گچبری نئوکلاسیک
05
مهر

گچبری نئوکلاسیک

گچبری نئوکلاسیک

هنری که در گچبری و گچ کاری استفاده می شود که هنری فنی یا فنونی به حساب می آید.

در دکوراسیون های مختلف شما گچبری های متفاوتی را مختص آن دکوراسیون و طراحی می توانید ببینید.

می توان گفت از هنر های دیزاین داخلی می توان به دو مدل گچبری اشاره کرد، گچبری نئوکلاسیک و گچبری کلاسیک دو مدل از سبک های پر طرفدار این کار می باشد.

دو سبک گچبری کلاسیک و گچبری نئوکلاسیک تفاوت های عمده ای باهم دارند که گاهی بر حسب نیاز به یکدیگر می توانید این دو سبک گچبری را باهم تلفیق نمود تا طرح جدیدی را به وجود آورند.

همان طور که در دکوراسیون های داخلی مختلف اطراف خود دیده اید سبک گچبری کلاسیک بسیار از تزئینات زیاد استفاده کرده است و بسیار شلوغ می باشد. گچبری کلاسیک بسیار سبک شلوغی می باشد و این سبک بسیار کنده کاری و جزئیات بسیاری را در خود جای داده است.

همان طور که در گچبری های یونان و روم مشاهده کرده اید این سبک گچبری نیز بسیار نقش و نگار های مختلفی را در خود جای داده اند و اگر طرح هایی مانند گل در آن ها کار شده است می توانید به صورت دقیق جزئیات گل ها و دیگر اجزا و عناصر آن ها را مشاهده کرد.

در گچبری های کلاسیک از گچبری ایتالیا و فرانسه الهام گرفته شده است، و گاهی این فنون و تکنیک با هم تلفیق می شود و فضای بسیار نوین و جدیدی را به وجود می آورند.

گچبری کلاسیک اغلب در سقف ها هم استفاده می شود، که باعث می شود بار سنگین و اشرافی را در فضای موجود به وجود آورند.

یا اگر دقت کرده باشید می توانید ببینید که این سبک در سر ستون ها نیز اجرا می شود که بسیار طرح های شلوغی را درون خود جای می دهد.

این طرح ها اغلب با رنگ های طلایی و پتینه کاری همراه می باشد تا نمای آن ها را زیبا تر کند و افزایش دهد.

این سبک گچبری ها خانه را فضایی شلوغ و مجلل و شکیل و سنگین می کند.

 

گچبری نئوکلاسیک

گچبری نئوکلاسیک چیست ؟

اگر بخواهیم سبک گچبری نئوکلاسیک را تعریف کنیم، این گونه می توان گفت که این سبک گچبری می تواند پوسته مدرن بر روی سبک ساده کلاسیک باشد.

این تغییراتی که به وجود آمده تا این سبک گچبری به وجود آید می توان گفت همین تغییرات باعث شده سبک گچبری نئوکلاسیک به وجود آید.

گچبری نئوکلاسیک نوعی سبک مدرن شده از گچبری کلاسیک می باشد. در این سبک گچبری می توان گفت که دیگر خبر از پیچیدگی و شلوغی گچبری کلاسیک وجود ندارد و از طرح های انتزاعی استفاده می شود.

اگر به سال های گذشته اشاره کنید می بینید که این سبک از طراحی ها و تزئینات و جزئیات در دکوراسیون منزل و اجرای دکوراسیون داخلی مسکونی استفاده شده است که بار این تزئینات سنگین بوده و در سال های اخیر تلاش بر این شده که بار آن ها کمتر شده است.

 

تفاوت گچبری نئوکلاسیک و گچبری کلاسیک

در گچبری نئوکلاسیک دیگر هیچ خبری از قاب های شلوع که تزئینات زیاد در خود دارند وجود ندارد و نقش ها و طراحی ها به سمت سادگی می رود.

اگر از قاب ها بر روی دیوار استفاده شود می توان گفت که بسیار قاب های ساده بوده که اول دیوار را تقسیم بندی کرده و بعد قاب را ایجاد می کنند.

کاربرد این دو سبک با هم متفاوت بوده و با یکدیگر فرق می کنند، گچبری کلاسیک در اتاق های پذیرایی که بیشتر سبک اشرافی و لوکس و لاکچری و قسمت هایی که دیزاین در آن ها زیاد بوده است استفاده می شود و در قسمت هایی چون اتاق خواب و نشیمن و اتاق کودک که نیاز به دیزاین ندارند از این سبک هایی که رنگ و لعاب نمی خواهد استفاده نمی شود، زیرا هر جایی و فضایی روحی منحصر به فرد خود دارد.

ولی گچبری نئوکلاسیک این شلوغی ها را در خود جای نداده است و با خود حمل نمی کند.

گچبری نئوکلاسیک توانسته تعادلی بین سادگی و گچبری کلاسیک به وجود آورد، این سبک می تواند مزایایی برای طراحی فضا نیز داشته باشد.

به این نکته توجه داشته باشید که اگر سبک گچبری نئوکلاسیک به همراه سبک نامناسبی استفاده شود، فضا را زیبا نمی کند بلکه زیبایی فضا را از بین می برد و فضا را از یکنواختی نیز دور می کند.

به همین دلیل بهتر است برای طراحی فضا با گچبری نئوکلاسیک از افراد ماهر و مجرب نیز استفاده کنید.

 

پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۵]