بازسازی ساختمان اداری و دفتر کار ۱۴۰۱
12
اسفند

بازسازی ساختمان اداری و دفتر کار ۱۴۰۳

راهنمای جامع بازسازی ساختمان اداری و دفتر کار ۱۴۰۳!

بازسازی ساختمان اداری یا تخریب؟ کدام بهتر است؟ آیا بازسازی ساختمان اداری به صرفه است؟ حتماً به عنوان یکی از صاحبان مشاغل و کارآفرینان، این سؤال برایتان پیش آمده است. از لحاظ هزینه، تخریب هزینه بیشتری در بر دارد، به خصوص برای ساختمان چند طبقه تخریب بسیار گران خواهد بود. علاوه بر هزینه، تخریب زمان بیشتری را در هم در پی دارد. این باعث می‌شود در کار شرکت اختلال ایجاد شود و کارمندان شرکت برای مدت طولانی بی‌کار بمانند. در صورتی که بودجه کافی برای بازسازی کلی ساختمان را ندارید می‌توانید با اولویت بندی ابتدا به سراغ قسمت‌های مهم تر مثل لوله کشی، سیم‌کشی، دکوراسیون و معماری داخلی و خارجی بروید و خود را از مزایای مهم بازسازی ساختمان اداری محروم نکنید، خصوصا این روزهای پایانی سال فرصت خوبی برای بازسازی ساختمان اداری هستند!

 

اگر به دنبال خدمات بازسازی ساختمان اداری و دفتر کار هستید، این نوشته‌ها را هم بخوانید!

 

 

مدت زمان لازم برای بازسازی ساختمان اداری

مدت زمان بازسازی ساختمان اداری از اهمیت ویژه‌‌ای برخوردار است چون ادامه روند کاری شرکت و برنامه کارمندان را تحت تأثیر قرار می‌دهد. پس باید پیش از شروع به کار، این مورد را در نظر داشته باشید.

بازسازی ساختمان اداری و دفتر کار

عوامل مؤثر در مدت زمان لازم برای بازسازی ساختمان اداری شامل موارد زیر هستند:

  • هدف شما از بازسازی ساختمان اداری چیست؟ مدرن سازی فضا یا تعمیرات؟
  • تغییرات مد نظر شما جزئی است یا به دنبال تغییرات اساسی هستید؟ تغییرات جزئی و اساسی هر کدام به مدت زمان مختلفی نیاز دارند.
  • کاربری محل مورد بازسازی چیست؟
  • اداره یا شرکت شما به صورت یک شیفت کار می‌کند یا دو شیفت؟ در صورتی که کار ساختمان اداری به صورت یک شیفت باشد، سرعت بازسازی اداری بسیار بالاتر می‌رود و زودتر کامل و تمام می‌شود.
  • متراژ مکان مورد بازسازی چقدر است؟
  • دلایل بازسازی ساختمان اداری چیست؟
  • مهم ترین عاملی که باعث می‌شود شما به فکر بازسازی ساختمان بیافتید چیست؟ آیا شامل موارد زیر می‌شود؟
    • تأسیسات ساختمان مطلوب نباشد یا این که فرسوده و غیرقابل استفاده شده باشد.
    • ساختمان نورپردازی مناسب نداشته باشد و همین موجب آزار و سلب آرامش کارکنان شده باشد.
    • هدف شرکت یا اداره با معماری و طراحی ساختمان آن مغایرت داشته باشد.
    • در صورتی که مایل باشید فضای سنتی و فرسوده ساختمان را به یک فضای مدرن و شیک تبدیل کنید.
    • ممکن است ساختمان دارای طراحی اصولی نباشد و برای استفاده از بخش‌های مختلف دچار مشکل باشید.
    • برای طبقه بندی و مرتب سازی فضای اتاق‌های ساختمان نیاز به بازسازی داشته باشید.

 

چرا بازسازی ساختمان اداری مهم است؟

محیط‌های اداری نقش اساسی در زندگی انسان‌ها ایفا می‌کنند. امروزه توجه به طراحی این مکان‌ها یکی از ضروریات می‌باشد که نه تنها در بحث زیباشناختی و استحکام بلکه از جهت افزایش راندمان کاری مورد توجه قرار گرفته اند. طراحی مناسب و بجا در ساختمان‌های اداری در ارتقا روحیه، خلاقیت، کارایی کارکنان تاثیر به سزایی دارد.

بازسازی ساختمان اداری و دفتر کار

بسیاری از کارفرمایان به حقیقت این موضوع پی برده‌‌‌اند و درصدد برآمده‌‌‌اند تا با بازسازی ساختمان‌های اداری نگرش و فکری نو خلق کنند و با بهره گیری از روانشناسی طرح ها، مواد و رنگ‌ها میزان بازدهی خود را به حد اعلا برسانند.

 

نقش رنگ‌ها در بازسازی ساختمان اداری

  • رنگ سازمانی: در انتخاب رنگ حتما از رنگ سازمانی خود در فضا استفاده کنید. رنگ درست می‌تواند در روح و روان کارکنان تاثیر مثبتی داشته باشد و باعث شادابی و نشاط آنها گردد.
  • رنگ‌های سرد در بازسازی ساختمان اداری: در محیط‌هایی که فعالیت‌های بدنی انجام می‌شود، رنگ‌های ملایم و آرامش بخش از خستگی می‌کاهند. به افراد کمک می‌کند تا نیروی خود را در تمام زمان‌ها به گونه‌‌ای مدیریت کنند که کارها را با نیرویی هماهنگ به انجام برسانند. رنگ آبی محیطی آرام و صلح آمیز فراهم می‌کند و افراد را از هیجانات بی مورد دور نگه می‌دارد. البته ممکن است این آرامش را در فضای کاری نپسندیم و به دنبال هیجان و انرژی بیشتری باشیم. اما در برخی محیط‌های کاری که تنش زیاد است، شاید این راهی برای تسکین تنش‌های روانی ناشی از کار باشد. در محیط‌های ویژه‌‌ای که به تمرکز بالای فکری و عکس العمل‌های دقیق و سریع نیاز است، افراد باید در فضایی آرام به تصمیم گیری بپردازند. رنگ زیبای سبز که نشانی از طبیعت است می‌تواند محیطی آرام را فراهم کند و به فرد قدرت تمرکز بیشتری دهد.
  •  رنگ‌های گرم در بازسازی ساختمان اداری: در بسیاری از محیط‌های کار که فعالیت‌های بدنی چندانی صورت نمی‌گیرد، رنگ‌های گرم مثل طیف‌هایی از زرد، قرمز و آجری به افراد کمک می‌کنند تا دچار خواب آلودگی نشوند. به عنوان مثال در فضای یک دفتر کار که محیط نسبتا ساکت است، رنگ زرد یا قرمز حتی اگر در بخشی از اتاق استفاده شود، می‌تواند به بالا رفتن سطح انرژی کمک کرده و از کسالت نیروهای کار جلوگیری کند. در اتاق‌های کنفرانس، جایی که افراد بایستی درباره‌‌‌ی مسایل مختلف بحث کنند و به ایده‌های جدید دست یابند، استفاده از رنگ‌های گرم تحرک کافی را در فضا ایجاد خواهد کرد. البته می‌توان ترکیبی از رنگ‌های خنثی مانند خاکستری یا کرم را به همراه آن‌ها به کار گرفت تا رنگ‌های گرم تعدیل شوند. رنگ زرد، گرم و پرانرژی است و افزاینده‌‌‌ی خلاقیت، باعث بالا رفتن روحیه می‌شود و نشانه‌‌‌ی ذکاوت و رهبری است. این رنگ برای اتاق کنفرانس نیز مناسب است. نارنجی، رنگی چالش برانگیز و پرانرژی است. هوش، وفاداری و اعتماد به نفس انتخاب کننده اش را به نمایش می‌گذارد. در ترکیب با سفید، مناسب برای محیط‌هایی است که فروش در آن جا انجام می‌شود. همچنین در ترکیب با خاکستری متانت بیشتری یافته و محیط کاری گرم و امروزی را به وجود می‌آورد.
  • رنگ‌های خنثی: سفید رنگی خنثی، باز و تمیز است که فضایی راحت را تدارک می‌بیند. ضمن این که در کنار همه‌‌‌ی رنگ‌های دیگر به شفاف تر شدن اثر آن‌ها کمک می‌کند. در فضاهای کوچک باعث بزرگ نمایی می‌شود. بهتر است از سفید یا دیگر رنگ‌های خنثی برای سطوح بزرگ و رنگ پس زمینه مثل دیوارها استفاده شود تا فضا از آشفتگی نجات یابد. رنگ‌های خنثی، شامل طیف وسیعی می‌شوند که از سفید شروع شده و تمامی طیف‌های خاکستری را از روشن تا تیره در بر می‌گیرند و به سیاه ختم می‌شوند. قهوه‌‌ای نیز جزو رنگ‌های خنثی است که طیف آن از کرم روشن شروع و به بژ و قهوه‌‌ای تیره ختم می‌شود.

 

 رنگ وسایل اداری در دکوراسیون اداری

رنگ وسایل اداری در طراحی اداری در بازدهی کارکنان تاثیر زیادی می‌گذارند. مطالعات نشان می‌دهد که رنگ آبی روی ذهن، قرمز روی بدن، زرد روی احساسات و سبز روی تعادل تاثیر می‌گذارد. با ترکیب این رنگ‌ها می‌توانید بر رفتار سازمانی و سطح کار اثرگذار باشید.

بازسازی ساختمان اداری و دفتر کار 1403 | شرکت معماری دکوطرح 09122460089

اگر در سازمان به خلاقیت نیاز دارید از رنگ بنفش استفاده کنید. همچنین رنگ‌های آبی و قرمز هم موجب فعالیت سیناپس‌های مغزی کارکنان می‌شوند و ذهن را باز می‌کنند و به کار می‌اندازند. اگر در جستجوی یک رنگ پربازده هستید، رنگ آبی مناسب می‌باشد. در صورتی که تمام روز ذهن‌تان درگیر است و کار فکری می‌کنید، متخصصان توصیه می‌کنند دفترتان را آبی کنید و کمی با نارنجی تزئینش کنید. با این ترکیب موتور ذهن‌تان روشن می‌شود و ایده‌های خلاقانه به سمت شما سرازیر می‌شوند.

 

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.

موفق باشید.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]