پوشش پلیمری (میکروسمنت)
03
مرداد

پوشش پلیمری (میکروسمنت)

پوشش پلیمری  (میکروسمنت)

از پوشش‌های محبوب و پرطرافدار است که بر روی سطوح انجام می‌شود و منظور از سطوح دیوار، کف، سقف، و نمای خانه و نمای ساختمان است. پوشش میکروسمنت از خانواده پوشش‌های پلیمری است که به صورت پیوسطه و ضخامت کم بر روی سطوح اجرا می‌شود و از این پوشش در ساختمان‌های نوساز و یا ترمیم و باز سازی سطوح اسیب دیده در ساختمان‌های قدیمی مورد استفاده قرار می‌گیرد که از لحاظ زمان و هزینه به صرفه است.

 

پوشش پلیمری

پوشش میکروسمنت از طریق ماله و  لیسه بر روی سطوح اجرا می‌شود و از ویژگی‌های این پوشش امکان اجرای بافت‌های مختلف و خاص بر روی ان است که از جذاب‌ترین و پر طرفدارترین بافت‌های میکروسمنت طرح بتن است که می‌توان آن را بر روی کف، دیوار و سقف به راحتی اجرا کرد و از مهم‌ترین ویژگی این پوشش وجود آن در رنگ‌های مختلف است و این نکته را در نظر بگیرید که پوشش میکروسمنت عایق رطوبت است و از نفوذ رطوبت و اب به سطح پایین‌تر و یا قسمت دیگر جلوگیری می‌کند.

در هنگام اجرای این پوشش مخصوصاً در کف از مش فایبرگلاس استفاده می‌شود که باعث می‌شود پوشش ترک نخورد و به عبارت ساده‌تر باعث ایجاد مقاومت و دوام بیشتر در پوشش می‌شود.

میکروسمنت به دلیل زیبایی و سهولت در اجرا و هزینه مناسب مورد توجه عموم به خصوص طراحان است و در بیش‌تر موارد طراحان و معماران از این پوشش در دکوراسیون داخلی و طرح‌های خود به سبک مدرن استفاده می‌کنند که علاوه‌بر زیبایی از دوام و مقاومت بالایی برخوردار است به عبارت دیگر می‌توان گفت هیچ محدودیتی برای این پوشش وجود ندارد. استفاده از این پوشش به دلیل قابلیت اجرایی بالا، ‌تاثیر بسیار زیادی در طراحی و معماری دارد.

از مشخصات بارز این پوشش می‌توان به‌ سطحی یکنواخت و بدون درز، تنوع در انتخاب رنگ، مناسب برای اجرا در تمامی سطوح، چسبندگی و استقامت بالا، مقاوم در برابر خط و خش و ضربه، مقاوم رد برابر مواد شیمیایی، قابلیت نفوذ ندارد و لغزنده نیست، اجرای ساده و شستشوی آسان این پوشش، غیر قابل نفوذ بودن آن در برابر جرم و باکتری.

 

میکروسمنت

در مورد هزینه و قیمت این پوشش باید به این نکته توجه داشت که زیر ساز و آماده سازی درست و تراز در لایه‌های زیرین، انتخاب درست و صحیح مواد اولیه، اجرای درست توسط نیروی انسانی مسلط از عواملی است که می‌تواند هزینه نصب این پوشش را تا حد زیادی کاهش دهد.

از میکروسمنت در دکوراسیون داخلی و طراحی می‌توان در دیوارهای سرویس و حمام، سطح صفحه کابینت، بین کابینت، قسمت‌های دکوراتیو که طراح در طرح‌های خود لحاظ می‌کند استفاده نمود.

میکروسمنت را می‌توان با توجه به سلیقه کارفرما و یا طراح به صورت مات، براق و یا نیمه براق اجرا کرد  و انواع میکرو سمنت شامل سه مورد هستند:

  • میکروبیس: این پوشش برای زمین یا دیوارهای سنتی شکل استفاده می‌شود و می‌توان از این پوشش برای زیر سازی بقیه پوشش‌ها استفاده کرد.
  • میکروفرش: بهترین انتخاب برای پوشش کف است و این پوشش دارای بافتی متوسط و سطح بسیار مقاوم است.
  • میکروفینو: از این پوشش معمولا در دیوارها استفاده می‌شود و ظاهر این پوشش ظریف و بسیار شیک است.

 

پیشنهاد نویسنده: انواع سیستم های لوله کشی ساختمان، آینه کریستالی در دکوراسیون

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این نوشته برای ما بنویسید.

با آرزوی بهترین‌ها.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۳ میانگین: ۴.۷]