سرویس های گرافیک ابری
سرویس های گرافیک ابری – پردازش ابری گرافیکی
فارم پردازش گرافیکی (GPU Farm) مجموعه ای از سرورهای گرافیکی قدرتمند است که منابع را برای انجام محاسبات در حداقل زمان اختصاص می دهد. فارم پردازش گرافیکی (GPU Farm) سرعت رندرینگ، آموزش شبکه های عصبی، پردازش تصویرو کلان داده ها و همچنین بسیاری از محاسبات علمی دیگر هوش مصنوعی دردانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی،شرکت ها، شتاب دهنده ها، استارتاپ های حوزه هوش مصنوعی را تسریع می دهد. با استفاده از فارم پردازش گرافیکی با تعداد مختلف کارت گرافیک، شما می توانید هر کاری را در حداقل زمان با قیمت های مقرون به صرفه انجام دهید.
قبل از خواندن این مقاله توصیه می شود مقالات زیر را نیز مطالعه کنید:
سرویس های گرافیک ابری
گرافیک ابری چیست؟
گرافیک ابری در واقع همان سیستم رایانش ابری است که شما به صورت عادی تهیه می کنید اما با دو تفاوت:
- قدرت بالای پردازش موازی
- بهره مندی از از قدرت ۱ یا چند کارت گرافیک به صورت اختصاصی
همچنین جالب است بدانید در گرافیک ابری از کارت گرافیک مجازی با تکنولوژی passthrough بهره گرفته شده است، که از سرورهای گرافیک اشتراکی موجود از قدرت و عملکرد بهتری برخوردار است. امروزه دسترسی به کارت گرافیک پرقدرت و سریع یکی از نیازهای اساسی است. اما مشکلاتی از قبیل افزایش نرخ ارز، کمبود کارت گرافیک و غیره باعث می شود که راه حل جایگزینی یافت نشود. اما به قول معروف ماه همیشه پشت ابر نمی مونه و با استفاده از گرافیک ابری می توانید نیازتون رو برطرف کنید. در این بلاگ با سرویس های گرافیک ابری آشنا می شویم.
در ابتدا به تفاوت پردازش ابری و پردازش گرافیک ابری می پردازیم. شما در پردازش ابری از شرکت ارائه دهنده خدمات یک ماشین مجازی (Virtual Machine) دریافت می کنید. در ماشین مجازی شما به CPU، Ram و هارد دسترسی دارید. اما در پردازش گرافیک ابری علاوه بر موارد قبل، به یک یا چند کارت گرافیک قدرتمند دسترسی خواهید داشت. این منابع به صورت کاملا اختصاصی بر اساس نیازتان در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
کاربرد پردازش گرافیک ابری
پردازش گرافیکی ابری کاربردهای زیادی در صنایع مختلف دارد. به یکی از کاربردها می توان به رندرینگ اشاره کرد. رندرینگ در معماری، انیمیشن سازی، بازی سازی، تولید محتوا و اجرای بازی ها از کاربردهای این تکنولوژی است. همچنین از دیگر کاربردهای پردازش گرافیکی ابری می توان به حوزه هوش مصنوعی، پردازش تصویر و محاسبات سنگین اشاره کرد. آنالیز داده ها هم نیاز به پردازش گرافیک ابری دارد. همه این موارد بخشی کاربرد پردازش گرافیک ابری هست. فارم پردازش گرافیکی (GPU Farm) سرعت رندرینگ، آموزش شبکه های عصبی، پردازش تصویرو کلان داده ها و همچنین بسیاری از محاسبات علمی دیگر هوش مصنوعی دردانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی،شرکت ها، شتاب دهنده ها، استارتاپ های حوزه هوش مصنوعی را تسریع می دهد. با استفاده از فارم پردازش گرافیکی با تعداد مختلف کارت گرافیک، شما می توانید هر کاری را در حداقل زمان با قیمت های مقرون به صرفه انجام دهید.
مزایای پردازش گرافیک ابری
اولین ویژگی پردازش گرافیک ابری قابلیت انطباق پذیری بالای این سرویس است. بدین معنی که هر زمان حین انجام فرایند گرافیکی می توان به اندازه نیازتان مقدار کارت گرافیک افزایش یا کاهش بدهید. به دومین ویژگی پردازش گرافیک ابری می توان به عدم اشغال فضای فیزیکی اشاره کرد. دیگر نیاز نیست که کارت گرافیک را در خانه یا محل کار نگهداری کنید و فضای زیادی اشغال نمی شود. سومین ویژگی پردازش گرافیک ابری کاهش هزینه است. با استفاده از پردازش گرافیکی ابری در هزینه ها صرفه جویی می کنید و هزینه گزاف برای تهیه کارت گرافیک پرداخت نمی کنید.
هزینه پردازش گرافیک ابری
باید به این مورد اشاره کرد که در گرافیک ابری به میزان مصرف منابع و زمان استفاده هزینه پرداخت می کنید. به این مدل پرداخت Pay as You Go (پرداخت به میزان مصرف) می گویند. چهارمین ویژگی پرادزش گرافیک ابری زمان است. شما می توانید سرویس پردازش گرافیک ابری را سریع و بدون اتلاف زمان و با چند کلیک ساده تهیه کنید. همچنین به علت قدرت پردازش بالا زمان رندرینگ پروژه تان به طور چشمگیر کاهش پیدا می کند.
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۰ دیدگاه