طراحی لند اسکیپ و محوطه‌سازی پروژه فشند
18
خرداد

طراحی لند اسکیپ و محوطه‌سازی پروژه فشند

طراحی لند اسکیپ و محوطه‌سازی پروژه فشند

این پروژه به متراژ ۱۶۰۰ متر مربع در منطقه فشند از توابع ساوجبلاغ در استان البرز است که به لحاظ آب و هوا دارای دشت‌های آبرفتی و خاکی حاصل خیز است که همین امر سبب شده این منطقه دارای آب و هوای بسیار خوبی شود و از طرف دیگر به لحاظ فاصله کم نسبتا کم آن با تهران نسبت به شهرهای مشابه و قیمت خوب زمین، می‌تواند پتانسیل بسیار بالایی برای ساخت و سرمایه گذاری ایجاد کند.

طراحی، نظارت و اجرای این پروژه که شامل طراحی نما، طراحی داخلی و طراحی لند اسکیپ است توسط شرکت معماری و دکوراسیون داخلی دکوطرح انجام شده است که در پست‌های جداگانه با توضیحاتی کوتاه خدمت شما سروران عزیز به اشتراک گذاشته شده است.

طراحی لند اسکیپ این پروژه که شامل طراحی دوبعدی، جانمایی، پلان فاز دو و طراحی سه‌بعدی است به مدت سی روز کاری تهیه و آماده شده که بعد از تایید نهایی کارفرمای عزیز وارد فاز اجرا شده است. در ادامه مطلب شما را به دیدن تصاویر طراحی از این پروژه دعوت می‌کنیم. با ما همراه شوید.

 

طراحی لند اسکیپ و محوطه‌سازی پروژه فشند

تصاویر پروژه

محوطه‌سازی وبلا

درخت‌کاری

طراحی فضای خارجی ویلا

نورپردازی فضای ویلا

سیستم گرمایشی در حیاط ویلا

طراحی کلاسیک فضا

گل‌کاری محوطه ویلا

طراحی فضای ویلا

نورپردازی فضای خارجی ویلا

فضای پارکینگ ویلا

طراحی فضای استخر

استخر ویلا

نورپردازی ویلا در شب

طراحی نورپردازی در شب

نورپردازی حیاط

نمای ویلا از بالا

 

اصول طراحی لند اسکیپ

اصول طراحی لند اسکیپ دستورالعمل‌ها یا ابزارهایی هستند که طراحان برای ایجاد مناظر جذاب، دل‌پذیر و راحت از آن‌ها استفاده می‌کنند. اصول طراحی منظر عبارتند از تناسب، نظم، تکرار و وحدت. در ادامه هر یک از اصول طراحی لند اسکیپ را به تفکیک بررسی خواهیم کرد.

 

تناسب، اصل اول طراحی لند اسکیپ

تناسب به اندازه یک شی در رابطه با سایر اشیاء در چشم‌انداز اشاره دارد. مهم است که به تناسب بین گیاهان و مناظر چگونه و چطور فکر کنید. مثلا در اصول طراحی لند اسکیپ شما نمی‌توانید در یک فضای کوچک از یک گلدان یا درختچه بسیار بزرگ استفاده کنید. تمامی عناصر باید در تناسب کامل در این فضا با هم هستند و این مسئله را یک متخصص می‌تواند طراحی و تایید کند.

 

نظم، اصل دوم طراحی لند اسکیپ

نظم در اصول طراحی لند اسکیپ به سازماندهی و تعادل در یک منظر اشاره دارد. با استفاده از تعادل متقارن رسمی‌تر یا تعادل نامتقارن غیررسمی می‌توان به نظم در حیاط خود دست یافت. حتما نباید همه چیز متقارن و یک جور شود بلکه یک الگوی خاص و یک نظم خاص حتی یک بی‌نظمی برنامه‌ریزی شده مد نظر ما است. بسته به سلیقه خود و منابعی که در دسترس خود دارید می‌توانید طراحی لند اسکیپ خود را به اشکال مختلفی منظم کنید و از آن لذت ببرید. یکی از بهترین راه‌ها برای رسیدن به نظم در طراحی، رعایت موردی به اسم سادگی است. سعی کنید فضا را شلوغ نکنید یا همزمان از چندین عنصر استفاده نکنید مگر هماهنگی در آن‌ها وجود ایجاد شود.

 

تکرار، اصل سوم طراحی لند اسکیپ

هدف از تکرار، ایجاد الگوها و توالی‌های قابل پیش‌بینی و آشنا در منظره است، برای رسیدن به این هدف، عناصر طراحی منظر یا ویژگی‌های خاص را می‌توان در سراسر فضا تکرار کرد. یکی از بهترین عناصر برای رعایت اصل تکرار در اصول طراحی لند اسکیپ استفاده از گیاهان هم خانواده و یا چوب در کنار گیاهان است. می‌تواند هم الگودار و هم بدون الگو انتخاب شود و به سلیقه و وضعیت محل مورد نظر شما بستگی خواهد داشت.

 

یکپارچگی و وحدت، آخرین مورد از اصول طراحی لند اسکیپ

در طراحی منظر، وحدت به این حس درک شده اشاره دارد که همه‌چیز به هم متصل است و با هم کار می‌کند تا کل زیبایی و یکپارچگی این منظره را ایجاد کند. استفاده از تم یا سبک طراحی به شما کمک می‌کند تا در حیاط خود به وحدت برسید. شما می‌توانید برای اجرایی کردن وحدت در اصول طراحی لند اسکیپ از نقطه کانونی استفاده کنید. به طور ساده نقاط کانونی همان‌طور که از نامشان هم پیداست نقاطی هستند که به حرکت چشم طبق الگویی که شما در نظر دارید کمک می‌کنند و دید مخاطب را طوری مدیریت می‌کنند که به بهترین شکل از فضا لذت ببرد و روی موارد مهم متمرکز شود. یکی از بهترین مواردی که می‌توانید برای اصل وحدت به عنوان یک نقطه کانونی از آن استفاده کنید یک آب نمای زیبا است.

شما عزیزان می‌توانید برای مشاوره با شماره‌های درج شده در سایت تماس گرفته و از خدمات ما بهره ببرید.

 

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این پروژه ما بنویسید.

با آرزوی بهترین‌ها.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۲ میانگین: ۵]