پروژهی مسکونی دوبلکس رباط کریم
پروژهی مسکونی دوبلکس رباط کریم
طراحی، نظارت و اجرای پروژهی مسکونی دوبلکس خانم جعفری در رباط کریم به متراژ ۱۷۰ متر مربع است. البته در ابتدا این واحد ۸۵ متر بود و کارفرمای عزیز از کم بود جا رنج میبردن و به شدت ناراضی بودن، از آنجایی که مالک طبقهی بالای این واحد هم خود ایشان بودن مشاورین شرکت معماری و دکوراسیون داخلی دکوطرح به ایشان پیشنهاد دادند خانه را دوبلکس کنند و آشپزخانه و پذیرایی و یک سرویس را در طبقهی پایین قرار دهند و اتاق خوابها و سرویس حمام و لاندری را در طبقهی بالا که این پیشنهاد مورد استقبال کارفرما قرار گرفت.
البته در طراحی پروژههای مشابه این پروژه باید نکاتی اساسی را مد نظر قرار داد برای مثال حتما باید یک مهندس سازه و مهندس محاسب، سازه را مورد بررسی قرار دهد و با توجه به سازهی ساختمان بگوید که آیا این کار عملی میشود یا خیر.
پروژهی مسکونی دوبلکس رباط کریم
تصاویر پروژه مسکونی دوبلکس
در زیر تصاویر این پروژه را میتوانید مشاهده کنید:
دکوراسیون ورودی خانهی دوبلکس
اولین قسمت از یک خانه که از اهمیت بالایی برخوردار است ورودی آن است زیرا شما در بدو ورود به منزل اول با ورودی آن مواجه میشوید.
انتخاب مناسبترین آینه و جاکفشی که متناسب با فضا طراحی شده است زیبایی این قسمت را چندین برابر میکند.
پلهی خانههای دوبلکس
مهمترین المان در یک خانهی دوبلکس پلههای آن است که طبقهی پایین را به طبقهی بالا متصل کرده است و با توجه به سبک کلی منزل باید طراحی و اجرا شود. در صورتی که سبک منزل شما کلاسیک است باید پلهها به شکلی شکوهمند شوند و نردههای کلاسیک این عظمت را چندین برابر میکند ولی اگر سبک منزلتان مدرن بود بهترین گزینه انتخاب پلههایی ساده است که با یک نورپردازی اصولی به آن جلوه داده شود.
طراحی آشپزخانه پروژهی مسکونی
همانطور که میدانید خانم خانه بیشترین تایم خود را در طول روز در آشپزخانه سپری میکند به همین دلیل طراحی این قسمت نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. تعداد کابینتهای آشپزخانه باید به اندازهای انتخاب شود که برای تمام وسایل آشپزخانه جای کافی ایجاد کند همچنین باید از نظر ظاهری زیبا و موردپسند کارفرما نیز واقع شود تا علاوه بر جلوهای که به کل فضای خانه میدهد محیطی مناسب برای برای آشپزی کردن و همچنین صرف غذا شود.
در طراحی آشپزخانه باید قانون مثلث طلایی حتما رعایت شود.
قانون مثلث طلایی به این صورت است که یک مثلث فرضی را در نظر میگیرید که در هر کدام از راسهای آن گاز،سینک ظرفشویی و یخچال قرار میگیرد.
جزیره آشپزخانه در پروژهی مسکونی
در سالهای گذشته معمولا آشپزخانهها به وسیله ی یک اپن از سایر فضا ها جدا میشدند امروزه به جای اپن از جزیره استفاده میکنند که هم به روزتر و هم شیکتر هستند.
چیدمان پذیرایی پروژهی مسکونی
برای چیدمان پذیرایی در مرحله ی اول باید دیوار کانونی منزل مشخص شود و تلوزیون بر روی آن قرار گیرد و یک مبل راحتی در مقابل آن قرار داده شود سپس اگر فضای دیگری خالی ماند با یک دست مبل دیگر میتوان آن را پر کرد، برای چیدمان منزل به شکل اصولی بهتر است از یک متخصص طراح داخلی مشورت بگیرید زیرا فضا با فضا متفاوت است و یک طراح با دیدن فضای شما میتواند بهترین چیدمان را به شما پیشنهاد دهد.
دکوراسیون داخلی اتاق خواب نوجوان در منازل دوبلکس
اتاق خوابها در خانههای دوبلکس معمولا در طبقهی دوم قرار میگیرند. اتاق خواب نوجوان باید با توجه به روحیات نوجوان طراحی شود برای این کار قبل از طراحی باید در یک جلسه با او صحبت کنید و از او بپرسید که به چه چیزهایی علاقهی بیشتری دارد و یا از چه چیزهایی خوشش نمیآید و با توجه به نیازهایش اتاقش را طراحی کنید به خصوص باید رنگ مورد علاقهاش را بپرسید و با توجه به آن فضا را طراحی کنید. برخلاف باور عموم که رنگ صورتی برای اتاق دخترانه و رنگ آبی برای اتاق پسرانه مناسب است این مطلب درست نیست و ممکن است رنگ مورد علاقه یک دختر خانم سبز، طوسی و یا آبی است.
طراحی اتاق خواب والدین در منازل دوبلکس
معمولا بهتر است اتاق خواب والدین به صورت مستر طراحی شود اما باز هم باید این کار با توجه به خواستهی کار فرما انجام شود برای مثال ما در طرحهای دو بعدی اولیه به کارفرما پیشنهاد دادیم با توجه به فضای مناسب، اتاق خواب والدین به صورت مستر طراحی شوند ولی ایشان فرمودند نیازی به اتاق مستر ندارند و ترجیح میدهند اتاقی بزرگ ایجاد کنند.
سرویسهای بهداشتی در پروژه ی مسکونی
یکی دیگر از قسمتهایی که در دکوراسیون داخلی همیشه مورد توجه قرار میگیرد سرویس بهداشتی است که در یک خانهی دوبلکس یک سرویس به عنوان سرویس مهمان در طبقهی اول و یک سرویس خصوصی در طبقهی بالا برای اتاق خوابها تعبیه میشود.
انتخاب رنگ مناسب کاشیهای سرویس و همچنین طراحی روشویی و آینه ی شکیل در زیبایی سرویسها بسیار تاثیر میگذارد.
انتخاب رنگ مناسب در پروژهی مسکونی
یکی دیگر از مسائلی که در دکوراسیون یک خانهی دوبلکس باید مد نظر قرار گرفته شود، این است که شما باید متراژ هر طبقه را به صورت جدا گانه در نظر بگیرید.
برای مثال در این پروژه هر طبقه ۸۵ دارد درست است که مجموع مساحت این منزل ۱۷۰ متر است ولی شما با ورود به طبقه ی اول ۸۵ متر را مشاهده میکنید در نتیجه همان طور که در سایر مقالات بر آن تاکید داشتیم برای یک فضایی با ۷۰ یا ۸۰ متر مساحت بهترین گزینه رنگهای روشن است. شما میتوانید برای جلوه دادن به فضا یک سری از المانها را به صورت تیرهتر در نظر بگیرید برای مثال ما در این پروژه آشپزخانه و دیوار پشت آینه و کنسول را رنگ تیرهتر در نظر گرفتیم و سایر فضاها با رنگهای روشن دیزاین شده است.
نورپردازی در پروژهی مسکونی
مساله مهم دیگر تزریق نور طبیعی در داخل واحد است. درست است که شما با نورپردازی مصنوعی نیز میتوانید بهترین نور را در داخل واحد ایجاد کنید اما جریان نور طبیعی در داخل خانه باعث جریان انرژی مثبت در داخل واحد میشود.
در این پروژه تنها در قسمت شمالی خانه پنجره تعبیه شده بود. طراحان شرکت دکوطرح برای تزریق نور طبیعی به قسمت شمالی خانه پاسیو را به کارفرما پیشنهاد دادند که کارفرما از این پیشنهاد نیز استقبال کرد.
نحوهی اجرای آن نیز به این صورت است که سقف قسمت پلهها که پشت بام ساختمان میشود را به صورت سقف شیشهای مشبک در میآورند و به این صورت نور از پشت بام تا طبقهی اول به صورت عمودی تابیده میشود.
شایان ذکر است تمامی تغییرات در مشاعات و نمای ساختمان باید طبق مقررات آئین نامه و با اخذ مجوز از نهادهای ذیربط صورت بپذیرد.
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این پروژه برای ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۹ دیدگاه