طراحی داخلی مغازه
طراحی داخلی مغازه : برنامه ریزی چیدمان فروشگاه و طراحی داخلی مغازه شما هم یک هنر و هم یک علم است. این که بتوانید بهترین طراحی را برای مغازهی خود انجام دهید تا مشتری های بیشتری را به داخل دعوت کرده و به محصولات خود جذب کنید، نیازمند دقت و توجه بسیار زیادی می باشد.
برای طراحی داخلی یک مغازه باید به نکات مختلفی توجه کرد. چرا که در چیدمان این محیط، باید سلیقهی افراد زیادی را در نظر بگیرید و با توجه به آنها، یک طراحی کلی را برای مغازهی خود انتخاب کنید.
در این نوشته، ما تاکتیک های رایج طراحی داخلی مغازه را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد که شما می توانید هنگام برنامه ریزی و انتخاب سبک و چیدمان فروشگاه خود آنها را در طراحی داخلی مغازه خود پیاده سازی کنید.
ویدیو + صوت طراحی داخلی مغازه
نسخه ویدیویی
نسخه ی صوتی
پیشنهاد نویسنده: طراحی داخلی فضای آموزشی، طراحی داخلی مطب روانشناسی
طراحی داخلی مغازه
۱. از نقشه مناسب استفاده کنید
نقشهی مغازهی شما اهمیت زیادی در نحوهی طراحی آن دارد. همچنین انتخاب طراحی مناسب با نقشه برای مغازهی شما مهم ترین قسمت طراحی داخلی مغازه است. انتخاب طراحی مناسب به عوامل مختلفی مانند اندازهی فروشگاه شما، کالاهایی که می فروشید و از همه مهم تر به بازار هدف شما بستگی دارد.
مشتریان شما چگونه هستند؟ آیا آنها عجله دارند و می خواهند هر چه سریع تر به خواستهی خود برسند یا می توانند وقت خود را صرف فکر کردن و انتخاب صبورانهی کالا کنند؟ آیا آنها ویژگی های یک فروشگاه بزرگ و سلف سرویس را ترجیح می دهند یا دوست دارند همکاران شما آنها را در سراسر فروشگاه راهنمایی کنند؟ آیا می خواهید دقیقاً همان چیزی را که به آن نیاز دارند را به سرعت پیدا کنند یا در سراسر فروشگاه به دنبال آن بگردند و از دیگر کالاهای شما نیز بازدید کنند؟
پاسخ دادن به سوالات بالا می تواند قدم بزرگی برای انتخاب طراحی داخلی مغازهی شما باشد.
اگر شما یک مغازهی کوچک یا متوسط دارید که در بازار فروش هدف مشخصی را تعین کرده اید و نمی دانید کدام طراحی برای مغازهی شما مناسب تر است، می تواند با توجه به نکات و پلان های پیشنهاد شده در قسمت زیر، نیازهای خود را بشناسید و طراحی داخلی مورد علاقهی خود را پیدا کنید.
برای انتخاب یک سبک مناسب برای فروشگاهتان باید به چند مورد توجه کنید. این موارد عبارت هستند از:
- سلیقهی شما
- سلیقهی مخاطبان
- اندازهی محیط
- کالا یا خدمات
با توجه به هر یک از این موارد و یک جمع بندی کلی، می توانید سبک مناسبی را برای مغازهی خود برگزینید. اما چه سبک هایی برای مغازه وجود دارد؟ سبک های مدرن و کلاسیک محبوب ترین سبک ها برای چیدمان و طراحی داخلی مغازه هستند. سبک مدرن شامل چیدمان بسیار ساده و خلوت با استفاده از رنگ های سرد و روشن مانند خاکستری و سفید است. سبک کلاسیک نیز شامل چیدمان مغازه به صورت سنتی و نه چندان خلوت با استفاده از رنگ های گرم و صمیمی مانند قهوه ای، نسکافه ای و کرمی می باشد.
۱. نقشه طبقه مستقیم
این پلان شامل قرار دادن قفسه ها یا باکس ها در خطوط مستقیم برای ایجاد یک فضای سازمان یافته و مرتب است. این نوع پلان یکی از مقرون به صرفه ترین چیدمان های مورد استفاده برای مغازه هایی با اندازهی کوچک یا متوسط است و بیشتر در فضاهای خرده فروشی ها، سوپرمارکت ها و فروشگاه هایی که در درجه اول از قفسه ها برای نمایش کالاهای خود استفاده می کنند، به کار برده می شود.
۲. طرح مسابقه یا حلقه
این طرح مشتریان را تشویق می کند تا تمام قسمت های فروشگاه شما را ببینند. شما لوازم و کالاهای خود را به گونه ای موقعیت بندی می کنید که مسیری را برای عبور افراد مختلف فراهم کنید. این مسیر به گونه ای است که افراد را به داخل مغازهی شما هدایت می کند و کالاهای مختلف را به ایشان نشان می دهد.
۳. پلان زاویه دار
این چیدمان فروشگاه از منحنی ها و زاویه های مختلف تشکیل شده است تا فضای پیچیده ای به شما بدهد. طبق گفتهی Houston Chronicle ، پلان زاویه ای یا زاویه دار معمولاً توسط مغازه داران سطح بالا انتخاب می شود. این پلان ممکن است قسمت های کمتری از مغازهی شما را نشان دهد. اما به دلیل داشتن زاویه ها و منحنی هایی که در جای درست به کار رفته اند، مشتری را به داخل مغازهی شما جذب می کند.
۴. نقشه کف هندسی
نقشه کف هندسی با استفاده از قفسه ها و وسایل برای ایجاد احساس اطمینان در افراد و طراحی منحصر به فرد در فروشگاه است. اگر دوست دارید محصولات خود را با توجه به مد روز در معرض دید مشتریان قرار دهید، می توانید از این طراحی استفاده کنید.
۵. طرح جریان آزاد
یک طرح جریان آزاد باعث می شود شما بیشترین خلاقیت خود را به نمایش بگذارید. شما نباید خودتان را محدود به الگوهای کف یا قفسه ها کنید. در این پلان شما در تلاش نیستید تا مشتریان خود را به سمت خاصی هدایت کنید. بلکه دوست دارید محیط آنقدر جذاب باشد که افراد به خودی خود به سمت کالاها و اجناس جذب شوند.
۲. مراقب باشید که خریداران را به کجا هدایت می کنید؟
شاید تصور کنید مشتری مداری و جذب مشتری کار بسیار ساده ای است و در بسیاری از مواقع نیاز به توجه چندانی ندارد. اما طبق تحقیقات و مطالعات، نحوهی صحبت کردن شما با مشتری، نحوهی قرار گرفتن کالاها و حتی نحوهی هدایت کردن مشتری به قسمت های مختلف مغازه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. به عنوان مثال یکی از مسائلی که امروزه در کارگاه های بازاریابی و در میان متخصصان مورد بحث است، هدایت مشتریان به داخل مغازه در جهت عقربه های ساعت یا خلاف آن است.
در مورد اینکه مغازه داران باید مشتریان را در جهت عقربه های ساعت یا خلاف جهت عقربه های ساعت در داخل فروشگاه های خود هدایت کنند یا خیر، بحث های زیادی وجود دارد.
از یک طرف، برخی ادعا می کنند که از آنجا که اکثر مردم راست دست هستند، به طور ذاتی تمایل دارند به سمت راست گردش کنند و محیط مغازه را در جهت خلاف جهت عقربه های ساعت طی می کنند.
با این حال، مطالعات دیگر نشان می دهد که جهت خریدار ارتباط بیشتری با الگوی حرکت وسایل نقلیه آنها دارد. به عنوان مثال، مصرف کنندگان و مشتریان در انگلیس و استرالیا در سمت چپ جاده رانندگی می کنند بنابراین تمایل دارند در فروشگاه ها در جهت عقربه های ساعت حرکت کنند. در حالی که خریداران و مشتریان کشورهایی مانند ایران یا ایالات متحده که در سمت راست جاده یا خیابان حرکت می کنند هنگام ورود به مغازه معمولاً به سمت راست می چرخند.
بنابراین کدام تئوری را جهت طراحی داخلی مغازه باور داشته باشیم؟ به نظر می رسد شواهد قوی تری وجود دارد که نظریه رفتار رانندگی را تأیید می کند. همانطور که هرب سورنسن ، نویسنده کتاب “درون ذهن خریدار” خاطر نشان کرد:
الگوی حرکت در مغازه ها در ایالات متحده خلاف جهت عقربه های ساعت است، اما مطالعات PathTracker در انگلستان، استرالیا و ژاپن نشان می دهد تمایل بسیاری از مشتریان بیشتر به حرکت در جهت عقربه های ساعت است. توصیه ما؟ بهتر است در ابتدا خودتان این تئوری را بسنجید و هردوی این روش ها را امتحان کنید.
۳. اطمینان حاصل کنید که در طراحی داخلی مغازه مقادیر محصول شما مناسب است
این سوال که چه مقدار کالا باید در طراحی داخلی مغازه معرض نمایش قرار گیرد، مسئله مهمی است و نمی توان به طور دقیق به آن پاسخ داد. از یک طرف ثابت شده است که وجود محصولات بیشتر در دکوراسیون داخلی باعث افزایش فروش می شود.
در رابطه با همین موضوع، هنگامی که Walmart موجودی محصولات خود را کاهش داد و مقدار کمتری از هر محصول را در معرض دید مشتریان قرار داد، فروش به طور مداوم کاهش یافت، بنابراین تصمیم گرفت دوباره محصولات بیشتری را در چیدمان خود قرار دهد.
جالب اینجاست در حالی که فروش Walmart در آن دوره کاهش یافته بود، رضایت مشتری های آن افزایش یافت. به عبارت دیگر، مشتریان خوشحال تر بودند و رضایت بیشتری از خرید از این شرکت داشتند، اما آنها به همان اندازه خرید نمی کردند. ویلیام اس.سیمون، مدیر عامل وقت والمارت در بخش ایالات متحده در این مورد گفت مشتریان کم بودن مقدار محصولات در فروشگاه را دوست داشتند اما خرید بیشتری نمی کردند.
داشتن کالای بیش از حد در فروش می تواند منجر به کاهش اعتبار و کیفیت نام تجاری شما شود، به خصوص اگر سعی دارید خود را به عنوان یک بوتیک یا مغازه دار سطح بالا معرفی کنید.
اما منظور از این نکته و حرف آخر آن چیست؟ مقدار هر محصول در فروشگاه شما به اندازه مغازه، تصویری که می خواهید از آن پروژه به افراد نشان دهید و نوع تجربه ای که می خواهید برای مشتری ایجاد کنید، بستگی خواهد داشت.
اگر شما صاحب یک مغازهی کوچک هستید که در دوران تخفیفات به سر می برد، بهتر است برای بسته بندی محصولات خود یک ایدهی خلاقانه پیدا کنید. همچنین قرار دادن چندین مورد از هر محصول می تواند منجر به افزایش فروش شما بشود.
۴. فضای کافی بین محصولات و لوازم جانبی داشته باشید
داشتن قفسه هایی در طراحی داخلی مغازه که مملو از کالاها باشد تا زمانی خوب و مطلوب است که فضای رفت و آمد مشتری را تنگ نکند. در برخی مغازه ها، صاحب مغازه آنقدر فضای مغازه را پر از کالا می کند که برای عبور افراد فضایی نمی ماند یا ممکن است هنگامی که یک کالا را بررسی می کنند، از پشت به چیز دیگری برخورد کنند.
در طراحی داخلی مغازه شما باید از یکی از مهم ترین پدیده ها که نارضایتی مشتری می شود را بر طرف کنید. تحقیقات نشان داده اند که خریداران وقتی یک یا دو بار از پشت به چیزی برخورد می کنند، محصولی را که به آن نگاه می کردند و آن را بررسی می کردند را رها می کنند.
۵. به طور منظم نمایشگر های خود را تازه کنید
یکی از وسایل مهمی که در هر مغازه ای وجود دارد، یک صفحهی نمایشگر برای نشان دادن محصولات یا برند فروشگاه است. قوانین متفاوتی برای اینکه هر چند وقت یک بار صفحه نمایش خود را تغییر دهید، وجود دارد. شما باید هر زمان که محصول جدید به فروشگاه خود آوردید، آن را در صفحهی نمایشگر یا تلویزیون خود، به نمایش بگذارید. چرا که مشتری زمانی که وارد فروشگاه شما می شود، به دنبال محصول خاص خودش می گردد. با نشان دادن محصولات جدید در صفحهی نمایشگر، شما می تواند در او احساس نیاز به محصول جدید را ایجاد کنید.
یکی دیگر از نمایشگرهای مهم موجود در یک مغازه ها به خصوص بوتیک ها و لباس فروشی ها، مانکن های آن مغازه هستند. بیشتر کارشناسان و متخصصان توصیه می کنند حداقل هفته ای یکبار بخشی از فروشگاه خود (چه مانکن ها و چه محصول نمایش داده شده بر روی تلویزیون) را تغییر دهید. به عنوان مثال می توانید هر هفته لباس های مانکن های خود را عوض کنید یا یک چیدمان جذاب و متفاوت داشته باشید.
یکی از نکاتی که باید برای تغییر دادن چیدمان و ظاهر فروشگاه خود، در نظر بگیرید، تعداد خریداران و مشتری های شما در ساعات مختلف روز است. آیا تعداد زیادی از خریداران مربوط به حوزهی شما در حال خرید هستند؟ پاسخ دادن به این سوالات می تواند به شما برای تغییر دادن چیدمان و دکوراسیون مغازه یا فروشگاهتان کمک کند.
پیشنهاد نویسنده: طراحی داخلی داروخانه
۶. روش هایی را برای جذب چندین حس پیدا کنید
روش های مختلفی برای جذب مشتریان به فروشگاه هایی با کاربری های مختلف وجود دارد. به عنوان مثال، اگر شما یک فروشگاه یا مغازهی ادکلن و عطر دارید، می توانید برای خوشبو بودن محیط اطراف از یک ادکلن خوب استفاده کنید تا هنگامی که افراد مختلف از آن جا عبور می کنند با توجه به بوی خوبی که در فضا پیچیده است، به سمت مغازهی شما جذب شوند.
اما در حالی که بیشتر طراحی داخلی مغازه از اجزای بصری تشکیل شده است، عوامل دیگری از جمله بویایی، لامسه، صدا و طعم و مزه نیز می توانند بر ظاهر و احساس فروشگاه تأثیر بگذارند. اگر می خواهید یک تجربه کاملاً متفاوت از فروشگاه خود در افراد مختلف ایجاد کنید، فروشگاه خود را طوری طراحی کنید که بتواند هرچه بیشتر حواس خریدار را جلب کند.
در اینجا چند ایده در مورد طراحی داخلی مغازه و آنچه می توانید انجام دهید به شما ارائه می دهیم:
صدا
لیست موسیقی خود را هوشمندانه انتخاب کنید. دوست دارید فضای شما چه حسی را در خریدار ایجاد کند؟ فضایی را که می خواهید برای مشتری ایجاد کنید، تعیین کرده و آهنگ هایی را انتخاب کنید که همان حس را به محیط بدهد. شاید باور نکنید اما موسیقی می تواند بر ناخوداگاه خریدار تاثیر زیادی بگذارد. اگر مشتری در فروشگاه شما احساس ارامش و امنیت داشته باشد، وقت بیشتری را در مغازهی شما می گذراند. به عنوان مثال، استفاده از موسیقی های راک برای فروشگاه هایی که دارای مخاطبان نوجوان و جوان هستند ممکن است انتخاب خوبی باشد. اما نمی توان همان موسیقی را برای افرادی با سن بالاتر استفاده کرد.
رایحه
در اینجا نانوایی ها و کافه ها ممکن است مشکل کمی داشته باشند، زیرا می توانند از بوی محصولات خود برای جلب نظر مشتری استفاده کنند. اما حتی اگر در صنعت غذا نباشید، می توانید حس بویایی مردم را به سمت فروشگاه خود جلب کنید.
همان طور که گفته شد برخی از مغاز داران در زمینهی عطر و ادکلن، از بویی استفاده می کنند که از بهترین محصولاتشان را نشان می دهد. Brandi Halls ، مدیر ارتباطات برند Lush در آمریکای شمالی، به مجلهی Racked گفته است که رایحه قوی در فروشگاه های آنها، مخلوطی از محصولات برتر آنها است.
لمس کردن
لمس کردن و حس کردن اجسام با دست می تواند حس خوب خریداران را در حین تجربهی خرید افزایش دهد. یکی از روش های انجام این کار، بیرون آوردن نمونه محصولات از جعبه های آنها برای تشویق مشتریان به آزمایش یا امتحان کردن آنهاست.
به عنوان مثال اگر تعداد زیادی از یک دفترچه را در دید مشتری قرار داده اید، بهتر است یکی از آنها را به عنوان تست در دسترس قرار دهید تا مشتری بتواند کیفیت آن را با حس لامسهی خود بسنجد.
اپل وقتی در فروشگاه های لوازم الکترونیکی خود به جای قرار دادن محصولات در جعبه های بزرگ قهوه ای، فروشگاه هایی را راه اندازی کرد که مشتریان بتوانند محصولات اپل را در فضای باز با دست خودشان امتحان کنند، متوجه شد افزایش زیادی در فروش خود داشته است. مصرف کنندگان این ایده را دوست داشتند. به همین دلیل اپل در سایر فروشگاه های خود نیز این ایده را پیاده کرد.
اگر در فروشگاه خود غذا و خوراکی می فروشید، شرایط خود را بسنجید و ببینید آیا می توانید ایستگاه های تست داشته باشید؟ انجام این کار باعث ایجاد حس اعتماد در مردم می شود و بهتر می توانند به غذای شما اطمینان کنند.
۷. کالای متقابل را فراموش نکنید
دسته بندی کالاها در دسته ها یا بخش های زیبا یک استراتژی عالی است، اما ببینید آیا می توانید جایی برای کالا های متقابل در محصولات مختلف پیدا کنید. در طراحی داخلی مغازه محصولاتی را که در کنار هم قرار می گیرند، در فروشگاه خود شناسایی کنید و آنها را در یک قفسه قرار دهید.
در طراحی داخلی مغازه کالاهای خود را از دید مشتری نگاه کنید. به عنوان مثال، اگر شما یک خریدار بودید که به دنبال یک لباس خاص می گردد، آیا چیزی در فروشگاه وجود دارد که با آن مطابقت داشته باشد و شما تمایل داشته باشید آن را ببینید؟
این هم یک مثال جالب دیگر از Target. که در قفسه بالایی فروشگاه های خود مارک های مختلف ضد آفتاب را برای کودکان به نمایش می گذارد، در حالی که در قفسه زیر آن لباس های شنا را قرار داده است. تارگت می داند مشتریانی که برای خرید لباس شنا به فروشگاه آمده اند، احتمالاً به ضد آفتاب هم احتیاج دارند، بنابراین آنها به طرز هوشمندانه ای محصولات مرتبط را در کنار هم قرار می دهند.
۸. اطمینان حاصل کنید که کارمندان شما در محل کار هستند
فراموش نکنید که پرسنل شما نیز در طراحی داخلی مغازه و فروشگاه شما نقش دارند. نحوه قرارگیری آنها در فروشگاه شما و همچنین پوشش آنها، می تواند مشتریان زیادی را به سمت فروشگاه شما جذب کند. علاوه بر ظاهر پرسنل، نحوهی برخورد آنها با مشتریان، نشان دهنده چیزهای زیادی از مجموعهی شماست. پرسنل شما با نحوهی برخورد خود، برند فروشگاه شما را به مشتریان معرفی می کنند.
همانطور که دکتر باب فیبس در وبلاگ خود گفت “کارمندان خود را از پشت پیشخوان بیرون بیاورید و از آنها بخواهید در فضای فروشگاه فعالیت داشته باشند و حرکت کنند.
مشتریانی که به مغازه شما نگاه می کنند در صورت مشاهده فعالیت و شلوغی در مغازه، بیشتر تمایل پیدا می کنند که به فروشگاه شما سر بزنند. به همین دلیل باب توصیه می کند که بازرگانان به کارمندان خود بگویند در صورت خالی بودن فروشگاه مانند مشتری رفتار کنند تا افراد خارج از محیط تصور کنند در فروشگاه مشتریان دیگری نیز حضور دارند.
۹. تلاش های خود را پیگیری و اندازه گیری کنید
این مورد، آخرین و مهم ترین نکته می باشد. همیشه از خودتان سوال کنید که آیا شما در مراحل مختلف، تصمیم گیری درست را انجام می دهید؟ آیا طراحی داخلی و چیدمان وسایل و افراد در بهترین حالت خود قرار دارد؟ اطلاع داشتن از وضعیت کنونی فروشگاه، می تواند شما را در جهت پیشرفتتان هدایت کند.
شما و کارمندانتان باید در رفتار مردم در فروشگاهتان بسیار دقیق باشید و رفتار افراد مختلف را هنگام مواجهه با محصولات بررسی کنید. توجه داشته باشید که به کجا می روند، در کدام قسمت فروشگاه بیشتر صبر می کنند و از کنار کدام محصول به سرعت عبور می کنند. همچنین می توانید در مورد این که چطور فروشگاهتان را بهتر کنید، از افراد مختلف سوال بپرسید.
پیشنهاد نویسنده: طراحی داخلی فروشگاه کیف و کفش، طراحی داخلی سیسمونی
پروژه های مرتبط با این مقاله که توسط شرکت دکوطرح انجام شده است:
- توضیحات تکمیلی پروژه نیاوران + ویدیو
- ویدیوی مراحل اجرای پروژه مسکونی پیروزی
- ویدیوی طراحی و اجرای پروژه مسکونی پیروزی
سوالات متداول مشتریان دکوطرح در ارتباط با طراحی داخلی مغازه
مهمترین نکته در طراحی داخلی مغازه چیه ؟
مهمترین نکته در طراحی مغازه اینه که به جزئیات توجه زیادی داشته باشم مثلا دکور مغازه چطور باشه که باعث جذب بیشتر مشتری بشه
نورپردازی در طراحی داخلی مغازه چه تاثیری داره ؟
نورپردازی در طراحی داخلی مغازه از عوامل اصلی هستش که باعث جذب مشتری میشه یا به عبارتی دیگه مشتری با دادن ویترین شما تصمیم میگیره که به داخل مغازه بیاد یا نه و نور پردازی عامل اصلی در جلوه دادن جنس شماست
آیا طراحی مغازه در پاساژ از قانون خاصی پیروی می کنه ؟
بله طراحی مغازه درون پاساژ باید طوری باشه که تناسب در مشاعات رعایت بشه و این قوانین توسط هیئت مدیره پاساژ تنظیم میشه
چیدمان در طراحی مغازه باید چطوری باشه ؟
چیدمان در طراحی مغازه باید طوری باشه که اجناس پر فروش و جذاب در دید مستقیم خریدار باشه و باعث جذب مشتری به داخل مغازه بشه
در طراحی داخلی مغازه کدوم قسمت از همه مهمتره ؟
ورودی مغازه مهمترین قسمت در طراحی مغازست و به عبارتی پنج تا پانزده قدم اول مغازه قسمتی است که مشتری تصمیم میگیره که خرید بکنه یا نه
در طراحی داخلی مغازه یکی دیگه از عوامل مهمی که باعث میشه مشتری به خرید کردن ادامه بده چیه ؟
یکی دیگه از عواملی که باعث میشه مشتری در درون مغزه بمونه و به خرید کردن ادامه بده داشتن تهویه مطبوعه که از اهمیت ویژه ای برخورداره و طراح باید جای مناسبی برای اون در نظر بگیره
مهمترین نکته قبل از طراحی داخلی ساختمان چیه ؟
مهمترین نکته قبل از اینکه طراحیو شروع کنیم اینه که جلسه ای با کارفرما داشته باشیم و بعد از شنیدن خواسته ها و نیازهای اونها پلان اوله فضا را طراحی کنیم و با برنامه ریزی و درمیون گذاشتن ایده هامون با کارفرما به یه نقطه نظر مشترک برسیم و با توجه به ضوابط مهندسی عملیات طراحیو شروع کنیم
قیمت طراحی چطوری محاسبه میشه ؟
هر شرکت معماری راه و روش خاص خودشو داره ولی در کل همشون تابع یک برنامه هستن ولی در کل بستگی به متراژ فضا و قسمت هایی که قراره طراحی بشه و از همه مهمتر سبکی که قراره تو طرح دیده بشه که همه این عوامل باعث تغییرات در هزینه طراحی میشه
بهترین طرح چه طرحی میتونه باشه؟
در کل بهترین طرح ، طرحیه که ضمن برآورد کردن نیاز های کار فرما دارای زیبایی و منحصر به فرد بودن ، قابل اجرا بودن و استفاده بهینه از تمام فضا ها هستش
چرا قیمت طراحی داخلی ساختمان هر شرکت با هم متفاوته ؟
عوامل زیادی میتونه در این سوال دخیل باشه به عنوان مثال سابقه کار ، نمونه کار های انجام شده اون شرکت ، برجستگی معمار ، نرم افزار هایی که با کمک اونها عملیات طراحی انجام میشه ، مدت زمانی که صرف طراحی میشه ، سبک و نوع طراحی و ... میتونن جز عواملی باشن که باعث بالا و یا پایین رفتن هزینه طراحی در هر شرکت میشه
چگونه با روند کار شما آشنه بشیم ؟
شما میتونین به قسمت سوالات متداول شرکت ما برین تا در مورد روند کار شزکت دکو طرح اطلاعاتی به دست بیارین یا اینکه با شمارههای درج شده تماس بگیرید تا مهندسین و مشاورین ما شمارو در جریان همه چیز قرار بدن
گالری تصاویر طراحی داخلی مغازه
برای مشاورهی رایگان میتوانید با شمارههای ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.
نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.
با آرزوی بهترینها.
۴۸ دیدگاه