نمای مهدکودک
نمای مهدکودک
در هر شهری که شما زندگی می کنید مطمئنا ساختمان هایی با طرح ها و رنگ های شاد و رنگارنگ به چشم شما خورده است.
این ساختمان ها محلی برای تفریح کودکانمان می باشد که به آنها مهد کودک نیز گفته می شود.
زمانی که شما می خواهید فرزند خود را وارد جمعی اجتماعی کنید کافی است او را به محیط های بچه گانه ای مانند محیط مهد کودک فرستاده تا بتواند با محیط اطراف خود و دوستان جدید آشنا شود.
می توان گفت این قسمت می تواند کودک شما را به نوعی از جدا کند تا اطلاعات جدیدی به دست آورد.
در مهد کودک ها فرزند شما با کودکان دیگر آشنا می شوند و این باعث می شود تا به فعالیت بپردازند و بتوانند رشد جسمی و روحی خود را کامل کنند.
این محیط برای همین باید فضای احساسی از بابت فعالیت های خود داشته باشد. اگر دقت کرده باشید نمای بیرونی مهد کودک ها نیز با بقیه ساختمان ها متفاوت بوده است.
باید این حس در کودک اتفاق بیافتد که بعد از دیدن اولین بار به محیط بیرونی ساختمان مهد کودک به او حس خوبی بدهد و این احساسات می تواند بر روی فرزند شما نقش داشته باشد.
نمای مهدکودک
طراحی نمای بیرونی مهد کودک
حتما به این دقت کرده اید که وقتی کودکی محیط کودکستان یا مهد کودک را می بیند، به شما اسرار می کند که حتما به آن محیط برود.
نکته قابل توجه این است که نمای کودکستان با مهد کودک باید به گونه ای باشد که کودک را تشویق کند که به آن جا وارد شود و در آن فضا نیز بماند چون این فضا برای آنها فضایی جدید می باشد.
اگر توجه کرده باشید می بینید که بعضی از کودکان علاقه به مهد کودک ندارند و به زور مربیان و والدین در این محیط ها می مانند و این باعث می شود که کودک ما از نظر رشد ذهنی و فکری به اوج خود نرسد و آن محیط را دوست نداشته باشد.
اگر نمای خانه و نمای ساختمان مهد کودک در زمان طراحی کوتاهی شود و یا از طرح ها و اصول طراحی بیرونی نمای مهد کودک استفاده نشود شما نمی توانید انتظار این را داشته باشید که کودک شما با میل خود به مهد کودک برود و در آن جا مشغول بازی شود.
نمای مهد کودک خوب
مهد کودکی که شما طراحی می کنید بهتر است یک سری ویژگی ها را در خود داشته باشد.
- باید کودک را مجذوب خود کند.
- کودک باید در این محیط احساس امنیت داشته باشد.
محیط مهد کودک یا کودکستان باید به گونه ای باشد که فرزند شما را برای ورود به خود جذب کند و کودک به این که به آن محیط برود علاقه داشته باشد.
در زمانی که کودک در این محیط می باشد باید احساس امنیت داشته باشد و این به معنی این است که باید کودک احساس امنیت اخلاقی و سلامت روحی و جسمی را در آن جا برای خود حس کند.
این امنیت نیز باید از نظر امنیت ساختمانی نیز و پایه دیواری های محکم نیز حس شود ولی این ها دیگر به کودک مربوط نیست و فقط باید امنیت روحی و جسمی کودک را بیشتر در نظر گرفت.
طراحی دیوار مهد کودک
اگر می خواهید فضای مهد کودک را خلاقانه و هوشمند نشان دهید کافی است بر روی دیوار های مهد کودک نقاشی هایی انجام شود.
تمام مربیانی که در مهد کودک ها فعالیت می کنند به دنبال طرح های جذاب و زیبا برای نمای بیرونی مهد کودک می باشند.
مربیان مهد کودک بر این تلاش هستند که بتوانند کلاس ها و راهرو ها را به زیبایی تزئین کنند.
بهترین کار این است که طرح ها و نقش هایی را بر روی دیوار ها انجام شود که بتوان با آنها به کودکان نیز آموزش هایی داده شود و نوعی آموزش از طریق نقاشی می باشد.
اگر بخواهیم برای شما مثالی بازگو کنیم این گونه که می توان با استفاده از اشکال هندسی، رنگ ها، میوه ها، اعداد، ریاضیات، حیوانات را به کودکان آموزش داد که این کار فقط از طریق دیدن آنها به صورت مداوم اتفاق می افتد.
شما نیز می توانید موضوعاتی مانند تربیتی، اخلاقی، مذهبی، اجتماعی از دیگر موضوعاتی می باشد که شما می توانید با استفاده از نقاشی هایی با این موضوعات و عملکرد آنها بر روی کودک تاثیر داشته باشد.
مدیران و طراحان نمای خارجی می توانند با استفاده از داستان های و افسانه ها و شعر های ایرانی و قدیمی طرح هایی بسیار جذاب را برای کودکان در مهد کودک ها به وجود آورد.
مانند داستان هایی مانند چوپان دروغگو، زاغ و کلاغ، و از این قبیل داستان ها برای نمای بیرونی مهد کودک می تواند مناسب باشد.
پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با مقاله ی نمای مهدکودک برای ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۰ دیدگاه