بازسازی خانه
01
مرداد

نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت

کامپوزیت از مصالحی است که در نمای خانه و نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد وجس آن از آلومینیوم تشکیل شده است، این ورق به صورت پنلهای مشخص و ابعدی است که طراح آن را در طرح خود مشخص کرده است.

این نما اولین بار در کشور آلمان اختراع شد و به دلیل کیفیت مناسبی که داشت و به دلیل محدودیت نداشتن در طراحی و اجرای راحت مورد استقبال زیادی قرار گرفت.

با ظهور سبک معماری نوین در معماری استفاده از مصالح پیشرفته بیش از حد مورد توجه طراحان، معماران و سازندگان قرار گرفت و استفاده از این ورق به عنوان یکی از شایع ترین مصالح در نمای ساختمان مورد توجه قرار گرفت.

 

نمای کامپوزیت

از دلایل محبوبیت نمای کامپوزیت می توان به سهولت دسترسی به این ورق، هزینه پایین نصب و اجرا، زمان کوتاه اجرا، کاربرد بالا در انواع فضاها مانند فرودگاه ها، بیمارستان ها، مترو و …، شکل پذیری راحت و اسان این ورق، متناسب بودن با تمام شرایط اب و هوایی و از همه مهمتر ضد زلزله بودن این نوع نما می باشد.

ضخامت ورق کامپوزیت ۵ میلیمتر می باشد و دارای دو لایه ورق آلمینیوم است و از مشخصات فنی ورق الومینیوم میتوان به سبک بودن این ورق، اکوستیک بودن این ورق، شکل پذیری راحت، دارای تنوع در رنگ، مقاومت بالا در برابر آتش، ضد زلزله بودن این ورق به دلیل عملکرد غیر یکپارچه در هنگام وقوع زلزله، قابلیت اب بندی شدن و قابلیت تعویض هر کدام از پنل ها در هنگام خرابی بدون اینکه به بقیه پنل ها آسیب برسد.

از خصوصیات بارز ورق کامپوزیت مقاومت این ورق در تقییرات اب و هوایی می باشد و بهترین گزینه برای مناطق گرمسیر و مرطوب می باشد و استفاده از این ورق باعث صرفه جویی در اتلاف انرژی می باشد و به دلیل دارا بودن سطح صاف و سیقلی از جذب گرمای اشعه خورسید جلوگیری می کند و رنگ نهایی که روی این ورق است دارای مقاومت بالایی است که حداقل عمر مفید ان در برابر اشعه خورشید پانزده سال می باشد.

از ورق های کامپوزیت می نوان در نمای ساختمان، دکوراسیون داخلی، باز سازی نماهای قدیمی در ساختمان، تابلوهای فرشگاه ها و … استفاده کرد و به دلیل دارا بودن ابعاد متنوع، سبکی این ورق، مقاومت بالا در برابر شوک های حرارتی استحکام در برابر زلزله، استفاده حداقل از تجهیزات آهنی، نصب سریع و دقیق، کاهش زمان نصب و به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی باعث شده که طراحان در طرح های خود به ویژه در طراحی های مدرن و دکوراسیون داخلی از این ورق استفاده کنند.

روش های اب بندی این نوع ورق به سه روش تسمه ای، درزگیری و چسب و فوم انجام می شود که در روش تسمه ای، تسمه از جنس خود ورق در بین شیارهای خود ورق قرار می گیرد که با چسب پلی اورتان چسبیده می شود و در روش درز گیری، شیارهای بین ورق توسط نوارهای مخصوصی درزگیری می شود که این نوارها توسط چسب سیلیکونی محکم می شود و در آخر چسب سیلیکونیپس پس از تزریق فوم درون شیارها انجام می شود که این چسب ها متناسب با رنگ ورق انتخاب می شود.

 

پیشنهاد نویسنده : در ارتباط با دکوراسیون داخلی تجاری بخوانید.

 

بدون شک می توان گفت نمای کامپوزیت سبکی متفاوت و زیبا می باشد که در طرح های مدرن مورد استفاده قرار می گیرد و نمای ساختمان را دارای ظاهری منحصر به فرد می کند و می توان گفت استفاده از این نما ضمن در نظرگرفتن زیبا سازی و عملیات اجرایی آن بیشتر جنبه شخصی دارد و کار فرما، معمار و یا سازنده با توجه به میزان بودجه، بر اساس سلیقه خود از این نما استفاده می کنند.

 

پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح طرح انجام شده است:

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را برای ما بنویسید.

با آرزوی بهترین‌ها.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۳ میانگین: ۴.۷]