ساخت مشارکتی در گیلاوند
صفر تا صد ساخت مشارکتی در گیلاوند
ساخت مشارکتی در گیلاوند همانطور که از نامش هم پیداست، یک توافق دوطرفه است که در آن دو نفر که عبارتاند از مالک و سازنده، به توافق میرسند که برای احداث یک ساختمان، طبق شرایط و مشخصات تعیین شده سرمایه گذاری مشترکی داشته باشند و به نسبت سرمایه و آوردهشان باهم شریک شوند. ساخت مشارکتی در گیلاوند یکی از روشهای محبوب برای خانهدار شدن یا انجام پروژههای ساختمانی است.
به اطلاعات بیشتری درمورد ساخت مشارکتی در گیلاوند نیاز دارید؟ حتما به این مقالات نگاهی بیندازید!
چرا ساخت مشارکتی در گیلاوند؟
ساخت مشارکتی در گیلاوند چند سالی است که با اقبال خوبی از سمت صاحبان ملکهای قدیمی و کلنگی در سراسر ایران روبهرو شده است. این قراردادها اگر به صوت درست و با رعایت حقوق طرفین پیش برود، سود رضایتبخشی به همراه خواهد داشت.
دلیل این امر این است که در سالهای اخیر و خصوصا در شهرهای بزرگ دیگر کمتر کسی ممکن است هم صاحب زمین باشد و هم سرمایه و تخصص لازم را برای ساخت بنای جدید در اختیار داشته باشد.
مزایای ساخت مشارکتی در گیلاوند
ساخت مشارکتی در گیلاوند مزایای بسیار دارد که میتوان به این موارد اشاره کرد:
- بهتر شدن مقاومت ساختمان بازسازی شده نسبت به بنای قدیمی
- رعایت اصول نوین و مدون مهندسی برای ساخت بنا
- ایجاد فضای مسکونی به تعداد بیشتر
- زیبایی ساختمان با توجه به سلیقه و استانداردهای روز
- استفاده ار مصالح، روشها و ماشینآلات مدرن برای ساخت بنا
- اما شاید مهمترین مزیت چنین قراردادی را بتوان سودی دانست که در کوتاهمدت عاید طرفین توافق میشود.
با مواردی که مطرح شدند، لازم است موارد حقوقی و عرفی را دربارۀ محاسبه سهم مالک و سازنده بشناسیم و با خیال راحتتر وارد عملیات ساختوساز مشارکتی بشویم.
قصد ساخت مشارکتی دارید؟ نوشتهی ویژهی ساخت خانه به صورت مشارکتی چگونه است؟ را از دست ندهید!
سهم سازنده و مالک در ساخت مشارکتی در گیلاوند، چقدر میشود؟
برای تعیین میزان سهم هر کدام از طرفین قرارداد اصول رایجی وجود دارد که در ادامه با آنها آشنا میشویم. البته نوسانات بازار مسکن و تزلزل قیمتها، باعث میشود خیلی از افراد هنگام عقد قرارداد مشارکت در ساخت با ابهام و تردید مواجه شوند. در هر حال، در حالت عادی مبنای قیمت را بر وضعیت روز قرار میدهند. به طور مثال در شهر تهران، فرمول محاسبۀ مشارکت در ساخت در هر منطقه بر مبنای «قیمت هر مترمربع آپارتمان نوساز در آن منطقه» قرار دارد.
با توجه به این اصل، اگر میانگین قیمت هر مترمربع بازسازی خانه انجام شده، در منطقهای که قرار است مشارکت در ساخت آنجا انجام شود تا چهار میلیون و پانصد هزار تومان باشد، معمولاً تقسیم سود به صورت برابر (۵۰-۵۰) انجام میشود. در غیر این صورت و اگر متوسط قیمت هر مترمربع آپارتمان نوساز در آن منطقه بین ۴.۵ میلیون تا ۵.۵ میلیون تومان باشد، میزان سود تغییر کرده و سهم مالک زمین ۵۵ درصد و سهم سازنده ۴۵ درصد محاسبه میشود.
چون در حال حاضر و با توجه به قیمت مسکن، دیگر در کمتر منطقهای شاهد قیمتهای زیر ۵ میلیون تومان برای هر مترمربع آپارتمان نوساز هستیم. در این حالت به غیر از تعیین فرمول مشارکت به صورت ۶۰-۴۰ درصدی، مبلغی نیز تحت عنوان «بلاعوض» محاسبه میشود. این مبلغ در ابتدای فرآیند مشارکت از طرف سازنده به مالک پرداخت میشود که وی بتواند در طول زمان ساخت و آمادهسازی بنای جدید، در منزل دیگری ساکن شود.
نکات مهم حین ساخت مشارکتی در گیلاوند
- بهتر است تمام مراحل ارزشگذاری ملک یا زمین، توسط کارشناسان زبده و رسمی انجام شود.
- با توجه به نوسانات شدید قیمت در بازار مسکن، ممکن است در هر زمان توافق در رابطه با قدرالسهم طرفین با تغییراتی نسبت به آنچه در این مطلب بیان شد، انجام شود.
- سعی کنید پیش از عقد و امضای قرارداد، تمام مفاد و بندهای آن را خوانده و به روشنی متوجه شوید.
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۰ دیدگاه