۰ تا ۱۰۰ راهکارهای بازسازی در گیشا
۰ تا ۱۰۰ راهکارهای بازسازی در گیشا
از ابتدای پیدایش بشر و با پراکندگی انسانها در نقاط مختلف دنیا، شیوههای مختلف و خاصی برای ساخت سرپناه و محلی برای زندگی، که در حال حاضر تحت عنوان منزل مسکونی میشناسیم، پدید آمدند. این شیوههای خاص برگرفته از محیط طبیعی محل زندگی، شرایط جوی، میزان در دسترس بودن مواد و مصالح آن محدوده و نیز شرایط فرهنگی و آداب و رسوم بوده که منجر به ساخت و به وجود آوردن انواع مختلف خانه شده است. همه انسانها از همان ابتدا، به هنگام قدیمی و فرسوده شدن منازل، اقدام به بازسازی یا نوسازی آنها میکردند و این بازسازی از محدوده فرهنگی و اقلیمی تجاوز نمیکرده است.
قبل از خواندن این نوشته توصیه میشود نوشتههای زیر را نیز مطالعه کنید:
۰ تا ۱۰۰ راهکارهای بازسازی در گیشا
راهکارهای بازسازی در گیشا به سبک معماری سنتی ایرانی
نقش و جایگاه ویژه خانه به عنوان یک المان مهم در معماری سنتی ایرانی مشهود است. عناصر به کار رفته در خانههای قدیمی ایرانی، دارای روشها و تکنیکهای مختلف ساخت و اجرا هستند که متناسب با فرهنگ، اقلیم و شرایط آب و هوایی هر منطقه، انتخاب میشوند. عناصر تزئینی متنوعی از جمله گچ کاری، رنگ آمیزی، کاشی کاری و آینه کاری در این سبک از معماری به کار میروند.
ایجاد فضاهای تو در تو، رنگ آمیزیهای شاد، نقاشیهای دیواری و طاقهای مجوف و بزرگ از شاخصههای این سبک معماری هستند. در حال حاضر خانههای قدیمی بسیاری در شهرهای مختلف ایران وجود دارند که باید به عنوان یادگار اعصار گذشته و میراثی از گذشتگان مورد توجه قرار گرفته و دستخوش بازسازی قرار گیرند.
راهکارهای بازسازی در گیشا به سبک یونانی
معابد، رایجترین و بهترین نوع شناخته شده معماری عمومی یونان است. ستونهای بزرگ و غول پیکر، سقفهای بلند و فضاهای بزرگ و جادار، از مهمترین ویژگیهای این سبک از معماری هستند که در گذشته برای معابد خدایان یونان ساخته میشدند و محل تجمع افراد برای برگزاری مراسمهای مذهبی، سنتی و آئینی بودند.
در حال حاضر از این سبک، در بازسازی و ساخت منازل مسکونی استفاده میشود که جلوهای وصف نشدنی به سازه میدهند.
راهکارهای بازسازی در گیشا به سبک مصری
تمدن مصر باستان از قدیمیترین تمدنهای به جا مانده از اعصار قدیم است. آثار به جا مانده از سازهها و سبکهای معماری آن دوران امروزه به عنوان یک میراث باستانی برای تمامی مردم دنیا شناخته میشود که شاخصترین آنها اهرام ثلاثه و مجسمه ابوالهول است.
از مهمترین شاخصههای بازسازی و معماری این سبک، میتوان به عناصر و المانهای نمادین، نقاشیهای مینیاتوری، عناصر طبیعی در ایجاد فضا، دالانهای بزرگ، نورپردازیهای مخفی و سایه روشن برای تداعی فضایی خشت و گلی اشاره کرد.
راهکارهای بازسازی در گیشا به سبک مدرن
سبک مدرن، یکی از سبکهای مورد توجه در بازسازی است که از اوایل قرن بیستم و پس از جنگ جهانی دوم روی کار آمد. خرابیهای جنگ باعث شد که معماران، سبکی جدید را پایه گذاری کنند که علاوه بر استفاده بهینه از فضا، زیبایی ظاهری بسیاری را ایجاد نماید.
این سبک از معماری معمولا بر پایه استفاده از مصالح جدید نظیر فولاد و بتن یا به کارگیری تلفیقی آنها است. از شاخصههای این سبک میتوان به ایجاد ظاهری متفاوت، استفاده از عناصر ناشناخته، طراحی جذاب، ایجاد قوس و خمها در ظاهر بنا، ظاهری خشن، خشک و مصنوعی در عین زیبایی و… اشاره داشت.
در حال حاضر بازسازی منازل بر پایه معماری مدرن، سبکی جذاب و مورد توجه عموم مردم است که علاوه بر مدرنیته کردن فضاها، ایجاد تمایز، جایگیری و حداکثر استفاده از فضا را برای ساکنین منزل به ارمغان میآورد.
راهکارهای بازسازی در گیشا به سبک تلفیقی
یکی از سبکهای پرطرفدار در بازسازی خانه که این روزها مورد توجه قرار گرفته است، سبک تلفیقی است. معمار و طراح فضای داخلی با استفاده از عناصر قدیمی و مدرن، المانهایی را جان میبخشد که تا پیش از این وجود نداشته و قلمرویی جدید در این سبک ایجاد مینماید.
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این نوشته ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۱۹ دیدگاه