طراحی فروشگاه
21
اردیبهشت

۸ نکته در مورد نحوه طراحی فروشگاه خود

نحوه طراحی فروشگاه | آیا تا به حال در خیابان قدم زده اید و از خود می پرسید که چرا بعضی از فروشگاه ها توجه شما را به خود جلب می کند در حالی که دیگران خالی می مانند. این یک شانس خالص یا یک رفتار تصادفی نیست. همه اینها به یک علم برمی گردد. رفتار مصرف کننده الگوهای بسیار مشخصی را نشان می دهد و اگر می دانید رفتار مصرف کنندگان چگونه است ، می توانید فروشگاهی را طراحی کنید که باعث جذب مشتری و افزایش فروش شود.

در عصری که تجارت الکترونیکی بازار را در دست گرفته است ، ایجاد فضاهایی که به مشتریان امکان می دهد درگیر شوند و تجربه خوبی داشته باشند ، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

پیشنهاد نویسنده: نمونه دکور مغازه

۱: ویترین | نحوه طراحی فروشگاه

این یکی از مهمترین مناطق فروشگاه شما است. ویترین فروشگاه شما باعث می شود مشتری تصمیم بگیرد که وارد فروشگاه می شود یا به راه رفتن ادامه می دهد. این باید بازار هدف شما را منعکس کند ، آیا در سطح بالایی قرار دارید یا یک مارک تجاری مناسب تر ، از هر جهت ، مطمئن شوید که برجسته هستید. نشانه های شما به همان اندازه در کالا مهم است ، اطمینان حاصل کنید که به راحتی خوانده می شود. نکته دیگر این است که مطمئن شوید ویترین فروشگاه هنگام بسته بودن فروشگاه عالی به نظر می رسد. روشنایی مناسب به افرادی که شب هنگام از فروشگاه عبور می کنند یادآوری می کند که روز بعد بازگردند.

پیشنهاد نویسنده: طراحی داخلی مغازه عطاری

۲: قانون دست راست

نحوه طراحی فروشگاه | داده ها نشان می دهد که اکثر مشتری ها در اولین ورود به فروشگاه خود به راست می چرخند. این بدان معناست که مشتری پس از ورود به فروشگاه ، باید نامزد شود. این پیچ راست باید دارای یک دیوار خاص و بیشترین تقاضای محصولات باشد. برای طراحی فروشگاه های خود ، ما معمولاً میزهای تزئینی با ساقه های محصولات و دیواری قرار می دهیم که می توانیم کالاهای درون فصل را به نمایش بگذاریم. به نورپردازی ، بافت های مختلف فکر کنید و آن را لحظه ای جذاب کنید.

۳: جریان را حفظ کنید

به محض اینکه مشتری آن چرخش راست را انجام داد ، ما می خواهیم که او به فروشگاه خود ادامه دهد. طراحی فروشگاه با یک جریان آسان بسیار مهم است تا مشتریان بتوانند تمام محصول را ببینند و شانس خرید آنها را افزایش دهند. این شامل راهروهای وسیع است که به مشتریان امکان توقف و خرید و سایر افراد را می دهد. مسیرهای باریک باعث ترس مشتریان جدید می شوند. ما همچنین می خواهیم در آن دیوار پشتی کانون ایجاد کنیم تا مشتری ها را به انتهای فروشگاه جلب کنیم.

پیشنهاد نویسنده: اجرای نمای لوکس

۴: منافع مشتری را حفظ کنید

نحوه طراحی فروشگاه | همانطور که مشتریان در اطراف فروشگاه می گردند علاقه خود را با افزودن اشیای تزئینی در سراسر محل حفظ می کنند. اشیا decorative تزئینی کالا را با لوازم جانبی یا سایر پوشاک در مکان هایی که دسترسی به آنها دشوار است ، انجام دهید. موضوع این است که مشتریان آنها را ببینند ، نه اینکه آنها را بخرند. مواردی که می خواهیم آنها را خریداری کنند در دسترس آنها خواهد بود.

۵: اتاق های متناسب | نحوه طراحی فروشگاه

اتاق اتصالات یکی از مهمترین فضاهای فروشگاه است. هنگامی که مشتری لباس جدید را امتحان می کند ، روشنایی باید مناسب باشد ، این منطقه باید راحت باشد و شما باید احساس یک میلیون دلار به مشتری کنید! این جایی است که شما آن فروش را انجام می دهید. نورپردازی جلویی به شما کمک می کند تا از سایه جلوگیری کرده و باعث جذابیت بیشتر مشتریان شود. فرشهای فرش یا فرش یک روش عالی برای این است که به مشتریان اجازه دهید کفش های خود را در بیاورند و احساس کنند در خانه هستند. چوب لباسی یا میله های آویز برای قرار دادن کالا ضروری است و صندلی راحتی همیشه به سبک این مناطق است.

پیشنهاد نویسنده: دکوراسیون کافی شاپ

۶: اجناس چشمگیرتر را در جای جای مغازه بگذارید

نحوه طراحی فروشگاه | برای آن دسته از وسایلی که می خواهیم مشتری لحظه آخری را به خود اختصاص دهند ، آنها را در سبدهای اطراف پیشخوان صندوق یا سایر فضاها قرار دهید. ما در بسیاری از فروشگاه ها با کالاهای بسیار زیاد بوده ایم اما مشتری نداشته ایم. حتماً فضای کالا را در اختیار شما قرار دهید. در صورت بسته بندی بیش از حد فروشگاه ها ، مشتریان بیش از حد تحت فشار قرار خواهند گرفت.

۷: از مشتری دعوت کنید که طولانی تر بماند | نحوه طراحی فروشگاه

به نظر می رسد افزودن جای صندلی ها اتلاف فضا به نظر می رسد اما به مشتریانی فکر کنید که با شخصی که مایل به خرید نیستند می آیند. افزودن جایی که بتوانند منتظر بمانند باعث می شود مشتری شما مدت بیشتری بماند و شانس خرید را افزایش دهد.

۸: CHECKOUT یا P.O.S.

اطمینان حاصل کنید که P.O.S. با نماهای بدون مانع در جایی قرار گرفته است. برای تسویه حساب راحت تر ، یک فضای بسته بندی نقدی اضافه کنید و مطمئن شوید که از دیوار پشتی درب بسته نقدی به عنوان یک لحظه مارک تجاری استفاده می کنید. لحظه آخری را برای مشتری خود رقم بزنید.

 

پیشنهاد نویسنده: طراحی داخلی مغازه

 

پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح انجام شده است:

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۵]