هزینه تمام شده ساخت مشارکتی در دماوند
صفر تا صد هزینه تمام شده ساخت مشارکتی در دماوند
ساخت مشارکتی در دماوند نوعی قرارداد ساخت و ساز است که میان مالک (میتواند مالک یک ساختمان فرسوده یا زمینی کلنگی یا هر نوع ملک دیگری باشد) و فرد سازنده منعقد میشود. در چنین قراردادی ساختمان کهنه یا قطعه زمین در حکم سرمایه و آورده مالک است. از آن سو سازنده یا پیمانکار نیز هزینههای ساخت و ساز را عهده دار میشود. در نهایت نیز توافق به ساخت ساختمانی با تعداد واحد معلوم و ویژگیهای مشخص مینمایند.
به اطلاعات بیشتری درمورد هزینه تمام شده ساخت مشارکتی در دماوند نیاز دارید؟ حتما به این مقالات نگاهی بیندازید!
- هزینه تمام شده ساخت مشارکتی در آبسرد
- هزینه تمام شده ساخت مشارکتی در گیلاوند
- ساخت خانه به صورت مشارکتی چگونه است؟
ساخت مشارکتی در دماوند چیست؟
ساخت مشارکتی در دماوند در ساخت یک قرارداد مهم است که در هنگام تنظیم آن، توجه به نکات مهم ضرورت دارد. بدین ترتیب با رعایت مفاد قرارداد به صورت صحیح هیچ یک از طرفین متضرر نخواهد شد. مشارکت در ساخت برای پروژههای مختلف از جمله ساختمانهای مسکونی و تجاری قابل اجرا میباشد. در این نوع قرارداد طرفین ملزم به رعایت مسائل حقوقی هستند که مطرح میشود. در نهایت با انعقاد این قرارداد، هر کدام از طرفین میتوانند سهمی را که از واحدهای موجود دارند به صورت پیش فروش ارائه دهند.
البته در این امر توجه به بندهای قرارداد اهمیت دارد. در امر ساخت مشارکتی در دماوند ممکن است دو سازنده وجود داشته باشد. در این صورت باید به طور دقیق مشخص شود که مسئولیت سازندگان در مقابل ملک چگونه است. جهت ساخت مشارکتی در دماوند و عقد قرارداد باید به صورت دقیق همه نکات موجود مطالعه و بررسی شود. همه جزئیات موجود که سازنده برای ساخت ملک در نظر گرفته باید به صورت دقیق و با جزئیات کامل به نظر مالک برسد. در این مورد همه مصالح کاربردی و همه مفادی که قرار است اجرا شوند باید به شکل دقیق معین گردند. یک قرارداد اصولی و صحیح از ایجاد مشکلات آتی ممانعت خواهد کرد.
چگونه قرارداد ساخت مشارکتی در دماوند ببندیم؟
سهم هر یک از طرفین، زمان تحویل، مالکیت پارکینگ، انباری، حق فسخ، ضمانت اجرایی، شروط ضمن عقد و… همگی بر اساس توافق طرفین تعیین و در قرارداد قید میگردد. به این ترتیب مالک به خانه نوساز و ایده آل خود خواهد رسید و سازنده نیز سود قابل توجهی دریافت میکند. در ظاهر به نظر میآید که انعقاد چنین قراردادی بسیار آسان است. در حالی که در عمل باید قرارداد ساخت مشارکتی در دماوند را با دقتی ویژه تنظیم نمایید. به خصوص که اجرای این قرارداد به قوانین خاصی نیاز دارد.
در صورت کوچکترین خطا و غفلت نسبت به این قوانین نیز ممکن است دچار ضرر و زیانهای مالی فراوانی شوید. البته معمولاً این مشکلات گریبان مالک را میگیرد. تنظیم قرارداد ساخت مشارکتی در دماوند را در دفاتر اسناد رسمی انجام دهید. به این ترتیب کلیه شرایط ساخت مشارکتی در دماوند نیز به طور دقیق اجرایی میگردد.
در مجموع بهتر است کلیه مراحل ارزش گذاری ملک یا زمین را به کارشناسان رسمی و خبره واگذار نمایید. برای این منظور میتوانید با تماس با گروه معماری و دکوراسیون دکوطرح، از مشاورهی رایگان بهره ببرید. به اضافه این که قیمت در بازار مسکن با نوسانات شدیدی روبرو است. همین موضوع ممکن است توافقات صورت گرفته درباره قدر السهم طرفین را دستخوش تغییراتی کند.
بنابراین در هنگام انعقاد چنین قراردادی حسابی حواستان را جمع کرده و آگاهانه پیش بروید. مهمتر از همه این که کلیه مفاد و بندهای قرارداد را به خوبی خوانده و پس از درک کامل اقدام به امضای قرارداد نمایید. با این تفاسیر قرارداد مشارکت باید در نهایت دقت تنظیم شود. به نحوی که کلیه حقوق و تعهدات طرفین در آن پیش بینی گردد. به اضافه این که قوانین و مقررات مختلف با یکدیگر ترکیب شده و در قرارداد منعکس شود.
راهنمای تنظیم قرارداد ساخت مشارکتی در دماوند
- چنانچه قصد انعقاد یک قرارداد مشارکتی را دارید توصیه میکنیم طبق روال زیر پیش بروید:
- تنظیم چنین قرارداد مهمی حتماً باید در دفاتر اسناد رسمی یا وکالت انجام گیرد. زیرا به این ترتیب در صورت بروز هر گونه مشکل احتمالی یک ضمانت اجرایی قوی و معتبر در اختیار خواهید داشت.
- کلیه حقوق و تعهدات هر یک از طرفین قرارداد را به صورت کامل و شفاف در قرارداد درج کنید.
- میزان سهم هر یک از طرفین مالک و سازنده جهت مشارکت، شفاف و واضح بیان شود.
- شروطی را تحت عنوان شرط ضمن عقد در قرارداد بیاورید. منظور شروطی است که موجب محکمتر شدن ضمانت اجرایی برای انجام تعهدات طرفین میشود.
شرایط ساخت مشارکتی در دماوند
پیشتر گفتیم که ساخت مشارکتی در دماوند نوعی قرارداد است که میان مالک یک ساختمان فرسوده یا زمینی بلااستفاده و فرد سازنده منعقد میشود. در چنین قراردادی ساختمان کهنه یا قطعه زمین در حکم سرمایه و آورده مالک است. نوسازی مشارکتی و بازسازی خانه و ساختمانهای قدیمی موجب احداث ساختمانهایی استاندارد و مقاوم در برابر زلزله و… میگردد.
سازنده یا پیمانکار نیز هزینههای ساخت و ساز را عهده دار میشود. در نهایت نیز توافق به ساخت ساختمانی با تعداد واحد معلوم و ویژگیهای مشخص مینمایند. در میان انواع قانون مشارکت در ساخت ساختمان یک قانون بیشترین تاثیر را بر قراردادهای مشارکتی میگذارد که عبارت است از قانون پیش فروش ساختمان و آیین نامه اجرایی قانون پیش فروش ساختمان.
در صورت کوچکترین خطا و غفلت نسبت به این قوانین نیز ممکن است دچار ضرر و زیانهای مالی فراوانی شوید. البته معمولاً این مشکلات گریبان مالک را میگیرد. با این حساب پیشنهاد میکنیم تنظیم قرارداد مشارکت را در حضور افراد خبرهای همچون وکلا یا در دفاتر اسناد رسمی انجام دهید. به این ترتیب کلیه شرایط مشارکت در ساخت نیز به طور دقیق اجرایی میگردد. هنگام انعقاد چنین قراردادی حسابی حواستان را جمع کرده و آگاهانه پیش بروید. مهمتر از همه این که کلیه مفاد و بندهای قرارداد را به خوبی خوانده و پس از درک کامل اقدام به امضای قرارداد نمایید.
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۰ دیدگاه