مراحل طراحی کابینت
15
مهر

مراحل طراحی کابینت

مراحل طراحی کابینت

هر خانه و آشپزخانه ای نیاز فراوان به کابینت دارد تا بتوان آشپزخانه را کاربردی کرد.

اگر می خواهید از طراحی و سلیقه خود در آشپزخانه استفاده کنید باید به طراح و دکوراسیون منزل و اجرای دکوراسیون داخلی مسکونی کار خود این موضوع را اطلاع دهید. او می تواند شما را درباره طرح و سلیقه و علاقه خود شما را راهنمایی کند.

برای ساخت کابینت ها شما باید مدت زمانی را صبر کنید تا نجار مورد نظر بتواند آن را ساخته و تحویل شما بدهد.

اگر فکر می کنید در قسمت هایی از آشپزخانه به ابزار و وسایلی نیاز دارید می توانید این موضوع را به طراح و بعد به نجار خود که در حال آماده سازی کابینت می باشد بگویید.

می توان گفت ساخت کابینت ها دارای مراحلی می باشد.

 

مراحل طراحی کابینت

مراحل ساختن کابینت

  • طراحی اولیه کابینت
  • اندازه گیری قسمت های مختلف آشپزخانه
  • طراحی کلی
  • نوع مصالح و انتخاب آن
  • اندازه گیری دقیق برای برش کاری
  • اجرای کار برش کاری
  • عملیات درست کردن لبه ها
  • شیار زدن یا شیار زنی
  • سوراخ زنی
  • منتاژ کردن کار
  • حمل و نقل کار

 

طراحی اولیه کابینت

قبل از هر کاری شما باید بدانید که به چه سبک و سیاقی علاقه دارید و دوست دارید از چه طرحی استفاده کنید.

همان طور که از نام آن مشخص است می دانید که می خواهید برای آشپزخانه خود کابینت تهیه کنید و باید این را بدانید که آیا از چه کابینت هایی برای خود لازم دارید.

این کار را باید با صبر و حوصله دنبال کنید چون اگر کابینتی که به نجار سفارش می دهید و او شروع به درست کردن آن می کند نمی تواند تغییراتی ایجاد کند برای همین شما باید طرح اولیه خود را از عکس ها و شبکه های مجازی و یا خود به صورت خلاقانه پیدا کنید و آن را به نجار خود دهید.

 

اندازه گیری قسمت های مختلف آشپزخانه

زمانی که شما طرح اولیه را به نجار خود نشان می دهید وارد مرحله بعدی می شوید، که این کار توسط نجار انجام می شود و او به محل زندگی شما می آید جای که شما می خواهید برای آ کابینت تهیه کنید و برای شما تمام اندازه گیری های ممکن را در آشپزخانه انجام می دهد.

این کار را توسط متر انجام می دهد و شما نیاز کمک و یا کاری نمی خواهد، فقط کافی است برای او طرح اولیه خود را در فضای آشپزخانه برای او توضیح دهید.

این کار باعث می شود تا اون بتواند درک صحیحی از طراحی اولیه شما داشته باشد و به این نکته توجه داشته باشید که این طرح فقط طرح اولیه می باشد.

در زمان اندازه گیری کابینت باید به موارد زیر توجه کنیم:
  • در زمان اندازه گیری باید به جای اجاق گاز توجه شود، این مورد را باید نسبت به قرار گرفتن لوله های گاز، دودکش و برق بسنجید. در زمان اندازه گیری باید به کابینت ساز مدل اجاق گاز را بگویید که از نوع ساده می باشد یا از نوع رو میزی می باشد. برای اجاق گاز های معمولی باید به اندازه ۹۰ سانتی متر تا ۱ متر جای خالی بگذارید و اگر اجاق گاز رو میزی می باشد باید صفحه کابینت را برش داده و جای گاز را نسبت به اندازه آن خالی کند.
  • به جای هود توجه داشته باشید و نوع هود خود را که اندازه و طرح های مختلف دارد را مشخص کنید. در زمان مشخص شدن هود به این توجه داشته باشید که هود شما نیاز به کابینت دارد یا ندارد. برای اندازه هود حتما به اندازه آن دقت کنید چون اندازه هود از ۶۰ سانتی متر تا ۹۰ سانتی متر متغییر بوده است.
  • در طراحی باید به قرار گیری لباس شویی توجه داشته باشید و می تواند اندازه آن ۶۰ سانتی متر باشد و برای آن باید به این اندازه جای خالی شود.
  • اگر ماشین ظرف شویی دارید می توانید کابینت را به اندازه لباس شویی خالی بگذارید و به اندازه ۶۰ سانتی متر برای این دستگاه خالی باشد.
  • در قرار دادن یخچال به صورت توکار شما می توانید نسبت به اندازه یخچال خود آن را خالی بگذارید و کابینت را دور آن بسازید. این اندازه می تواند ۱۸۰ سانتی متر در ۹۵ سانتی متر باشد.
  • برای قرار دادن سینک ظرف شویی شما باید به لوله آب و قرار گیری چاه توجه داشته باشید. برای سینک ظرف شویی باید اندازه ۶۰ سانتی متر تا ۱۲۰ سانتی متر متغییر است توجه داشته باشید که سینک شما به چه اندازه می باشد.
  • می توانید در زمان اندازه گیری به کابینت ساز خود بگویید که در طرح اولیه از کشو استفاده کند تا برای کاربردی شدن آشپزخانه شما کمک کند.

 

طراحی کلی کابینت

شما قبل از این یک طرح اولیه کابینت را به کابینت ساز خود داده اید و او برای شما نسبت به آن اندازه هایی که از اجاق گاز و سینک ظرف شویی و هود و حتی اندازه فضای آشپزخانه شما یک طرح می زند.

در زمان طراحی کابینت های آشپزخانه معضی از طراحان از نرم افزار های طراحی کابینت استفاده می کنند و بعضی از افراد این کار را به صورت دستی انجام می دهند.

اغلب طراحان طرح را روی کاغذ رسم می کنند و بعد آن ها را شبیه سازی می کنند.

طراحان با استفاده از نرم افزار های متفاوت این طراحی ها را انجام می دهند که از این قبیل می توان به نرم افزار های ۳Dma Catia و غیره اشاره کرد.

زمانی که طرح کلی کابینت ها را به کابینت کار نشان می دهید باید قرار گیری پنجره و میز و صندلی و از این قبیل وسایل را برای خود مشخص کنید تا بتوانید آشپزخانه خود را به زیبایی دکوراسیون کنید.

در زمان طراحی نوع آشپزخانه شما باید مشخص کنید که آشپزخانه شما از نوع L یا U و یا V می باشد که راهروی آن به چه صورت است.

مثلث دسترسی آشپزخانه به موارد اجاق گاز، یخچال و سینک گفته می شود که این موارد مهم ترین رکن های آشپزخانه به حساب می آیند.

 

برای مطالعه ی ادامه مطلب می توانید به قسمت دوم مقاله ی مراحل طراحی کابینت مراجعه کنید.

 

 

پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با مقاله ی مراحل طراحی کابینت برای ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۵]