۵ مهارت مهم در طراحی داخلی
آشنایی با چند مهارت مهم در طراحی داخلی
طراحی از آن دست مشاغلیست که اگر آشنایی ابتداییای با آن داشته باشید حتما میدانید که کاری به شدت مهارتی و تخصصی است. شما با پاس کردن چند واحد در دانشگاه، دیدن چند دورهی مجازی و حضوری طراحی داخلی یا شنیدن چند نکته از متخصصان نمیتوانید در این حوزه با آرزوی بهترینها. شما به عنوان طراح، المانهای اصلی و نوع چیدمان دیوارها و پنجرهها را تعیین میکنید؛ در حالی که شغل طراحی دکوراسیون داخلی به انتخاب و چیدمان وسایل میپردازد. اگر کنجکاوید با چند مهارت مهم در طراحی داخلی آشنا شوید، این نوشته را دنبال کنید!
برای آشنایی با ۵ مهارت مهم در طراحی داخلی، این نوشتهها را هم بخوانید!
شناخت مبانی رنگها، یک مهارت مهم در طراحی داخلی
درک اساسی از چرخه رنگ و در کل رنگ شناسی به طراحان داخلی کمک میکند تا یک پالت رنگی مناسب پایه برای هر فضایی بتوانند بسازند. درک جدی از چگونگی کارکرد رنگها با یکدیگر، آنکه آن رنگها چه احساسی با خود به همراه میآورند و اینکه چگونه میتوانند با خود خیال سازی کنند تمام مهارتهایی است که یک طراح داخلی برای طراحی داخلی موفق یک اتاق به آنها نیاز دارد.
بعضی طراحان به استفاده خلاقانه از رنگها معروف هستند که این موضوع ناشی از شناخت پایهای تئوری رنگها سرچشمه میگیرد. نکتهای که یک طراح داخلی را از یک غیر طراح میتواند جدا کند شناخت فضا است. چه شروع طراحی با ایجاد یک بوم نقاشی خالی باشد چه خلوت کردن اتاق از وسایل اضافه، طراحان داخلی به این موضوع نیاز دارند که سریعا و به شکل تاثیر گذاری بتوانند محیط را شناسایی کرده و بدانند چگونه طرح را در فضا به گونهای پیاده کنند که تغییر در آن ایجاد شود.
توجه به جزئیات و اندازه گیریها و ایجاد یک تصویر از طریق طرحهای دیجیتالی یا با دست کشیده شده همگی از طریق آگاهی مناسب از فضا به دست میآیند. با این وجود، اکثرا به محصول نهایی از طراحی انجام شده بر میگردد و اینکه چگونه فضا آنطور که مشتری میخواهد طراحی میشود و همهی اینها باعث میشود تا طراحان در دسته بندیهای مختلفی از این نظرها قرار بگیرند.
طراحان داخلی موفق با خلاقیت خود که آگاهی مشتاقانهای از فضایی که طراحی میکنند و کارکرد آن فضا دارد پیوند میخورند. آشپزخانهها، توالتها و اتاقهای خواب همگی برای خوذ کاربرد خاصی دارند که باید در طراحی که در هر یک از آنها اعمال میشود و در تصویر کلی خانه نمایان باشد. قابلیت وفق دادن و نگه داشتن طرح مطابق با خواستههای مشتری به طراحان داخلی این اجازه را میدهد که تواناییهای خود را طوری بسط دهند که بتوانند مشتریهای مختلف را حفظ کنند.
یک خانواده ۴ نفره را تصور کنید که برای اولین بار به خانهای نقل مکان کردهاند و در آنها جوان محصل دانشگاهی وجود دارد که خواستههای کاملا متقاوتی از خانه دارد. برای مثال، طرح یک صندلی پلکسی گلس روی کاغذ به نظر عالی میرسد اما برای زن و شوهری با دو بچه کوچک کاربردی نخواهد بود. این کاملا به طراح داخلی بستگی دارد که چگونه خواستههای مشتریان را روی طرح خود به گونهای پیاده سازی کند که هم زمان زیبایی هم در آن وجود داشت باشد.
هارمونی و تعادل دومین مهارت مهم در طراحی داخلی
یکی از بزرگترین مهارتهایی که طراحان داخلی از آن برخوردار هستند، توانایی آنها در چیدمان مبلمان، وسایل و دکوراسیون داخلی به شکلی است که باعث میشود اتاق احساس تعادل داشته باشد. این امر از نظر زیبایی، حالتی لذت بخش را ایجاد میکند که به طور خودکار انرژی خوبی به فضای داخلی میبخشد.
طراحان داخلی میدانند که چگونه میتوانند عناصر کوچک، از رنگ دیوار و کفپوش گرفته تا نورپردازی و دکوراسیون داخلی را بسازند تا بتوانند طرح داخلی را ایجاد کنند که در کنار هم خوب کار کند.
نحوه خلق حس و حال محیط و فضاسازی
وقتی کسی وارد اتاقی میشود، از حس و حالی که فضا به او منتقل میکند، آگاه میشود. درک روحیهای که مشتری به دنبال آن است و همچنین چگونگی دستیابی به آن از طریق رنگ، پارچه و دکور، قابلیتی است که مشتریان را راضی نگه میدارد. درک کاملی از سبکهای طراحی داخلی، قدرت بیشتری به طراح میدهد و از چندین مهارت مهم در طراحی داخلی است. برخی از طراحان داخلی در یک مشتری متولد شده و فقط در یک سبک خاص تخصص دارند، در حالی که برخی دیگر از یک سبک تاریخی به عنوان سکویی برای آزمایش استفاده میکنند.
دقیقاً مانند هر زمینهی خلاقانه، یک طراح داخلی با ذکاوت از تمام سبکهای طراحی به خوبی برخوردار است و در صورت نیاز میتواند آنها را مخلوط کرده و مطابقت داشته باشد. به همین ترتیب، رعایت آخرین روند طراحی به طراحان داخلی این امکان را میدهد تا به مشتریان خود به درستی توصیه کنند و ایدههای جدیدی را در فرایند طراحی معرفی کنند. برخی از طراحان داخلی در مواجهه با یک مشتری ویژه که به دنبال سبک خاصی است، تخصص دارند. در حالی که برخی دیگر بدون شناخت از سبکهای تاریخی دست به کار میشوند و در نهایت به ترکیب نامناسبی میرسند.
مهارتهای ارتباطی سومین مهارت مهم در طراحی داخلی
طراحان داخلی به عنوان افرادی که جزوه اعضای یک شغل مشتری مدار هستند باید بتوانند با مشتریان به خوبی ارتباط برقرار کنند. از انتظارات مدیریتی گرفته تا ترویج ارتباطات با مشتریان، طراحان موفق مهارتی در تطبیق سبک کار خود با شخصیتهای مختلف دارند. در طرف دیگر طراحان همچنین با فروشندگان و پیمانکاران نیز کار میکنند که این ارتباطات هم باید تقویت و حفظ شود. داشتن مهارتهای ارتباطی خوب به طراحان در همه جنبههای شغلی خود، خواه از امضای قراردادها و یا پرده برداری از طرح آنها کمک میکند.
مدیریت بودجه و زمان یک مهارت مهم در طراحی داخلی
هر پروژه دارای بودجه و جدول زمانی است، که اغلب به طراح داخلی اختصاص مییابد تا اطمینان حاصل شود که همه چیز به موقع و با بودجه مورد نظر انجام میشود. این امر به مهارتهای سازمانی و مذاکره خوب، توجه به جزئیات و همچنین توانایی حل مشکلات در پروژه در حال انجام نیاز دارد. زمان و پول دو عنصر هستند که هر طراح داخلی مدام با آن و مخالف با آن کار خواهد کرد.
گذشته از داشتن بودجه پروژه برای اجرا، طراحان نیز فعالیتی دارند که باید بتوانند آن را اداره کنند و مردم نیز باید برای آن هزینه بپردازند. پروژههای متعدد اغلب به طور همزمان انجام میشوند. هرکدام در مرحله خاصی از روند هستند. به غیر از داشتن مهارت مدیریت بودجه پروژه برای اجرا، طراحان همچنین یک کسب و کار برای اجرا دارند و باید با افراد مختلف کار کرده و به آنها پول پرداخت کنند. چندین پروژه اغلب به طور همزمان انجام میشود که بینظمی و عدم توانایی مدیریت هر کدام از آنها میتواند نتایج بسیار منفی و ناخوشایندی داشته باشد.
اهل علم و فناوریهای روز بودن یک مهارت مهم در طراحی داخلی است!
استفاده خوب از فناوری نه تنها به طراحان داخلی کمک میکند تا سازماندهی موفقی داشته باشند؛ بلکه این موضوع در حال تبدیل شدن به یک استاندارد صنعتی در کل جهان است. یادگیری نرم افزارهایی مانند اتوکد و سایر برنامههای طراحی داخلی به متخصصان کمک میکنند تا چشم انداز خود را به وضوح بیان کنند.
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۰ دیدگاه