دکوراسیون در زمان کرونا
05
مهر

دکوراسیون در زمان کرونا

دکوراسیون در زمان کرونا

طراحی خانه در زمان کرونا

یکی از اتفاقاتی که بعد از به وجود آمدن بیماری کرونا اتفاق افتاد این بود که در سراسر جهان به این نتیجه رسیدند که می توان با خانه نشینی و فاصله اجتماعی این بیماری را کنترل کرد.

ما در این وضعیت گیر افتاده ایم و نمی دانیم ممکن است چه مدت این بیماری مهمان ما باشد.

تقریبا اغلب انسان ها ۹۰ درصد از زمان خود را درون خانه های خود و منازل مسکونی سپری می کنند، یکی از نکات مهم این دوره می توان گفت که این بیماری ما را مجبور کرده تا در خانه های خود، خود را ایزوله کنیم و سعی بر این است که بیشتر زمان خود را درون خانه ها بگذرانیم.

اغلب ما این را می دانیم که خانه ها مکانی می باشد برای این که افراد خانواده دور هم قرار گیرند تا بتوان آررامش را کنار هم داشته باشیم، این مکان می تواند فرصتی برای ابراز طرز فکر، علاقه هایمان، تعلیق داشتن به یک خانواده را حس کنیم.

 

دکوراسیون در زمان کرونا

کم رنگ شدن مفهموم فضا سطح سه

بهتر از هر چیزی این است که فضای خانه را گسترده تر تماشا کنید، تا بتوانید راحت تر در آن زندگی کنید.

یکی از نویسندگان معروف به نام ری اولدنبرگ که نویسنده کتاب مکان خوب بزرگ می باشد این گونه بیان کرده است که اهمیت مکان های سطح سه (یعنی کافه ها، پارک ها، کتابخانه های عمومی و … ) همراه مکان های سطح دو ( که این مکان ها شامل فضای کاری بوده) و سطح یک که (خانه ها )می باشد اشاره خاصی را کرده است، و به این نکته اشاره دارد که نباید روح این فضا ها را دست کم بگیرید.

 

وابستگی فضای مجازی با هویت مکان

یکی از استادان دانشکده معماری داخلی از دانشگاه فلوریدا به نام نیوتون دسوزا این گونه بیان می کند که: “در این دوره از زمان استقبال بسیار سریع از تکنولوژی هایی که مربوط به ارتباط از راه دور توانسته در ارتباط ما با فضاهای مختلفی انجام دهد.

دوباره می توان گفت که استاد نیوتون دسوزا توانسته در سال ها قبل مقاله ای را به بیرون منتشر کند که درون آن به این اشاره کرده است که این کتاب به نام مکان های زنجیره ای فیزیکی-مجازی بوده است که گفته است هویت مکان ها به تنهایی توسط عناصر مختلفی که در دکوراسیون منزل و اجرای دکوراسیون داخلی مسکونی آن ها (یعنی محل قرار دادن پنجره ها و مبلمان ها و …) و یا رفتار هایی که انسانی می باشد( یعنی غذا خوردن و راه رفتن و…) و یا کار هایی که در فضای مجازی توانسته در آن ها انجام دهد( یعنی خرید اینترنتی، وب گردی با اینترنت، چک کردن ایمیل و…) تعیین می شوند.

 

نقش طراحی فضا مسکونی برای کنترل کرونا

اگر تا کنون اخبار های بیماری کرونا را دنبال کرده باشید می بینید که این بیماری توانسته بر روی فضا های مسکونی نیز تاثیر بگذارد.

ساختمان ها و فضا هایی چون خوابگاه ها، مکان هایی که برای افراد بی خانمان می باشد و پانسیون ها همگی تعطیل شده است، این مکان ها به این دلیل تعطیل شده است که می تواند باعث بیشتر شدن بیماری کرونا شودبه همین دلیل نسبت به قبل این مکان ها کمتر شده است.

 

مزایا فاصله اجتماعی

ایجاد تغییرات در کاربرد بعضی از نقاط خانه های مسکونی

شرایط ممکن برای این بیماری همه گیر باعث شده است که ما بتوانیم سه سطح ممکن یعنی سطح یک، دو و سه را در خانه ها اجرایی کنیم.

یکی از مزیت هایی که کرونا به وجود آورد این است که مرز های کشور ها را کم رنگ کرد.

به دلیل نتوانستن رفتن به بیرون این گونه شد که خانه به محلی تبدیل شد که کانون الکترونیکی ارتباط ها چون واتساپ و اینستاگرام در آن بیشتر شد و اغلب ارتباط ها از طریق رسانه های اجتماعی صورت گرفته است. که توانسته اند این ابزار ها توانستند فعالیت های ما را در فضای مجازی انجام دهند.

از کاربرد های این فعالیت ها می توان به این اشاره کرد خرید از راه دور، آموزش از راه دور، دریافت خدمات پزشکی از راه دور، کار از راه دور و حتی می توان به این اشاره کرد که عبادت از راه دور را فراهم کرده است.

در این دوره اتاق های نشیمنی که در خانه های خود داریم تبدیل به اتاق کار شده است و آشپزخانه ها توانسته جزئی از کافه ای باشد که ما بتوانیم دور از هر هیاهو و آلودگی دور خانواده بر سر میز جمع شویم و حس کافه را به هم منتقل کنیم.

 

معایب فاصله اجتماعی

مناسب نبودن طراحی منازل مسکونی

اما باز هم با این همه مزایایی که خانه ها داشتند نمی توانند هم چون فضای بیرون را برای ما تلاقی کنند.

همه ما خانه های بزرگ و آنچنانی نداریم و بعضی مواقع از خانه هایی استفاده می کنیم که در آن ها اتاق نشیمن، حیاط و آشپزخانه های مشترکی داریم و فقط به عنوان فضای مسکونی از آن ها استفاده می شود.

خانه هایی وجود دارد که از یک سرویس بهداشتی و حمام نیز استفاده می شود و یک رتخشوی خانه درون آن ها قرار دارد که باید مشترکی از آن ها استفاده نمود، که باید فکری اساسی برای طراحی خانه ها برای بیماری کرونا نمود.

بعد از فهمیدن علائم بیماری کرونا و طریقه جلوگیری از این بیماری توانسته، طراحان داخلی و معماران برای خانه هایی که می توانند باعث جلوگیری از این بیماری شوند و فکری به حال این بیماری شود، و موجب شود این بیماری کنترل شود و از بین برود.

 

پیشنهاد نویسنده: دکوراسیون خانه در کرونا، دکوراسیون اداری در شیوع کرونا

 

پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با مقاله ی دکوراسیون در زمان کرونا برای ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]