طراحی داخلی منزل سالمندان
31
مرداد

طراحی داخلی منزل سالمندان

طراحی داخلی منزل سالمندان

افراد با افزایش سن محلی را می‌خواهند که دارای محیط‌های مورد نیاز آن‌ها در آن وجود دارد. ایمن‌سازی دکوراسیون منزل و اجرای دکوراسیون داخلی مسکونی آن از جمله این اقدامات است که مناسب برای گروه سنی بالا است و در طراحی داخلی باید از فضای شلوغ و محیط‌های نابسامان هستند خودداری کنید. سالمندان خانه خود را برای آرامش نیاز دارند و ترجیح می‌دهند که در آن زندگی کنند. از مکان‌هایی که در طبقات بالا یا پله زیاد در آن‌ها وجود دارد سعی کنید استفاده نکنید. زیرا باعث آسیب آن‌ها می‌شود. اما اگر چه شرایطی وجود دارد که باید از پله‌ها بالا بروند و صندلی‌های برقی برای آن‌ها در طراحی داخلی استفاده کنید.

بعد از انتخاب مکان مناسب برای زندگی یکی از اولویت‌ها، نورپردازی و تقویت نور است که با افزایش سن به دلیل اینکه دید آن‌ها کمتر می‌شود برای ارتقاء دید آن‌ها و جلوگیری از برخورد آن‌ها باید از نور متناسب استفاده کنید که در فضا به طور یکسان پخش شود.

نکته مهمی که در نورپردازی وجود دارد در نظر گرفتن نور برای قسمت‌هایی مانند راه پله، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حمام است. زیرا این قسمت‌ها احتمال آسیب دیدگی افراد را بیشتر می‌کند و اگر نور در آن وجود ندارد دچار مشکل می‌شوند. هنگامی که نور کافی وجود ندارد باید از برق اضطراری و نورهای مصنوعی در دکوراسیون داخلی استفاده کنید و هم‌چنین چراغ قوه‌هایی را در دسترس قرار دهید تا هنگام برق گرفتگی از آن استفاده نمایید.

 

طراحی داخلی منزل سالمندان

مورد بعدی که در طراحی داخلی مورد توجه است استفاده صحیح از سرویس بهداشتی و حمام هست. در این قسمت به دلیل رطوبت بالا و لغزنده بودن محیط، آسیب‌های زیادی و جبران ناپذیری برای افراد وجود دارد که مانع از حرکت صحیح و موجب سر خوردن افراد و برخورد آن‌ها با دوش و یا المان‌های دیگر می‌شود.

در حمام باید از پمادهای ضد سرخوردگی برای سالمندان استفاده نمایید و دورتادور حمام را دستگیرهایی برای حفظ تعادل آن‌ها نصب کنید. در سرویس بهداشتی و حمام می‌توانید با نصب توالت فرنگی افراد سالمند را راحت‌تر کنید. بهتر است در فضای داخلی پله و شیب وجود ندارد. برای دو طرف توالت فرنگی دستگیره قرار دهید تا افراد هنگام بلند شدن دست خود را به دستگیره بگیرند و با حفظ تعادل برای نشست و برخاست از آن استفاده کنند.

سنسورهای بهداشتی و حرارتی در سرویس بهداشتی سوختگی افراد جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود تا متعادل شود و در درجه مناسبی قرار گیرد. برای فضای خروجی حمام باید از متریال‌هایی مانند پد مخصوص و متریال‌های ضد سرخوردگی استفاده کنید.

اما از محیط سرویس بهداشتی و حمام که گذر کنیم به فضای مهم آشپزخانه می‌رسیم که فرد سالمند می‌تواند به دلیل ضعف فیزیکی افراد بتواند به راحتی با فشار بسیار کم از درب‌ها و کابینت‌ها استفاده کند. همان‌طور که می‌تواند به نیازهای روزانه افراد کمک کند و به وسیله آن در ارتفاع مناسب کارهای خود را انجام دهند. هم‌چنین دستگیره‌های مناسب و درب‌های آسان بازشو می‌تواند بهترین متریال شوند تا هنگام رفت و آمد و کار افراد راحت بشوند.

در طراحی داخلی فراموش نکنید که نور کافی باعث شادابی افراد می‌شوند و مانع از افسردگی آن‌ها می‌شود. هم‌چنین وجود گیاهان را فراموش نکنید و از گیاهانی که نیاز به مراقبت دارند استفاده کنید و از معجزه رنگ‌ها در طراحی داخلی استفاده کنید تا مانع از ورود بیماری‌ها شود. در قسمت نشیمن باید قسمتی را برای سرگرمی به علایق افراد سالمند قرار دهید که در هنگامی که حوصله‌شان سر می‌رود از آن استفاده کنند. افراد سالمند باید زندگی فعال بدارند تا دچار کسالت و خستگی نشوند و محدودیت‌هایی برای آن‌ها به وجود نیاید. در دکوراسیون داخلی باید دقت کنید که تغییراتی را  چگونه انجام دهید که همه وسایل با یکدیگر هارمونی ایجاد کند.

 

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این نوشته برای ما بنویسید.

با آرزوی بهترین‌ها.