طراحی داخلی سینما و سالن نمایش
30
دی

طراحی داخلی سینما و سالن نمایش

طراحی داخلی سینما و سالن نمایش

از فضای داخلی سینما شروع کنید!

سینما ها در طول سال به ویژه آخر هفته از شلوغ ترین مکان هایی اند که معمولا جاهای پارک کمی اطراف آن وجود دارد و ازدحام جمعیت جلوی مجتمع هایی که داخل آن فیلم اکران می شود خیلی زیاد است. اگر وارد مجتمعی شوید و قصد رفتن به سینما را داشته باشید، تصور کنید با وارد شدن به سالن اصلی سینما، با دیوارهای رنگ و رو رفته، مبل های شکسته، کفپوش قدیمی و پنجره های کوچیک و فضایی کم نور مواجه شوید. بنابراین فضای داخلی سینما نیز مانند ساختمان اصلی و محوطه بیرونی، از اهمیت بالایی برخوردار است. معمولا سالن های سینما از یک محوطه بزرگ جهت نشستن و منتظر ماندن افراد و چند سالن کوچیک تر برای پخش و تماشای فیلم تشکیل شده است. شما برای طراحی داخلی سینما باید علاوه بر این که به تمامی سالن ها، دکوراسیون داخلی و مصالحی که استفاده می کنید اهمیت می دهید به جزئیات و مواردی که شاید در نگاه اول اهمیتی نداشته باشد هم رسیدگی کنید.

 

قبل از خواندن این مقاله توصیه می شود مقالات زیر را نیز مطالعه کنید:

 

 

طراحی داخلی سینما و سالن نمایش

طراحی داخلی سینما

برای اقدام به عملیات طراحی داخلی سینما، ابتدا از بیرونی ترین مکان شروع کنید، یعنی باید اول نواقص ساختمان و نمای آن را درست لزوم، درست کنید. زیرا ممکن است بخشی از دیوارها نیاز به جا به جایی داشته باشند، یا کیفیت مصالح به کار برده شده از قبل، خیلی خوب و مرغوب نباشد و نمای ساختمان را برهم بزند. سپس بعد از عملیات طراحی داخلی ساختمان قدیمی، به سراغ بخش های داخلی می رویم، اول از همه چیز می توانید برای دیوارهای سالن انتظار از پوسترهای سه بعدی بعضی صحنه های فیلم های هالیوودی، یا رنگی یک دست و مرتب و سرامیک دیواری استفاده کنید. تمامی این موارد می تواند در زیبایی سالن تاثیرگذار باشد پس با دقت برای رنگ و نوع مصالح وقت بگذارید و در انتخاب خود عجله نکنید.

 

بهترین کفپوش برای سالن سینما

برای کفپوش می توانید از رنگ زرشکی، قهوه ای یا کرم استفاده کنید، احتمال لک گرفتن رنگ های روشن خیلی زیاد است و ممکن است مجبور به تعویض آن در کوتاه مدت شوید. پس بهترین کار این است که برای دکورسیون داخلی، هر رنگی که برای مبلمان، قسمت تحویل نوشیدنی و تنقلات و صندلی ها انتخاب می کنید به همان تناسب رنگ کفپوش ها را نیز انتخاب کنید. سعی کنید کفپوش یک دستی انتخاب کنید تا به صورت منظم و یکپارچه در تمامی نقاط سالن پخش شود، اما در صورت عدم علاقه به استفاده از کفپوش می توانید از سرامیک های براق و روشن و قابل شست و شو استفاده کنید که زیبایی و جلوه خاصی به محیط سینما می بخشد.

 

سالن اکران و پخش فیلم

یکی دیگر از سالن هایی که افراد بعد از انتظار کشیدن در سالن اصلی به آنجا مراجعه می کنند، سالن اکران و پخش فیلم سینمایی مورد نظر افراد هست. اولین و مهم ترین نکته در طراحی داخلی سالن نمایش فیلم، صندلی ها و صفحه ایست که فیلم بر روی آن نمایش داده می شود. اگر سالن خیلی بزرگ است و ظرفیت تعداد افراد زیادی را دارد، بهتر است سالن را به حالت شیبدار طراحی کنید تا افرادی که در انتهای سالن می نشینند مشکلی در تماشای فیلم نداشته باشند. معمولا برای سالن های اکران فیلم از کفپوش های قرمز رنگ استفاده می کنند و دیوارها نیز به رنگ تیره می باشد. نورپردازی سالن باید به گونه ای باشد که بعد از خاموشی چند ساعته و روشن کردن آن ها به چشم ها آسیبی نزند و فرد را اذیت نکند.

 

نورپردازی سالن سینما

معمولا سالن اصلی را با لوسترهای بزرگ و در مکان های مختلف روشن می کنند، تا افراد زمانی که در انتظار شروع فیلمشان هستند بخاطر تاریکی و کم نوری احساس خواب آلودگی و خستگی نکنند. اما در سالنی که فیلم پخش می شود با چراغ های کوچک و مخفی در بخش های مختلف سقف، نور ملایمی را در فضا پخش می کنند. زیرا بعد از چند ساعت خاموشی، نور زیاد موجب سردرد و یا مشکل در بینایی می شود.

اگر می خواهید سینمایی تاسیس کنید، یا عملیات طراحی داخلی را روی سینمای قدیمی با زیرساخت های ضعیف، انجام دهید در ابتدا باید نماس اصلی ساختمان را که هرکسی در انگار اول با آن مواجه می شود را تعمیر و تغییر دهید سپس با رسیدگی به مشکلات لوله کشی، سیم کشی، نورپردازی و در نهایت زیبا سازی سالن ها، مشتری ها را جذب کنید.

 

طراحی داخلی سالن همایش و تالار

با توجه به پیشرفت روز افرون امروزه سالن ها و تالارها به سمت مد و تجمل گرایی، برای جذب مشتری بیشتر برای سالن ها و مطابق روز بودن، طراحی داخلی تالار، فضاهای مهمانی و گردهمایی به منظور مستمر بودن، وضعیت ظاهری و تجملاتی اینگونه فضاها به صورت مستمر به امری ضروری تبدیل گشته است.

 

سقف کاذب در طراحی داخلی سالن همایش

سقف کاذب به علت سبک بودن، آسان نصب بودن، قیمت نسبتا ارزان نسبا به گچ و رابیتس و انعطاف پذیری زید، امروزه کاربرد زیادی در صنعت نوسازی ساختمان، مخصوصا طراحی داخلی سالن همایش و تالار دارد. سقف کاذب به دو مدل ساده و دکوراتیو شاخه بندی می شود.  سقف کاذب ساده شامل نصب پنل گچی به صورت مسطح و ساده و می گردد و سقف کاذب دکوراتیو مربوط به سقف های است که دارای طرح های خاص می باشند. اساسا سقف های کاذب دارای اشکال زیبا و مدرن هستند و موجب احساس آرامش و تغییر در ساختار فضای بنا میشوند. همچنین امکان نورپردازی و معماری فضای تالار ها و سالن همایش ها به زیبایی میسر است.

 

امور مهم قبل از شروع نوسازی سالن همایش

همانند سایر انواع نوسازی، برای طراحی داخلی سالن همایش و تالار نیز ابتدا باید طرح اولیه را طراحی نمایید تا آنچه می خواهید در نهایت داشته باشید را ترسیم شده مجسم نمایید. سپس با مشاوره و کمک از افراد تیم حرفه ای دکوطرح، می توانید در مورد اجناس به کار رفته در نوسازی و استقامت و زیبایی آنها، مدت زمانی که طول می کشد تا کار انجام گردد، شرایط قرارداد، تخمین هزینه بحث نمایید و در نهایت، عقد قرارداد بحث تمایید و پس از این موارد کار طراحی داخلی را شروع نمایید.

 

نقش دیوار سازی در نوسازی بنا

یکی از مسائلی که در طراحی داخلی سالن همایش و تالار نقشی اساسی دارد، اجرای دیوار با استحکام بالا و مقاوم در مقابل آسیب پذیری مخصوصا زلزه است و پوشش ظاهری دیوار ها که با دکوراسیون داخلی فضا هماهنگ باشد، در مرحله آخر کار قرار می گیرد. تا جایی که طراحی جدید انجام شده راه داشته باشد، دیوار های قبلی را با رعایت ایمنی، طراحی داخلی می نماییم و دست یه تخریب آنها نمی زنیم ولی در مواردی که نیاز است، دیوار چینی می کنیم تا به ایده آل خود برسیم. که همه این موارد، توسط تیم تخصصی دکوطرح انجام می گردد.

 

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]