مراحل صفر تا صد شروع به ساخت خانه
04
شهریور

مراحل صفر تا صد شروع به ساخت خانه

مراحل صفر تا صد شروع به ساخت خانه

ساخت خانه مسکونی دارای مراحل مختلفی است که سازنده باید این مراحل را طی کند و ما قصد داریم در این مطلب از خرید زمین، گرفتن مجوز تا پایان عملیات طراحی داخلی ساختمان و طراحی داخلی منزل و خرید تزیینات ساختمان و منزل مسکونی اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم در ادامه با دکوطرح همراه باشید.

 

مراحل ساخت خانه

خرید زمین برای ساخت خانه

بیشتر افراد خرید زمین را بسیار ساده و آن را آسانترین مرحله برای ساخت یک خانه می دانند در صورتی که اینطور نمی باشد .

قبل از خرید زمین یا خانه کلنگی ابتدا دباید از شهرداری در خصوص زمین و یا خانه کلنگی استعلام بگیریم تا از مشکل نداشتن زمین اطمینان خاطر را به دست بیاوریم و در هنگام خرید تحقیق کنیم که مبادا سند زمین و یا خانه کلنگی در گرو بانک باشد و یا اینکه سند برای رفع بازداشت شخصی در گرو دستگاه های ذیربط نباشد تا بتوانیم با سند مجوزهای لازم جهت ساخت را دریافت کنیم.

بهترین زمین و خانه ها برای ساخت زمین های دوبر می باشند که یکی از ویژگی های این زمین ها این است که در طراحی و ساخت آن می توان از پنجره های بیشتری جهت تامین نور فضای داخلی ساختمان استفاده کرد.

زمین هایی که در مناقصه بانک می باشند و یا در انحصار وراثت هستند از جمله زمین هایی هستند که می توان آنها را با قیمت های خوبی نسبت به قیمت زمین های آن منطقه خریداری کرد.

 

دریافت مجوز برای ساخت خانه

قبل از شروع عملیات ساختمان اولین بخش گرفتن مجوز می باشد کا مالک با داشتن سند زمین و ملک می تواند برای دریافت مجوز اقدام کند که مراحل آن با حضور در شهرداری توسط مسئول مربوطه اعلام می شود و شامل تشکیل پرونده، بازدید ملک، دستور نقشه، طراحی نقشه معماری ساختمان، پرداخت عوارض، تهیه مدارک پیش نویس و دریافت مجوز ساخت می باشد.

در ابتدا برای تشکیل پرونده لازم است به دفاتر الکترونیک رفت و و مدارک مورد نیاز را در سامانه ای که شهرداری برای این موضوع در نظر گرفته است کامل کنید که در این مرحله به کپی و اصل سند، مدارک مالک، برگه تصویه حساب عوارض نوسازی ملک در سال های گذشته را باید به همرا داشته باشید.

بعد از انجام مراحل فوق و تشکیل پرونده بازدید از ملک صورت می گیرد که در این مرحله برداشت ابعاد ملک، عرض گذر، بنای موجود، موقعیت مجاورین می باشد و بعد از آن دستور نقشه صادر می شود و باید نقشه های معماری طبق ضوابط خاص با توجه به موقعیت زمین و ملک های مجاور تهیه شود.

بعد از نهایی شدن نقشه معماری از سوی بخشی که پروانه را صادر می کند باید عوارض تراکم شهرداری بر اساس کاربری ساختمان و متراژ هر طبقه پرداخت شود.

پس از پرداخت عوارض باید مدارک پیش نویس که شامل نتیجه آزمایش مکانیک خاک، تهیه نقشه های فاز دو، گرفتن تاییدیه از سازمان نظام مهندسی و در آخر درخواست تعیین ناظر انجام شود.

پس از تعیین و انتخاب ناظر و بستن قرارداد، برگه سهمیه ناظر به همراه قرارداد و برگه تعهد رعایت اصلاحی و … برای تکمیل پرونده خود در دفاتر خدمات الکترونیک ثبت می کنید.

بعد از انجام مراحل فوق پروانه و مجوز ساخت صادر می شود و تا دو سال اعتبار دارد و در صورت فاقد شدن اعتبار تا دو سال بعد نیز می توان تمدید کرد.

تا این قسمت انجام تمامی مراحل بر عهده مالک می باشد و بعد از انجام این مراحل می تواند جهت ساخت با پیمانکاران مربوطه عقد قرارداد کند.

ادامه مطلب که مربوط به ساخت ساختمان است را می توانید در مطالب مربوط به ساخت ساختمان مطالعه فرمایید.

 

پیشنهاد نویسنده: بازسازی ملک، مراحل بازسازی خانه

 

پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:

 

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۶ میانگین: ۴.۵]