طراحی فضای سبز به سبک مینیمال
08
اردیبهشت

طراحی فضای سبز به سبک مینیمال

طراحی فضای سبز به سبک مینیمال

طراحی فضای سبز به سبک مینیمال

طراحی فضای سبز سبک مینیمال طراحی فضای سبز سبک مینیمال در طراحی خانه، بسیاری از خانه های مینیمالیستی یک طرح ساده و کارآمد را با حجم فضاهای جمع شده ای دارند. این باعث ایجاد وضوح در برنامه می شود، جایی که فضاها قابل پیش بینی و ساده هستند. اشکال ساده، طرح های طبقه باز، حداقل دیوارهای داخلی، مکان های ذخیره سازی منحصر به فرد، و تأکید بر دیدگاه ها و نور روز، ویژگی های بسیاری از طرح های مینیمالیستی است.

 

قبل از خواندن این مقاله توصیه می شود مقالات زیر را نیز مطالعه کنید:

 

 

طراحی فضای سبز به سبک مینیمال

چرا طراحی فضای سبز مهم است؟

فضای سبز محلی است که این روزها بیش از پیش، به وجود آن نیاز داریم. مکانی طبیعی و با طراوت که افراد برای به دست آوردن آرامش و تجدید قوا به آن روی می آورند. فضای سبز در واقع بخشی از زندگی طبیعی ما بوده که با گذر زمان و صنعتی شدن شهرها و پدیدۀ آپارتمان نشینی، ابعاد آن روز به روز تقلیل یافته و کوچکتر شده است. سبک های طراحی فضای سبز

با این حال افراد در تلاشند تا با اختصاص دادن فضایی حتی در مقیاس کوچک، فضای سبزی مجزا برای خود و خانواده شان داشته باشند تا در آن به استراحت و تفریح بپردازند. برای داشتن چنین فضایی در ابتدا باید به طراحی آن فکر کرد، چراکه داشتن فضای سبزی بدون طراحی اصولی، تنها محیطی آشفته و بی نظم را رقم خواهد زد که به دست آوردن آرامش در آن مشکل می شود.

 

ویژگی های سبک مینیمال

در یک طرح مینیمال، فضا از ویژگی های دیگر مهم تر است. تعادل بین فضاها در ایجاد وحدت با کل طرح ضروری است و همه چیز باید در راستای تحقق تکامل مینیمالی باشد. در فضای سبز هم از همین خواص فضای مینیمال استفاده خواهیم کرد. در اینجا المان ها محدودترند. این محدودیت شامل استفاده از رنگ هم می شود که در به دست آوردن یک دید شفاف به مخاطب کمک میکند. استفاده از رنگ های زیاد، چشم اندازی پر زرق و برق ایجاد میکند که اصلن مناسب فضایی مینیمال نمی باشد. چمن به طور معمول پایه اصلی طراحی فضاهای سبز است، اما در طراحی مینیمال باید حواستان باشد تا همواره چمن ها مرتب و کوتاه شده باشد به طوری که شبیه یک فرش به نظر برسد. اگر زمان رسیدگی به چمن را ندارید، می توانید از چمن مصنوعی بهره بگیرید.

در چیدمان مینیمالیستی وجود پوشش گیاهی به حداقل می رسد. سعی کنید تنوع گیاهان فضای سبز خود را حداکثر به سه گونه محدود کنید و در صورت لزوم آن را تکرار کنید. این طراحی نه تنها زیبا به نظر می رسد، بلکه نگهداری را هم آسان تر می کند. شمشادها گزینه مورد علاقه طراحان مینیمال است. شاخ و برگ های آن همیشه سبز است و در طول سال ظاهر خوبی دارد. رنگ مورد علاقه طراحان در سبک مینیمال خاکستری و تناژ طوسی، مشکی است؛ اما برخی طراحان نیز از رنگ های غالب و برجسته ای مثل سبز روشن یا فسفری بهره می گیرند.

 

سنگ فرش در فضای سبز مینیمال

سنگ فرش در فضاهای سبز مینیمال باید ساده و صاف و در عین حال بسیار عالی طراحی شده باشد. سنگ آهک و ماسه سنگ کم رنگ از مصالح مورد علاقه ی طراحان هستند، البته بتن براق نیز مناسب است. اگر چه فضای سبز مینیمال باید تا جایی که ممکن است بی نیاز از نگهداری باشد، اما محوطه باید بکر و دست نخورده باقی بماند تا ظاهر مینیمال آن حفظ شود.

 

استفاده از گیاهان در فضای سبز مینیمال

در طراحی سبک انتخاب گونه های گیاهی بسیار حائز اهمیت می باشد، در سبک مینیمال گیاهان کمتری مورد استفاده می شود.

 

نورپردازی فضای سبز مینیمال

در طراحی فضای سبز برای جلوه بخشیدن در شب از المان نورپردازی استفاده کرد . یکی از راههایی که میتوان فضا را قابل استفاده در شب کرد، از آنجایی که بسیاری از مردم بیشتر روز را مشغول کار هستند و زمان کافی برای لذت بردن از محوطه باز را ندارند، پس طراحی مناسب نورپردازی محوطه نقش مهمی در استفاده از فضای آن در شب بازی می کند.

 

کف سازی و محوطه سازی به سبک مینیمال

مسیر ها در محوطه سازی می توانند از متریال های مختلف استفاده شود و استفاده از سنگ های رودخانه ای برای سنگ فرش کردن مسیرها استفاده شود. علاوه بر آن برای کف سازی می توانیم از چمن طبیعی، مصنوعی، واش بتن، ترموود و … استفاده کنیم . استفاده از پوشش های گیاهی نیز در محوطه سازی باغ ویلا تاثیر به سزایی دارد.

 

 

برای مشاوره ی رایگان می توانید با شماره های ۰۹۱۲۲۴۶۰۰۸۹ | ۰۹۱۲۱۴۷۱۸۴۷ به طور مستقیم تماس بگیرید.

نظرات خود را در ارتباط با این مقاله ما بنویسید.

موفق باشید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۱ میانگین: ۵]