ضدعفونی کردن مشاعات در زمان کرونا
28
مرداد

ضدعفونی کردن مشاعات در زمان کرونا

ضدعفونی کردن مشاعات در زمان کرونا

بهترین روش برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و کرونا که در حال حاضر ذهن بسیاری از مردم را مشغول کرده و زندگی مردم را با مشکل مواجه کرده است، انجام اقدامات پیشگیرانه است که این اقدامات پیشگیرانه می‌تواند یا به صورت شخصی و یا مربوط به داخل خانه و اعضای خانواده می‌شود.

این موضوع برای کسانی که در آپارتمان‌ها و مجتمع‌های مسکونی ساکن هستند تا حدی متفاوت است.

بسیاری از ویروس‌ها از جمله ویروس کرونا می‌تواند برای مدت زمان مختلفی بر روی سطوح زنده بماند که پزشکان اعداد مختفی بین هفت تا نه روز را مطرح کرده‌اند که در این صورت این ویروس با ماندگاری که بر روی سطوح دارد می‌تواند از طریق مشاعات آپارتمان‌ها و مجتمع‌های مسکونی و یا اداری به افراد سالم منتقل شود.

 

پیشنهاد نویسنده : دکوراسیون خانه در زمان کرونا

 

ضدعفونی کردن مشاعات در زمان کرونا

به همین لحاظ باید هر چند وقت یکبار مشاعات ضدعفونی گردد، اما این که ضدعفونی کردن مشاعات باید هر چند وقت یک‌بار و توسط چه کسانی که خود ناقل ویروس کرونا نشوند، ضدعفونی شود همه مواردی هستند که باید به آن‌ها بسیار توجه کرد.

مشاعات شامل قسمت‌هایی از یک ساختمان است که میان افراد ساکن در آن ساختمان مشترک است که از جمله این مشاعات می‌توان به آسانسور، راه پله، نرده‌ها، کلید و پریز‌های موجود در مشاعات، درب ورودی ساختمان و واحدها اشاره کرد.

کف مشاعات شامل قسمتی است که زیاد لزومی به ضدعفونی کردن ندارد زیرا ویروس کرونا بیشتر از طریق لمس دست به بدن منتقل می‌شود و می‌توان ضدعفونی کف مشاعات را در تمیزکاری ماهیانه آپارتمان انجام داد.

به طور کلی نمی‌توان برای ضدعفونی کردن مشاعات بازه زمانی را مشخص کرد زیرا این بازه زمانی بستگی به شدت شیوع بیماری و مریض شدن یکی از افراد ساکن در آپارتمان دارد. در هر صورت در ابتدای شیوع بیماری و در زمان شدت بیماری بهتر است که ضدعفونی هر روز انجام گیرد.

در مورد ضدعفونی مشاعات ساختمان و تجهیزاتی که در آن واقع شده است باید دقت داشت از مواد ضدعفونی استفاده شود که توانایی کشتن ویروس کرونر را بدارد و این نوع مایعات یه صورت اسپری هستند که در مصرف آن نیز صرفه‌جویی انجام شود و در صورت نداشتن بهتر است از الکل هفتاد درصد استفاده شود.

مورد بسیار مهمی که باید به آن توجه داشت این است که این مواد ضدعفونی کننده با هر ترکیبی که شوند جز موادی هستند که از سمیت بسیار بالایی برخوردار هستند و باید دور از دسترس اطفال قرار گیرند و از طرف دیگر بعد از اینکه سطوح با این مواد ضد عفونی شد با دستمال مرطوب و با آب تمیز شوند تا در صورت تماس دست با این سطوح مواد سمی از طریق پوست وارد بدن نشوند.

مدیریت ساختمان به عنوان فرد مسئول باید در حین اجرای صحیح و نوبت تعیین شده برای سایر واحدها و تشویق دیگر افراد به ضد عفونی کردن طبق برنامه نظارت دقیق و صحیح بدارد.

ساکنین ساختمان و آپارتمان برای حفظ سلامت اطرافیان و محیط زندگی خود وظیفه دارند که این مسئولیت را با دقت تمام انجام دهند و با یکدیگر همکاری منظم بدارد.

 

راه کار‌های ضدعفونی کردن مشاعات

  • نصب و قرار دادن دستمال کاغذی در داخل آسانسور.
  • گذاشتن و قرار دادن سطل آشغال درب دار در داخل آسانسور.
  • قرار دادن ژل ضد عفونی کننده در ابتدای ورودی مشاعات و در داخل آسانسور.
  • قرار دادن مایع ضد عفونی کننده در هر طبقه به منظور ضد عفونی کردن مشاعات.

رعایت این دستور عمل‌ها و نکات ایمنی در این شرایط سخت و انجام اقدامات پیشگیرانه بهترین راه حل برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس است و در نهایت اجرا و رعایت همه این اقدامات وظیفه تک تک افراد ساکن در ساختمان است تا این شرایط سخت را با بهترین عملکرد پشت سر بگذاریم.

 

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این نوشته برای ما بنویسید.

با آرزوی بهترین‌ها.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۶ میانگین: ۴.۸]