دستمزد پیمان‌کار برای مدیریت پروژه
16
دی

دستمزد پیمان‌کار برای مدیریت پروژه

دستمزد پیمانکار برای مدیریت پروژه

در قرارداد بازسازی منزل و بازسازی ساختمان با مدیریت پیمان، همان‌طور که در نوشته قبل به اشاره شده است دستمزد پیمانکار برابر است با درصدی از کل مبلغی که در پروژه ساختمانی هزینه می‌شود که این درصد باید به‌طور مشخص و واضح با توافق طرفین در متن قرارداد مشخص شود که در قرارداد زمان و نحوه پرداخت آن متفاوت است و کارفرما و شرکت معماری با یکدیگر به توافق می‌رسند.

 

دستمزد پیمانکار برای مدیریت پروژه

عملیات اضافی در هنگام بازسازی

در قرارداد بازسازی با مدیریت پیمان برعکس سایر قراردادهای پیمان‌کاری حساسیت بر روی کارهای اضافه شده به موضوع قرارداد خیلی مرتبط نمی‌شود و به این دلیل است  که با افزایش حجم کار در پروژه طبیعتا هزینه‌های پروژه نیز افزایش می‌یابد و به همین صورت دستمزد پیمانکار و یا شرکت معماری که طبق قرارداد درصدی از هزینه‌های پروژه است نیز به همان نسبت افزایش می‌یابد.

اما در هر صورت به منظور جلوگیری از بالا رفتن هزینه‌های بی‌رویه پروژه باید محدودیتی برای کارهای اضافه شده در پروژه تعیین شود به این ترتیب در قرارداد، درصدی را برای میزان افزایش هزینه‌های پروژه مشخص می‌کنند که آن را طراح و معمار با توجه به تورم در بازار، بالا رفتن قیمت مواد و مصالح، بالا رفتن دستمزد کارگران روز مزد و پیمانکاران مشخص می‌کند و با توجه به این موارد هزینه‌های پروژه را یرآورد می‌کند و با کارفرما به توافق رسیده و عقد قرارداد می‌کند.

 

تعهدات پیمان‌کار و کارفرما

در عقد قرارداد مدیریت پیمان کارفرما موظف به تأمین مبلغ تنخواه در زمان‌هایی که در متن قرارداد ذکر شده است که با توجه به مبلغ برآورد هزینه‌های پروژه و با توجه به روند کار در پروژه ساختمانی به طراح و یا معمار پرداخت می‌گردد.

شرکت معماری و دکوراسیون داخلی نیز موظف است تا مدیریت پروژه را به بهترین شکل ممکن انجام دهد و منافع کارفرما را در آن لحاظ کند.

پیمانکار باید تمام هزینه‌ها و مبالغ پرداختی در پروژه را بصورت گزارش‌های روزانه و دقیق در اختیار کارفرما قرار دهد.

 

روش مدیریت پروژه‌های ساختمانی به چه شکل است؟

 

عقد قرارداد با قیمت مقطوع در پروژه ساختمانی

برای عقد این نوع قرارداد پس از اتمام و ارائه طرح نهایی و توافق طراح و کارفرما در زمینه کلیه ابعاد طرح و پس از تایید نهایی توسط کارفرما مبلغ ثابتی به عنوان «قیمت کل پروژه» تعیین می‌شود و شرکت معماری متعهد است کلیه عملیات ساختمانی را مطابق طرح به توافق رسیده، زمان مشخص شده در متن قرارداد و هزینه برآورد شده برای پروژه را به اتمام برساند که در این نوع قرارداد پرداخت مبلغ پروژه توسط کارفرما نیز در قالب چند قسط از ابتدای شروع عملیات ساخت و یا بازسازی تا اتمام آن صورت می‌پذیرد.

خوبی این نوع قرارداد این است که قیمت تمام شده پروژه برای کارفرما مشخص شده است و کارفرما در صورت داشتن اعتماد از روند کار به پیمانکار و یا شرکت معماری می‌تواند عقد قرارداد را انجام دهد و پروژه را در زمان مشخص شده تحویل بگیرد.

 

قرارداد مصالح پای کار

در این نوع قرارداد خرید و تامین کلیه مواد و مصالح و متریال لازم برای پروژه به عهده کارفرما است و مجری پروژه تنها مسئولیت انجام عملیات ساخت و یا بازسازی و اعزام تیم‌های فنی خود و نظارت بر روند صحیح عملیات اجرایی را بر عهده دارد و برای هر عملیاتی که در پروژه صورت می‌پذیرد حق الزحمه جداگانه‌ای که با کارفرما مشخص کرده است را دریافت می‌کند.

درقرارداد مصالح پای کار نیاز باید کارفرما تخصص فنی بالایی داشته است و زمان زیادی را برای پروژه اختصاص دهد که در این زمان مسئولیت تأمین مواد و مصالح به عهده خود او خواهد بود.

 

قرارداد پیمان امانی

در این روش مسئولیت تمام پروژه بر عهده کارفرما است و هیچ‌گونه قراردادی با پیمانکاران خارجی بسته نمی‌شود. در این روش علاوه بر این که مدیریت اجرا با کارفرما است باید تمام مواد و مصالح را نیز تامین کند. در این‌جا کارفرما و پیمانکار اشخاص حقوقی هستند که معمولا این روش در پروژه‌های کوچک انجام می‌پذیرد و در این روش دستگاه اجرایی یا کارفرما فرد یا افراد مورد اعتمادی را انتخاب می‌نماید و مسئولیت و مدیریت اجرای پروژه را بر عهده آن‌ها می‌گذارد.

 

هزینه نصب کابینت چقدر است؟

 

قرارداد پیمان‌های دستمزدی

پیمان‌های دستمزدی پیمان‌هایی هستند که تهیه مواد و مصالح مورد نیاز در پروژه ساختمانی به عهده کارفرما است و اجرای عملیات پروژه بر عهده شرکت معماری و یا شخص پیمان‌کار صورت می‌پذیرد و شرکت معماری و یا شخص پیمان‌کار فقط دستمزد اجرا را دریافت می‌کند. در این نوع قرارداد پیمان تهیه ابزارالات و وسائل کارگاهی به عهده شرکت پیمان‌کار است. این نوع پیمان‌ها به نفع دو طرف یعنی کارفرما و شرکت معماری است.

در این نوع قرارداد کارفرما کلیه مواد و مصالح را با توجه به بودجه و سلیقه خود انتخاب و خریداری می‌کند و هرگاه به مشکل مالی برخورد کرد می‌تواند پروژه را تعطیل کند. زیرا شرکت معماری و یا شخص پیمان‌کار فقط دستمزد نیروی انسانی در پروژه ساختمانی را پرداخت می‌کند در صورت تعطیل شدن کارگاه به هر دلیل زیاد مشکلی به وجود نخواهد آمد به عبارتی می‌توان گفت که این‌گونه پیمان‌ها در پروژه‌های مدیریت پیمان کاربرد بیشتری دارد.

 

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این نوشته برای ما بنویسید.

با آرزوی بهترین‌ها.