طراحی، نظارت و اجرای پروژه مسکونی تهرانپارس
طراحی، نظارت و اجرای پروژه مسکونی تهرانپارس
طراحی، نظارت و اجرای پروژه مسکونی جناب آقای ابراهیمیان واقع در تهرانپارس به متراژ یکصد و ده متر مربع که به سبک نئوکلاسیک طراحی و اجرا شده است.
مدت زمان طراحی این پروژه هفت روز کاری و مدت زمان اجرای آن چهل و پنج روز کاری است که تمامی این مراحل توسط شرکت معماری و دکوراسیون داخلی دکوطرح انجام شده است.
در این پست طرحهای این پروژه را به اشتراک میگذاریم و در پستهای بعدی میتوانید مراحل اجرای کار و اتمام پروژه را مشاهده کنید.
طراحی، نظارت و اجرای پروژه مسکونی تهرانپارس
تصاویر این پروژه را در زیر میتوانید مشاهده کنید:
معماری چیست و معمار کیست؟
معماری چیست؟ چگونه معماری را به عنوان یک حرفه، به عنوان یک عمل به عنوان یک مفهوم تعریف کنیم؟ اخیراً در مورد این موضوع زیاد با همکاران صحبت کردهایم و اخیراً چند پست در شرکت معماری و دکوراسیون داخلی دکوطرح نوشتهایم که مفصل به کانسپت معماری پرداختهاند. امروز تیم ما سعی دارند با هم فکری هم و دانش و تجربه چندین ساله خود، سعی کنند تعریف واقعی معماری را به زبانی ساده مورد بحث قرار دهند. با ما همراه شوید!
طراحی همان معماری نیست!
این ممکن است مانند یک جمله عجیب به نظر برسد که از طرف کسی که از عمل طراحی لذت میبرد آمده است، اما واقعیت این است که طراحی، معماری نیست. طراحی عنصری از معماری است، اما معماری نیست و معماری را به عنوان یک کل در بر نمیگیرد. این را میگوییم زیرا بسیاری از طراحان در این حرفه دوست دارند در مورد ایجاد معماری صحبت کنند. در صورتی که طراحی تنها بخش کوچکی از معماری است. امروزه طراحی در همه جا وجود دارد و در هر چیزی که به نظر میرسد مورد توجه قرار میگیرد. به عنوان مثال، تبلیغات مسواک از طراحی زیبای آن محصول صحبت میکند. بنابراین در حالی که طراحی قطعاً بخشی از مفهوم بزرگتر معماری است، نمیتوان آن را معماری در نظر گرفت، حتی اگر طراحی ساختمانها یا سازهها است. معماری چیزی بیشتر از فقط طراحی است.
برنامهریزی، معماری نیست!
باز هم این یک مفهوم مجاور معماری است و مطمئناً عنصری از خود معماری است، اما به خودی خود، هنر برنامهریزی پروژه و طرح ریختن، معماری نیست. موافقیم که معماران باید در فعالیتهایی مانند برنامهریزی جامع، برنامهریزی کاربری زمین و برنامهریزی توسعه شهری مشارکت کنند؛ چرا که این شیوهها به ساخت شهرها و مناطق ما کمک میکنند و نحوه توسعه و برنامهریزی آنها را آگاه میکنند، اما این تلاشها به تنهایی معماری را تشکیل نمیدهند. ما مطلقاً نمیگویم که این تلاشها ارزشی ندارند و به محیط ساخته شده یا جنبههای معماری نمیافزایند. این ادعا بسیار غیرمسئولانه خواهد بود، اما باز هم آنها معماری نیستند. آنها جزئی از معماری و لازمهی یک معمار خوب هستند.
تحقیق معماری نیست!
ممکن است در اینجا الگویی را حس کنید، گویی که با رد گزینه داریم معماری را برای شما شرح میدهیم؛ اما بله، یک بار دیگر این الگو را تکرار میکنیم، توانایی تحقیق معماری نیست. تحقیق در مورد معماری؛ نظریهپردازی در مورد معماری؛ نوشتن مقالات در مورد معماری و طراحی، توسعه؛ همه این تلاشها معماری نیستند. طبق تعریف آینده ما، عناصری که فقط روی کاغذ وجود دارند، معماری نیستند و نمیتوانند معماری گفته شوند، این ممکن است یکی از بحث برانگیزترین چیزهایی به نظر برسد که امروز در دکوطرح درباره آن مینویسیم، اما ما واقعاً معتقدیم که این مفاهیم معماری نیستند. آیا آنها به معماری کمک میکنند؟ البته که فواید خارقالعادهای برای معماری دارند! آیا آنها هم سوی معماری حرکت میکنند؟ البته که اینطور است. آیا آنها جنبههای مختلف معماری را بهبود میبخشند و به آنها کمک میکنند؟ صد در صد. آیا آنها برای تمرین معماران مفید هستند؟ بله. آیا آنها اغلب این حرفه را به جلو میبرند؟ دقیقا. اما آیا آنها معماری هستند؟ خیر، اما معماری واقعا چیست؟
معماری نیاز به ساختن دارد
این مفهومی است که نشان میدهد معماری چیزی بیش از صرفاً ساختن است، برای ایجاد فضای قابل سکونت فراتر از عمل ساده طراحی و ساخت است. سرمایه واقعی معماری به چیزی بیش از عمل فیزیکی نیاز دارد تا به عنوان معماری در نظر گرفته شود. اکنون میدانم که ممکن است تعریف متکبرانهای به نظر برسد اما ما صادقانه معتقدیم که این تعریف واقعی از معماری است.
معماری چیزی است که باید ساخته شود و از زمین بیرون بیاید و وارد دنیای فیزیکی شود، این را به این دلیل میگوییم که آن بخش از معماری، بخشی از پیمایش تمام محدودیتها و برخورد با بودجه، پیمانکاران، تجار، کمبود مواد و تغییراتی است که برای رساندن یک پروژه کامل از ایده طراحی تا به ثمر نشستن کامل ساخته شده مورد نیاز است.
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این پروژه ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۰ دیدگاه