دکوراسیون اداری کوچک
08
شهریور

دکوراسیون اداری کوچک

دکوراسیون اداری کوچک

طراحی دکوراسیون اداری نسبت به دکوراسیون منازل مسکونی نیازمند تخصص و مهارت بیشتری است و دلیل آن این است که طراحی دکوراسیون منزل و اجرای دکوراسیون داخلی مسکونی مطابق با سلیقه شخصی انجام می شود ولی دکوراسیون اداری باید با سلیقه ی همگان همخونی داشته و سبب جذب مخاطب شده و محیطی دلچسب را برای کارمندان فراهم آورد و اینگونه نباشد که افراد حاظر در آن جا هر لحظه به فکر خروج از آنجا باشند.

 

دکوراسیون اداری کوچک

عوامل تاثیر گذار در دکوراسیون اداری

با توجه به اینکه در هر اداره ای افراد با وضایف و رده های شغلی متفاوت وجود دارند باید برای هریک فضایی خصوصی یا نیمه خصوصی درنظر گرفته شود که برای انجام این کار می توان از پارتیشن یا دیوار هایی جدا کننده با ارتفاع کم استفاده کرد.

هنگام انتخاب رنگ ها نیز باید توجه داشته باشیم که از رنگ هایی استفاده شود که تماشای آن ها ضمن بالابردن انرژی محیطی جذاب را فراهم کند.

از دیگر موارد که بسیار مهم بوده و می تواند تاثیر بسزایی برروی نتیجه ی نهایی داشته باشد، نورپردازی است که می تواند توان کاری افراد را افزایش دهد.

 

مبلمان در دکوراسیون

در انتخاب مبلمان اداری باید به رنگ و شکل آنها توجه کرده و نوع کاربرد هر مبلمان را بشناسیم تا مناسب ترین آن ها برای محیط اداری را انتخاب کنیم علاوه بر آن مبلمانی انتخاب کنیم که استاندارد است و سبب ایجاد احساس خستگی نمی شوند و سلامت کارمندان را حفظ کند.

رنگ مبلمان باید با دیگر وسایل محیط و دیوارها نیز هماهنگ باشد.

 

دیوار در دکوراسیون

از اصلی ترین و تاثیر گذارترین موارد در دکوراسیون داخلی محیط های اداری می توان به دیوار اشاره کرد و طراحی و دیزاین آن می تواند سبب زیباترشدن و لوکس شدن محیط شود.

اکثرا برای دیزاین دیوار ها از کاغد دیواری استفاده می شود که بسیار فراگیر شده اما درصورتی که بخواهید محیطی متمایز از سایرین فراهم آورده که دارای جذابیت بیشتری باشد می توانید از متریال دیگری برای پوشش دیوارها استفاده کنید مانند چوب، شیشه، فلز، ام دی اف و …

 

دکوراسیون اتاق مدیریت

طراحی و اجرای دکوراسیون اتاق مدیریت بسیار با اهمیت بوده و نیازمند تخصص و مهارت است زیرا که اتاق مدیریت قلب تپنده ی یک مجموعه و باید به گونه ای باشد که از احساس خستگی مدیریت پس از گذراندن چندین ساعت در محیط بکاهد.

اتاق مدیریت محل برگزاری جلسات مهم است و طراحی آن باید بسیار مدرن باشد.

برای طراحی دیوارهای اتاق می توان از چوب استفاده کرد و یا با استفاده از دیوارکوب های مدرن انجام شود.

 

دکوراسیون محیط اداری کوچک

برای دکوراسیون محیط های اداری کوچک نیاز به کاری خیلی خاص و عجیب نیست.

ابتدا باید رنگی مناسب برای اتاق ها ،دیوارها و تمامی وسایل موجود در محیط انتخاب شود.

بهتر است برای محیط های کوچک از رنگ های روشن(سفید،کرم،بژ و…) برای دیوار پوش و کف پوش استفاده کرد که سبب بزرگ تر دیده شدن فضا می شوند.

در صورتی که برای دیوار ها و کفپوش از رنگ های روشن استفاده شد رنگ لوازم موجود در فضا از رنگ های تیره باشد تا با ایجاد تضاد رنگی بر جذابیت محیط بیافزاید.

می توان برای دیوار ها از کاغذ دیواری و یا پوستر استفاده کرده و یا از قاب عکس های هنری استفاده کنیم تا سبب ایجاد حس مثبت بر بیننده شود.

در محیط اداری کوچک می توان مانیتور را روی دیوار نصب کرده تا فضای کمتری را بگیرد و به جای استفاده از میزهای بزرگ از میزهای کوچک تر و صندلی های ظریف اطراف آن استفاده شود.

برای نور پردازی در محیط های اداری کوچک اگر از نورهای سه بعدی و یا نورهای مخفی و یا لامپ های هالوژن استفاده شود سبب بزرگ تر دیده شدن می شود.

برای طراحی دکوراسیون اداری در محیط های کوچک می توان از پارتیشن برای خصوصی سازی حریم کارمندان استفاده کرد.

انواع پارتیشن های پیشنهادی در این فضا میتواند پارتیشن های شیشه ای باشد که علاوه بر ایجاد فضاهای مجزا برای کارمندان سبب ایجاد ارتباط بین آن ها نیز بشود.

 

دکوراسیون اداری به سبک مدرن

دکوراسیون داخلی محیط های اداری به سبک مدرن با وجود تفاوت ها دارای یکپارچگی است در این سبک طراحی، تمامی دیوارها برداشته شده که سبب ایجاد ارتباط بیشتر بین کارمندان و همچنین کنترل بیشتر آن ها توسط مدیر و افزایش روحیه تیمی می شود.

طراحی به این سبک هزینه هایی کمتری در پی داشته و سبب ایجاد فضایی با نشاط تر و پر انرژی تر خواهد بود که به دنبال آن بازدهی نیز افزایش می یابد.

در این سبک از طراحی می توان با استفاده از ترکیبی از نور های طبیعی و مصنوعی سبب ایجاد حسی مثبت بر بیننده ی آن شد.

 

پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱۰ میانگین: ۴.۷]