
بازسازی زمین
بازسازی زمین
زمین از نظر مقاومت و بار پذیری به چند دسته تقسیم می شوند .
زمینهای خاک دستی که از نامشان پیدا است از خاکهای گودبرداری هستند که برای بازسازی ساختمان و جاهای دیگر از آن استفاده نمیشود در این نوع خاک ها از نخاله های کاشی کاری ساختمان و سنگ کاری و غیره استفاده می شود.
همچنین به چشم می خورد که به خوبی متراکم نمیشود و مقاومت بالایی ندارند که قرار گرفتن در حدود ۲ کیلوگرم بر سانتیمتر مربع مقاومت دارد و قادر است فقط وزن یک طبقه ساختمان را تحمل نماید.
ولی اگر لایه ها نسبت به سطح افق شیب دار باشند در اثر باری که بر آن وارد می شود می تواند حرکت کند و در نتیجه زیر پی خالی میشود که باعث منهدم شدن ساختمان میشود.
بازسازی منزل و بازسازی ساختمان و طراحی داخلی منزل
بازسازی زمین
زمین بعدی زمینهای رسی است که اگر بی آب و خشک و فشرده باشند میتوانند برای ساختمان سازی زمین مناسبی باشند همچنین زمین هایی می باشند که فشاری در برابر چهار یا پنج کیلوگرم بر سانتی متر مربع را تحمل میکند.
ولی اگر رسا بدار و مرطوب باشد مخصوصاً اگر لایههای آن نسبت به افق باشند احداث بنا روی آنها جایز نمی باشد و باید از ساختمان سازی بر روی این زمین ها جلوگیری کنیم.
همچنین زمینهای باتلاقی و لجنی که برای ساختمان سازی است معمولاً کاملاً هستند که دارای تورم است و آب زیادی را در خود نگه میدارد.
زمین هایی با خاک دستی از نخالههای ساختمانی و خاکهای حاصل از گودبرداری به وجود میآید.
تراکم این زمینها بسیار کم است و از احداث ساختمان روی این زمین ها باید خودداری کنید.
زمینهای دج که از ترکیب شن های ریز و درشت و خاک و فشردگی کامل و تراکم زیاد به وجود میآید که دارای مقاومت فشاری بالایی است و این زمینه ها در رنگ های زرد سیاه سرخ می باشند که بسیار مناسب برای ساختمان سازی هستند.
پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:
برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.
موفق باشید.
۸ دیدگاه