قیمت طراحی سازه چقدر است؟
27
دی

قیمت طراحی سازه چقدر است؟

قیمت طراحی سازه

نمی‌توان اهمیت بودجه و هزینه‌ی نگهداری از یک سازه را انکار کرد، خصوصا اگر این سازه یک مجتمع تجاری بزرگ یا یک ساختمان یا برج مسکونی چند ده طبقه باشد. کارفرما باید بدانید که یک سازه‌ی فلزی در طول زمان نسبت به یک سازه‌ی بتنی زودتر دچار استهلاک و فرسودگی می‌شود. وقتی یک سازه تولید می‌کنیم از ساختن آن اهداف متنوعی می‌توانیم داشته باشیم، ولی یکی از بدیهی‌ترین خواسته‌های ما از یک سازه این است که بهینه و با طول عمر مناسبی باشد.

دلیل این موضوع هم متریال خاصی است که در هر دو سازه به کار رفته و ویژگی‌های متنوعی را پدید آورده است. هر چند که ما در طراحی سازه می‌کوشیم که تا حد امکان یک سازه را پایدار و مستحکم طراحی کنیم اما فرسایشی که گذر زمان ایجاد می‌کند کم و بیش یک چیز اجتناب ناپذیر است. به جای انکار آن خوب است که برای آن چاره‌اندیشی کرده و در همین ابتدای کار، روش مناسب را برای طراحی و ساخت سازه انتخاب نماییم.

 

 

قبل از خواندن این مقاله توصیه می شود مقالات زیر را نیز مطالعه کنید:

طراحی سازه و همه چیز درمورد آن

معرفی انواع سازه های ساختمانی

فرآیند طراحی و هماهنگی نوع سازه

 

تاثیر بودجه در طراحی سازه

پایداری ساختمان از به هم پیوستن عوامل زیادی اعم از عوامل درونی و بیرونی ساختمان حاصل می‌شود. ما در پایداری ساختمان می‌کوشیم تا ساختمانی با دوام بهتر و عمر بیشتری بسازیم که در راستای اهداف ما و اهداف زیست محیطی باشد. طبق نظر کارشناسان شرکت معماری و دکوراسیون داخلی دکوطرح، طراحی سازه برای هر ساختمانی از مسکونی تا اداری و تجاری به دو نوع اصلی طراحی عملکردی و طراحی سازه‌ای تقسیم می‌گردد.

خوب می دانید که یک مهندس طراحی سازه تمامی موارد را در مورد پروژه ی مورد نظر به دقت و با حوصله بررسی خواهد کرد. یکی از موارد بسیار مهم که اهمیت خاصی برای کارفرمایان دارد، بحث بودجه است. کارفرما باید بداند که دقیقا کدام بخش چه مقدار هزینه خواهد داشت. از هزینه های احتمالی دیگر هم با خبر باشد و بودجه ی مصرفی از یک سقف معین بالاتر نرود. از طرفی مهندسین موظفند که کارفرما را از کم و کیف پروژه آگاه کنند.

اگر نیاز است که بودجه ی بیشتری وسط قرار بگیرد باید کارفرما مطلع شود، چرا که در طراحی سازه، اصل کیفیت و استحکام است و برای کیفیت، بودجه مورد نیاز خواهد بود. آیتم های مهم و تخصصی تری که به دید کارگزار می آیند باید به سمع و نظر کارفرمای گرامی رسیده و تمامی زوایای پروژه به دقت بررسی شود. بودجه ی کارفرما همه چیز را تحت تاثیر قرار می دهد، تیم ساخت و ساز نیز با علم به این موضوع، نهایت تلاش خود را برای استفاده ی بهینه و باکیفیت از بودجه ی ارزشمند کارفرمای خود خواهد کرد.

 

محدودیت ها در طراحی سازه و قیمت آن

در طراحی سازه ما علاوه بر تمرکز بر پایداری و استحکام سازه، می کوشیم ساختمانی بسازیم که هیچ محدودیتی برای کارفرما نداشته باشند، یا به بیانی بهتر ما در تلاشیم تا پروژه ای ارائه دهیم که در آینده تحت هیچ شرایطی، کارفرما به لحاظ استانداردهای موجود احساس محدودیتی نداشته باشد، به عنوان مثال یک سازه ی خوب ظرفیت یک نمای خوب خواهد داشت اما شما در ساختمانی که هزار و یک مشکل دارد نمی توانید نمایی که دوست دارید یا پیاده کنید. ما به خوبی درک می کنیم که تا چه حد تمامی فاکتورهای یک سازه به کیفیت آن و در نهایت طراحی آن سازه بستگی دارد و به همین دلیل از ابتدا روی آن تمرکز خواهیم کرد تا تجربه ی خوبی در سازه ی خود داشته باشید!

 

هزینه‌ی تمام شده‌ی طراحی سازه

در انواع ساختمان‌ها و سازه‌ها همیشه هزینه‌ی اجرای یک سازه‌ی بتنی از یک سازه‌ ی فلزی با اسکلت فولادی کمتر است. همچنین در ساخت سازه‌هایی که اسکلت فولادی دارند شما باید تمام هزینه‌ها را به صورت یک‌جا پرداخت کنید اما در سازه‌های بتنی به دلیل پروسه‌ی خاص اجرای این نوع از سازه، شما در طول یک بازه‌ی یک الی چند ماهه هزینه‌ های آرماتور و میلگرد و بتن و سایر موارد را خواهید پرداخت. همچنین گفته می‌شود که به دلیل دقت و ظرافت کار با یک اسکلت فولادی هزینه‌ی تمام شده‌ی اجرای سازه‌ی فلزی بیشتر از یک سازه‌ ی بتنی است.

 

 

برای مشاوره‌ی رایگان می‌توانید با شماره‌های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.

با آرزوی بهترین‌ها.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]