طراحی نمای تجاری
طراحی نمای تجاری: یکی از مسائلی که امروزه در بسیاری از محافل مورد بحث قرار می گیرد، مسئلهی مهم مسکن است. این مسکن لزوما محلی برای زیستن انسان نیست. همان طور که می دانید امروزه بسیاری از مردم به شغل مغازه داری و فروش اشیا و اجناس مختلف مشغول هستند که این موضوع راهی برای کسب درآمد آنهاست. اما آیا همهی افراد می تواند مغازه یا ملکی تجاری با قیمت مناسب برای خودشان تهیه کنند؟ از آن جایی که قیمت ملک در این سال های اخیر در ایران مقدار ثابتی نداشته و همواره رو به بالا بوده است، هر کسی که از گذشته ملکی تجاری در اختیار داشته، سعی می کند تا همان ملک را نگه دارد و با روش های مختلف آن را به ملکی زیبا تبدیل کند تا نظر مشتریان را به خود جلب کند. اما چه چیزی در نگاه اول مشتری را به سمت این ملک تجاری می کشاند؟ چطور می توان روی این ملک طوری کار کرد که مورد توجه افراد مختلف قرار بگیرد؟
بهتر کردن نمای بیرونی یک ملک تجاری می تواند تاثیر بسیار زیادی بر ارزش مادی آن داشته باشد. نمای یک ملک می تواند ارزش آن را بالا برده یا پایین بیاورد. تصور کنید اگر قرار باشد برای خودتان یک ملک تجاری یا یک مغازه خریداری کنید، ترجیح می دهید نمای زیبایی داشته باشد یا نمای نامطلوب؟ اگر شما به نمای بیرونی ملک تجاری خود اهمیت بدهید در هنگام فروش آن سود بیشتری خواهید کرد.
ما پیشنهاد می کنیم قبل از شروع به بازسازی ملک تجاری خود به طراحی نما فکر کنید.
ویدیو + صوت طراحی نمای تجاری
نسخه ویدیویی
نسخه ی صوتی
پیشنهاد نویسنده: طراحی منزل، بازسازی تجاری
طراحی نمای تجاری
لیست قیمت طراحی نمای تجاری
قیمت طراحی نمای تجاری بسیار متفاوت است. در نتیجه برای دستیابی به این قیمت ها باید از چندین روش استفاده کنید. مثلا:
یکی از ساده ترین این روش ها تماس گرفتن با متخصصان این زمینه است. شما می توانید با تماس با گروه تخصصی معماری و دکوراسیون داخلی دکوطرح، تمامی سوالات خود را در مورد انواع نماها برای املاک مسکونی، اداری یا تجاری بپرسید. علاوه بر آن می توانید از مشاوره و بازدید رایگان از طرف معماران باتجربهی ما، برخوردار باشید.
راه دوم بررسی کردن اینترنت است. اینترنت نیز بهترین بستر مناسبی را برای رسیدن به قیمت های فعلی در بازار معماری و نما فراهم می کند. کارشناسان در این فضای وسیع دائماً در دسترس می باشند و این افراد قیمت های روز بازار را به صورت آنلاین در اختیار شما قرار می دهند. بنابراین، شما باید یک گفتگوی کامل با این افراد داشته باشید. در نتیجه لیستی از قیمت های نمای تجاری را به راحتی دریافت خواهید کرد.
بسیاری از مراکز تجاری نگران تهیه نمای تجاری زیر قیمت بازار برای مشتریان خود و مغازه های موجود در مراکز تجاری هستند. تأمین نیاز مشتریان در این مراکز تجاری بسیار مهم است. این مراکز با آخرین متدهای روز دنیا بهترین طراحی را به افراد مختلف موجود در مرکز خود ارائه می دهند. بنابراین، آنها باید مشتریان خود را کاملاً راضی نگه دارند.
شرکت های ارائه دهنده خدمات و طراحی نمای تجاری در کشور
شرکت های زیادی در کشور ایران تاسیس شده اند که خدمات متنوعی را برای انواع نمای تجاری ارائه می دهند. این شرکت ها همیشه در تلاش هستند شیک ترین نمای تجاری را برای افراد پیاده سازی کنند. از طرف دیگر، نکات بسیار مهمی در انتخاب نماهای تجاری وجود دارد که شرکت های معماری مختلف در ایران به خوبی از این موضوع آگاه هستند. به عنوان مثال نمای ساختمان یک طبقه تجاری را با نمای ساختمان دو طبقه تجاری متفاوت هستند. بنابراین انتخاب کردن طراحی نمای مناسب هر یک، اهمیت زیادی دارد.
نمای تجاری
در ابتدا می خواهیم ببینیم نما به چه چیزی گفته می شود؟ در واقع نمای یک ساختمان به قسمتی از ساختمان و ضلعی از آن گفته می شود که در معرض دید افراد خارج ساختمان قرار دارد و می توانند از روی نمای آن، داخل ساختمان شما را در ذهن خود متصور کنند. در این میان نمای ساختمان تجاری می تواند از سایر نماها اهمیت بیشتری داشته باشد، چرا که نمای تجاری می بایست افراد مختلف جامعه را که در سطوح اقتصادی و فرهنگی متفاوتی قرار دارند، به سمت خود جذب کند.
اما نماهای مسکونی تنها کافیست صاحبان خود را راضی نگه دارند. به همین دلیل معماران و طراحان نماهای ساختمان برای انتخاب نمای مناسب هر ملک تجاری زمان بیشتری را صرف می کنند. به عبارت دیگر، اصولی که آنها برای نمای هر یک از این ساختمان ها در نظر می گیرند با نماهای دیگر متفاوت است. شرکت های معماری و طراحی نما تضمین های معتبری را به مشتریان خود ارائه می دهند.
کلمهی فارسی نما که در انگلیسی با نام facade شناخته می شود، از کشور فرانسه و زبان فرانسوی بر گرفته شده که به قسمتی از ساختمان است که توسط افراد خارج ساختمان دیده می شود. همان طور که گفته شد نمای ساختمان وسیله ای برای ارتباط افراد خارج آن، با محیط داخلی آن است. زمانی که از کنار یک ساختمان عبور می کنید که نمای بسیار زیبایی دارد، با خود می گویید حتما داخل آن نیز به زیبایی نمای آن است. با این که شاید هیچ وقت داخل آن را نبینید.
عملکرد های یک طراحی نمای تجاری
تصور کنید از کنار چندین مغازهی لباس فروشی عبور می کنید و از کیفیت و قیمت هیچ یک چیزی نمی دانید. احتمالا وارد کدام یکی از آنها می شوید؟ ما حدس می زنیم شما وارد مغازه ای می شوید که نمای زیباتری دارد و تمیزتر و منظم تر به نظر می رسد.
نماهایی که به خوبی و با دقت کافی توسط معماران و طراحان ساخته شده اند، به کاربران خود نیز کمک زیادی می کنند. از طرف دیگر، نماهای ضعیف و معمولی تر می توانند به این معنی باشند که صاحب آن اهمیت کافی برای ملک تجاری خود قائل نشده است و در ناخوداگاه ذهن ما احساس منفی تری نسبت به آن شکل می گیرد.
زمانی که می خواهیم وارد یک ملک تجاری شویم، ذهن ما دوست دارد که این فضا برخی عملکرد ها را به خوبی انجام داده باشد، این عملکردها به شرح زیر است:
ایجاد یک رابطهی درست و مطلوب بین محیط داخل ملک تجاری و خارج ان
ایجاد تصویری که نشان دهندهی تجارت این ملک، ایده آل های آن و چشم اندازهای ساختمان و برند آن باشد
توجه به آب و هوا شامل مقاومت در برابر آب و هواهای مختلف و باد و باران شدید
تهیه پنجره هایی با قابلیت باز شدن جهت تهویه و همچنین نورگیری خوب
انتخاب مصالحی که عایق صوتی و حرارتی باشند
مواد نما
- نمای شیشه ای
- نمای کامپوزیت
- نمای آجری
- نمای بایرامیکس
- نمای سنگی
- نمای سیمانی
- نمای چوبی
- نمای سرامیک
حال به بررسی و توضیح انواع نماهای مناسب ساختمان های اداری میپردازیم:
نمای کامپوزیتی
کامپوزیت ترکیبی از دو یا چند ماده مختلف است که امروزه به عنوان یکی از مصالح پرکاربرد در ساختمان سازی بکار میرود.
نمای کامپوزیتی در واقع ترکیبی از دو ورق آلومینیومی به همراه یک لایه پلی اورتان که جنس پلاستیکی دارد میباشد که به روش اکستروژن به هم پرس میشوند. کاربرد این نما در مجتمع های مسکونی، اداری، تجاری، سقف های کاذب، ایستگاه های سوخت و… است. این نوع نما نخستین بار توسط شرکتی آلمانی به نام آلوباند کشف شد و به عنوان نمای خارجی ساختمان استفاده شد.
مزایای نمای کامپوزیتی:
در دسترس بودن ورقه های آلومینیومی در تمامی کشورها
سبک وزن بودن این متریال به طوری که در هر متر مربع وزنی معادل پنج تا هشت کیلوگرم ماده مورد نیاز تخمین زده میشود.
- عایق حرارتی خوب
- مستحکم و دارای ماندگاری بالا
- هزینه ی پایین و سهولت در نصب و اجرا
- عایق صوتی به دلیل وجود فضای خالی در پشت صفحات
- تنوع رنگی بالا
- مقاومت در برابر نور خورشید و اشعه های ماورابنفش
- قابلیت شست و شوی راحت
- شکل پذیری بالا
- مقاوم در برابر زلزله
نمای شیشه ای:
شیشه به دلیل شفافیت و عبور نور از خود به عنوان متریالی پرکاربرد در طراحی نما مخصوصا نماهای سنتی بکار میرود.این نوع از متریال اگر به درستی در طراحی فضای خارجی ساختمان استفاده شود زیبایی ساختمان را چندین برابر میکند.
مزایای نمای شیشه ای:
- افزایش نورگیری محیط داخلی و ورود نور طبیعی بیشتر در طول روز
- کاهش بار منفی و مردهی ساختمان های بلند
- تسریع در روند اجرای نما
- ایجاد دید یکپارچه ی مناظر خارج برای ساکنین
- کاهش آلودگی صوتی در صورت دوجداره بودن نمای شیشه ای
معایب نمای شیشه ای:
- به صرفه نبودن از نظر اینکه هزینه ی دوجداره کردن اینگونه نما زیاد است
- عدم مقاومت در برابر زلزله
- عدم مقاومت در برابر آتش سوزی
- مقاومت حرارتی کم در برابر کاهش دما و افزایش دما
نمای سنگی:
از جمله نماهای لوکس و زیبا که باوجود گران بودن جز متریال های پرطرفدار است و مقاومت و زیبایی زیادی به ساختمان میدهد. دو نوع روش اجرای دارد: اولین روش، روش تر، که روشی سنتی است و با سیمان و آب و شن (ملات) اجرا میشود و دومین روش، روش خشک، که به صورت سازه ای و با ایجاد زیر ساخت اجرا و نصب میشود. از انواع سنگ های مورد استفاده در نما میتوان به سنگ گرانیت، مرمر، چینی، مصنوعی و… اشاره کرد.
مزایای نمای سنگی:
تولید آسان و در دسترس بودن انواع سنگ
مقاوم و مستحکم در برابر زلزله
مقاوم در برابر حریق
تنوع بالا در رنگ و نوع
معایب نمای سنگی:
به دلیل وزن بالا در استفاده از نما باعث سنگینی ساختمان میشود به همین دلیل به ندرت میتوان از آن در ساختمان های مرتفع استفاده کرد.
شرایط آب و هوایی در ساختار سنگ تاثیر به سزایی دارد و حتما باید در انتخاب سنگ دقت شود به دلیل اینکه ممکن است سنگ دچار شکستگی و ترک خوردن شود و ظاهر نما را خراب کند.
نمای آجری:
آجر یکی از متریال های مورد استفاده در بنای ساختمان است که به شکل بلوک های مستطیلی و ترکیبی از خاک رس بر پایهی مواد معدنی و مواد افزودنی است. از انواع آجر میتوان به آجر فشاری، آجر سفالی، آجر قزاقی، آجرهای قدیمی، آجر لعابی، آجر نسوز، آجر سیمانی، آجر ماسه آهکی اشاره کرد که از میان این تعداد برخی مناسب برای اجرا در نما و برخی مخصوص استفاده در سایر بخشهای ساختمان هستند.
مزایای نمای آجری:
- دسترسی آسان به مواد اولیه و در نتیجه تولید راحت این متریال
- صرفهی اقتصادی نسبت به سایر متریالها
- عدم نیاز به ابزار یا تجهیزات پیشرفته و خاص برای اجرا
- عدم تغییر رنگ در برابر شرایط محیطی یا اشعه های خورشید
- مقاوم در برابر حرارت و آتش سوز
معایب نمای آجری:
- مستعد در برابر ایجاد شوره و لک روی سطح آن به دلیل بارش باران
- ایجاد حفره هایی روی سطح آجر و تجمع آلودگی در این حفره ها با گذشت زمان
- جذب رطوبت بالا و ایجاد کپک
- به دلیل سنگین بودن آجر، استفادهی زیاد از آن در نما باعث سنگینی ساختمان میشود، علاوه بر این نمیتوان از آن در ساختمان های بلند و مرتفع استفاده کرد.
نمای سیمانی:
یکی از متریالهایی که به ساختمان زیبایی می بخشد و امروزه جز نماهای پرطرفدار است سیمان است.
مزایای نمای سیمانی:
- از جمله نماهای ارزان قیمت و به صرفه
- مقاوم در برابر تغییرات جوی و آب و هوایی
- ایجاد ظاهری یکپارچه و صاف در نما
- مقومت بالا
معایب نمای سیمانی:
- افزایش وزن ساختمان به دلیل وزن سیمان
- عایق نبودن در برابر حرارت و رطوبت به خصوص در مناطق مرطوب
- جذب کنندهی گرد و غبار است و به سرعت کثیف و تیره می شود
نمای چوبی:
امروزه یکی از المان های مورد استفاده در طراحی نما، به خصوص نمای مدرن، چوب است که جز متریال های خاص و شیک و پرطرفدار است.آماده سازی این متریال جهت استفاده در بنا با روشی تحت عنوان ترمووود اتفاق میافتد؛ در این روش به چوب تا دمای ۱۸۰ الی ۲۱۵ درجه سانتی گراد به وسیلهی بخار، حرارت داده میشود که با این روش، رنگ چوب تیرهتر، مقاومت چوب بیشتر، عایق حرارتی بهتر و مقاومت در برابر شرایط جوی و پوسیدگی بالاتر میرود.
مزایا نمای چوبی:
- چوب یکی از متریال های طبیعی است که به دلیل وجود رگه های طبیعی، زیبایی بصری خاصی به بنا میبخشد.
- مقاومت چوب های ترمووود در برابر رطوبت
- مقاومت در برابر قارچ و ایجاد کپک
- سبک بودن و وزن کم
- انعطاف پذیری بالا
- قابل شست و شو و نگهداری راحت
- سهولت در نصب و اجرا
- قابل رنگ آمیزی
معایب نمای چوبی:
- قابل اشتعال و عدم مقاومت در برابر آتش سوزی
- عدم مقاومت در برابر اشعهی فرابنفش، در صورت عدم رنگآمیزی
- مقاومت مکانیکی چوب در طی فرایند ساخت کاهش مییابد.
- استفاده از چوب خوب و باکیفیت مستلزم صرف هزینههای گزاف است
- آسیب های جبران ناپذیر به محیط زیست با قطع درختان به منظور استفاده از چو
نمای سرامیکی:
سرامیک از جمله مصالحی است که علاوه بر استفاده در سایر نقاط ساختمان مثل کف ساختمان، در نما نیز استفاده می-شود اما امروزه کمتر به عنوان نمای خارجی از آن استفاده میشودو
مزایای نمای سرامیکی:
- ظاهر زیبا
- سبک و کم وزن
- مقاومت در برابر کاهش دما و یخ زدگی
- عایق رطوبتی
- تنوع زیاد
- مقاومت در برابر آتش سوزی
معایب نمای سرامیکی:
- عایق نبودن در برابر سرما و گرمای هوا
- عایق نبودن نسبت به صدا
- کاهش جلوهی ساختمان به دلیل بازتاب نور زیاد از سطح سرامیک
- عدم مقاومت در برابر تغییرات جوی که باعث انقباض و انبساط آن و در نتیجه جدایی آن از سیمان میشود
- دچار ترک و شکستگی میشود.
مبانی طراحی نمای تجاری
نقشه ها و طراحی هایی را به کارفرما در ابتدای پروژه عرضه می شوند، برای این است که اگر مشکلی در نما وجود داشت، با چشم در نقشه و طراحی دیده شود. به عنوان مثال هدف از انتخاب نما با مصالح خاص، طراحی آن و همچنین در نظر گرفتن محدودیت هایی که برای اجرای آن نما وجود دارد. اولین و مهم ترین نکته ای که در ارتباط با نمای یک ساختمان وجود دارد، هدف اصلی انتخاب آن نماست. بعد از این که کارفرما هدف از انتخاب نما را به کمک معمار و طراح مشخص کرد، باید خواسته ها و انتظارات خود را از آن نما مشخص کند. این که می خواهد عملکردها و معیارهای این نما چه چیزهایی باشند.
میزان اهمیت یک نمای خوب برای یک ملک تجاری می تواند مانند اهمیت یک لباس خوب باشد. زمانی که می خواهید برای اولین بار فردی را ملاقات کنید و تاثیر مثبتی روی او بگذارید، از بهترین لباس خود استفاده می کنید. بنابراین می توان گفت اولین برداشتی که از نمای ملک تجاری شما می شود، اصلی ترین برداشت افراد مختلف است.
اگر آماده شروع برنامه ریزی و طراحی پروژه های تجاری جدید هستید ، ما برای کمک به شما اینجا هستیم.
آینده طراحی نمای تجاری در بخش تجاری سیدنی؛ شهر طراحی نمای تجاری های بزرگ
آلیستر کولستاک یک مدیر اصلی در Cundall ، یک شرکت مهندسی پایدار است که در محیط ساخت و ساز فعالیت می کند. تخصص وی برای پروژه هایی مانند Bligh Street، Central Park سیدنی و مرکز شنوایی استرالیا در دانشگاه Macquarie با استقبال افراد زیادی رو به رو شده است.
وی یک ارزیابی کننده معتبر در NABERS و یک ارزیابی کننده معتبر در CBD است و تجربه قابل توجهی در رتبه بندی نماها دارد. آلیستر کولستاک در یکی از مصاحبه های خود در مورد نماهای تحاری مورد در استرالیا، به برخی سوالات اساسی خبرنگاران پاسخ داد.
این سوالات به صورت زیر هستند:
تغییرات اخیر در BCA و NABERS چه تاثیری بر طراحی نما در بخش تجاری استرالیا داشته است؟
کد ساخت و ساز ملی و تغییرات NABERS تغییراتی را در نماهای تجاری ایجاد کرد که باعث تغییر عملکرد آن شد. یکی از این تغییرات، تغییر در رویکرد نظارتی و قانونی و دیگری رویکرد بازار محور است.
یکی از محدودیت ها و تغییراتی که در قسمت های مختلف جهان صورت گرفته است این است که در حال حاضر در انگلستان ، دیگر مجاز به استفاده از شیشه های تمام قد در نمای خود نیستید. علاوه بر این ، مطالعات ما نشان می دهد که ، به طور کلی از نظر بهره وری انرژی ، نور روز و راحتی ، پنجره هایی که دارای قسمت های پوشیده ای هستند، عملکرد بهتری نسبت به شیشه های تمام قد دارند. چند سالی است که شاهد ورود نمای شیشه های تمام قد به بازار هستیم. این نوع قاب ها در اروپا بسیار متداول بودند.
آیا این تغییرات تأثیر فرهنگی دارد؟
همان طور که می دانید، در دنیای پیشرفته امروزی، نیازهای انسان نیز هر روز بیشتر شده و به دنبال رفع خواسته های خودشان هستند. در پی این افزایش نیاز در میان مردم مختلف، افرادی که نیاز مردم را رفع می کنند نیز افزایش پیدا می کنند.
به همین دلیل پیشرفت کردن در میان رقیبان شاید کار سختی باشد اما شدنی است. یکی از مهم ترین چیزهایی که ملک تجاری شما نسبت به رقبایتان بهتر نشان می دهد، نمای ان است. نمای هر ساختمانی، چه تجاری، چه اداری و چه مسکونی، از بسیاری جهات اهمیت دارد. اول این که نمای یک ساختمان اولین چیزی است که هر فردی خارج از ساختمان آن را می بیند و بر اساس این نما، داخل خانه یا ملک را قضاوت می کند. به همین دلیل دربارهی مغازه ها همواره گفته شده است که بهترین اجناس خود را در ویترین قرار دهید تا مشتری بهترین های شما را ببیند و جذب مغازهی شما بشود. همواره نظر ما دربارهی یک چیز از اولین نگاه ما به آن، شکل می گیرد. پس بهتر است بهترین نما را برای ملک تجاری خود انتخاب کنید تا افراد مختلف دید خوبی نسبت به آن پیدا کنند. اما ایجاد محدودیت ها و تغییرات در انتخاب نماها در کشورهای مختلف، طرز تفکر مالکان و معماران را تغییر داد و می توان گفت بله، تاثیر زیادی بر فرهنگ دارد.
بازار استرالیا چگونه با بقیه دنیا مقایسه می شود؟
این بازار و تجارت، قطعاً پشت بازار اروپا است و شما برای تهیهی محصولات استاندارد باید حق بیمه پرداخت کنید. بخشی از این امر به دلیل قوانین رقابت است. استرالیا در مقایسه با اروپا (۲۲ میلیون در مقابل ۷۳۱ میلیون) بازار بسیار کوچکی است و بنابراین رقابت چندان بزرگی به حساب نمی آید.
چگونه معماران باید به بهترین وجهی به طراحی دیوار ها همراه با الزامات کد ساخت و ساز ملی (NCC) و NABERS نزدیک شوند؟
اکنون انجام مطالعات برای کارآمدی انرژی در نمای هر ساختمان تجاری در مرحله مفهوم طراحی، امری عادی و ضروری است. تعهدات تحت NCC تا زمان ساخت گواهینامه اصلیلازم نیست. با این حال، اگر به آن مرحله برسید و مجبور شوید تغییرات قابل توجهی در ساختار نمای خود ایجاد کنید، این امر ممکن است منجر به ارسال مجدد درخواست شما به شورای مربوطه و تأخیرهای بعدی در پروژه شود.
روند قریب الوقوع برای طراحی نمای تجاری ساختمان را چه می دانید؟
ما به طور معمول اروپا را از نظر پیشرفت در صنعت ساختمان دنبال می کنیم و می دانیم در این زمینه بسیار پیشرفته است. اما از نظر من در آیندهای که ممکن است دور هم نباشد، تعدادی از محدودیت های کنونی این کشور حذف شده و جای خود را به تغییرات دیگری می دهند.
دوست دارید چه چیزی در طراحی نمای استرالیا تغییر کند؟
ما می خواهیم به جای تکنیک های ابتکاری شیشه ، مدل سازی نور روز را در استرالیا با روش هایی نوین شاهد باشیم. روشی که اخیرا متخصصان ما برای این موضوع پیشنهاد داده اند این است که باید میزان نور در روزهای آفتابی و ابری اندازه گیری شود. سپس از طریق یک فناوری نو، میزان این نور در روزهای مختلف در داخل فضای تجاری ثابت باشد. این روش ابتدایی برای اندازه گیری نور روز فقط سناریوی بهبود نور کم را در نظر می گیرد، در حالی که بسیاری از وقایع در طول سال وجود دارد که نور روز بیش از حد روشن است و منجر به اذیت شدن چشم افراد در طولانی مدت می شود.
علاوه بر این باید از ارزیابی، اندازه گیری و به کار گیری نور در طراحی ساختمان بیشتر استفاده شود. روش فعلی که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد، ارزیابی مستقیم نور خورشید است. جهت دهی مستقیم نور خورشید به سمت نما آسان است اما موضوع اصلی کاهش میزان تیز بودن نور خورشید است که با این فناوری نمی توان آن را در نظر گرفت. درخشندگی می تواند انواع مختلفی داشته باشد. تابش خیره کننده و آزاردهندهی نور و تابش مناسب نور با نور کافی. تابش خیره کننده و آزاردهنده در واقع تابعی از کنتراست یا پرمایگی نور است.
پیشنهاد نویسنده: طراحی داخلی اداری، طراحی داخلی تجاری، طراحی دکوراسیون تجاری
پروژه های مرتبط با طراحی نمای تجاری که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:
سوالات متداول مشتریان دکوطرح در ارتباط با طراحی نمای تجاری
اصل مهم در طراحی نمای تجاری چیست؟
ایجاد حس کنجکاوی و هماهنگی با بافت شهری مهم ترین اصل در طراحی نمای تجاری است.
برای طراحی نماهای تجاری چه سبک هایی بیشتر مورد توجه قرار میگیرند؟
سبک مدرن و سبک مینیمال در میان سبک های دیگر برای طراحی نمای تجاری طرفدار بیشتری دارد.
از چه متریالی برای ساخت نمای تجاری استفاده میشود؟
با توجه به سلیقه و بودجه کارفرما میتوان از شیشه، کامپوزیت، بتن و فلز برای ساخت نمای تجاری استفاده کرد.
گران ترین و ارزان ترین متریال برای نمای ساختمان های تجاری چه متریالی است؟
کامپوزیت قیمت مناسب تری نسبت به سایر متریال ها دارد و اجرت نصب پایین تری نیز دارد. سایر متریال ها تقریبا از نظر قیمتی مشابه هستند.
نورپردازی درنمای تجاری چه اهمیتی دارد؟
از بخش های حائز اهمیت در طراحی نمای تجاری نورپردازی است که به کمک آن و بازتاب نوری مناسب بر روی ویترین ها میتوان جذابیت نما را دوچندان کرد.
گالری تصاویر طراحی نمای تجاری
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۰ دیدگاه