طراحی کابینت آشپزخانه
15
مهر

طراحی کابینت آشپزخانه

طراحی کابینت آشپزخانه

در قسمت اول تا مرحله طراحی کلی کابینت های آشپزخانه توضیح دادیم و اکنون می خواهیم ادامه مراحل را برای شما توضیح دهیم و اطلاعات جدیدی را به شما بیاموزیم.

تا این قسمت متوجه شدید که استفاده از شما باید طرح کلی را به طراح بدهید و کابینت ساز نسبت به اندازه هایی که از آشپزخانه گرفته و آن را به طراح داده است می تواند طراح برای شما نسبت به طرح اولیه شما و اندازه ها و علاقه شما طرحی را پیاده کند، این پیاده سازی تا زمانی که شما تایید نکنید هیچ اتفاقی برای آن‌ها نمی افتد.

 

دکوراسیون منزل و اجرای دکوراسیون داخلی مسکونی

 

پیشنهاد نویسنده : قسمت اول این مقاله را بخوانید.

 

طراحی کابینت آشپزخانه

نوع مصالح و انتخاب آن

شما می توانید برای طراحی و ساخت کابینت ها که از چه نوع چوبی باشد نظر دهید و آن را برای خود تعیین کنید.

شما می توانید برای انتخاب نوع چوب تحقیقاتی را انجام دهید و نوعی که مناسب آشپزخانه شما و طرح و سلیقه شما می باشد را انتخاب کنید.

استفاده از چوب های لایه ای و ام دی اف ها( MDF ) یا تخته های خرده چوب ها که روکش هایی با طرح ها و نقش ها و رنگ های مختلف را دارا می باشند را برای کابینت خود در نظر بگیرید.

استفاده از چوب هایی با جنس های متفاوت لترون، ملامینه، فرمیکا و از این قبیل چوب ها می توانید برای کابینت ها انتخاب کنید و از آن لذت کافی را ببرید، و کابینت ها را برای زیبایی فوق العاده خود در آشپزخانه به کار ببرید.

زمانی که کابینت ساز در حال ساخت کابینت شما می باشد برای روی کابینت که بسیار در معرض آب، حرارت، سائیدگی و دیگر عواملی که باعث فرسایش می شود از چوب هایی با قطر و ضخامت ۴۰ میلی متر تا ۳۶ میلی متر می باشد استفاده می کنند.

روی کابینت ها را از جنس فرمیکا ام پی ال استفاده می کنند چون این نوع روکش می تواند در برابر فرسایش مقاوم باشد و بهتر دوام و طولانی مدت دوام می آورد.

در ساخت کابینت ها از وسایلی مانند چسب، ریل کشو ها، دستگیره ها، سب های آبچکان و از این قبیل وسایل به کار گرفته می شود، یکی دیگر از وسایلی که کاربرد بالا دارد استفاده از نوار پی وی سی می باشد.

 

اندازه گیری دقیق برای برش کاری

در این قسمت شما باید اندازه گیری هایی که از آشپزخانه و وسایل خود تهیه کرده اید را بر روی چوب های خریداره شده پیاده سازی کنید و آن‌ها را دقیق برش دهید.

برای کابینت سازی دیواره های کابینت یا یونیت های کابینت را به اندازه ۴۵ سانتی متر می سازند و عرض این کابینت هایی که روی زمین می تواند ۵۰ سانتی متر باشد.

کابینت هایی که روی زمین قرار می گیرند را می توان با عمق ۵۶ سانتی متر و عرض ۶۰ سانتی متر و ارتفاع ۷۲ سانتی متر که ابعاد استاندارد برای ساخت کابینت می باشند در نظر گرفت، این اندازه ها را می توان تغییر داد و آن‌ها را کوچک و بزرگ کرد.

زمانی که اندازه عمق کابینت را به اندازه ۵۶ سانتی متر در نظر می گیرید باید بدانید که این اندازه با درب ها در نظر گرفته می شود و اگر کابینت را بدون درب نظر بگیرید اندازه عمق آن ۵۴.۵ سانتی متر می باشد.

با توجه به اندازه آشپزخانه شما می توان این گونه گفت که کابینت های بالایی و دیواری به ارتفاع ۷۰ سانتی متر تا ۹۰ سانتی متر می باشد و عمق آن‌ها به اندازه ۳۰ تا ۳۵ سانتی متر میرسد که این اندازه برای هر آشپزخانه ای می تواند متفاوت باشد و کم و زیاد شود.

 

اجرای کار برش کاری

زمانی که شما می خواهید طبقه پایین و نمای اپن و درب ها را برش دهید باید اول کابینت ها را به دیوار نصب کنید و آن‌ها را آماده کنید در صورت نصب کابینت ها شما می توانید این قسمت ها را برش دهید.

برش کاری همیشه در دو مرحله انجام می شود اولین مرحلهی حرد کردن ورق های چوب می باشد و آن‌ها را خرد می کنند و در مرحله دوم باید قطعات چوبی خرد شده را نسبت به اندازه های تعیین شده درست و به صورت صحیح برش داده شوند.

زمانی که شما چوب ها را برش می دهید باید به نوع چوب و جنس آن توجه کنید چون باید قسمت هایی که باعث خش خوردگی و تابیدگی در ورق می شود را در نظر گرفت.

در زمان برش کاری شما می توانید قسمت های پشت بند، بلنت، تاج و پاسنگ را نیز در این قسمت انجام داد.

 

عملیات درست کردن لبه ها

این کار برای این انجام می شود که در زمانی که رطوبت و حرارت به کابینت ها می رسد باعث نشود که کابینت ها خراب شود و بیشتر این کار برای این است که بتوان زیبایی آشپزخانه را چند برابر کنید و به آشپزخانه جلوه فوق العاده دهید.

شما می توانید برای این کار لبه چسبانی از نوار های که هم جنس کابینت ها می باشد و یا از نوع پی وی سی هستند استفاده کنید و آن‌ها را به لبه ها بچسبانید.

ضخامتی که این لایه ها می توانند از ۱ میلی متر تا ۲ میلی متر داشته باشند و نسبت به قسمتی که می خواهید آن را بچسبانید باید استفاده کنید.

لایه هایی که ضخامت آن‌ها ۱ میلی متر می باشد را می توانید درون کابینت ها بر روی لبه ها بچسبانید و لایه هایی که ضخامت ۲ میلی متر می باشد را بر روی درب ها می چسبانند که مقاوم تر می باشد.

شما می توانید این کار را به صورت دستی و یا ماشینی انجام دهید، اگر از ماشین استفاده کنید شما می توانید این کار را به صورت تمیز تر و سریع تر انجام دهید.

اگر در کارگاه خود از دستگاه های مدرن لبه چسبانی امروزی استفاده می کنید این دستگاه ها زمانی که باعث بیرون زدگی لبه می شود خود لبه ها را تمیز می کنند و لبه ها را می تراشند و تمیز به شما تحویل می دهند.

 

شیار زدن یا شیار زنی

زمانی که کابینت های زمینی و دیواری ساخته می شود شیار زنی را برای آن‌ها انجام می دهند و این کار مختص آن‌ها می باشد.

زمانی که می خواهند فیبر را پشت بند به کار بگیرند از شیار استفاده می کنند.

به این نکته توجه داشته باشید که فاصله شیار ها باید در شتی بدنه به اندازه ۱۷ میلی متر باشد، این کار باعث می شود تا فاصله ای بین چوب اتصال در پشت کابینت ها باشد.

 

سوراخ زنی

در این مرحله باید با استفاده از خط کش ها نقاطی که می خواهید کشو ها را متصل کنید مشخص کنید و آن‌ها را سوراخ کنید، زمانی که می خواهید ریل کشو و نگه دارنده های طبقات را متصل کنید ایجاد کنید.

سوراخ هایی که بر روی کابینت ها ایجاد می شود باید با فاصله ۵ سانتی متری قرار گیرند که بتوانند لبه های کار و در مرکز تخته ها باشند.

یکی از نکات دیگری که در زمان سوراخ کردن باید به آن توجه داشت این است که باید سوراخ ها به صورت عمود بر سطح چوب و تخته ها ایجاد شود.

زمانی که شما از سوراخ کاری استفاده می کنید باعث می شود مونتاژ کاری شما سرعت گیرد و این کار همچنین باعث می شود زیبایی و دقیق شما در کار بیشتر و بهتر باشد.

 

منتاژ کردن کار

زمانی که شما تمام کابینت ها را به هم متصل می کنید و آن‌ها را منتاژ می کنید این مرحله آخرین مرحله برای شما به حساب می آید و این کار شما را به پایان کار نزدیک کرده است.

فقط کافی است در این مرحله کار را به خوبی بسته بندی کنید تا در زمان حمل و نقل به آن ضربه ای وارد نشود و این کار باعث می شود کابینتی که طراحی کرده و ساخته اید بدون نقص به مقصد برسد.

 

حمل و نقل کار – طراحی کابینت آشپزخانه

اگر برای مکانی دور این کار را می خواهید تحویل دهید بهترین کار این می باشد تا کابینت ها را کامل بپوشانید.

در زمانی که شما کابینت را تحویل می دهید باید آن را در آشپزخانه متصل کنید و  بدون هیچ نقصی این کار را انجام دهید تا بتوانید برای کسب و کار خود بهترین تبلیغات را انجام دهید.

 

پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:

 

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با مقاله ی طراحی کابینت آشپزخانه برای ما بنویسید.

با آرزوی بهترین‌ها.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۵]