سنگ قرنیز
09
مهر

سنگ قرنیز

سنگ قرنیز

اگر می خواهید به ساختمان خود زیبایی را هدیه دهید و این جلوه را چند برابر کنید می توانید از قرنیز برای این زیبا سازی استفاده کنید.

اگر می خواهید برای جدا سازی کف از دیوار ها کاری انجام دهید بهترین کار این می باشد که از قرنیز استفاده کنید، شاید این کار به صورت تکی به چشم نیاید ولی می توانید با طراحی کلی و نمای کلی تغییرات فوق العاده ای را برای کف و فضای خانه خود به ارمغان بیاورید.

شما برای زیبا سازی فضای خانه خود نیاز به کار های زیادی ندارید، یکی از این کار های ساده می توان گفت استفاده از قرنیز می باشد.

 

بازسازی منزل و بازسازی ساختمان

 

سنگ قرنیز

قرنیز چیست ؟

می توان گفت قرنیز مانند نواری می باشد که کف ساختمان را از دیوار ها جدا می کند که این جدا سازی می تواند نمای با شکوهی به فضای خانه شما دهد.

برای طرح ها و رنگ های قرنیز می توان گفت که این ها از طرح ها و رنگ های متنوعی می باشند که به کفپوش فضای شما جلوه خاصی می دهند.

 

از انواع قرنیز می توان این گونه بیان کرد که:
  • قرنیز سنگی
  • قرنیز پی وی سی
  • قرنیز سرامیکی
  • قرنیز ام دی اف

که هر کدام در از این ها در موارد خاصی استفاده می شود و می توان گفت این ها خود با طرح های متفاوتی که دارند زیبایی خود را دارا می باشند.

برای هر کفپوشی قرنیز خاص خود را به کار می برند برای مثال می توان این گونه بیان کرد که برای کفپوش های پارکت و لمینت از قرنیز پی وی سی و ام دی اف استفاده می شود و یا برای کفپوش های سرامیکی و سنگی از قرنیز سنگی استفاده می شود که باید کفپوش با قرنیز هماهنگی داشته باشد.

یکی از معروف ترین قرنیز ها، قرنیز سنگی می باشد که در اکثر خانه ها از آن ها استفاده می شود.

در ساختمان های مدرن امروزی از قرنیز های جدیدی به نام قرنیز حرارتی که نام دیگر آن رادیاتور قرنیزی استفاده می شود، قرنیز معمولی می توانند فقط زیبایی کف را چند برابر کنند ولی این قرنیزها توانسته اند همراه با زیبایی خود گرمای مورد نیاز در فصل های سرد را نیز فراهم کنند که این کار برای گرمایش فضا بسیار مفید است.

همان طور که مشاهده کرده اید می توان به این نکته اشاره کرد که اگر قرنیز بخواهید اجرا کنید باید متناسب با کفپوش فضای خود آن را انتخاب کنید و هماهنگی بین آن ها وجود داشته باشد.

 

قرنیز سنگی

می توان این گونه بیان کرد که دیوار های گچی در مقابل رطوبت و نم بسیار مقاوم نیستند و بنابراین از این رو برای جلوگیری از رطوبت و نم از قرنیز سنگی یا سنگ پلاک استفاده می شود.

 سنگ قرنیز ارتفاعی به اندازه ۱۰ سانتی متر دارد، زمانی که این سنگ زیبایی کف را دو چندان می کند همزمان می تواند از دیوار نیز محافظت کند.

اگر به خانه های نسبتا قدیمی توجه کنید می بینید که در آن ها هم از قرنیز استفاده می شده است که از نوع قرنیز سنگی بوده است.

در خانه های قدیمی این قرنیز ها به صورت ساده و بدون طرح در خانه به کار می رفت ولی امروزه این قرنیزها با استفاده از دستگاه هایی به نام سی ان سی (CNC) طرح دار می شوند و این طرح ها می تواند زیبایی کف را چند برابر سازد.

 

معایب قرنیز

اگر چه قرنیز های سنگی با سادگی خود در طرح ها و رنگ ها زیبایی را چند برابر می کنند ولی این ها نیز معایبی را دارا می باشند:

سنگ ها خود به تنهایی مقاومت و دوام بالایی را تحمل می کنند ولی زمانی که سنگ ها ساب خورده می شوند باعث می شود استحکام آن ها کم شود و سنگ ها ضعیف شوند.

قیمت قرنیز های سنگی نسبت به قرنیز های دیگر بالاتر می باشد.

قرنیز سنگی رنگ بندی محدودی را در خود دارند.

قرنیز های سنگی دارای طول بلند تری می باشند و در زمان کار کردن با آن ها باعث می شود ابزار های کار شکسته شوند.

در زمان نصب آن ها از قرنیز های یک دست استفاده می شود که برای همین دلیل دور ریز این سنگ ها زیاد می باشد و از قسمت های خلل این سنگ ها استفاده نمی شود تا قرنیز یک دست باشد.

 

انواع سنگ قرنیز

می توان این گونه بیان کرد که سنگ های قرنیزی که در امور ساختمانی استفاده می شود ویژگی های منحصر به فردی را برای خود دارا می باشند.

از بین همه سنگ ها می توان به چند نمونه سنگ تراورتن و سنگ مرمریت نیز اشاره کرد که در ساختمان ها به وفور استفاده می شود.

از ویژگی های سنگ تراورتن می توان به این اشاره کرد که این سنگ به دلیل مقاومت بالایی که دارد هم می توان در نمای خارجی ساختمان استفاده شود و هم می توان در نمای داخلی ساختمان از آن استفاده نمود.

سنگ مرمریت بر خلاف سنگ تراورتن بسیار مقاومت بالا و زیادی ندارد، این سنگ ها بیشتر در داخل ساختمان ها به کار گرفته می شود.

 

می توانید اطلاعات بیشتر درباره سنگ تراورتن را در مقاله های دیگر مطالعه کنید.

 

زمانی که کفپوش بر روی کف اجرا می شود در همان زمان از قرنیزی با همان جنس کفپوش نیز استفاده می شود.

از دیگر سنگ هایی که می توان به عنوان قرنیز از آن ها استفاده نمود سنگ های تراورتن، سنگ گرانیت، سنگ مرمریت و سنگ چینی می باشد، این سنگ ها را می توان بسته به سلیقه و نظر معمار ساختمانی خود انتخاب کنید تا بتوانید بهترین گزینه را برای آن پیاده سازی کنید.

 

دلایل استفاده از قرنیز

می توان این گونه بیان کرد که گچ دیوار ها نمی تواند مقاومتی در برابر نم و رطوبت از خود نشان دهد به همین دلیل ما از قرنیز ها برای این کار استفاده می کنیم، و همچنین با چنین کاری باعث می شود زیبایی فضا و خانه را دو چندان کنیم که می تواند این کار ساده باعث تغییری فوق العاده در فضا ما بشود.

 

پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۵]