل خم شدن روکشهای سنگ مرمر، پنلهای سنگ طبیعی است که میتوانید به جای روکش مرمر استفاده کنید. این پنلها ترکیبی از یک لایه نازک از سنگ طبیعی هستند که به پایه آلومینیومی متصل شده است. پنل StonePly برای مقاومت و استحکام به یک پایهی آلومینیومی متصل است، نه به سنگ، آزمایش پانل،های سنگ طبیعی ثابت کرده است که پانل،های StonePly همان مشکل هیسترزیس حرارتی سنگ مرمر را ندارند و خم نمیشوند.
سوالات متداول مشتریان دکوطرح در ارتباط با نمای مینرال
نمای مینرال چیست؟
یک پوشش تزیینی مقاومه که بیشتر در نماهایی که به سبک مدرن طراحی و اجرا شدن مورد استفاده قرار میگیره که ما به طور کامل این نمارو در مطالب بارگذاری شده در سایت دکوطرح توضیح دادیم.
نمای مینرال از چه عنصری تشکیل شده؟
نمای مینرال از سنگ ریزههای معدنی مانند مرمر، کوارتز و گرانیت تشکیل شده که به روشی خاص و موادی مقاوم با هم ترکیب میشن.
نمای مینرال چطور اجرا میشه؟
آمادهسازی این عنصر شبا هت زیادی به گچ و سیمان داره که با مقدار مشخصی آب مخلوط میکنن و ملات به دست آمده را در سطوح استفاده میکنند.
آیا نمای مینرال در برابررطوبت و آب مقاومه؟
خیر . یکی از ضعفهای این نما همین مورده که باید یک لایه ضد آب بر روی این عنصر اجرا کنیم.
مزیت استفاده از این نما چیست؟
سرعت اجرای بالا ، هزینه پایین و احتیاج به نیروی کار کمتر از مزیت بارز استفاده از این نما است.
گالری تصاویر نمای مینرال
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با مقاله ی “نمای مینرال چیست ؟” برای ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۴۸ دیدگاه