بازسازی در تبریز
راهنمای بازسازی در تبریز
افراد به دلایل مختلفی به فکر بازسازی ساختمانها و املاک خودشان میافتند؛ بالا رفتن سن بنا و فرسوده شدن تجهیزات، تغییر نما و دکوراسیون و مدیریت هزینهها جزو مهمترین دلایل هستند. هزینه بازسازی ساختمانها بسیار کمتر از ساختن مجدد یا همان نوسازی آنهاست. بنابراین با توجه به وضعیت اقتصادی جامعه و با هدف مدیریت هزینهها، خیلی از افراد تصمیم به بازسازی خانههایشان میگیرند.
اگر به دنبال بازسازی در تبریز هستید، این نوشتهها را هم بخوانید!
بازسازی ساختمانهای کوچک تبریز چه اهمیتی دارد؟
پیشتر گفتیم که افراد به دلایل مختلفی به فکر بازسازی ساختمانها و املاک خودشان در شهر زیبای تبریز میافتند؛ دلیل دیگری که خیلی از افراد را به سمت بازسازی خانههایشان سوق میدهد، ایجاد تنوع و مطابق کردن خانه با مد روز است.
طبیعی است که در هر دورهای مدل خاصی از خانه سازی رواج پیدا میکند. بعد از گذشت چند سال این مدلها و متریالهای مورد استفاده، تکراری و قدیمی میشوند و جذابیتشان را از دست میدهند. در چنین شرایطی بازسازی خانه یکی از بهترین راهها برای ایجاد تنوع و زیباتر و بهروز کردن خانههاست.
دلیل مهم دیگری که برای بازسازی ساختمانهای کوچک وجود دارد، افزودن تجهیزاتی به آن است. مثلاً ممکن است شما بخواهید یک سرویس فرنگی به سرویس بهداشتی اضافه کنید. همچنین ممکن است برای جلوگیری از ورود صداهای زیاد به خانه، همه پنجرهها را دو جداره کنید.
بازسازی و نوسازی چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
بازسازی و نوسازی دو اصطلاح متفاوت هستند. در بازسازی و نوسازی کارهای جداگانهای انجام میشود که شباهت کمی با یکدیگر دارند. اما عموم مردم این دو اصطلاح را به جای هم به کار میبرند. معمولاً وقتی کسی میگوید خانهاش را نوسازی کرده، منظورش همان بازسازی است.
بازسازی به فرایند تعمیرات جزئی و کلی، رفع کردن ایرادها و نقصهای فنی و ارتقای شرایط پایداری ساختمان است. اما نوسازی به کارهایی مثل نصب کاغذ دیواری، رنگ کردن دیوارها و بتونه کاری آنها و… گفته میشود.
آیا برای بازسازی ساختمانها به مجوز نیاز داریم؟
نکته مهمی که در بازسازی ساختمانهای کوچک باید مد نظر قرار داد داشتن مجوز است. برای کارهای مرمتی (مثل تعویض موزاییک و آسفالت و قیرگونی)، کارهای تعمیری (مثل کف سازی و نقاشی و سفید کاری و…) نیازی به اخذ مجوز از شهرداری نیست. اما اگر بخواهید تغییراتی مثل حذف یا افزودن پارکینگ، تغییر نقشه ساختمان و… را انجام دهید، حتماً باید از شهرداری مجوز گرفته باشید.
آیا مالک میتواند شخصاً کارهای بازسازی خانه را انجام دهد؟
هر مالکی میتواند به نوعی پیمانکار ساختمان خودش باشد و تمام کارهای مربوط به بازسازی را خودش انجام بدهد. البته این به معنای آن نیست که قرار است خودش آستین بالا بزند و کار کند. منظور ما این است که صاحب خانه میتواند به عنوان کارفرما با کارگران و شرکتها برای انجام کارهای بازسازی منزل خود قرارداد ببندد.
به این نکته توجه داشته باشید که کار بازسازی ساختمان شما زمانی خوب پیش میرود که خودتان بر روند انجام کارها نظارت کنید. بنابراین اگر قرار است تمام وظایف مربوط به پیمانکارها را خودتان انجام دهید، باید وقت کافی برای آن داشته باشید.
هزینه بازسازی ساختمانهای کوچک چقدر است؟
هزینه بازسازی ساختمانها به سه عامل اصلی بستگی دارد:
- متراژ ساختمان
- میزان تخریب و نیاز فضا به بازسازی
- کیفیت متریالهای مورد استفاده
هرچه ساختمان شما بزرگتر، فضایی که قرار است بازسازی شود گستردهتر و متریال شما مرغوبتر باشد، هزینههای بازسازی نیز افزایش خواهد یافت. مهمترین مزیت بازسازسازی ساختمانهای کوچک این است که به دلیل کوچک بودن خانه، هزینههای بازسازی آن هم کمتر خواهد بود. همچنین اگر شما قرار است فقط بخش خاصی، مثلاً سرویسهای بهداشتی را بازسازی کنید، هزینه کمتری در مقایسه با زمانی که قرار است کل خانه را بازسازی کنید خواهید کرد.
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۰ دیدگاه