دکوراسیون داخلی دفتر وکالت
30
دی

دکوراسیون داخلی دفتر وکالت

دکوراسیون داخلی دفتر وکالت

موارد مهمی که باید در مورد دکوراسیون داخلی دفتر وکالت به آن توجه داشت: در این نوشته از سایت شرکت معماری دکوطرح به موضوع مهم دکوراسیون داخلی دفتر وکالت خواهیم پرداخت. با مطالعه این نوشته می‌توانید اطلاعاتی جامع در مورد دکوراسیون دفتر وکالت کسب نمایید تا دکوراسیون و چیدمانی مناسب برای دفتر وکالت خود ایجاد کنید.

 

قبل از خواندن این نوشته توصیه می‌شود نوشته‌های زیر را نیز مطالعه کنید:

 

 

دکوراسیون داخلی دفتر وکالت

دکوراسیون دفتر وکالت

مهم‌ترین نکته در مورد دکوراسیون دفتر وکالت که سبب جلب توجه ارباب رجوع به خود می‌شود همخوانی چیدمان وسایل و دیزاین دفتر با شغل وکالت است.

معمولا افرادی که وارد دفتر وکالت می‌شوند برای حل مشکلاتی از جمله خانوادگی‌، مالی و یا سایر مشکلات به دفتر وکالت مراجعه می‌کنند در نتیجه محیط دفتر وکالت باید جوری شود که استرس فرد را تا حدود زیادی کاهش دهد که ارباب رجوع در دفتر وکالت احساس آرام شود تا بتواند به وکیل خود اعتماد کند.

 

تاثیر رنگ در دکوراسیون دفتر وکالت

همان طور که می‌دانید انتخاب رنگ مناسب برای مبلمان و فضای داخلی مهم‌ترین نکته در دکوراسیون داخلی محسوب می‌شود. در مورد دفتر وکالت نیز این مطلب صدق می‌کند.

استفاده از رنگ‌های گرم و مبلمان چوبی فضا را دلنشین و دوستانه می‌کند، اما به این نکته باید توجه شود که گرمی زیاد و استفاده از رنگ‌هایی مانند قرمز و نارنجی باعث ایجاد خشم در افراد می‌شود. بنابراین رنگ بندی دفتر وکالت باید کاملا متناسب انتخاب و باید از ترکیبی شامل رنگ گرم و خنثی بااستفاده شود.

 

نورپردازی دفتر وکالت

بهترین نورپردازی برای واحدهای اداری استفاده از نور طبیعی در فضا است، بنابرای قرارگیری اتاق‌ها باید به گونه‌ای شود که در تمام فضاها، نور طبیعی تزریق شود اما شاید این امکان برای تمام دفاتر وجود نداشته باشد. نورپردازی دفتر وکالت باید به گونه‌ای شود که نور به صورت یکنواخت در محیط پخش شود و نباید انقدر زیاد باشد که باعث اختلال در بینایی شود و یا آن قدر کم باشد که فضا به صورت واضح دیده نشود. می‌توان به جای استفاده از لوسترهای پر زرق و برق از نورپردازی مخفی به علاوه‌ی هالوژن‌های سقفی استفاده کرد.

 

اتاق انتظار دفتر وکالت

معمولا ارباب رجوع قبل از ورود به دفتر وکیل باید زمانی را در اتاق انتظار که میز منشی نیز در آن قسمت قرار دارد منتظر بمانند. این زمان از چند دقیقه تا چند ساعت متغیر است و بستگی به زمان وقت دهی دارد; بنابراین دکوراسیون این فضا بسیار مهم است و نباید خسته کننده و کسل کننده باشد در عین حال نباید فضایی شلوغ و پر از وسایل باشد. قرار دادن صندلی‌های انتظار راحت و چندین میز برای قرار دادن چای و قهوه بر بر روی آن برای این فضا کافی ست.

 

میز منشی در دکوراسیون داخلی دفتر وکالت

میز منشی باید در قسمت رو به روی درب ورودی اصلی قرار گیرد تا ارباب رجوع زمانی که وارد دفتر وکالت شد مستقیم سر میز منشی برای معرفی خود برود اگر میز منشی در نقطه‌ی کور دفتر قرار گیرد ارباب رجوع گیج شده و سعی در پیدا کردن منشی می‌گردد که این یک امتیاز منفی برای آن دفتر وکالت محسوب می‌شود. همچنین در انتخاب میز منشی دقت کنید تا یک میز شیک و خاص را برای میز منشی در نظر بگیرید.

 

اتاق وکیل

همانطور که مشخص است مهم‌ترین قسمت در یک دفتر وکالت اتاق وکیل است که باید تمام استانداردها در دکوراسیون آن رعایت شود.

اولین نکته آکوستیک بودن اتاق وکیل است تا اسراری که داخل اتاق، بین وکیل و موکل گفته می‌شود از بیرون اتاق شنیده نشود.

نکته‌ی بعدی چیدمان اتاق وکیل است که باید به صورتی چیدمان شود که میز وکیل رو به روی درب اتاق و مبمانی که موکل بر روی آن می‌نشیند جلوی میز وکیل قرار بگیرید.

 

دفترهای گروهی وکالت

در واحدهای اداری بزرگ که چندین اتاق وجود دارد می‌توان هر اتاق را برای یک وکیل در نظر گرفت و چندین وکیل به صورت هم زمان در یک دفتر وکالت همکاری داشته باشند. این کار از نظر هزینه‌ای برای آن‌ها به صرفه‌تر خواهد بود.

 

دفتر وکالت کوچک

در این دفاتر باید از رنگ‌های روشن بیشتر استفاده کرد تا فضا بزرگ‌تر به نظر بیاید.

همچنین استفاده از مبلمان ظریف و متناسب با فضا بسیار مهم است.

 

کلام آخر

بهتر است برای چیدمان دفتر وکالتتان از راهنمایی‌های یک دیزاینر استفاده کنید تا چیدمان دفترتان متناسب با فضا انجام شود. انتخاب رنگ مناسب مبلمان، رنگ دیوارها و محل قرار گیری وسایل بسیار مهم است و رعایت تمام نکات، دفتر وکالت شما را متمایز و خاص نسبت به دفاتر دیگر خواهد نمود.

 

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این نوشته ما بنویسید.

با آرزوی بهترین‌ها.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۵]