کاربرد نئوپان و لترون در دکوراسیون داخلی
02
آذر

کاربرد نئوپان و لترون در دکوراسیون داخلی

کاربرد نئوپان و لترون در دکوراسیون داخلی

جایگزینی جدید در طراحی داخلی؛ دو محصول با کیفیت بالا در یک نئوپان بر پایه چوب!

استفاده از مواد ارگانیک و طبیعی و همچنین محصولاتی که به طور موفقیت آمیزی از آنها تقلید می کنند، یک روند قوی در حال انجام است که همچنان در طراحی داخلی محبوبیت پیدا می کند. به خصوص در سال گذشته، که محدودیت‌های حبس به شدت بر میزان زمانی که مردم در خانه‌های خود می‌گذرانند تأثیر گذاشته است، صنعت تقاضای فزاینده‌ای برای محصولاتی را تجربه کرده است که می‌توانند طبیعت و آسایش بصری را در داخل خانه به ارمغان بیاورند – چه به شکل مبلمان یا موارد دیگر. عناصر تزئینی این، بدون شک، یک جنبش طراحی است که اینجا باقی مانده است. با این حال، علاوه بر علاقه به اشیاء الهام گرفته از طبیعت، توجه اولیه معماران و طراحان هنگام انتخاب یک ماده اغلب کیفیت، مقاومت و نیازهای نگهداری آن است. بنابراین، ترکیب ظاهر طبیعی با عملکرد هنگام ایجاد یک محیط داخلی کاربرپسند ایده آل است.

 

قبل از خواندن این مقاله توصیه می شود مقالات زیر را نیز مطالعه کنید:

کاربرد تخته فیبری در کابینت سازی

چوب کابینت از چه درختانی است ؟

 

کاربرد نئوپان و لترون در دکوراسیون داخلی

با یک نوع جدید از تخته لاکی مقاوم و پایدار آشنا شوید!

تخته نئوپان جدید، اولین نمونه در صنعت است که دو محصول موفق با کیفیت بالا را ترکیب می کند، سطح لاکی مات با بافت منفذی را ارائه می دهد که با الگوی دکور مربوطه هماهنگ است. در نتیجه جایگزینی واقعی و مقرون به صرفه برای چوب واقعی می شود که در عین حال با روند سطوح مات و مخملی مطابقت دارد. مشابه تخته های مات، مزایای نوع جدید تخته لاکی شامل خاصیت ضد اثر انگشت است که کارایی آن را با رنگ های تیره نشان می دهد، زیرا عملا هیچ اثر انگشتی دیده نمی شود. این سطح همچنین ضد باکتری است و به ویژه در برابر لکه‌ها، خراش‌ها و مواد پاک‌کننده معمولی مقاوم است و به تلاش کمتری برای تمیز کردن نیاز دارد و نگهداری آن آسان است. در حالی که روکش در بسیاری از کاربردها مناسب نیست زیرا نمی تواند رطوبت و گرما را تحمل کند، سطح بافت مات مقاومت خود را ثابت کرده است.

علاوه بر این، تخته نئوپان از ۸۹ درصد منابع تجدیدپذیر و ۷۰ درصد مواد بازیافتی یا محصولات جانبی از صنعت کارگاه چوب بری به دست می آید. این نه تنها فرآیند تولید را کارآمدتر می‌کند، بلکه گزینه‌ای پایدار در شرایط تغییرات آب و هوایی که در آن تقاضا برای مواد سازگار با محیط‌زیست به طور تصاعدی در حال افزایش است، فراهم می‌کند.

 

کاربردهای متعدد نئوپان و لترون در طراحی داخلی

کیفیت های متعدد محصول، همراه با فرمت برش به اندازه که می تواند نیازهای مختلف را برآورده کند، طیف گسترده ای از امکانات را در صنعت مبلمان و طراحی داخلی باز می کند. تخته های لاکی با ارائه مقاومت و زیبایی شناسی، برای استفاده عمودی و افقی، از جلوی آشپزخانه و مبلمان حمام گرفته تا روکش دیوارها و کاربردهای اتاق نشیمن یا اتاق خواب، از جمله دیگر گزینه های طراحی، ایده آل هستند. ظاهر مبتنی بر چوب، سازگاری و مقاومت آن، آن را برای قطعات جاودانه چه در زندگی خصوصی و چه در زندگی عمومی ایده آل می کند، حتی برای دفاتر، هتل ها و مغازه ها مناسب است.

 

نئوپان دقیقا چیست؟

نئوپان محصولی است که از خرده چوب های فرآوری شده مانند خاک اره که به همراه رزین یا چسب فشرده شده اند، ساخته می شود. فرآیند تولید نئوپان بدین نحو است که ضایعات بدست آمده از چوب درختان تبدیل به خرده چوب شده و بعد از رطوبت گیری و همگن شدن، چسب زده می شوند و تحت پرس حرارتی قرار می گیرند. این محصول چندین بار تحت فرآیند فشرده سازی قرار می گیرد تا خرده چوب ها و چسب خوب با هم ترکیب شوند. ترکیب نهایی به صورت مایع است که بعد از فشرده سازی به صورت ورق هایی با وزن متعادل و یکنواخت در می آید. این ورق ها پس از سرد شدن و سمباده کشیدن قابل استفاده می باشند. چوب نئوپان در صنعت ساخت و ساز استفاده های فراوانی دارد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کابینت
  • سرویس خواب و مبلمان
  • درب های چوبی به جز درب ضد سرقت
  • کمد و قفسه
  • دکوراسیون داخلی ساختمان
  • کف و دیواره ها

 

مزایای استفاده از نئوپان

  • قیمت نئوپان نسبت به دیگر چوب ها ارزان تر است.
  • زمانی که ظاهر و استحکام چوب اهمیت کمی دارد، نئوپان گزینه مناسبی برای جایگزینی با سایر چوب ها می باشد.
  • نئوپان وزن بسیار سبکی دارد و به همین دلیل استفاده از آن در مقایسه با سایر چوب ها راحت تر است.
  • این محصول قابلیت عرضه به صورت ورق های گسترده را دارد و می توان آن را با ورق های ملامینه تزیین کرد.

 

معایب استفاده از نئوپان

  • استحکام و مقاومت نئوپان کم است و تحمل بالایی در مقابل بار سنگین و فشار ندارد.
  • در ساخت نئوپان مواد شیمیایی استفاده می شود که این امر باعث شده نئوپان سازگار با محیط زیست نباشد.
  • این محصول اگر در معرض رطوبت قرار گیرد سطح آن متورم و پوسته پوسته می شود و رنگ آن تغییر می کند. بنابراین استفاده از نئوپان در محیط های مرطوب مناسب نیست.
  • نئوپان ظاهر چندان زیبایی ندارد و بیشتر در مواردی که ظاهر کار از اهمیت بالایی برخوردار نیست، مورد استفاده قرار می گیرد.

 

تفاوت ام دی اف با چوب نئوپان

  • نئوپان از قیمت پایین تری نسبت به ام دی اف برخوردار است.
  • ام دی اف مقاومت بیشتری در برابر ضربات و ساییدگی نسبت به نئوپان دارد.
  • همچنین مقاومت ام دی اف در برابر رطوبت بیشتر از نئوپان می باشد.
  • ام دی اف عایق مناسبی در برابر صدا محسوب می شود.
  • چوب نئوپان سبک تر از چوب ام دی اف می باشد.
  • ام دی اف از لحاظ ظاهری بسیار زیباتر و مدرن تر از نئوپان محسوب می شود.
  • کاربرد ام دی اف در دکوراسیون داخلی بیشتر از نئوپان می باشد.
  • تراکم تخته های ام دی اف در برابر تخته های نئوپان بیشتر می باشد و فشرده تر هستند.

نئوپان از قیمت و وزن پایینی برخوردار می باشد و خرید آن از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون بصرفه می باشد. اما توجه کنید که این متریال از مقاومت بالایی در برابر سایش، خوردگی، رطوبت، فشار و … برخوردار نمی باشد و به راحتی آسیب می بیند. از این نوع چوب معمولا در محل هایی که زیبایی کار مدنظر نمی باشد، استفاده می شود. امیدواریم نکات ارائه شده در این نوشته از دکوطرح توانسته باشد اطلاعات مفید و ارزشمندی را در خصوص معرفی چوب نئوپان در اختیار شما عزیزان قرار دهد. در صورت تمایل نظرات خود را در مورد این نوشته با ما در میان بگذارید.

 

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]